Ailem yüzünden Çok mutsuzum çok

Kendimi çok kötü hissediyorum. Paylaşmazsam, tavsiye almazsam delireceğim sanırım lütfen yardım edin :( Annem ve babam boşanma aşamasında. Babamın annemi aldattığına bizzat şahit olduğum için onunla görüşmüyorum. Üni okuduğum şehirde abim ve annemle birlikte yaşıyorum. Ama hayat bana zindan sanki. İkisi de beni çok bunaltıyor. Abim gelmeden önce annem böyle değildi. Herşeyime karışıyor kızıyorlar. Sürekli takip altındayım. Herseye laf yaptığı için silmiştim Abim kendini zorla eklettirdi facebookta. Yine karışmaya başladı herşeye. Profil resmini kapat bilmem ne. Geçen de facebookumda fotoğrafmı beğenen bütün arkadaşlarımın profillerine bakmış kızların bile. Erkekleri daha bir uzun incelemiş. Herşeyi gizlemek zorunda kalıyorum çünkü herşeye kızıyor. Erkek arkadaşlarımla görüşme diye birşey yok zaten. Okulda fotoğraf olursa filan da ondan gizliyorum. Ödüm kopuyor biri etiketleyecek bir fotoya da görüp kızacak diye. Hayatım ev okul arasında. Öyle mutsuzumki eve gelmek istemiyorum okuldan.Surekli bir şeylere Karışma beni bunaltma peşindeler. Yemediğim yemekten kullandığım laflara kadar. Evde tavşanım var onu seviyorum bazen de canım cicim diyerek seviyorum ona bile karışıyor abim anlıyor sanki diye iki saat çene yapıyor. Vize haftam annem de abim de bırakmıyorlar ki ders çalışayım biri çay ister öteki bulaşık yıka der diğeri yemek hazırla der.. Sınav haftası bari rahat bırakın diyorum yok. Ne yapayım ne edeyim arkadaşlar bir yol gösterin gerçekten çok bunaldm sürekli baskı altında olmaktan. Her yaptığımın her söylediğimin arkadaşlarımın vs takip edilmesinden kendilerinden soğuttular iyice yanlarında durmak bile istemiyorum odama kapanıyorum bu sefer de onun için laf yapıyorlar :(
Ailem yüzünden Çok mutsuzum çok