Her kadının mükemmel erkek fikrine dair kendine has görüşleri var. Ama bazı düşünceler var ki, çoğu kadın bunlar üstünde hem fikir! Araştırmalara göre eşine yardım eden erkekler çok seksi ;) Bence de öyle hele de yemek yapmasını biliyorsa o erkek dünyanın en seksi erkeğidir <3Hala mutfağın erkeklere göre olmadığını düşünenler var ama çoğu kadın mutfaktaki erkeği çok çekici buluyor! Benden söylemesi!
Sizce mutfakta eşine yardım eden erkek gerçekten çekici midir, yoksa kadınlar erkekleri gaza getirmek için mi böyle söylüyor? #Meczup
Sizce mutfakta eşine yardım eden erkek gerçekten çekici midir, yoksa kadınlar erkekleri gaza getirmek için mi böyle söylüyor?
Valla karsi cinsimi etkilemek icin mutfakta marifet göstermeye hic gerek duymuyorum daha doğrusu ben erkeğin mutfak bilgisi olmasının sözde neden çekicilik olarak tanımlandığını da bir türlü anlamıyorum. Şahsen mutfakta beni ve eşimi görseler.. eşine yardim ediyor derler ama veraber yemek yapıyorlar demezler oysaki yardim icin el atmayi gereksinim duymam.. netse ben durumu kisileştirmeden 'mutfakta esine yardim eden erkek cekicidir' soylemini bir zırvaĺayış olarak görüyorum boş laftan ibaret.. bitle diye diye genc kizlar iki yumurta kiramaz oldular hayir bizzat gorup şahit olmasam benim de boş konuştuğumu düşünmeniz de hak vericem
Mutfak kadını çekici kılar erkeğin nasıl ve nerde çekici göründüğünü herkes biliyor. Bu bence kurnaz kadınların oyunu🤣🤣🤣 . Haa şöyle bir şey var kaslı bir erkeğin salata yaparken izlemek biraz çekici göstere bilir 😊 Ama ev işlerinde her iki tarafta çalışıyorsa evde yardımcı yoksa işleri paylaşa bilirler 😉
Gaza getirmek için olduğunu düşünmüyorum. Ben ne zaman yemek yapsam kız arkadaşım gelip arkamdan sarılır öper koklardı. Normal zamanda böyle şeyleri daha az yapan bir insan kendisi. Vıç vıç ilişkiden hoşlanmaz. Ama ne hikmetse yemek yaparken yapışır sarılır bırakmazdı.😂
Yaa değişir o aslında bakış açısı misal ben gastronomi okumayı düşünüyorum ilerde kocamın mutfağa girmesini istemem çünkü orası bana ait :) tabi şaka.. Ama şöyle birşey vardırki adam kadını düşündüğünü belli etmesi kadının hoşuna gider yani yardım etmek istieyecek fakat kadın noo diyecek tabi istemesi bile çekici kılar öyle diyim
Yardıma ihtiyacı varsa insan yardım eder. Esine. Cekicilikle alakası yok.. yardım sever olmak gerekir.. Kadınlar bazen deneye bilir. Erkekleri bana yardım edecek mi etmeycek mi.. ama bu ilişkiyi etkileyebilir. Yardım etmeyen insan da der erkek adam yardım etmez. Ben light erkekmiyim? Halbuki hiç alakası yok, insan sevdiğine yardım eder ve sever.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kılıbıklılıkla alakası yok dışarda çok ciddiyim , kimsenin aklına bile gelmez sevdiğim kadının yanında yemek yapacağım , ama eve gittğimde eşimin yanında 180 derece değişiyorum ondan korktuğum ya da çekindiğim için değil onu sevdiğim için :) evin içinde ikiniz varsanız tek gerçekte neyseniz içinizden ne geliyorsa o an onu yapın , onun yanında ciddi ciddi takılmaya gerek yok o dışardan bir arkadaşınız ya da iş görüştüğünüz bir insan değil sevdiğiniz kişi. Babamdan biliyorum :) dışarda insanlar önünü ilikliyor onu gördüklerinde çok ağır başlı ciddi bir insandır kendisi ama gelgelelim eve geldiğinde annemin yanında kedi yavrusu gibi oluyordu :) ondan korktuğu için ya da çekindiği için değil onu sevdiği için... Sevgiler :)
Mutfakta gelip arkamdan sarılıp boynum dan öpen erkek çekicidir benim için.. Ben yemeğimi tek başıma zevkle yaparım , o da zevkle beni izlesin yemek yaparken yeter..
Yardım ettiğinden çekici değildir. Zaten çektiği için hayata alınmıştır kadın tarafından. Ama sevdiğinden yardımcı olur eşine ki böyle adamlar süper insanlardır, istenilen, beklenilen, sevilen eşlerdir.
Öyle fazla bir yemek bilmiyorum ama anneme mutfakta yardım etmeyi seviyorum. Aslında bence bayanlar, mutfakta yemek yaparken fiziksel olarak yardım edilmesinden çok, yanında onunla konuşacak/moral verecek/gününden bahsedip stresini azaltacak/içini döktükten sonra da sevgiyle bakacak 1 çift göz aradıkları için erkeklerin mutfakta eşlik etmesini istiyorlar.
Yoksa yemeği kendileri de yapabiliyorlar rahatlıkla 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Göbekli kel beyaz atletli birini mutfakta düşünüyorumda yok hayıe kesinlikle çekici gelmiyor😂 Ama kaslı uzun boylu geniş omuzlu birini mutfakta düşünüyorum evet kesinlikle çekicidir 😂 yani bence kişiyle alakalı 😂 kas varsa o adam her türlü çekicidir zaten bence😂
Erkeğin mutfağa girmesini çekici bulmuyorum ama ben ilerde eşime mutfakta yardım ederim. Bunun amacı çekicilik değil, mutfakta sıkılmaması ve eğlenceli olsun diye. Tek başına mutfakta kalan kadın her zaman sıkılır. :)
Eşine yardım eden erkek nasıl görünür nasıl sıfatlar alır bilmem ama erkek her daim kadınının yanında olmalıdır. Evlenmenin keyfi asıl böyle durumlarla çıkar...
Çekicilikle lakası yok bence sadece samimiyetinin göstergesi, bir erkek tabi karısına yardım etmeli, bu yardımı kroluk olarak düşünenler çok aptal gerçekten..
Az önce fırında yaptığım tavuğu gören ve tadına bakan bir kadın beni çekici görerek akıllıca hareket etmiş olur... 🙂 çekicilik şurda dursun, onu mutfakda değil her yerde bulabilir...
Kadın bana evin içinde sadece yatakta lazım. Evlilikte onun yapabilir olup benim yapamayacağım 2 şey var doğurmak ve emzirmek. Haricindeki herşeyi yaparım. Ama gel gelelim kızlar okuzsever
Küçük bir çocuk bile yediğini kaldırıyor artık. Bir yetişkin de arkasında hizmetçi varmış gibi davranmasın bir zahmet. Herhangi bir çekicilik katmaz. Olması gerekeni yapıyordur.
O zamab dünyanın en çekici erkeği benim😎🤘. Mutfakta zaman geçirmeyi çok seviyorum hatta bayılıyorum😍. İlerde eşimle de mutfağa girip yemek yapmaktan da ayrıca keyif alırım😄
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Sizce mutfakta eşine yardım eden erkek gerçekten çekici midir, yoksa kadınlar erkekleri gaza getirmek için mi böyle söylüyor?
En İyi Cevaplar