Ailem! Çok bunaldım artık lütfen yardım edin

Merhaba arkadaşlar. Benim ailemle alakalı büyük bir sıkıntım var artık katlanamayacak hale geldim.Annem ve babam ayrılar. Annem ve abimle yaşıyorum. 20 yaşındayım. Üniversite okuyorum. Ancak ailem beni inanılmaz derecede sıkıyor. Yani dışarı bile çıkarmıyorlar resmen. Tesetturlu olmadığım halde sadece kısa kol tişört giysem bile kıyamet kopuyor annem bırakmıyor dışarı Ağustosta bile uzun kollu giyiyorum. Yapmak istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum. Onlara hiçbir zaman yalan söylemedim ama belliki bana güvenmiyorlar. Guvenlerini zedeleyecek en ufak bir şey de yapmadım halbuki. Okuduğum bölüm sık sık gruplaşarak sunum ve ödev yapmamı gerektiriyor. Grup üyelerinde kim müsaitse o kişinin evinde toplanıyoruz, ama bu bile sorun. bir ara inanmadı abim, arkadaşımla ve hatta annesi babasıyla konuşturdum anca öyle inandı, o kadar yani.Onlarda sürekli bizde toplanmak istemiyorlar haklı olarak. Sonuçta abim de var evde rahat edemiyorlar. Normalde ikinci öğretimim derslerim akşam ancak alttan kalan bir dersim sabah. Sabah derse gittim akşamdan anneme söylememe rağmen abim aradı dersteyim kapatıyorum yine arıyor. Çıktım telefonu actim sonrada eve geldim. Telefonda bana diyor ki ders programının çıktısını alıp bana vereceksin. Görcem saatlerini. Kafayı yicem yaa sanki yalan söylüyorum derse diyip nereye gitcem acaba. Hep evdeyim zaten ders dışında. Sosyal hayat sıfır. Ikisinden de soğudum artık ya bir arada oturmak bile istemiyorum sürekli odama kapanıyorum resmen bunalıma girdim. Tavsiyeleriniz var mı nolur yardım edin çıldırmak üzereyim.
Ailem! Çok bunaldım artık lütfen yardım edin