Ailemden bıktım usandım artık lütfen yardım edin :(

Küçüklüğümden beri çekiyorum bıktım artık. Babam bizi çok seven amaöfkesini kontrol edemediği için bizi sürekli azarlayan döven bir adamdı. Annemle birlikte üzerimde kurdukları bu baskıdan dolayı içime kapanık kimseyle düzgün diyalog kuramayan bir çocuk oldum, ilkokulu arkadaşsız bitirdim, duygularımı hep içime attım. Liseye geldim, lise birde bir sorunum yoktu ama lise ikiye geçince bende birden bir erkek merakı uyandı, o ana kadar hiç sevgilim olmadığı için bir sevgilim olsun öok istedim ve oldu da. Ama bende biraz da cinsel duygular uyandığı için bu çocukla o tür konuları konuşmaya başladım, sonra bir gün annemden gizlice o çocukla sinemaya gittim anneme yakalandım annem herşeyi öğrendi ve bana olan güveni sarsıldı.

Yaz geldi, en yakın arkadaşımla bizim sitede aktık, akarken siteden bir çocukla çıkmaya başladım ve yine cinsel duygularıma engel olamayıp çocukla 15 gün sonra öpüşmeye falan başladım, annem durumu öğrenince çocuğu tehdit etti ve çocukla ayrıldık. O günden sonra ammem erkek kardeşimle bir olup iyice üzerimde baskı kurmaya başladı, telefonumu kurcaladı, beni dövdü, babam da dövdü hatta, bende onlardan daha çok nefret ettim ve bu üçlü baskıdan çok bıktım. Erkek kardeşim bile bana abilik taslıyor, teyzemle dayım da üzerime aürekli baskı kuruyorlar, geçen markete gidecektim dayım bir erkekle buluşucam diye düşünüp gitmeme izin vermedi düşünün artık. Teyzem ise erkeklerle asla arkadaş olunmaz, hatta kız arkadaşlarınla bile tek başına dolaşamazsın yanında mutlaka annen olmalı diyor.

Bu yüzden bende şu an onların inadına iki üç erkekle birden konuşuyorum, onlarla buluşuyorum, erkekleri tavlayabilmek için göğüs dekolteli fotoğraflar koyuyorum zaten çok güzel bir kız olduğumu söylerler hep. Dün de bbm den tanışıp konuştuğum çocuklardan biriyle ilk defa buluştum, çocuğun jipi vardı ve ben yine şehvetime yenilip arka koltukta çocukla seviştim (tabi hala bakireyim sadece yiyiştim), bundan 5 gün önce de başka arabalı bir çocukla arabada öpüşmüştüm zaten, 1 ay öncesinde de okuldan bir sevgilim vardı ve okulda öpüşüyordum. Aslında ben hiç böyle bir kız değildim, geçen seneye kadar herkes çok ağırbaşlı hanımefendi bir kız olduğumu söylerdi ama aile baskısı beni bu yöne itti maalesef.

Düşünün benim facebook twitter instagramım yok açmıyorum çünkü milletin twitterına bakıyorum herkes arkadaşlarıyla eğleniyor akıyor falan. Benimse hiç öyle bir imkanım olmadı ailemden dolayı. Bir tek bu yaz bize gelen arkadaşım var ama annem artık onunla da görüşmemi istemiyor yazın onu kandırdığım için. Kara kara düşünüyorum ne yapmalıyım diye. Arkadaşlarımla gezip eğlenme imkanım olmadığı için iyice erkeklere sardım, dün annemden gizli erkekle buluştuğum için annem demin beni öldüresiye dövdü makyaj malzemelerimi yaktı ve sarhoş olup kafayı yedi şimdi uyuyor. O kadar bunaldım ki yarın o erkeklerden biriyle buluşucam dershaneye gidiyorum ayağına. Ama beni evden dışarı bile çıkarmazlar olanlardan sonra.

Lütfen yorum yapın sizce ben haksız mıyım? Kaşarın teki miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Artık bıktım usandım ev okul arasında gidip gelip hiç dışarıya çıkamamaktan, arkadaşlarımla gezip eğlenememekten bıktım. Twitter dan bakıyorum herkes arkadaşlarıyla akıyor ama ben yapamıyorum kendimi çok ezik hissediyorum twitter açmıyorum bu yüzden. Aslında çok güzel bir kız olduğumu söylerler, girdiğim ortamlarda erkeklerin ilgisini çekerim, yolda yürürken açık giyinmesem bile laf atarlar falan. Işte bende bu güzelliğimi kullanıp erkeklere sardırdım iyice, sırf buezik durumumdan kurtulayımdiye
Güncellemeler
+1 yıl
Düşünün şu an bile telefonumu ne zaman alıcaklar hattımı ne zaman kapattıracaklar acaba diye korkuyla yaşıyorum. Biraz biriktirdiğim harçlığım var onu da almasınlar diye sütyenimin içinde taşıyorum düşünün artık. O kadar bunaldım ki rahatlamak için yarın konuştuğum çocukla bbuluşucam ama evden dışarı çıkarmayacaklarını biliyorum kapıyı çarpıp çıksam bir saha eve de almazlar daha beter olur nerde kalırım ben? Kimseye de güvenemem ki ya bekaretimi alırlarsa
Ailemden bıktım usandım artık lütfen yardım edin :(