Öncelikle merhaba sevgili dostlar yavrumuzun adı Mattia 🥹🥹🥹🥹 Yolda buldum bitanemi bu ilk geldiği andaki fotoğrafı. Gözleri enfeksiyon kapmış hemen veterinere gittik tabi burası küçücük bi ilçe ve veterinerlerimiz büyükbaş küçükbaş hayvanlarda daha başarılı. Bana bu damlayı verdi günde iki üç kere iki gözüne de damlatmaya başladım. Mama verdim su verdim biraz balık yağı da verdim. Daha iyi gözünün biri açıldı biri biraz daha fazla enfeksiyonlu maalesef. Çay posasında ılık pamukla hafif sildim taşlaşmıştı akıntılar. İnşallah günden güne iyi olur Mattia🥹🤎🤎 Nasıl iyi edebilirim önerdiğiniz bir krem ilaç var mı yani bu sitede veteriner ve veteriner gibi olan birçok kedişsever vardır eminim. Lütfen görmezden gelmeyin. 🥹🤎🤎 Viva Mattia🤎
SELAM BUGÜN YOLDA Bİ BEBİŞ BULDUM. NASIL İYİLEŞTİREBİLİRİM?
Yazacaklarımın hemen hemen hepsini yapmışsın. O can adına sana teşekkür ederim. Böyle devam biraz daha. Gentagut damla da yavru kedilerin gözlerindeki bu enfeksiyonlar için çok etkili olur. Çay ile temizleme de çok iyi sonuçlar veriyor.
Ah canım Mattia! 🥹💕 Ne kadar duyarlı bir şey yapmışsın, iyi ki yolda onu fark etmişsin. Öncelikle bravo sana, harikasın! 😻
Neo-kort, göz enfeksiyonu için güzel bir seçenek, veteriner de bunun uygun olduğunu düşünmüş, devam etmen iyi olacaktır. Çay posası temizliği zaten harika bir yöntem, ama dikkat et çok bastırma.
Eğer göz akıntısı çok yoğunlaşırsa ya da o diğer gözü açılmakta daha uzun direnirse, onu tekrar bir veterinere götürmeyi düşün. Belki daha güçlü bir antibiyotik damlası gerekiyor olabilir. 🙏
Mattia'nın bağışıklığını desteklemek adına vitamin takviyesi veya pastalar da sor. Mama olarak besleyici bir yavru kedi maması tercih et. Ayrıca, sevgi, sıcaklık ve biraz sabır mucizeler yaratır. 💕 Mattia kısa sürede toparlayacak, göreceksin! 😺 Viva küçük savaşçı! 💪
Gözleri ılık suya batırılmış pamuk ile temizle ve öyle damlayı kullan, ağız göz burun da akıntısı var mı?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
Teramiscin göz kremi var, antibiyotik onu kullanıyorum kedilerin gözleri iltihap kaptığında hemen açılıyor. Bir de dr. animal ı pamuğa fışkırt ve vücudunun, gözünün o yaralı yerlerine sür canım.
Bende göz temizleme solüsyonu var diğer kedim için kullanıyordum zaten. O gibi bir şey mi dr animal ve kremi nerden bulabilirim veteriner verirmi istesem