Ailemden bıktım ne yapmalıyım?

Yargılayacak olanlar devamını okumasınlar.
Annem babam ve kardeşim çok aşırı sorumsuz insanlar. Çalışmazlar, dağınıklar, temizlik desen yok.
Atanarak farklı bi ile taşındım. Babam rahatsızlandı ameliyat için getirttim. İşleri uzayınca 1 seneyi buldu kalmaları.
Beni bıktırdılar, kardeşim yatalak gibi evin ortasında yatıyo güya okuyomuş 2 senelik b. ktn işe yaramaz bi bölüm kitapları etrafında saçılı. Sürekli mesai yapıyorum yorgunum. Annem ev işi yapıyomuş güya evde kırılmadık bardak bırakmadı, evi süpürüyomuş evdeki elektrikli Süpürgenin sapını kırdı bantlamış, babam desen abartmıyorum tüm kapı kollarını kırdı, en son mutfak camının kolunu kırdı geçen annem salondaki sürgülü fransız balkon camını kırdı sapını yani evi ahıra çevirdiler banyo havalandırma camını kapatıyolar tavan nem. Şehri bildikleri halde tüm hastane işlerini üstüme yıktılar uykusuz uykusuz her şeyle ben uğraşıyorum. Evdeki kızları yatalak bildiğin benim evimde bi de bana çene çıkarıyor.
Evde doğru düzgün bi yemek yapılmıyor. Bu ay sonu gideceklerdi bi şey çıktı hazirana sarktı beni pişman ettiler burnumdan getirdiler nefret ettim iyiceAilen tamam da iliğimi kemiğimi sömürdüler yaşlandım ne kavgaları bitiyo ne pislikleri Bi kırılmadık buzdolabı kapısı kaldı o da yarın kırılır heralde böyle saygısızlık görmedim ya. Ne yapmalıyım bilmiyorum bıktım.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, bu c. tesi gitsinler diye biley aldık. Sürekli bi bahane bulduğu gibi bu sefer de doktora ameliyat yeri için gitti doktor haftaya gün vermiş. Gitmemeye insan bu kadar mı niyetli olur tamam o güne erteletiyorum dedim ben de. Niye o gün Bi g0n sonra değil diyo bi de
Ailemden bıktım ne yapmalıyım?