Ailem üstüme çok geliyor artık dayanamıyorum ne yapavağım yardım edin?

Lise 2 den beri ailemle aram iyi değil daha doğrusu annemle beni çok kısıtlıyor hayatımda biri olsun istemiyor ya da yakın arkadaşlarımla bir yerlere gitmeme izin vermiyor üni 1 deyken de babamın annemi aldattığını öğrendim iyice dengem şaştı annemin her zaman kötü zamanında yanında olurum ama o iyi zamanında bana düşmanı gibi davranmaktan çekinmiyor boşanıcam dedi diye üni bittikten sonra markete girdim boşanmadı da markette gelip çalıştığım insanlarla da tartıştı sonra fabrika buldu bana oraya gitmemi istedi oraya gittim bu sefer 50 tane erkeğin arasında çalışıyorsun istemiyorum diye üstüme gelmeye başladı babam karışmadı ama onunla da konulmuş oda istemiyor bende inatlarını kırmak için çıkmayacağımı söyledim ama en son annem bıçakla üstüme geldi babam kriz geçiriyo şimdi iş çıkışımı vericem ama artık bu evde kalmak mıyım bilmiyorum psikoloğa gittim ilaç verdi annem onları gördü attı gittim yine aldım yine attı çok yoruldum kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki bir sürü bela beddua döküyor bana geleceğimin iyi olacağını da düşünmüyorum evden ayrılıp kendi ayaklarımın üstünde durabilecek miyim ondan da emin değilim ne yapmalıyım bana bi yardımcı olun lütfen

Ailem üstüme çok geliyor artık dayanamıyorum ne yapavağım yardım edin?