En sosyalleşip düzgün ortamlara girip hayatı tanıyabileceğim yaşlardayım çocukluğumdan bu yana aile evinde hep bir kavga bilmem ne vardı tek kaçış yolum evcil hayvanlarımdı onları elimden aldılar sahiplendirdiler tek bir kedimi bıraktılar saolsunlar küçüklüğümden beri ilgi alanlarım hep vardı resimdir voleyboldur hep diyordum kursa gideyim şunu yapayım yok asla izin yok bu yaşıma geldim hala arkadaşlarımla belirli yerlerde buluşabilirim o da onlar izin verirse yaşıtlarım her yerde geziyor her yeri her şeyi biliyorlar ben hangi otobüsle nereye giderim onu bile bilmiyorum bugünlerde yine annemle bir kursa başlayıp hobi edinmek istediğimi söyledim dediği tek şey boşuna heveslenme baban kursa öyle uzak yerlere seni göndermez bilmem ne dedi en sonunda bağırdım eve hapsoldum ne istiyorsunuz her şeyime bi hayır bi bahane yeter dedim arkadaşlarım bile bize ayak uydurmak zorunda değil dedim artık bıktım bir konuda da destek çıksınlar bana yeter çoğu arkadaşım uzaklaştı zaten benden çok yalnız hissediyorum hiç adam akıllı dostum yok
3 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer