Ailem çok sıkıyor kararsızım yardım edin?

Merhaba , ben 27 yaşında genç kızım ve ailemle ilgili bazı problemlerim var ben mi çok abartıyorum bilemedim size danışmak istedim. Öncelikle üniversite okudum BESYO alttan 2 dersim kaldı bunu aileme söylemedim gelince okulun bittiğiniz söylemiştim çünkü bitse de bitmese de geri gitmeyeceksin dediler ayrıca futboldan milliliğim var ve çok iyi spor geçmişim var. Neyse ben eve geleli tam 1 sene oldu futbolu felan bırakmıştım burada çevrem olmadığı iÇin iş bulamadım hocalarım felan hep Üniversite okuduğum yerde il dışındalar ve bugün bana bir haber geldi tekrar futbola dön iş maaşa da bağlarız birimde ihtiyacımız var denildi ve ben çok sevindim. Neyse çok uzatmadan babama bunu söylediğim boş şeylerle uğraşma , evde otur sen KPSS kazanırsan öğretmenlik çıkarsa annenle gidersin o kalır yanında 3 sene , işte başarısız oldun futbol oynarken bilmem ne çok zoruma gidiyor. İstanbul'da onların yanında 1 senedir dışarı çıkıyorum nerde kaldın nerdesin işe giriyorum iş çıkışımda yolda gelirken nerdesin bu saatte mi gelinir vs kelimeler bana evlen deyip duruyorlar ama benimle tanışmak isteyen bir erkek akşam kahve içelim mi dediğin de bahaneler uyduruyorum ailem izin vermiyor diyemiyorum ve 27 yaşındayım gerçekten psikolojim bozuldu Bir yerde kalmama izin vermiyorlar arkadaşlarımla görüşme boş ver diyorlar tamamen eve kapanmamı istiyorlar. Gerçekten bana akıl verir misiniz gidip kendime yeni bir hayat kurup futbol hayatıma devam edeyim mi sizce mesleğime yoksa evde oturup kocamı bekleyim :(

Ailem çok sıkıyor kararsızım yardım edin?