AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2286Cevap
Evlendiğin kişiye bağlı, odun çıkarsa aşkta biter evlilikte...
Evlilik de sevgi de saygı da ancak Duayla devam eder.
bence öldürmez ama ne yapıp edip zoru başarıp da öldürenler varmış malesef
Evlilik aşkı öldürür ördek seven insaların olduğu ülkedeyiz sence?
Damacana da var
Herkes beraberlik ya da evlilik için aşk aramıyor.. bence aşk evlilik sebebi olmamalı..
Diyorsun ki anı yaşamalı insan aşık oldum die evlenmemeli aşk varsa o an için sadece o duygu yaşanmalı doğru mu?
Hayır. Aşk evliliği sakat durum.. sevgi ve saygı olmalı evlilik için.. aşk biter ama diğerleri daha uzun devam eder.
Anladım çok teşekkür ediyorum yorum için ;)
Doğru kişiyle evlenmediyse yani aralarındaki duyguyu aşk sanmışlarsa öldürür
Aşkı illada evlilik öldürmez, aşkı herkes kendi öldüriyor
Öldürür tabi o yuzden her zaman dost hayati yasicam
Her zaman yasak ask
@manisali_se yasak degil herkes biliyo ama Şu an evlilik dusunmuyoruz
Evlenince mast a baslarsin bosver gizli daha tatli oluyor
@manisali_se sanane mk ananla karistirma beni
evlilik öldürmez zaman ve yaşanmışlıklar öldürür... eger zaman elle tutulur anılar bırakmışsa sevgi baglılığa emeğe dönüşür...
Ask yok zaten karsilikli saygi anlayis varsa evliligij guzel gider
aşkın omrunun bilime gore iki yil odlugunu okumustum iki yil sonra ask bitiyomus ne kadar dogru bilemem
Evlilik aşkı aşkı öldürmez aksine taçlandırır bence. ..
öldürürse hapise girer bence o yüzden öldürmez döver yalnızca :D
Mecnun Leyla'ya kavuşamadığı için bunun adı "Aşk" olmuştur. Eğer kavuşsalardı aşk olmazdı.
evlilik değil aşkı öldüren. Sık görüşmektir, özlemi bitirip ilişkinin eski ateşini söndüren.
Evliyken ayrı kalma şansımız yok işte
Bu yuzden sona dogru gidiyor evlilik
Evet
öldürürebilir. kadın ve erkek hiç kavuşmamış gibi özlem duyarlarsa öldürmeyedebilir :)
Sana ve karsindakine bagli. cesitli oyunlarla birbirinize her gun yeniden asik olabilirsiniz.
kuzenime sormuştum öldürmüyor ama süründürüyor demişti 😂
Evliliği öldüren aşk değil, aşık olmadan evlenenler.
Evlilik Aşkı yaşatır. Öldürür diyenler gerçek anlamda sevmeyen kişilerdir.
Sizin aşk dediğinizi evlilik bitiyorsa: Tekrar düşünün derim bu konuda ;)
Evlilik aşkı öldürür diyolar
benimle ölür müsün der bir şair :)
Evlilik aşkı neden öldürsün katil mi? Gelmeyin bu oyunlara
evlilik aşkı daha da sağlamlaştırır gün geçtikçe daha çok seversin, daha çok bağlanırsın
Öldürmez de söndürebilir sanırım bir zamandan sonra heyecan bitiyormuş.
evlenmek istemeyenlerin uydurduğu yalandır. çünkü sorumluluğu kaldıramazlar
Bence bireylere bağlı bir durum ve benim için öldürmez güçlendirir.
Öldürmez. Annemle babam hala deliler gibi aşık birbirine 💕
Evliliği karşılıklı güven ayakta tutar. Tek kişinin fedakarlıkları evliliğı ayakta tutmaya yetmez.
Aynen guzel konuya degindin anlatmak istedigim buydu.
Evet maalesef bitiriyor ama ikili ilişkiler iyi ve anlayış hoşgörü oldukça bitmiyor tecrübeyle sabit
Eskiden daha iyiydi evlilikler. Artik cocuk oyuncagina donmus ayriliklar teketmeler. Ah nenelerimiz...
Eskiden eşya bozulduğu zaman tamir ederler di şimdi boluk var bozulunca atıp yerine yenisi alıyorlar eskiden sabır kıymet bilme vardı :)))
Aynen oyle simdiki gencler zoru gorunce kaciyor. Oyle olmamak dilegiyle diyeyim :)
Amin diyeyim bende allah herkese hayırlı uzun ömür boyu aileler kurmayı nasip etsin içinde de bize amin
Amin insAllah :)
Aşkı öldürmez de dip dibe olmak insanı sıkıyor bence.
Belki bu yüzden öldü deniliyor olabilir.
Evet olabilir
Şu mantıktaki insanlar evlenmesin ya..Aşk evlenmesende biter zaten sonsuza kadar sürmez.
Aşk evlenmesende bir gün biter zaten önemli olan sevgiyi aradaki bağı saygıyı kaybetmemek.
Evlikik aşkı öldürür aşksız evliliklte beni öldürür.
evlilik aşkı öldürse de seks ona suni solunum yapıp hayata döndürebilir...
ya cinsellik bu kadar önemlı mı aşkta. aşktan bahsedıyoruz ya. tamam o da önemlıde. aşkla cinsellik kavramı neden aynı kategoride
Aska gore değişir kişilere gore falan zaten aşk 3 ayda biter yerini sevgi alır bence asıl soru sevgiyi öldürür mu olmalı?
Asla ben buna karşıyım bunu diyenler düşünmeden aşık olmadan evlenenler ve en ufak tartışmada ayrılanlar der ancak
başkası vardır karantina gününü yalnız geçirmek istemez
Kesinlikle öldürür.. Geçim derdi sebebi ile ya da her gün beraber olunduğu için pek bir önemi kalmıyor
Şu zaman kavramini bizim ülkemiz ne zaman anliyacak çok merak ediyorum.. La yaşla ne alakası var🤣🤣🤣🤣
Var
Tamam🤣🤣🤣
Çünkü insanların evlenmeden önce yansıttıkları kişilikleri farklı böyle olan insanlarda boşanma kaçınılmaz olur ya da huzursuz bir ortamları olur
Ciddi olmayanlar için zaten aşk yoktur ölü dogmuş evlilik yürümez niyetler samimi oldumu her gecen yıl daha büyük olur aşk
Evlilik aşkın can suyudur yeterince verirsen çoşar büyür serelip serperir abartır ya da az verirsen solar ölür
Dogru insanla evlenirsen öldürmez. Ben dogru insani buldugumu zannetmistim lakin yarim saat öncesine kadar
Evli değilim ama etrafımdaki evli arkadaşlar bir süre sonra kedi köpek gibi bir birlerini çahit oluyorum
Boşanmaların en büyük nedeni evlilik olduğuna göre. :)
Aşk biter ama sevgi, saygı, hoşgörü, sadakat biterse iki taraftan biri ölür.
Aşk olur bâki kalan sevdadir saygidir önemli olan gönülden kalben sevebilmek saygıyı bir defa kaybettimi bir insan herseyi kaybetmiş demektir
Bu tamamen çiftlerin kendilerine kalmış bir şey. Gerçek bir sevgi varsa eğer ortada o ilişki bitmez o aşk ölmez.
Aski öldürmez ama eski şehvet eski haz olmuyor saygı çerçevesinde aynı evde yaşayıp rutin olarak sekş hayatı oluyor
Evlilik aşkı öldürüyor sadece sevgiyi saygıyı değil abartmayın isterseniz aşkın ömrü zaten üç yıl evlenmesen de bitiyor
Yokk bnce oldurmez. Evliyken iki tarfta birbirini cantda keklik saniyolar sadece. Mesela bir bosanmanin esigine glsinler goreyim onlarii 😄
Evlilik aşkı öldürmez. Sadece bu insanların işine gelmediği için buldukları bir kaçıs yoludur. Evlenince karşıdakinin her şeyini tam anlamıyla öğrendiğine bunu kaldıramadıkları için böyle bir kaçış yolu bulmuşlardır.
Bir süre sonra ilişki yerini bağlılık ve saygıya bırakır bunun evlilikle bir alakası olmadığını düşünüyorum.
evlilik evdeki internet gibidir... kitabı gazeteyi unutturur mesela... ama iyi kullanırsan... saymakla bitiremezsin... yani kişiye göre.. ;)
niye öldürsün? aile kuruyosun insan sadece aşık olmamalı. evlendiği insana saygı ve güvende duymalı. bu ikisi olunca aşk olmasada olur
Yoo niye öldürsün ki. Karşıdaki insana güzel davranırsan ölmez. Tabi sürekli canım cicim ayı da olmicak bu da bir gerçek.
aşkın değilde heyecanın bitmesi normal ama bu durumda dayanamayıp başkasına gitmek eşinden vazgeçmek kişiye kalmış
Karektersizlik o iste.
yani bilemem adamına göre muamele
Evlilik aşkı öldürüyormuş , benimle ölür müsün?' Teklif böyleydi , başkada açıklama yapmak istemiyorum :))
Teklif super yalniz :D
neden öldürsün tijancım. eğer gerçekten sevdiğin bir kızla birlikteysen yanında olmaktan mutluluk duyuyorsan öldürmez güldürür:D
Aşk iyidir :
1 Aşk bir yalan ama acısı gerçek..
2 Seven sevdiğine aşık olur.. Ve bu aşk ölümsüzdür..