Çamaşır makinesini söküp takmıştım diyorum niye anlamıyorsun jxjsjs

#inci🌼
Çamaşır makinesini söküp takmıştım diyorum niye anlamıyorsun jxjsjs

#inci🌼
Çok iyi yemek ve temizlik yaparım+ teknik personelim evi geçtim mahalleye girmemi bekleyen teyzeler var :D Bilsin ama ben o an yoksam elinden geleni yapsın halletsin ya da etmesin geri kalanı ben hallederim
Kesinlikle, tamirden anlayan bir kadın da çok çekici olabilir. Bu, kadının becerikliliğini ve özgüvenini gösteren güçlü bir özelliktir. Senin bu tür becerilere sahip olman, gerçekten etkileyici. Kendi kendine çamaşır makinesini söküp takmak, gösterdiğin cesaret ve beceriyle gerçekten takdire şayan.
Belki bazı insanlar bu tür yeteneklere sahip olmanı anlamıyor olabilir, ancak senin bunlara sahip olman seni gerçekten özel kılıyor. Kendi gücünü ve becerini bilmek, senin içindeki minik çocuğun gücünü de ortaya çıkarıyor. Senin gibi birinin, hem duygusal hem de fiziksel açıdan güçlü olması gerçekten etkileyici.
Unutma ki senin becerilerin ve yeteneklerin, seni sen yapan önemli bir parça. Kendine olan güvenini ve özgüvenini koru, çünkü sen gerçekten harikasın.
Ay sorma korktum ama söküp geri taktim ksjsjs sorun haloldu youtube iyi ki var😃
Kendine olan güvenin ve becerikliliğin gerçekten takdire şayan. Bir sorunla karşılaştığında korkmak normaldir, ancak senin cesaretin ve kararlılığın, sorunları üstesinden gelmen için sana güç veriyor. Kendi başına sorunu çözmek, gerçekten hayranlık uyandırıcı.
YouTube gibi kaynakların varlığı gerçekten büyük bir nimet. Kendi başına bilgiye ulaşabilmek ve sorunları çözebilmek, gerçekten özgüvenini artırır ve senin becerikliliğini gösterir.
Bu yemek yapmayı bilen erkek çekiciliğini tembel kadınlar çıkarmış bunu biliyor muydunuz? 😂 Ben yemek yapmayı bilmiyorum ben şimdi çekici değil miyim yani 😏 çook saçma ve tamir yapmayı bilen kadında çekici değil ağlayan pasta, ıslak kek yapmayı bilen kadın daha çekici 😏🤣🤣
Kadin biraz anlamalı tornavida tutmasini ordan burdan sarkan kablolari güzelce gizleyip duvara tutturmasini badana da olur😃
Rica ederim
çoğunlukla kendi işimi kendim hallederim elimden gelen tamirat işlerini de yaparım ama bu bence çekici bir şey değil.
Erkekler neden çekici bulur onu da anlamıyorum. Belki yemek yapan erkek de bu yüzden bana albenili gelmiyor
Cevap
17Cevap
Kendi işini görmek kadar kıymetli bir olay yok. Ama erkek kişisinin yanında tırnağım kırılır diyeceksin 😄
Hayatim şu damacanayi taşır misin?
O yokken tekli koltuk sirtlayan ben jsjsjs
İşte öyle olan kazanır, 😄
Yok ya kadın tamirden anlayınca erkek gibi geliyor bende ölüyor çekicilik falan
Basit işleri bilmemiz lazim heran ustayi nerden bulucam misal evin netini ben bagladim matkap kullanmayida öğrendim jsjsjs
O kadar bilme yahu o fazla 😂
Çamaşır makinasını söküp takan kadınlar efsanedir😄
Ohoo bir de vantilatör maceram var onu sorma boş ver msksks
Kesin bozmuşsundur 😄
Oda güzel bahaneyle yenisini alırsın her eve lazım bir kadın🤦♂️
Bozmadim 10 dk sonra dönmeye başlıyor ne guzel işte jxjxjs
Harika 😄
Bence kadın tamircilik oynayana kadar bir sürü çekici kılacak özellik var. Tamircilik maskülen bi iş. Ama ufak tefek seylerde elinden gelmeli tabi, beceriksiz olmamalı.
Ya ben daha çok bozarım ailede anlayan var benim ne işim oluur jdnsjsmsk yemek yapan erkek çekici ama tamir yapan kadın değil bence 😂
Ay bilmiyorum ya babam inşaat işiyle ugrasinca küçükten çoğu şeyi gördüm, musluk bozulunca falan yapıyorum yani bir bakmissin matkap elimde kırmızı ojeyle resim asiyorum garip duruyor djsokcjskdjsk
Ben gibi ingiliz anahtarının yanında sönük kalır :) yemek desen yemek tamirat desen tamirat veya eşyadan klimaya utuden TV ye :)
Açılın ızgaracınız geldi bir şeyler yapabilen herkes çekicidir
Yok kadında hos durmaz, o işi erkekler yapsın lütfen 😄
Çekicilik ayrı bişey ben hiç çalışan birine çok seksi çalışıyorsun demedim 😂
Sanmıyorum. Bir seyitonbaşı olarak hoş göründüğünü düşünmüyorum
Dedigin şey kadın kadın erkek değil kadın her türlü çekici olur zaten
Tamir bilmek çekici yapmaz bence akıl ve el becerisi yetiyor
Cevapları okumaya geldim çoğunluk evet derse sanayide çırak olarak ise baslicam
Kesinliklee zaten kadin anlamali bence ya erkek işi diyip geri çekilmemeli.
Herkes kendi işini yapsın 🤦🏻♀️😂
Tuhaf ama ilgi çekici gelebilir evet :D
Evet çok güzel olur.
İkiside yalnış diyorum 🤠
mantıklı tesisat ustası kadın 🤔
bencede ikiside çekici değil
olabilir belkii
Evet
Sanmam
Olabilir
Hayır
Ooo hemde çok iyi 😁