UYKU DÜZENİM ÇOK DÜZENSİZ, NASIL DUZELTEBİLİRİM?

Arkadaşlar sabah 6 da yatıp akşam 6 da kalkan bir gerizaklıya dönüştüm.
Bir haftadır ufak tefek duzelmeler oldu örneğin saat 2 de yatıp 3 tek kalkmak gibi. Evet bu benim için bir düzelme. En azından 6 da kalmaktan daha kötü olabilir mi? En kötüsü gece 2-3 gibi yatıp sabah 6 da kalkıp geri yatamamak 12 ye kadar dayanıp akşam 7 ye kadar yatmakti. :(
YANİDÜZELME DEDİGİMDEN KASTIM KÖTÜNÜN İYİSİ. kademe düzeltmeye çalışıyorum. Tabi geri bozuldu bu:) sonra dün nasıl olduysa ama bugün mü ya işte bugün 12 den sonraki saatleri kastediyorum 4 te yatıp 6 da kalktım. Sizce yeri yatağa yumulmalı miyim? Yoksa kahvelerle ayakta durmaya, yatağa direnmeye çalışmalı miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar, bir saat cevap bekledim uyuyim mi uyumiymmi diye şimdi sizin sayenizde olan uykum da gitti😂 tebrikler 😁
Güncellemeler
+1 yıl
Uyku düzensizliğinden göz altlarım torbacilar gibi oldu. İnsanlar benimle alay ediyor ne oldu...( İsmimi soyluyorlar içinizden bir isim uydurarak noktalı yeri doldurun ahahaah) sana uyuşturucu mu kullanıyorsun benim bir tanıdığım da o batağa saplanmis kurtulmuş istersen yardım alabiliriz diyorlar. Yoldan geçen amcalar dedeler teyzeler aileme sabır diliyor. Hiç arkadaşım kalmadı çünkü onları tinere alistiracagimi düşünüyorlar. Sırf göz altlarım mosurumosuru mor diye. Şaka be şaka
UYKU DÜZENİM ÇOK DÜZENSİZ, NASIL DUZELTEBİLİRİM?