ÜNLÜ BİRİ TARAFINDAN ENGEL YEDİM?

Olay şu şekilde bu ünlü kişiyi tanımıyordum onun adına sahte telegram profili açan birisi bana kendini sıradan birisi gibi tanıttı ve ünlü olduğunu bile bilmiyordum tanımıyordum Z. Üstelik sesini birebir kullandı özel foto attı oymuş gibi bir de telegram numarasını da o ülkenin numarası almış tleegramda konuşmada sesi birebir aynıydı. Ve telegram hikayelerine bu ünlünün fotoğraf ve videolarını koymuştu (ünlü olduğunu bilmiyordum sıradan birisi gibi tanıttı hakaret etti bana instagramda keşfette ömrüme video düştü ordan öğrendim ünlü olduğunu 1 m takipçisi varmış YouTube’da 800 bin abone dünyaca ünlü sporcuymuş. Neyse ben buna orijinal hesabından instagramdan mesaj attım durumu anlatan ama gayet özgüvenli ve sıradan bir mesaj değil başkalarına da yapmış olabileceğini itibar açısından bilgilendirmek istedim kanıtları var dedim felan sonra bu beni engelledi yani o kadar mesajdan görmesi ayrı konu ve engellemesi aslında onun itibarı açısından önemli bir durum niye engeli bastı onu çözemedim en azından hiç bişey yapmayabilirdi veya teşekkür ederim diye kibar bir dönüş yapabilirdi

ÜNLÜ BİRİ TARAFINDAN ENGEL YEDİM?