Bunlar yoksa, fazla yerine getirilmiyorsa evlilik olmaz mi? Ya da bosanma sebebi mi?
Simdi işin gercegi şu. Benim saglik problemlerim var. Disardan bakinca normal gozukuyor her sey ama icerden oyle degil. Kronik rahatsizliklarim var 8 yildir cektigim olsun,9 aydir da baska bir durumum daha var.
Iliskiden, evlilikten kacma sebebimdir biraz. Elin oglu beni belki istemez diye. Cunku ben diger kadinlar gibi degilim, diger kadinlarin erkege sagladiklarini saglayamam.
Bazen 1 hafta ya da 10 gun yerimden kalkacak mecalimin olmadigi zamanlarim oluyor. Agrilarim vs oluyor. Annem falan yemegimi getiriyor önüme bazi zamanlar.
Bunlari Şu an annem idare ediyor sagolsun. Bende elimden geleni yapiyorum. Yani iyiysem pasta börek yapiyorum, iyiysem odayi temizliyorum vs gibi. Tek basima yaşama cesaretini bu sebeple pek gosteremedim.
Evlilik ise daha da kafa kurcalayici benim icin. Esim olacak kisi bu konulari anlayisla karsilar mi? Benim yetemedigim yerleri doldurur mu? Iste 1 hafta yapamadigim yemegi isten gelir de yapar mi mesela?
Gucumun yetmedigi alanlari doldurur mu, temizligi bulasigi, camasiri halleder mi? Yoksa kadinlik gorevlerini yapmiyor diye sıkıntı mı çıkarır? Yuva kurmak istiyorum ama ben her seye yetisemem dedigim gibi.
Yoksa ben evlilik islerine girismemeli miyim sizce? Bu konularda anlayisli bir erkek bulmak cok mu zor?
Bu yuzden bircok erkekten kactim aslinda. Bu benden cok sey bekler ve bende bunlari saglayamam diye.
Simdi de hoslandigim biri var, onunda bana ilgisi var. Ama kafamda bunlardan dolayi ilerleme konusunda kararsiz kaliyorum.
Cunku evlilikte bir de saglik problemlerim beni fiziksel, psikolojik olarak zaten yorarken, üzülmemem strese girmemem gerekirken, bir de anlayis destek yerine erkekten bu konulardan gelecek psikolojik siddet, asagilama, beni üzme gibi seyleri çekmek benim icin zorlayici olacaktir.
Bu konularda erkeklerin anlayisli olmayacagina dair bir inancim var. Gerek cevre, gerek sosyal medya vs geregi. Sosyal medyada da e kadin yemek temizlik yapmayacaksa ne yapayim, niye evleneyim, niye masraf edeyim vs diye yorumlar goruyorum cunku.
Bu konuda bu ulkede anlayisli erkek bulmak, benim bos biraktigim yapbozu ictenlikle tamamlayacak bir erkek zor mu bulunur?
Ben yemek temizlik vs surekli yapamam, cok bekleme, iyi hissettikce elimden geldigince yaparim ama gelmedigi zamanlarda olur, bu kisimlari senin tamamlaman gerekebilir diye ifade etmem, erkekte direkt bir soguma, beni kafadan silme, eleme durumumu olur?
Cunku cogu kadin da erkek zaten bu isler icin evleniyor diyor. Erkekler de bunlar saglanmayacaksa niye evleneyim, evde mi besleyecegim vs diyorlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer