AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2286Cevap
evlilik aşkı öldürüyormuş ölürmüsün? benimle de evlen gitsin..
Hayir yok ole bise sacmalik sadece evlenmeden once esini iyi taniyamamis kisiler tarafindan uydurulmus sacma soz
ask kavusamazsan acı cekersen var olurda ondan kavustunmu ask değil sevgi olur sevgide saygı ve çıkarlara ters düşmee başlayınca yitip gider
Hayır öldürmez , kişiler zarar verir ilişkiye sadece .
bence dogru degil bu ciften cifte degisen bir durum :)
Çok tanıdığım var. Evlenmeden önce bir süre aynı evde kalıyorlar tamam olur diyorlar ama evlendikten sonra uzun sürmeden ayrılıyorlar. Sanırım öldürüyor
Evlilik aşkı öldürmez. Siradanlasir. Bir sure sonra ask yerini sevgiye bırakır ve saygi seklinde devam eder. Onemli olan yenilikler. Siradanlasmamasi için cabalaman lazım.
Ne yapmak lazım mesela?
Küçük sürprizler, beklemediği anda hediyeler, sevdiği hoşlandığı şeyler yapmak, birlikte vakit geçirmek, gezip dolaşmak, ne bileyim sıradanlık tan cikmak gerekir iste
yataga ikinci bir erkek alman lazim ki heyecan gelsin. oyle cicege bocege kim heyecanlanmis.
😂 kocan bunu kabul eder mi bilemedim
eder eder. kocami da becersin hatta. kocami becerirken ben de onun tasaklarini yalarim. kocama da sakso cekerim. sonra ikisi birden beni becerirler.
Yok artık. Nasik bir fantazi bu 🙄
erkek erkege yasanan her iliskinin hizmetkari olmaya hazirim. bu da benim cinsel tatminim.
Oha diyorum başka bişey demiyorum. Dünyaları verseler ensest ilişki yaşamam 😂
ensest ne alaka? escinsel iliski demek istedin sanirim.
Gönülsüz ve hemcins... Ensest sadece akrabalar ile olan iliski değildir..
Nasıl bir psikolojin var onu da merak etmedim değil...
ensest iliski birinci ikinci derece akrabalarla olan iliskidir. gonulsuz iliski tecavuzdur. hemcins iliskisi ise escinsel iliskidir. kavramlar karisti sanirim. benim bahsettigim gayet gonullu hemcins iliski + ben. yani biseksuel iliski esasen.
kadinlari erkeklerden asagi goruyorum. erkeklere deger veriyorum. erkek erkege sevismeyi kutsal goruyorum. ben de onlara hizmet etmeyi seviyorum.
Bak şimdi halk dilindeki ensest akrabalarla olan iliski. Ama ensest sadece kelime anlami olarak sadece akrabalarla olan iliski değil. Biz enseste gönülsüz isteksiz ilişkiler olarak adlandiriyoruz. Her neyse. Gönüllü gönülsüz fark etmez. Kendi cinsi ile iliski yaşayan karşı cinsin ilişkisinden nasil bir zevk alıyorsun. İlk defa boyle bir şey duyuyorum.
Samimi söylüyorum. 31 yaşındayım 7 yıldır Psikoloğum. 4 yılda bunun eğitimini aldim. 10 yıl diyelim. Günde yüzlerce vaka ile karşılaşıyorum. Boyle bir fantazi ile ilk kez karşılaşıyorum.
biseksuel iliskiler dunyada en yaygin iliskilerdendir. 10 yil cope gitmis senin. zaten problemli bir durum degil bu. kisiler memnunsa, bundan sikayetci degilse, bir psikologtan destek almalarini gerektirecek bir durum yok demektir.
10 yıl çöpe gitmiş? Neden hem cinsimle bir ilişki yaşamadığım için mi 😂😂
hayir. bir kadinin, iki erkegin sevismesinden hoslanacagi fikrine sasirmandan ve oyle bir 'vaka' ile karsilasmadigini iddia etmenden oturu.
Ben öyle düşünmüyorum kizabilirsin bana belki ama çok sağlıklı bir düşünce olduğunu sanmıyorum.
Kendin zevki fiziki olarak yaşamak varken, başkalarının zevki ile şehvet duyman farklı bir fantazi..
karsilikli riza oldugu surece ve resitlik sikintisi yoksa, tatmine giden her yol mubahtir, sagliklidir. kolay gelsin :)
Şaşırttın beni. Yillar sonra ilk defa şaşırdığımı söylemekten kendimi alamıyorum 😂
onlar beni fiziksel olarak beceriyorlar zaten. bu fiziksel tamini veriyor, arti olarak onlarin sehvetli sevismesini izlerken maksimum zevk ve tatmine ulasiyorum.
Bunu nasil keşfettiğini söyler misin cok özel değilse
nasil kesfettim emin degilim. cinsel istekler, yonelimler insanin dogasindan geliyor. ama ilk deneyimim, bir partide tanistigim iki erkegin evine gitmemle olmustu. parti sonrasi sarhostuk, beraber gitmistik. onlari sevisirken gorunce baya sulanmistim ben de. onlara katildim, onlar duygusal sevismelerini yasarlarken ben de onlarin alt takimlarini tatmin ettim (birini analdan, birini oraldan aldim). hala iyi arkadaslariz. sonrasinda baskalariyla da bu deneyimi yasamaya devam ettim.
Partner bulmakta zorlanmiyor musun? 🙄
hayir, zorlanmiyorum. toplum escinsel/biseksuel erkekle dolu.
🙄 oyle bir anlattın özendirerek. Kendime yapıştırsam denerim dicem 🙄😂
ayarlariz bir seyler
Sen de olacak mısın 😂😂
bir erkek daha bulalim. evet ben de olurum. ama adamla sevismezsen agzina sicarim senin :D
Hahaha 😂 senin için onu yapar mıyım pek emin değilim 😂😂 cok güldürdün Şu an beni... Müracaatcim suratıma bakiyor Şu an bu mal mal ne gülüyor acaba diye... 😊
yakisikli bir hasta gelirse, kafesle cocugu hemen. sonrasini ben hallederim :D hayatinda yeni bir sayfa acicam senin.
😂 çılgınlığı seviyorum, yaşam tarzıma uygun ama inan bana hiç yok yaaa zerre kadar bir hryecan yok... Bu sekilde de olmaz sanırım 😂😂
kismet degilmis demek :)
Bir gün denemeyr karar verirsem söz veriyorum sana haber vericem. 😂 Düşündüm de, sen de olacaksın, sonrasında dünyanın en seksi güzel kizi ile birlikte olacak olsam bile denermiyim acaba 😂
karar verirsen haber verirsin. erkek adam erkek adamla sevisir. bir kadin da onlara hizmet eder. eger aklina basina toplarsan ayarlariz. :D eyyorlamam bu kadar :D
Hizmet konusu kulaga hoş geliyor. Sen de değerlendir. Erkek şart değil dedigin zaman olursa haberleşelim 😂😂
Kızın yorumunu da kepaze ettik
yok, heterolarla isim olmaz. dedigim gibi ancak. aynen ortami da bacım ettik iyice :D
Valla ne sovuyodur sana simdi 😂🤭
yalniz o. r. o. s. p. u yazmak isteyince bacim diye ceviriyor bu site. yeni fark ettim :D
O. pu yu bacım yapması cok kotu bir durum 🤭😂😂😂😂
Kulakların çınlıyor mu? 😂😂
yok cinlamiyor. bacim olmayan biri var mi sanki? kaliteli baci olmak mesle :D hadi ben kactim yavrum gorusuruz
😂😂 moralim bozuk olunca görüşelim özellikle 😂😂 güzel keyif veriyorsun 👍😊🤭
@lllSymboliclll @dusunuyorumama manyak mısınız ya? :D Gül gibi soruyu ne hale getirdiniz :D
Aşkı öldürmeyebilir de bir mücadeleye başlıyorsun çoluğun çocuğun olursa onunla uğraşıyorsun işinle uğraşıyorsun alacağını almış iki tarafta anadın:d
Ölmese de sıradanlaşıyor yani
E yani
Evlilik aşkı öldürmez kişiler öldürür...
Evlilik aşkı öldürmez. Kişiler öldürür...
hayır öldürmez, evlenince artık yuva ortak olur sorunlar olur evliliği bu etkiler sadece bu. Bekarken herkes ayrı telden laylaylom ama evlenince sorumluluk vs. insanları etkiliyo.
İnsandan insana fark var adam 19 aşık olur o aşk 50 sinde biter başka bir çıtır daha genç hatunlara göz dikebilir ama kadın kadınlığını yaptıktan sonra sanmam
Evet ! belli bir sure gectikten sonra huyunu suyunu alistiktan sonra cok monotonlasip bitio seks coluk cocuk bulasik yemek is oluo malesef :/ ben hayatta evlenmem :/
boş laf değil, belli süreden sonra alışkanlık ve beraber yaşamanın verdiği normal ve heyecanı azalan bir durum oluyor.
bekarlardan farklı sözler duyabilirsin ama evlendikten sonra gerçeği görürler...
Aynen
Yok kardesim ole bisey. Eger gercekten samimi bir sekilde kalpten seversen asik olursan 100 yasina da gelsen ask devam eder ha belli maksatlar dogrultusunda evleniyorsan imzayi atmadan biter o ask.
Evlilik değil aşkı bitiren. Erkek Avcı ruhludur. Bir avı ele geçirdiği zaman yeni av peşinde koşmaya başlar. Kadın da hep ilgi ister. Ilgi nerden gelirse oraya koşar
Bu evliykendemi ayni oluyor sizin icin?
Evlenirsem cevaplarım bunu
Amacımız evlilikte aşkı korumak ve bir ömür boyu devam ettirmek olmamalıdır. Amacımız eşimizle aramızdaki sevgi ve saygıyı ebediyete kadar devam ettirmek ve bunun çabası içinde olmaktır.
Güzel ve inşallah olur
umarızz..
aşk geçicidir, ben kalıcı aşka inanmam. evlilik aşkı elbette öldürür ama saygıyı asla, o yüzden aşktan sevgiden önce insanlar birbirine saygı duyabilmeli der çeker giderim.
yapıştır kankkkk
beyazoradam olarak durama el atıyorum
güzelmiş kank :D
İnsanlar yaşantılar ve duygular farklı farklı. Herkesin dilinde bir saygı. İnsan her duyguyu yaşamalı hayatındaki insanla klişe sözlerden vazgeçin artık.
bildiğim kadarı ile aşk ölümsüzdür, takma kafanı, evlenin hayatınızı yaşayın, ama evlenmeden önce her haltı yediyseniz, evlilik bişeyi değiştirmeyecek ne olur bilmem.
öldürmez bence aksine canlandırır iki kişi arasındaki sevgiyi bağı
Evlilik aşkı öldürmez daha da birbirine bağlar insanların
Eğer gerçek bir aşk evliliği ise hiçbirşey olmaz o evliliğe
insanlar yalansız olsa saygı ve tahamülkar olsa evlilik deryadır derya
uzaktan ilişki çok zor gözden ırak gönülden ırak demişler
Gerçek sevgi mesafe tanımaz ki
Bence evlilik aşkı öldürmez ama cinselliği öldürür
Her bahar aynı çiçek koklanır mı 🤷♂️🤷♂️
Bana göre öldürmez.. ikiliden biri ölüyse ruhsuzsa napcan yapacak birşey yok canım ✋🙂😊
Aşkı evlilik değil insanoğlu öldürür. Suçu evliliğe atar. Temiz masum yalan olur iki taraf için.
Çocuklar aşkı yeşertir.. anneyi daha da güzelleştirir haliyle de kocayı eşine daha tutkulu yapar..
Evlilik ile aşkın yerini sevgi ve fedakarlık alır..çünkü belli bir sorumluluğu vardır..
Evli değilim ama şunu söyleyebilirim aldatmayan nadir tanıdım. Özellikle erkeklerde.
Ya gerçekten mi valla güvenemiyorum hiçbir erkeğe öyle yapacak biride değil 5 vakit namaz kılar bende öyle kılmasam neden kılmadın der kızar bana ailesi kardeşleri çok muhafazakar ne bileyim
Onlar da tehlikeli merak etme. İş sende bitiyor
İş bende bitiyor şunu anlayamıyorum yapacak kişi her türlü yapmaz mı benle alakası yok bence bu durumun
O safsata sadece. En iyisinin bile gözü kayar
Hayat gerçekten çok zor
Senin iyi sevişmen değil önemli olan orayı anlamadın
Ne peki önemli olan
Boşverin çok uzun
Çok merak ettim lütfen
Bigün uzun uzun konuşuruz
Yazmaya mı eriniyorsunuz anlamadım
Ya şurada iki cümleyle anlatılacek kadar kolay olsa anlatayım
Ama kısaca bahsedebilirsiniz gerçekten bir erkek neden dışarı bakar karısı cinsel anlamda doyuramadığı için mi, dışarıda daha güzelleri olduğu için mi, sevgi ilgi görmediği için mi neden
Hepsi
Öldürmez bence. Sadece monotonlaşır, bunuda değiştirmek çiftlerin elinde
Bence de öldürmez. Monotonlaştırmamak da bizlerin elinde 😅 Gönlünce olsun
Aşk evliliği yapmayı düşünmüyorum o yüzden öldürüp öldürmediği üzerinde kafa yorduğum bir konu değil.
Hayırlısı canın sağolsun bende zaten mantıklı bir aşk evliliği düşünüyorum 😅 Gönlünce olsun
Mantık ve biraz sevgi bence olayı çözer. Âmin senin de inşallah.
Bence de her türlü hayırlısı 😊Amin inşAllah
Evet kişiler öldürür fakat nasıl bir evlilik nasıl bir problem oluğu ile daha çok alakalıdır.
Tabiki ameller niyetlere göredir nedenler önemli bu da kişilerin sorunu yine 😅 Katılıyorum gönlünce olsun
Aşık olmayanlarınki ölür. Olmayan şey ölemeyeceğine göre aşkı öldüren şey evlilik değildir
Hehehe 😂 Kafam karıştı ama beğendim 😂 Gönlünce olsun
Evlilik aşkı öldürmez. Bahanelere sığınan kişiler aşkı öldürür istisnalar hariç
Hehehe kesinlikle katılıyorum her türlü 😅 Süper olmuş gönlünce olsun 😊
Bilmukabele arkadaşım, daha iyisin değil mi :)
Çok şükür sol bacağım haricinde iyiyim 😊Sen nasılsın
Şükür iyiyim, kazadan dolayı sormuştum da yeni olmasına rağmen iyimisin manasında:)
Allah iyilik versin 😊Anladım zaten teşekkür ederim düşünceli güzel insan 😊Biraz iyiyim bacağım acıyor
Amin, ecmain rica ederim :) İnşallah o da kısa sürede geçer arkadaşım
Çok sağol amin inşAllah 😊
bir imza neyi degistiriyor saçma. Evlilik değil monotonluk öldürur
Bende inanmıyorum da toplumda böyle bir söylenti var. Hatta annemde söyledi bu lafı
Güçlendirir. Evlilik aski öldürmez. O kisikint bahanesidir.
*Kişinin
Evlenipte mutluluğunu yitirende var , mutluluğuna mutluluk katan çiftlerde var.
Tabi ki de güçlendirir aksini söyleyen saloz dur onu destekleyen ondan daha saloz dur
Evlilik bir süre sonra aşkı öldürür ama doğru kişi ise sevgi saygi kalır
Çok seviyorsan bence öldürmez. Hayalimdeki evlilik sadece mutlu olmak
Bence değil. Aşk da evlilikte kişinin karakteri ve karşısındaki kişiye göre değişir bitip bitmemesi.
Yok düşünmüyorum ama birini bulsam nikâhı basarım gel seninle bir deneyelim. 😂😂
Sevgi... Hürmet... saygı.. nezaket.. paylaşma.. bir çok güzel duygu birarada olur...
Hayır bu insanları evlilikten soğutmak için bir yalan
Cinsellik aşkı öldürür. Haliyle evlilikte de yapıldığına göre.
Kişisine göre değişir.
Hayır niçin öldürsün ki.
Evlenmesen de o ask olur ztn ask her zaman illaki olur yarım kaldığında olmez sadece
İki insan eğer şu devirdeki gibi sırf yakışıklı güzel zengin diye değilde aşık olduğu için evleniyorsa cenneti yaşar kardeş😊 kötü hiçbirşey olmaz
Bir erkeğin aşkı evlenene kadar tamamlanmaz. Evlenince de biter.
Evlilik aşkı öldürüyor yalnız gezen çok yaşıyor sjsjs
Evli olmalarına rağmen hala daha ilk günki gibi aşk yaşayanlar var. Bence öldürmez.
Evlenmedim.
Evlenenler evlenmeyenlere anlatsinn. 😊
Evlilik aşkı öldürmez çünkü yerini sevgiye sadakata güvene bırakır
Aşk ve evlilik ayrı şeyler kim ne derse desin bu böyle.
Evlilik aşkı öldürür diyorlar
Beraber ölelimmi
Güzel bir evlilik teklifi
Aşık olduğun zaman evlenmezsin,
mecbur kaldığında evlenirsin !