Ben yemeden içmeden gençliğimin birçoğunu heba edip 1 milyon TL kazanmak için çabalayacağım ve üstüne masrafa gireceğim inanılmaz saçma geliyor , kızlar bunun karşılığında ne verecek peki.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılTürk erkekleri beyinsiz mq! Şu an 18-20 li yaşlarını geçen kızların çoğu %95! gurup, gurup anal ya da farklı zevkleri çooktan yaşamış oluyor... Hatta 21 yaşında ki işyerinden bir kız 65 yaşında ki adamla beraber yaşadı 1 ay... Sen düşün yaşlı gurup seksi de yapmıştır gençte... Neyin evlenmesini düşünüyor bu aptal türk erkekleri mq! O karıyı 65 yaşın da ki dedeler gurup yaptı. Size bakmıyor diye kadınlar seks yapmıyor değiller yanlızca en yüksek ücreti ve zevki verenlerle anlık takılıyorlar... 35 yaşına da gelince 35 yıldır gözlerinin görmediği kenar da köşede kalan tiplere bakıp evlilik düğün ve bolca altın aldırıp borca sokup ileri de ki 30 yıl boyunca sizlerin belasını * görev edinerek yaşıyıcak kadınla evlnmiş olucaksınız... Evlilik kurumu 2000 yıllarda çürüdü günümüzde 2020 gibi de defnedildi... Ölmüş bir ceseti yaşatmaya çabalamaktan bıkmadı türk erkekleri.
02 Yorumla- 1 yıl
sana katılıyorum bro 2 ci el kızlarla dolu ortalık bunlarda enayi gibi evlensin yokluk böyle bir şey
Cevap sahibi1 yıl2. el mi bro ne 2. eli 3. eli... adamlar her gün farklı yaprak beğeniyor bazısı...
En İyi Cevaplar
ve bütün bunların sonunda duyduğun tek şey osman yemek yiyemedi necati yemeği beğenmemiş hatice gelini eleştirmiş rıza kavga etmiş emine sahte altın takmış oluyor :) evlilik pişmanlıktır. milleti memnun edemezsiniz arkadaşlar ne kadar lüks olursa olsun bir kulp bulurlar. düğün parasını çıkartın 2 pasaport ülke ülke gezerken çatır çatır yiyin en azından genel kültür kazanırsınız.
00 Yorumla
Kızlar onun karşılığında ne veriyor biliyor musun? Her konuda haklı olduklarını, senin erkek olarak bir oneminin olmadığını yüzüne vuruyorlar. Evlilik başka nedir?
Üstüne bir de başkasının çocuğuna babalık etme riskin de var. Gidip dna testi de yaptiramazsin, seni suclarlar sen bana güvenmiyorsun diye. Nasıl güveneceksin ki baba?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbu fiyatlar erkekler için değil kusura bakma ama benim de evlenmeye param yetmiyo kız tarafı olarak. tüm o çeyiz ev eşyası bohça nişan kına insanı hayattan bezdirir. yarım milyoncuk gerek en az. hiçbir şey yapmayalım para harcamayalım diye de evlilik olmuyo. en iyisi yalnızlık.
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
28Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet saçma tabi ki de
00 Yorumla
1 yılBen düğün istemiyorum sade bir nikah yeterli bu devirde düğün yapmak saçmalık eskiden düğün yapılabiliyormuş sadelik varmış şimdi herkes gösteriş peşinde ayşe şunu yapmış ben daha iyisini yapmalıyım yarışı var. Hayat kısa o kadar borç yapıp ömür boyu ödeyemeyiz eşimiz de kendimiz de evimiz olsun rahat yaşıyalım yeter.
102 Yorumla- 1 yıl
Hepsini iste erkeklere yaranilmaz isteyenler senden değerli olur emin ol
"Bir insanın değeri, evrenle kıyaslanacak kadar büyüktür. Ancak onu değersizleştiren veya değerli hale getirebilen tek varlık yine insandır."statüko
Değerli dostum, mutlu insanların yaşamlarında arkadaşlık, dostluk, mutluluk, keder, üzüntü, başarı, başarısızlık, hastalık, sağlık, cinsellik gibi birçok önemli deneyimler vardır. Eğer iyi bir insansanız ve aradığınızı birazda şansın yardımı ile karşınıza iyi birini çıkarırsa, yapacağınız O evlilikte eşinizle bu deneyimlerin hepsine sahip olma imkanını elde etmeniz mümkün olabilmektedir.
Elde edebileceğiniz bu mutlu bir hayat yaşamanın bedelini ödemekten korkmayınız.10 Yorumla
1 yılDüğün çok boş bi şey zaten. Çocukluktan böyle düşünmüşümdür. Sade nikah yeterli. Bu geri kafalı büyüklerimiz de izin versinler, gençler geleceklerine yatırım filan yapsınlar, paralarını kendilerine harcasınlar, boş düğün derneğe değil.
42 Yorumla
Soran1 yılBen pinti değilim yanliş anlaşılma olmasın o parayı daha iyi yerde kullanıp eşimle değerlendirmek isterim
- 1 yıl
100 de 100 destekliyorum böyle düşünen insanları
1 yılKardeşim git o 1 milyonla iş kur önce sonra kendine edepli bi bayan bul bi dini nikah bide resmi nikah yap. Hem işin olur hem yuvan
56 Yorumla
Soran1 yılReis yaş oldu 26 daha milli bile olmadım az kaldı zina yapıcam beklemek gerçekten saçma geliyor artık.
- 1 yıl
Sen şeytana uyma. Elimde telefon var. Önce zinanın nekadar günah olduguna ve cezasına bak. Bide zina ederken öyle ölmek var. Sen duanı et nasibin çıkar elbette.
- 1 yıl
Ben pişman oldun vebalini agır ödedim. O yüzden bi kardeşin olarak tafsiye etmem. Bu işin kabri var mahşeri var.
Soran1 yılDoğru haklısın abi
- 1 yıl
Valla ben geçmişte yaptım yine diyom ama vebalini agır ödedim hemde çok. O yüzden dikkat et. Bu dünyada yaşamıyorsun sadece bu dünyadan geciyorsun. İradene sahip çık
- 1 yıl
Vay be erkekler milli diye gururlandırılıp zinaya itiliyor ve sonrasında evlenmesinde hiçbir sorun olmuyor eşine de haksızlık olmuyor. Ama kadın evlendiğinde "aman Tanrım nasıl bakire değilsin? Hemen babanın evine git!" diye yargılanıp cezalandırılır. Bir de erkekler için her şey zor bütün yük erkeklerin üzerinde. Erkeklerin bakir olup olmadığı bile belli değil istediği haltı edip evleniyorlar. Mükemmel adalet!!!
1 yılDüğün yapmayan evlenemiyor diye bir şey yok ki. Gösteriş için yapılıyor zaten çoğu düğün ve kızlar da o kadar düğün meraklısı değil artık. Herkes bunun ne kadar gereksiz olduğunu anladı sayılır. Evleneceğiniz kişiyle konuşursunuz düğünle uğraşmazsınız olur biter. Bu kadar masrafı düğüne, insanlara zenginlik kanıtlamaya harcamak yerine gezmek için ayırırsınız. O paraya ev alırsınız seçenek çok.
20 Yorumla
s 1 yılŞu kadar altın istiyorum, eşyaların en iyisi olacak vs tarzı vasıfsızlarla evlenmezseniz çok da sorun olmaz. Düğün yapmazsınız (biz yapacağız ama bence saçmalık düğün) max 300-400 bine de halledersiniz. Ha o az mı değil ama sevdiğin insanla rahatça vakit geçirebilmek için değer.
32 Yorumla- 1 yıl
Hepsi değil.
Ne düğünü bu ekonomide ya 😨
atın imzayı ufak bi balayı bitti gitti
ama elaleme malamat oluruk deyi illede o düğün edilecek değ mi 🙄🙄
11 Yorumla
Soran1 yılBen pinti biri değilim sadece düğün saçma geliyor 1 milyon tl param olsa yaş is kurar yatirim yapar ya da araba alır eşimle gezerim , düğünler saçma olamaya başladı ve erkeklerin evliliğini geçiktiriyor o parayıda hemen bulamıyorsun yıllarını vermen gerekiyor
Bence evlilik düşünmek değil saçmalık olan. Hayatında bir daha görmeyeceğin bilmem kaçıncı dereceden akrabayı eğlendirmek için ya da sırf elalem ne ders lafına maruz kalmamak düşüncesi ile düğün salonuna o kadar para vermek saçma
30 Yorumla
1 yılBence direkt evlilik çok saçma bir gelenek. Gelişmiş ülkelerde çiftler sevgili olarak yıllarca birlikte yaşayabiliyor. Resmiyette kolaylık olan durumlarda evleniyor. Türkiye'deki toplum yapısından dolayı en sekuler aileler bile bir nikah istiyor. Şahsen ben kendimi evlilik insanı olarak görmüyorum. Zorunda kalınca sürdürüp bunalınca bitirmek isteyen bi yapım var. Bu tarz insanlar çok sayıda ama ısrarla evlilik ısrarla düğün merakına sahibiz
10 YorumlaBu işleri pek bilmiyorum lakin, her ne kadar iki tarafta nikah istesede aileler isteyebiliyor düğün çok abartıya kaçmadan duyurmak amaçlı konu komşuya akrabaya her iki tarafa yakışır bir şekilde düğün yapılabilir, illa sabaha kadar tepinmeye bindalliya zartanzurta kapı tutmaya konvoya gerek yok..
Zaten kimse kovuktan çıkmıyor evlenilecekse ailelerinde belli bir katkısı olur ortaya o şekilde küçük bir organizasyon düzenlenebilir.
Düğün yapacak paranız yoksa kusura bakmayın da evlenmeyi yani00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden o kadar pahalı ki anlamadım?
En fazla bir salon kiralansa 30 kişiye pilav döner servis edilse çok ucuz bir rakam tutar?
12 Yorumla
Soran1 yılÇok büyük çeyiz masrafı var ve hepsi bir anda evlilikte alınması şart koşuluyor.
Cevap sahibi1 yılEv eşyaları ve balayı bir milyon tutsa anlarım
Ama düğün bir milyon tutamaz
Bana evlenmekten ziyade düğünlere o kadar masraf etmek saçma geliyor. Çoğu kişi evlendikten sonra yıllarca borç ödüyor. Ekonomik olarak çok yıpratmayacak makul bir şekilde yapılmalı. Karşı taraf ile bu konular önceden konuşulup söylenmeli bana göre.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim ağrıma giden nokta millet bedava masraf harcamadan altına alıyor kızı sana geldi mi evlenmeden olmaz diyip dünya masraf yaptırıp hava atıyor. Hakkeden kadın çıkarsın karşımıza sırf bundan dolayı insanın düğün yaptırması gelmiyor. Bunu yapan kadında alçaktır benim gözümde
114 Yorumla- 1 yıl
Ne saçma yorum ya
Cevap sahibi1 yıl@Melezbirkız saçma değil bir kıza emek veriyorsun geçmişiyle kabul ediyorsun ama evlenmeden olmaz diyor ama evlenmeden önce başkaları ile birlikte olmuş hakka giriyor belki gizli saklı yapıyordur ihtiyaç gideriyordur ama emek veren onun düğününü bekliyor çok var çevremde eski exi ile buluşan evlenmelik harici FB si olan kadınlardan bahsediyorum sence hak mı sen söyle şimdi diyeceksin erkek olanda almasını bilsin ama yapamıyor
Cevap sahibi1 yıl@Nocxks benlik bir durum yok iş yerinde bayan arkadaşım var onu biliyorum hak hukukda olur bir yerden çıkar muhakkak geçmişinde kimse de vaat vermemiş grup swinger herşeyi yapmış :)
Cevap sahibi1 yıl@Nocxks ne alakası var benle olmuyor diye laf etmiyorum kusura bakma çoğu da aynı erkekler masum demiyorum kızların hepsi de aynı demiyorum ama erkekler bu kadar yapmıyor
- 1 yıl
- 1 yıl
ne anlatıyorsun bunlara kral yorma kendini en iyisi evlenmemek gitsinler kendilerine kendileri gibi birini bulsunlar 2 ci ellerle dolmuş burası :)
- 1 yıl
@ErenBey1907 😂😂
Cevap sahibi1 yıl@ErenBey1907 aynen kardeşim lafı ağzımdan aldın ne ikinci eli bunlar hurda hurda 😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Nocxks Ne yapıyorlar sorulara bakıyorum hepsi mülayim kızların sorularına bakıyorum aman Allah'ım böyle bir şey yok
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler önceden çok evlilik meraklısıydı da sanki konuşuyorsunuz boş boş
Evlenmenin amacı bence cinsellik istemeyen ve sevilen bir kız ile kolayca ve cinselliği meşrulaştırmak amacıyla yapılan bir şeydir başka açıklaması yok
Kızlar para için evlenir genelde
Erkekler de cinsellik için ya da işte çevre baskısı vesaire00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılZaten artık çoğu erkek kaçıyor evlilikten.
Tavsiyem evlenme.
Evleneceksen illa ki Türk kızıyla olmasın.
Hadi diyelim böyle bir hata yaptın nikah yeterli olur. Hele ki kirada oturacaksaniz, ev eşyasını da abartmayın. Sade minimalist, ekonomik şeyler seçin.
Haa bir de tek taş pırlanta alma modasına uyma. Eskilerin yaptığı gibi sade birer altın alyans çok daha şık olur. Pırlanta, kapitalist düzenin reklamlarının sonucudur.
012 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Nocxks Ne güzel. Bakın ülkede çok sayıda bekar Afgan, Suriyeli erkek var. Kaçırmayın bu şansı 🤣
- 1 yıl
Ülkedeki Suriye'li Afganla evlenenler genelde türk erkekleri oluyor 😂😂 türk kızlarının Suriyeli Afganla evlenme oranı hiç yok neredeyse ama türk erkeklerine kadın olsun yeter her cinsle olursunuz😂😂 Afgan Suriyeli senin gibi açgözlü kendini bilmez türk erkeklerine layık evlenirken hicbirşey istemiyorlar diyordunuz suriler Afganlar tam size göre evlenin işte Avrupalı, türk kızları size 10 beden büyük gelir. Siz fakirhanenizden yabancı surilerle Afganlarla geçinin midesizsiniz ya hani 😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Nocxks Saygısızlıkta sınır tanımıyor olmanız tamamen sizin şahsi sorununuz. Tabi farkındalık yoksa, ortada utanılacak bir sorun da olmaz.
- 1 yıl
Saygı mı? Saygı duyana saygı duyulur. Ben hiçbir türk erkeğinin saygılı olduğunu düşünmüyorum. Demek ki sen saygılı değilmişsin ki saygıyıda hak etmemişsin. Neyse ki türk kizlariyla evlenmek istemiyorsun Afgan Suriyeli kadın sayısı türk kızının sayısını geçti hadi yine şanslısınız bedavaya evlenirler sizinle
Cevap sahibi1 yıl@Nocxks Açıkçası ben evlenecek olsam, Suriyelleri Türklere tercih ederdim.
Cevap sahibi1 yıl@Nocxks Benim için Arap ve sizin gibi Türkler arasında hiç bir fark yok. Cehaletin, abtallğın milliyeti olmadığını öğreneli uzun yillar oldu. Her milletten kendi kriterlerime uygun insanlar olduğunu biliyorum. 😉
Cevap sahibi1 yıl@Nocxks olur tabi 🤣🤣✌️
Cevap sahibi1 yıl@Nocxks Bilemedin Tekirdağlıyım, sen nerelisin?
1 yılDüğünü gereksiz mi diyorum toptan gereksiz...
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDüğüne gerek yok saçmalik hep saçmalikti sadece aile arasinda bir şeyler yapilsa yeter.. şu zamanda evlenip nişani kınasi yapanlarda var ya Allah yardimcilari olsun ne diyim
10 Yorumla
1 yılSaçma değilde biraz gereksiz oldu evlilik bu zamanda
10 Yorumla
1 yılDüğün salonu olmadan boş harcamalar yapmadan düğün yapılabilir
10 YorumlaOkadar parayı milleti eğlendirmek için harcamam ama eşim olucak kadın için hayatimizin garantisine yardımcı olucak yaşam kalitemizi yukselticek şekilde harcamayı tercih ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvlenmek zaten akıl karı değil, maddiyat en son aşama
20 Yorumla
1 yılBana da bir erkekten çocuk yapıp erkeğin sülalesiyle uğraşmak zor geliyor.
20 Yorumla
1 yılŞahsen %1 bile evlenme istediğim yok ömür boyu borç ödemek istemiyorum:)
Birde bunun nafaka sorunuda var00 Yorumla
1 yılSeversen (aşık olursan) 10 milyonda harcarsın gücü olanın 1milyon harcaması normal de borçla harçla yapılan bu gereksiz msaraflara yazık.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yıluzak asyadan evlen mümkünse git oraya yerleş iş kur. çok iyi eş olurlar. ortak harcama yaparsınız. burdan ne yaparsan yao o harcamalardan kaçamazsın. önce kabul eder düğüne yakın yapacağını yaparlar
00 Yorumla
1 yılSiz enayi misiniz, tek başınıza bu kadar masrafın altına giriyorsunuz.. altin listesi eline tutusturan kızlardan koşarak uzaklas
01 Yorumla- 1 yıl
Tez vakit
1 yılEskiden dugun salonumu varmis bir org gelirdi o da tas catlasin 1000 TL geri toplanan para cebe simdi oyle mi yok servisi yok dugun mekani derken davetiye gelin saci gelinlik fiyatlari bile cok sacmaa
00 Yorumladüğün yapmayın sizde o zaman. iki akraba göbek atacak diye o kadar borca girmek enayilik
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNikah masrafı daha düşük olur. Bence nikah kıymak daha mantıklı.
10 Yorumla
1 yılHaklisin kanka bir sise sut icin inek beslemeye benziyor.
00 Yorumla
1 yılEvlilik hayal oldu maalesef saçma değil ama çok masraflı
00 YorumlaYaş 34 bekar :) o parayla evlnecek keriz erkek varsa evlenebilir. :)
00 Yorumla
1 yılBen anlamiyorum zaten bu parayla ne alınıyor ne yapılıyor da bu kadar masraf çıkıyor 🤷♀️
02 Yorumla- 1 yıl
Beni karıştırma 🤨
Kizlar beleşe konuyor, paralı erkek buluyorlar
00 YorumlaBoyle bir dönemde artık evlenecek çiftlerin mantıklı düşünmesi gerekiyor
00 Yorumla
1 yılNasıl bir milyon TL? Biri beni aydınlata bilir mi? 10 bin gelinlik, 20 bin salon, 10 bin kuaför, 20 bin iki kişilik yüzük, müzisyenler 50 bin diyelim ıvır zıvır diyelim hadi , 150 bin TL tutuyor. 1 milyon ne için harcanıyor?
03 Yorumla
Soran1 yılKocaman çeyiz masrafı denen bir şey var
Soran1 yılHepsi bir anda alınmak zorunda değil en iyisi alınacaksa bile zamanla alınabilir erkeğin işi iyiyse tamadır çeyiz olayınıda anlamıyorum
Gizli Üye(25-29)1 yıl1 m tlye sadece mobilya beyaz esya düğün ev eksikleri falan alınır
altın falan alınacaksa 1 m asla yetmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSemi seven biri sade nikaha da tamam der. Kimsenin düğün gibi ticari bir günde bu kadar para saçmanı mantıklı bulacağını sanmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDüğün ayrı boşanma ayrı masraf Uzak dur kardeşim Dönemde evlilik sa, laklık tamamen erkek için dejavantaj hiçbir getirisi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmasrafı geç artık namuslu kız kalmadı kızların çoğu bozuldu öyle şeyler duyuyorum ki yalnızlık candır z*r diktirme olayı bile var kesinlikle yalnızlık diyorum
10 YorumlaNikâhtan gider olur biter milleti eğlendirmek için değmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBir yüzük, bir nikaha razı olmayanla evlenmeyeceksin. Evlenirsen aldanırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılabi aday bulalım da mesele para olsun. benim penceremden böyle. evde kaldık valla
00 Yorumla
1 yılDugunsuz evlenin sade bir nikah yeter
39 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel söyledin ama keşke her kız senin gibi düşünse senin gibi anlayışlı olsa
- 1 yıl
Valla benim öyle oldu düğün yoktu
- 1 yıl
O an belki öyle düşünmüşsündür ama şu an pek bir pişmanlık var mı ya da o zaman keşke düğün olsaydı keşke güzel gösterişli bir düğün olsaydı demiş misin hiç
- 1 yıl
🤪😜😜😜
- 1 yıl
Cevap 😂😂😝
- 1 yıl
Girme o konulara geçmiş zaman
- 1 yıl
Sonuçta evliliğe aday biri olduğum için merak ediyorum 😁
- 1 yıl
Sen kötü nesilde yaşıyorsun o yüzden hiç bekleme derim dugunsuz kızla evlenecegini
- 1 yıl
Offff
1 yılArtık kimse evlilik düşünmüyo.
20 Yorumladüğün yapmayın kardeşim o zaman?
10 YorumlaGelecek takılar salonun vb masrafını geçecekse düğün yapılır geçmeyecekse yapılmaz 1m nu bulmaz
00 YorumlaDüğün şu zamanda lüks oldu deymez bir nikah yeterli jfjfjfn
00 Yorumlaseven kisi masrafa girer
03 Yorumla
Soran1 yılKimse karşılıksız sevilmez senin parasız erkekle evlenmeyeceğin gibi. Böyle bir masrafın sonunda sen erkeğe ne verebileceksin?
Soran1 yılMaalesef her kız senin gibi düşünmüyor
Gizli Üye(25-29)1 yılNikah bas geç
24 Yorumla
Soran1 yılÖyle kız var mı
Cevap sahibi1 yılVar hem de sandığından fazlalar
Soran1 yılBulsam kaçırmak istemem
Cevap sahibi1 yılİnan bana sadece sevgiye ihtiyacı olan o kadar çok insan var ki artık para eskisi kadar önemli değil parayı önemseyenler seks işçisinden farksızlar zaten
Abartmayın beee abicim mütevazi de evlenilebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılArtık ünlüler bile bazen nikah yapıyor sadece, evlenmek için düğün şart değil illa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBu sekilde dusunuyorsan lütfen evlenme
014 Yorumla
Soran1 yılDoğrular bunlar bide insanın gençliği gidiyor geç yaşta ilişkiye başlamakta ayrı insana koyuyor.
Cevap sahibi1 yılEvlenme o zaman silah zoruyla mı evlendircekler
Soran1 yılHaram diye zinaya bulaşmak istemiyorum ama bu gidişle sadece sevgili yaparım gibi evlilik mantıksız olmaya başladı.
Soran1 yılCevap gözüküyormu
Cevap sahibi1 yılEvet
Soran1 yılŞimdi söyle saçma bir olay var mesela erkek ekonomik olarak kendini kanıtlaması evlilik için para biriktirmesi askere gidip gelmesi genel olarak 25-26 yaşından önce olmuyor evlenmese dahi maddi durumları iyi olmadığı için sevgili yapması zor oluyor. Şöyle problem var ben neden gençliğimin en güzel yıllarını yalnız geçireyim diye düşünüyorum her erkekte böyle düşünüyor çoğuda bu sebepten evlenmeden önce zinada yapıyorlar sevgilisi olmasa bile eskorta falan gidiyorlar çünkü geç yaşta evleniyor veya biriyle sevgili olabilmesi için ekonomik olarakta kendimi kanıtlamış olması gerekiyor. Ortada böyle garip durum oluyor.
Cevap sahibi1 yılÖyle pis erkekle kimle evlenmez
Cevap sahibi1 yılKimse’
Soran1 yılO zaman neden 27 yaşına kadar beklesin mesela hiçkimseyle bir şey yaşamadan , insan ömrü kısa gençlik en fazla 20 yıl sınırsız değil
Cevap sahibi1 yılBoş insansın bay
Soran1 yılBoş değilim doğrular bunlar coğu erkekte böyle düşünüyor artık.
Cevap sahibi1 yılEr’kek dusunur aynen adam olanlar böyle pis zihniyetli olmaz baysss
Soran1 yılGeç yaşta 27 28 30 yaşına kadar evlenmeyip hiç kimseylede bir şey yaşamayan düşünmeyen erkek aseksüeldir normal değildir.
- 1 yıl
Erkekte ki onu delirtip duran Testestronu ve biyolojik yapısını anlaması imkansız boşuna anlatma sadece bir deney yapıldı buna yönelik ancak bir kadının erkeği anlamaya en yakın olduğu olaydır.1 Hafta testestronunu artırmak için Steroit enjekte ettiler spor salonunda yatmadığı adam kalmadı. Dediği şey şuydu kadının Siz böyle bir dünyada nasıl yaşıyorsunuz"Hiçbir kadın erkekdeği şiddetli cinsel arzuyu mümkün değil anlamaz anlayamaz Yapısı erkekle bir değil çünkü o yüzden kardeşim boşuna çene yorma Evlenmek diyorsan masrafı ayrı boşanırsan altına gireceğin yük ayrı Evet Zinaya bulaşmaman gerek bu yüzden kendini olabildiğince müstehcen içeriklerden uzak tut Ahirete bırak öbür tarafda huriler var sonuçta Evliliği bitirdiler zaten uğraşmaya değmez Tamamen erkek için dezavatajlı birşeye dönüştü
Evlenmeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıldüğün zengin işi
10 Yorumla
1 yılFakir erkekler evlenmesin
14 Yorumla- 1 yıl
@NewTown benim maddi durumum. var
1 yılEvlenmek zor ve evliliği yürütmek de zor.
00 Yorumla
1 yılSaçma..
00 Yorumla
1 yılDeğil ama benim tercihim düğün olmazdı
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Düğün masrafları 1 milyon TL'yi aşmış erkeklerin evlilik düşünmesi artık saçma değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler