Gizli Üye(30-35)+1 yılselam kuzum nasıl oldun? ben 25 yaşındayım ve bu sorunları 10 senedir yaşıyorum, gececiyim ben ve 10 saatten aşağı uyursam uykuya doyamıyorum. ortalama hep günlük 10 saat uyurum. ve eninde sonunda düzenim bozuluyor geceye kayıyor, erken kalkmam gereken bir zaman yaklaşınca hep bir kaç hafta önceden uykumu düzene sokmak için savaşıyorum. mesela 36 saat uykusuz bekleyip diğer günün gecesi uyumak gibi ama bu sefer de senin dediğin gibi diğer günler vücut isyana geçiyor, vücudum öyle bir alıştı ki geç yatıp geç kalkmaya artık gündüz ve gün ışığı da çok rahatsız ediyor. 365 günün en az 300 günü geç yatar geç kalkarım ben. bağımlısı oldum. uykudan uyanmak da ameliyattan çıkmak gibidir benim için. kasımda askere gidiyorum büyük ihtimal ne bok yicem bilmiyorum orda.
010 Yorumla
Soran+1 yılHiç birşey değişmedi , olmuyor. Bugün erken yatayim dedim yattım şimdi 2 saat sonra kalktım uykum yok. Senin adına da çok üzüldüm
Cevap sahibi+1 yılaynen genelde de erken yatınca gecenin ortasında uykum kesiliyor uyuyamıyorum ondan sonra gün içinde çok halsiz oluyorum. peki sen de genelde gececi misin? genelde geç yatıp geç kalkarak daha dinç oluyor musun sen de?
Soran+1 yılBende aynen öyle oluyorum erken yatınca. Genelde sabah 7 de yatıp akşam 5 te kalkıyorum en erken 3 te ama uyku şurubu alcam olmicak böyle
Cevap sahibi+1 yılŞu anda yaşın kaç, mezunu mı kaldın? Sabah sürekli bir yere gitmek zorunda olsak belki o bir nebze düzene sokar zoraki, belki zamanla alışılır bilmiyorum. Çok zor durum.
Soran+1 yıl12 de yatmistim, şimdi kalktım of. 18 yaşındayım, evet mezuna kaldim,. Sen?
Cevap sahibi+1 yılBen daha uyumadım bile :) 25 yaşındayım, iki tane açıköğretim üniversite bitirdim. Evden çalışan programcıyım.
Soran+1 yılNe güzel evde rahat rahat sevindim senin adına. Bende tekrar yatamadım
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim. ilk zamanlar güzel gibi gelse de uzun yıllar böyle yaşayınca çok sıkılıyor insan bunalıma giriyor, artık rahatlık bağımlılık yaptı resmen.
Soran+1 yılBence haline şükret. Senin yerine olmak isteyen bir sürü insan var
Soran+1 yılYerinde*
En İyi Cevaplar
+1 yılKendine bir iş bul bak nasıl uyuyosun
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama işe girmemi annem istemiyor. Zaten üniversite sınavına çalışmam lazım
- +1 yıl
Gençlikte oluyor böyle bir dönem bende vampir gibi yaşadım sonra geçiyor
- +1 yıl
Eyvallah😉
Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1 gün boyunca hiç uyuma dayan. Gece 12 de uykun gelsin ve yat. Uykun gelmiyorsa eğer spor yap ve kendini yor. Zaten uzun süredir uyumadigin için uykun gelecektir. Baktın gene gelmiyor uykun ayran mattan getiriyor diyorlar. İç öyle yat.
14 Yorumla
Soran+1 yılSamimi söylüyorum yaklaşık 4858382 defa denedim. Ama tespitim su. ŞİMDİ ONCA SAAT UYUMUYORSUN ATIYORUM SAAT 8 E KADAR SONRA DİGER GUN 12 DE KALKIYORSUN DİYELİM, VÜCUDUN ÖNCEKİ GÜNÜN ALAMADIĞI UYKUYU SENDEN DİGER GUNLER ÇIKARIYOR. olay bu bilmem anlatabildim mii
Soran+1 yılAyran işe yarasaydı emin ol ben su yerine ayran içerdim midemde bir ayran gölü oluşurdu bilmiyorum bana daha somut şeyler lazım
Soran+1 yılNe güzel senin adına sevindim keşke kendi adıma da sevinebilsem. Aslında telefon ışığı gözlerimi yoruyor diye düşünüyordum ama öyleyse tamam sağolasın
+1 yılAkşam 6 ya kadar dışarda vakit geçir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ayni ben de senin gibiyim. Bu ara biraz duzeldim gibi ama aksam erken yatiyorum 9-10 gibi, sabahta 6-7 gibi uyaniyorum. Muhtemelen tum gun evdesin, biraz disari cik gez dolas vakit gecir bence. Uykunu acmaya bak, sade kahve ic film izle. Gece 11-12 gibi uyumaya calis.
11 Yorumla
Soran+1 yılDışarı çıkmayı hiç sevmiyorum haftada bir belki. Ama bugün çıkmam gerek zaten. Tamam sağolasın haklısın öyle yapıcam inşallah
- Sağlık konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu gün uyuma akşam da saat 12 gibi uyu sabah kaç da kalkarsan kalk fark etmez çünkü vücudun uykusunu almış ki seni o saatte uyandırıyor bu şekilde 1 hafta boyunca devam edersen uyku düzenin normale dönmeye başlar yavaş yavaş
17 Yorumla
Soran+1 yılYukarda yazdım birine. Sana kopyaliyorum
yaklaşık 4858382 defa denedim. Ama tespitim su. ŞİMDİ ONCA SAAT UYUMUYORSUN ATIYORUM SAAT 8 E KADAR SONRA DİGER GUN 12 DE KALKIYORSUN DİYELİM, VÜCUDUN ÖNCEKİ GÜNÜN ALAMADIĞI UYKUYU SENDEN DİGER GUNLER ÇIKARIYOR. olay bu bilmem anlatabildim mii- +1 yıl
Anlatamadın uykun diğer günleri çıkarıyor diye kendini bu şekilde şartlan dırırsan bağımlı gibi gezersin tabi kendine bir saat koy her gün şu saatte uyuyacam diye vücudunu o saate alıştır bunu yapmadığın sürece bünyen zayıf düşer ve çok çabuk hastalanırsın ilerde daha kötü hastalıklara yakalanırsın şimdiden önlemini al
Soran+1 yılValla ben çok iyi anlattim sen anlayamadın
Soran+1 yılAynen haklısın
- +1 yıl
Ben seni çok iyi anladım da asıl sen beni tam anlama dın halen bildiğin kafada gidiyorsun söylediklerime dikkat edersen
zamanla farkı görürsün
Soran+1 yılAnlatamadın yazmissin ona ithafen yazdım onu neyse sağolasın kardeş
- +1 yıl
Eyvallah gar daş.. 😀
+1 yılÖnceden bende öyleydim gece kaç saatlere kadar yatmayıp akşam 4_5 te kalkıyodum kendimi suçlu gibi hissediyordum üniversite zamanında da böyleydim okula bile adam gibi gidemiyodum uniye bıraktıktan sonra işe girdim ilk haftalar zordu 3 gün işe uykusuz gitmiştim çünkü geç yatsam kalkamıyodum mecbur uyumadan gidiyodum millet beni torbacı zannediyordu :)) işim dolayısıyla erken kalkmam lazımdı yavaş yavaş uykumu düzene soktum şu an hiç bı sıkıntı yok
00 Yorumla2-3 gün üst üste sabah 08'de uyan. Bir de bakmissin ki uykun düzene girmiş.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın deniycem
Bundan 2 yıl önce antidepresan ilaçları kullanmıştım uyuyamıyodum her saat başında uyanıp irkilip yatıyodum doğal yöntemlere yönel
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok geçmiş olsun, atlatmana sevindim. Bende o sekildeyim uyusam bile uyanıyorum ama hap falan kullanmadım onla ilgili değil , doğal yöntemler derken?
Soran+1 yılHayır uyuyamıyorum sorun orda. Atıyorum saat 3 te yattım 5 te kalkıp uyuyamıyorum öğlen yatıp akşam kalkıyorum
Soran+1 yılTamam sağolasın
+1 yılBen de öyle cin gibiyim hala bir saat uyudum ve bin bir türlü rüya gördüm 😓 direnelim
13 Yorumla
Soran+1 yılTamam direnelim bakalım hatta bakalım kim direnecek yarış yapıp hirslanalim, iyi olan kazansın dermişimm
Soran+1 yılUyudun mu kız Leyla bak ben hala ayaktayım sen uyu anca😂 şaka şaka. Direnmeye tek başıma devam ediyorum ama zaten zirve tek kişiliktir ahahaa ay sinirlerim bozulduuuuu
- +1 yıl
Ahsjsjsdjdjdj. İki saat uyudum, bakalım gece neler bekliyor beni
+1 yılBugün hic uyuma akşama kadar. Yarın düzene girer.
Seni bu bahsettigin hal benim normal yaşantım.125 Yorumla
Soran+1 yılUyumadim, direniyorum bakalım. Ne güzel demek ki boşsun.
- +1 yıl
Yo değilim:)
Soran+1 yılE o zaman? Nasıl enerjik oluyorsun yani nasıl verimli çalışıyorsun
- +1 yıl
Hayat tarzım oldu artik. Haftanın 2 günü kesinlikle 50 saat uykusuzluk çekip devam ediyorum.
Soran+1 yılBaya dirençliymissin ne güzel. Neyse teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Rekorum 76 saat;)
Soran+1 yılinanasim gelmedi şu an napiyon sen
Soran+1 yılşu an napiyon demek istedim inanasim gelmedi şu an, napiyon sen demek istedim
- +1 yıl
Niye ki. Gayet ciddi söyledim halbuki.2 defa 70 li saatleri gördüm. Ama 48 genelde yaptığım. Örneğin bugünde öyleyim. Dun sabah uyandim 1 saatlik uykum var ve gece uyuyacağım yine.
- +1 yıl
Buradan yazamam ama vardiyalı Çalışıyorum diyeyim kısaca 😊
Soran+1 yılNasıl dayanıyorsun? Sürekli kahve, enerji içeceği falan mı içiyorsun? Her gün mü böyle? Uykusuzum ne yazdığımı pek anlayamıyorum
- +1 yıl
Hayır her gün değil. Haftada 2 gün falan. Uyuma bugün başka turlu kendine gelemezsin;) gece uyursun 21 de 22 de falan.
- +1 yıl
Özel bir şey kullanmıyorum. Alıştım artik.
Soran+1 yılBen sana ne yaptığını sormadım ki anlatamadim ya bak inanasim gelmedi şu an virgül napiyon sen demek istedim ama arada virgulu koymayinca inanasim gelmedi şu an napiyon der gibi oldu ama bunu demek istemedim uykusuzum yazamıyorum bile
Soran+1 yılAnladım göz altı morluklarin var mı nasıl başa çıkıyorsun
- +1 yıl
Bazen oluyor evet. uyuyunca düzeliyor.
Soran+1 yıl42 yaşında değilsin sanırım. Olsan bu kadar uykusuz kalamazsin diye düşünüyorum
- +1 yıl
42 yaşındayım :)
Soran+1 yılHiç inanmadim. Valla ben ölmüşümde gömenim yok o zaman
Soran+1 yılSağlıklı besleniyorsunuz demek ki
- +1 yıl
Evet bak o konuda haklisin. Spor ve beslenme önemli hayatımda
Soran+1 yılNe güzel benim yaptığım tek spor evde temizlik, sağlıklı beslenmeyse lahmacunun yanında salata peh
- +1 yıl
Deme öyle. O da iyidir;) neden sadece temizlik
- +1 yıl
Bayıldın galiba
Soran+1 yılÜşengecimde o yüzden. Bazen üşenmeye bile üşeniyorum. Ayrıca uyku düzenim aynı
+1 yılBn ole yatsam annem bni evden kovar vllahaaaa insAllah duzelirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin de uyku düzeni bozuk😂 ondan bişey demiyor ama yine de söylenmiyor değil sonuçta anne😁
YA BENİ EVDEN KOVSA BEN EN FAZLA BAŞKA ODAYA GİDERİM😁- +1 yıl
😂😂Haktir soylenmeleri
Soran+1 yılEvet haklı kadın valla kıyamam ya😂😂
- +1 yıl
😂😂
+1 yılSigara cafein ve aşırı derecede cay tüketimi uyku düzensizligini tetikler
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok neskafe içiyorum haklısın bunlara da dikkat etmem gerek
- +1 yıl
Evet kesinlikle
Sabah 8-9, a kadar ayaktayim uyurum sonra akşam 6 da kalkarim. Aynı senin gibi. Bana da yardım et
118 Yorumla
Soran+1 yılSen önce bana yardım et ben sana sonra ederim bak söz djfjfjs
Soran+1 yılÖzel mözel hiç sevmem uluorta konuşacaksan kabul
Soran+1 yılSakın uyuma uyursan ölürsün
Soran+1 yılKahve yap kendine ben yaptım
Soran+1 yılSakın sakina kendine gel zaten insanlıktan çıktın hala ne uyumasi
Soran+1 yılDoğru düzgün yaptığın tek şey uyumak zaten demi ancak yan gelip yat vasifsiz bir haldeyiz aç gözlerini git yüzünü yıka kahve yap bişey yap (sinir etmek için yapıyorum sinir olsa uykun kaçışın)
Soran+1 yılKaçsın
Soran+1 yılKeşke panda olarak doğsaydım :( gerçi bir farkım yok onlarda yiyip içip uyuyor
Soran+1 yılUyudun muuuuu
Soran+1 yılüslubuna dikkat et şu an kusasım geldi
Soran+1 yılUYKU DÜZENİ DÜZGÜN VE SAKİN BİRİ OLSAYDIM DA SENİN "YERİM" KELİMENE AYNI TEPKİYİ VERİRDİM BENDE SENİN GİBİ KULLANDIĞI KELİMLERE DİKKAT ETMEYEN BİRİNİ ÇEKEMEM Kİ ZATEN BİZ BİRBİRİMİZİ NEDEN ÇEKELİM MAL MIYIZ. hadi iyi günler.
Soran+1 yılSalya sümsürük ağlıyorum şu an SÜBHANALLAH İLK DEFA GÖRENLER BEĞENSİN
+1 yılUyku buyuk sorun ya benim uyumama gibi problemim yok ama bnde gereginden fazla uyuyorum
113 Yorumla
Soran+1 yılYA UYUYAMAMA PROBLEMİ YOKSA DAHA NE İSTİYORSUN uyku düzenini bozulsunda bir anla sen
Soran+1 yılTövbe diyim aman bozulur falan Allah korusun
- +1 yıl
Ya buda kotuki aksam erkende yatsam sabah cok gec kalkiyorum gunun cogu uyumakla gidiyo cok uyumak bas agrisi yapiyo resmen hadi simdi tatil ama tatil bitsin gunlerim kabus oluyo gun icinde surekli kafami koycak yer ariyorum cunku gece uyudugum uyku yetmiyo
Soran+1 yılKaçta kalkıyorsun mesela örnek var
Soran+1 yılEn fazla 12 de kalkiyondur sen
- +1 yıl
1 i buluyo annem kaldirmasa ozaman bile kalkmak
Soran+1 yılDAHA NE İSTİYORSUN SEN HALİNE ŞÜKRET BEN şu an SENİN YERİNDE OLMAK İÇİN SENİ BOĞABİLİRİM düşün şaka şaka.
Ya ne var 1 de kalkiyorsan ben akşam 5 te kalkıyorum daha fazla tartismayalim istersen😂 yıllardır uyku duzensizligiimle beraber uykusu düzende olan insanlarla konuşma seklimde bozuldu😂 kiskancim işte 😂 şaka bir yana düzeltmek senin elinde cidden senin işin basit- +1 yıl
Şu an korktum senden😂
- +1 yıl
Halime sukrediyorum suanda bidaha cok uyudugum icin sikayet etmicem😂
Soran+1 yılAhahaah cidden haline şükret düşün ben bile en azından uyku düzenim vampir gibi dış görünüşüm değildir diye sukrediyorum ahahaah ama şöyle bir durum da var uyku düzensizliği sinir stres yapıyor etrafta agrasifim kompleksliyim diye dolanıyorum dolayısıyla insanların sinirlerini emiyorum vampir kan emiyor bende sinir, sabır oha bence ben vampirim ne kadar çok ortak yönümüz var bak mesela vampirle ortak yönümüz olduğu için bile hoşnut olabilen biriyim sende şükürsüz bir insansin, yazık. Şaka şaka,😂 çok uzattım artık kendimden sıkıldım gidiyorum ben
Soran+1 yılBEYAZ TENLİYİM GOZ ALTLARİM ZATEN MOR ÜSTÜNE UYKU DÜZENSİZLİĞİ EKLENDİ ARTIK İNSANLAR BENİ KÖŞEYE ÇEKİP NE KULLANİYORSUN KİM VERİYOR BU HAPI SANA DİYOR DÜŞÜN
Soran+1 yılŞaka şaka
Soran+1 yılBişey sorucam göz altı morlukları için önerin var mı?
Bence bunun bir doktoru olmalı iyi para kazanılır🤔
00 Yorumla24 Saat Boyunca Hiç uyuma. Şu dakikadan itibaren Yarın akşama kadar uyuma. Yarın Akşamda 12de yat sabah 6 da kalk. 3 gün boyunca tekrarlamaya çalış alışırsın.
00 Yorumla
+1 yılAyni Ben Gibisin Demek Yanliz Degilim 😂
128 Yorumla
Soran+1 yılNolcak bizim halimiz.. bak şimdi birşey diyeceğim ama sakın yanlış anlama bence biz boş insanlarız, ne bir çalışma derdi ne bir hedef. Hiçbir şey yok ki yorulmuyoruz. Acaba kendimize bir uğraş mi bulsak? Ben kendimden yola çıkarak ve senin dediğini göz önünde bulundurarak seni kattim. Yani işe gidip gelen, hayata bir gayesi olan insanlar olsaydık şu an bu soruyu yazan başkaları öneri veren bizdik. Bence...
- +1 yıl
Valla Cok Haklisin Nolcak Halimiz Dedigin Gibi Hedef Yok Ugras Yok Sanirim Oneri Almaya devam Edecez Hayırlısı
Soran+1 yılAynen öyle
He Bak kendime sinir olduğum nokta şu sanırsın ailem zengin. Valla ne ev ne bark ne birikim hiçbirşey yok. Ama Tabi şimdi ihtiyaçlar karşılanıyor ya rahatlık var. Birgün tek başıma kaldığımda anlayacağım diye çok korkuyorum işte acizligin sıfat bulmuş haliyim. Keşke uyumadigim zamanlar bari bir işe yarasam ama nerede. Olsun bigun başarcam diye diye sene oldu sene. Ama bilmiyorum sanki bu sefer basaricam gibime geliyor ama bilemedim şimdi- +1 yıl
Belki De Guzel Gunler Yakindir Basarirsin Bilemeyiz ama Istek Var Sende Olgunsunda Dusunuyorsun Zamanin Bosa Geçtiğini Degerlendirmen Gerektiğini Sen Basarirsin Işık Var Sende.
Soran+1 yılO ışık geldiği gibi gitmese bide 😂 ama bir düşünce eyleme dönüşmediği sürece sana birşey katmıyor. Yani örnek veriyorum ben çok iyi bir insan olucam diyip kötülüğe devam etmek ne kadar saçmaysa benimde durumum aynen bu
- +1 yıl
Yav orasi bende de ogle kafa da deli dusunceler icrata bakiyorum yok 😊 Ee napacaz ozman kotuluge devammi yani 😊
Soran+1 yılBen orda örnek vermiştim yani benden değil genel anlamda örnek 😂
Soran+1 yılValla bilmiyorum bir baltaya sap olmak istiyorum artık ama bunun için başta uyku düzeni gerek e uyku düzeni için amaç gerek tamam amaç var bunun için güç gerek güç için yine uyku gerek
Soran+1 yılNapcaz biz
- +1 yıl
Bende Ornege Misal Olarak Demistim😊
Soran+1 yılHe tamam o zaman😁
- +1 yıl
Ya hersey uykuyla olsa keske onu hallederiz de harbi napacaz beni daha cok dusundurdun az bir uyku vardi oda gitti 😂
Soran+1 yılYa nasıl herşey UYKUYLA alakalı değil vücudu ayakta tutan şey uyku. SEN UYKUSUZSAN NASIL İŞLERİNİ HALLEDİP BİREYLERİ YOLUNA KOYMAYA CALİSCAKSİN. resmen vücut ayakta oluyor beyin error veriyor vur beni diye vücudun da bir süre sonra isyan ediyor sana bilimsel aciklamalri var ben yaşadığımı ve gördüğümü anlatıyorum bilimsel açıklamalarla konuşacak kadar kültürlu değilim napcan benden de bu kadar oluyor işte ahahah
- +1 yıl
Yav ilk basta dedin ya bir amac yk ugras yk diye bende diyorum ki bir seylerle ugrassan bu uyku duzene girer o yuzden keske hersey uykuyla olsa dedim yksa bende biliyorum uykuyla olucagini birsy yapsak uyku kendi kendine dengeye girer yani😊
Soran+1 yılEvet oyle dedik ama şöyle birşey de var 😂 o birşeyi yapmak için uyku düzenini sağlamak gerek. Temele bakarsak yine uyku
- +1 yıl
Yav ne inatsin tamam uyku olsun 😂 Uyuyamiyoruz da ee icratta yk olan az bir uykumuda kacirdin moralimide bozdun sayimmi daha 😂
Soran+1 yılAhahahahahah
Soran+1 yılBen neymişim be 😂 aman sanki normalde çok uyuyon da gelmiş bıdı vıdı yapıyor bugünde benim yüzümden uyumadin ne var bunda kardeşim sjfjgjs
- +1 yıl
Sen benim psikolojimi cok bozdun 1 hafta uyuyamam senin yuzunden ne guzel uyuyordum ya 😂Bugunde Senden Olsun Yarin niye uyumam acaba 😊
Soran+1 yılSenin psikolojinin bozulacağı varmış zaten bu uyku düzeniyle düzgün bir psikolojiye sahip olman benim çok sakin sessiz bir insana donusmem kadar imkansız 😂
- +1 yıl
Boz boz senin bozulacagin varmis butun gercekleri yuzume vurdun napacaz biz 😂 saka bir yana goz altlarim flan gitti bu uyku duzeninden eroyincilere donuyorum yavas yavas
Soran+1 yılAhahaah vallahi benimde
Soran+1 yılHadi ben kapatıcı kullanırım ama sen onu da yapamazsin yazık yaaaaa acıdım şu an hahaha ama bende kullanmak istemiyorum 40 ima gelince pörtlerim çünkü AYRICA NEDEN KULLANAYIM ALLAH'IN BİLDİĞİNİ KULDAN NEDEN SAKLAYAYIM GÖZ ALTI MORLUKLU TİNERCİMSİYİM ajajsjs
- +1 yıl
Sende yangina körükle gitme acidim ne o kadarmi vahim 😂 sonucta ayniyiz göz altlari pert
- +1 yıl
Neyse ekranı çift gormeye basladim uyiyalim hic bisi olmazsa aksam olur😊
Soran+1 yılYok abarttim 😂 ben uyumicam madem sana iyi uykular 😁
- +1 yıl
Sohbetine doyum olmuyor ama Ben uyuyorum valla Sen Dusun Napıcaz Bulursan guzel bisi banada soyle 😂allaha emanet 😊
Soran+1 yılHaha tamam düşünürüm 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimğğğdeeeeğ 😌🙄😶
11 Yorumla
Soran+1 yılALLAH RIZASI İÇİN BİR TANE UYKUYLA İLGİLİ SORUNU OLMAYAN İNSAN YOK MU ŞURDA😂😂😂
Çok kolay bigün akşama kadar uyuma akşam uyumak zorunda kalacan
04 Yorumla
Soran+1 yılAY CİDDEN ÇOK KOLAY VE ETKİLİ BİR YONTEMMİS SAĞOL arkadaşım işe yaramıyor. Defalarca kez denedim diğer günler mal gibi oluyorum çünkü saatlerce uykusuz kaldığım için vücut isyan ediyor daha çok uyku istiyor
Soran+1 yılHap verir muhtemelen, hap asla kullanmam.
- Sağlık konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal bir şekilde yatıp kalkarsan düzelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun zaten normal bir şekilde yatıp kalkamamam? Zaten normal bir uyku düzenim olsa bu soruyu sormazdım
Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kendini bir pisikoloğa göster
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yararı olur ki
+1 yılBence uyumamalısın bu senin aileni çok Üzer
017 Yorumla- +1 yıl
Yani sürekli uyuyorsun ya ben o yüzden söyledim üzülmesinler diye çünkü iste istemez üzülürler yani
- +1 yıl
Annem de senin gibi uykucu gündüzleri
Soran+1 yılBu halime bende üzülüyorum abi. ölü gibiyim cidden
- +1 yıl
inşallah düzelir kardeşım
Soran+1 yılSagol abi de bişey sorucam hadi biz gençler olarak böyle bir siteye üye olduk ama SANA KizlarSoruyor. COMU KİM ÖNERDİ ALLAH ASKİNAA
- +1 yıl
burada konuşdugum arkdaşım vardı sonra iptal ettı gıtı kaçdı bende bakdım herkez bişeyler paylaşıyor vakıt gecırıyorum hemde yanlızlıgımı haffletmış oluyorum
Soran+1 yılAmca haddim değil kızma ama bence zaten ömrünün yarısı gitmiş Allah a yönel her dakikanı iyi degerlendir. Çoluk çocuk yok mu
- +1 yıl
senın yaşın kaç bana amca dıyorsun bilgi edınmek ve fıkrını yazmak içi n herşey yazamı bakar
Soran+1 yıl18 yaşındayım ne dicem başka dayı
Soran+1 yılHayır ben sana yaslisin demedim ki asla yasa bakmaz tabi ki
Soran+1 yılTamam ben hadsizlik yaptıysam kusura bakma amca
- +1 yıl
şu an dıyorumkı kendıme bırak ne halı varsa görsun iyi günler sana
- +1 yıl
bana yazma ok by
Soran+1 yılAmca bak hakkını helal et ben kötü bişey demedim sana
- +1 yıl
yazık şu an sana yazdıgım için kendımden nefret edıyorum
- +1 yıl
ben başkaları gıbı yaşımı ve kendımı gizlemdım yalan zarten olmaz bende ama sen benı kırdın bırde helellık istedın sence edermıyım çunku sana karşı saygısızlık etmedım etmem de ben boyle aşıle terbıyesı gördum
Soran+1 yılYA AMCA SANA TEK KELİME ETMEYECEGİM. SANA KÖTÜ HİÇBİRSEY DEMEDİM. KELİMELERİME ELİMDEN GELDİĞİNCE DİKKAT ETTİM. BENİM İÇİM RAHAT. KENDİN BİLİRSİN HAKKINDA HUKUKUNDA SENİN OLSUN. ALLAH BÜYÜK.
Uyuma uyuma sakın diren
00 Yorumla
+1 yılAmin 😂😂
10 YorumlaErken uyu
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bunu hiç düşünmemiştim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem