Bıktım artık ailemden yeter?

Ailem hep yüzüme bişiyler vuruyor. Yok seni özel okullara gönderdik yok her sene en iyi otellere gidiyosun yok en iyi arabalara biniyorsun. BIKTIM ARTIK. ben mi dedim sana gönder diye canım dün sırf 40 soru çözmedim diye üstüme yürüdü dövdü bağırış çağırış. Daha yeni sınavdan çıkmıştım salona geçiyim oturuyum iki dakka çerez felan yiyim dedim oturduğum andan beri iyiliğin için iyiliğin için bunuda iyi niyet sanmayın bi tavırla söylüyor görmeniz lazım. Oturmaz olaydım keşke. Üstüme döküncede dondurmayı o sinirle bağırdım ikidebir ders ders ders diye. Mutfağa gittiğim anda koşmaya başladı kapıyı felan açmaya çalıştı camı kırdı beni sokağa atmaya çalıstı. Sırf piknikte ders çalışmadım diye kafama vurdu ve bayıldım herkesın içinde yaptı. Anneannem felanda vardı. Ailem derken bile diyesim gelmiyo ya. o kadar kusmuk bir insanki. Lanet gelsin o derslere sınavlara. daha burada söylemeye utandığım neler neler var. Benim için beni huzursun eden, her gün ağlatan bir şey iyiliğim için olamaz. Daha doğrusu beni öldürmek isteyen bi insandan huzur bekleyemezdim

Bıktım artık ailemden yeter?