Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, bu c. tesi gitsinler diye biley aldık. Sürekli bi bahane bulduğu gibi bu sefer de doktora ameliyat yeri için gitti doktor haftaya gün vermiş. Gitmemeye insan bu kadar mı niyetli olur tamam o güne erteletiyorum dedim ben de. Niye o gün Bi g0n sonra değil diyo bi de
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Üzücü durum düzeltilemez gitmelerini beklemekten başka çare yok
Ay evde hiç sağlam eşya kalmadı ben kapı açık duramayan biriyim tek kalınca içerde kalsam beni kim çıkaracak. ben o evde yaşıyorum ya sçmaya gelmişler adeta
Gittiklerinde evi baştan tamir etmen gerekecek
Kiradayım zaten ev sahibi depozito ödemez artık
Öyle olur buyuk ihtimalle :(
Lavaboyu tıkadılar babam lavaboya kusmuş hayır dibinde klozet var git oraya kus bilmiyodum annem dedi. Neden çekmiyo bu lavabo dedim
Bir daha davet etmezsin acı bir tecrübe
Ya asla yani mümkün değil. 1 senede bıktırdılar. Hayır ana baba hakkı diyolar da Evladın hakkı hiç mi yok sçp batırmak mı lazım pişman mı etmek lazım sinirden göz numaram 1.5 tan 3.5 a çıktı
Üzüldm insna caresiz kalor
Burnumdan geldi o kadar diyim
Gerçekten çok üzüldüm haline umarım bir an önce giderler de rahat edersin ne yapılır ki bu durumda gidin de denmez
Bazen tepem atıyo sinir krizi yaşıyorum gidin diyorum meraklı değiliz biz buraya her gğn lanet okuyoruz diyolar
Ay bu ne afedersin ama defolsun gitsinler o zaman
Ya pişman ettiler. 23 yaşında kız kardeşim eli ayağı tutuyo 24 st engelli gibi yorganla kanepede bi oturup tv izleyemiyorum o yatıyo onun yeriymiş. Ev leş. Annen yaptığı bi yemek burnumdan getiriyo. Eve çer çöp getiriyolar geçen sebze meyve kasası getirmişler neymiş soğan koyacaklarmış sokaktan. ya sinirden ölücem
Ne kadar yüzsüz insanlar bunlara dayanmak çok zor gerçekten umarım bir an önce giderler ve bir daha da gelmezler sen ne iş yapıyorsun bu arada
Özeldn yazarın tkp ettim
Bunu yapanlar insan olamaz ya olamaz 😣😣
Ya anne baba bile olsan saygılı olman lazım. Az önce yemek masasını kırdılar. Neymiş adiymiş. Kapılar adiymiş pencere sapı adiymiş