Kilo vermeye inancım yok...

19 yaşında 1.64 boy ile 73 kiloyum.

Göbek-yanlar, basen-popo DELİRMEME SEBEBİYET VERECEK HALDE!

Günde 1 saat tempolu yürümeye çalışıyorum. Daha önce hiç diyet+spor yapmadım. İşte afedersiniz alışkın olmayan g*tte don durur mu?

Yapamıyorum ayın 7sinde başladım yürümeye toplam 3 gün falan yürümedim. İçimden gelmiyor, bazen yürürken ayak bileklerim öyle ağrıyor ki bıraksam kendimi yığılcam yere o derece.. :/

Sonra eve geliyorum aslında akşam belirli bir saatten sonra birşey yememem gerekıyor, ama benım ağzım boş durur mu? Durmaz tabi gidiyorum meyveli soda içiyorum, birşeyler yiyorum ve vazgeçilmezim ÇAY! Kabız yapıyor, ki bende uzun süredir kabızlık sorunu çekiyorum. Ama bilmeme rağmen çay içiyorum birde şekersiz de değil bardak boyuna göre 3 kaşığa kadar gidiyor attığım şeker!

E tabi müstahak bunlar bana!

Dedim geçen herkes övüyor bakayım şu Dukan Diyetine? Baktım hevese geldim bir güzel kağıda geçirdiiiimm, öyle duruyor masanın üstünde! Yorulan elime yazık olmuş o diyeti ben mi uygulıcam PEH! He birde su sıkıntımız var! İçemiyorum su max 2 küçük pet şişe geriisi yok!

--- Böyle işte psikolojim, gel gelelim kilo vermek için altın gibi değerli bilgilerinize ihtiyacım var, birnevi kilo vermenin püf noknaları gibi...

///Gerçekten kilo vermem gerek arkadaşlar ve yardımınıza ihtiyacım var.

(He unutmadan özelden ekle/mesaj at konuşalım yardımcı olayım demeyin böyle diyip rahat 5 kişiye mesaj atmışımdır, o mesajda dediklerin ben zaten biliyorum kiii birşey söyleyecek sanıyorum da yardım istiyorum hey allahım)

Kilo vermeye inancım yok...