Her kadının hayalinde ev işlerine yardım eden, erkek var mıdır?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Her kadının hayalinde ev işlerine yardım eden, erkek var mıdır?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Valla ben evliyken daha yeni boşandım.
Evi süpürmek silmek bulaşıkları yıkamak evdeki kedi ve kuş kafesleri temizlemek , buzdolabıni komple boşaltıp temizleme. Çamaşırları makinada yıkama serip kurutma çocukların odalarini temizleme işlerini günlük iş den geldiğimde yapardım.
Ayrıldım şimdi hafta sonları kizlarimi görmeye gittiğimde kızların odalarını toparlarım aynı şekilde hayvanların haklarını temizlerim kedinin kumunu temizlerim varsa bulaşıkları yıkarım çamaşırları da hazırlarım 3-4 saatte bunları yaparım sonra çocukları alırım gezdirmeye çıkarırım hala yapıyorum.
Yoo benim yok. Bu niye bir hayal olsun ki. Zaten yapmak zorunda. Yardım etmek bile değil bu. Çünkü benim görevim değil. Yardım (bu konuda) demek sorumluluğunda olmayan bir şey için razı olup yapmak demek. Ama bu onun kendi işi. Yani yardım da değil hayal de. Sadece kendi sorumluluğunuzu yapın erkekler
Hayallerimde ki erkeği bulduktan sonra ev işinin önemi yok her türlü halledilir
Vardır ama ancak hayallerde kalır
Cevap
16Cevap
Vardır diye düşünüyorum ve olması gereken de budur :D
Tabi ki erkek kadına her zaman yardım etmeli.
Her kadının hayalinde yemek yapmayi bilen bir erkek var bence😊
Yemeği yapan ayrı tabi 🙃
Dimi
bizim için bunlar meziyet değil bunları sürekli yapıyoruz ama iş ciddiye bindiği zaman kimse iş yapıyor yardım ediyor efendi saygılı kadına karşı hassas demiyor paran var mı işin var mı tipine bakıyor istedikleri ile ortaya koyduğu şeyler çok farklı kızların bu özelliklerim için seninle evlenirim diyene raslamadım henüz 200 den fazla kızla temasım oldu evlilik için hiç birisi de evet demedi sıradan birisi olduğumuz için kaybettik
Yani aslında bunun cinsiyetle değil kişilikle alakalı olduğunu düşünüyorum.. Kendisine saygısı olan biri zaten başka insanlara yük olmaktan imtina eder. Elbette düşünceli ve saygılı insanlar var.. Keyifli günler..
Benim öyle bir hayalim yok, sevdicek buldukta yardım etmesi kaldı://
Bulursun inşallah 🙃
Herkesin kendi düşüncesi ama ev işlerinden anlayan erkekler samimi ve sempatik geliyor. Yemek, temizlik yapmaktan gocunmayan, evde sorumluluk üstlenen erkekler her zaman önde bence. Basit işleri bile yapmayan, yapmaktan utanan erkekten ne beklenebilir zaten
Mutlaka vardir sonuçta erkegin eline yapişacak degil yapmasi sorun olmaz ben butun ev işini kendim yapiyorum yemek ütü bulaşik çamaşir temizlik artik aliştim
Hayalde kalmamalı her erkek sorumluluk almalı kadınlar adına da bu geçerli bu kalıplaşmış düşünceler azıcıkta olsa törpilenmeli
Yardım etmesi gerekiyor zaten ben bunu hayal etmiyorum o evde sadece ben değil kendisi de yaşıyor yardım edecek istese de edecek istemese de.
Benimkinde yok ama dısarıda çıkmasın elini birşeyede sokmasın baskası temizliğime karısınca kafam karısıyor
olsa elbette güzel olurdu.. ama sonuçta bu bir kriter olmazdı benim için Sevgi saygı aşkı olsun bu daha değerli
Hepsini yapmasına gerek yok bence ufak tefek yardımlar yeterli erkeğin görevi değil diye düşünüyorum. Ha isteyen de ister orası ayrı fantezi
Ev işleri yapacak biri olsun bizde gezelim ev işi yapacağımıza
Yemek yapmasını bilsin yeter. Ailemizde yemek yapmayı bilmeyen erkek yok, kızda vermiyoruz
Evlilik bence ortak bir sorumluluk iş bölümü erkek bulaşık yıkarken kadın evi süpürür kadın çamaşır yıkarken erkek yemekte yapabilir tabiki her kadın ister erkeğin kendisine yardım etmesini evlilik erkek ayı gibi oturup yemek bekleyecek sonra geçip maç seyredecek bir düzen değildir herkes sorumluluğunu bilmeli bilecek
Ama Maaalesef İşte Dediğin Gibi
Hayalimde Var😊😊
Ev isine yardim etmesin ya yarim yamalak yapar sonra bide ben yaparım ustunden tekrar gerek yok 😂🥰
Öyle bir hsyalim yok herkes kendi işini yapsn😂
Yani çalışan bir kadın istiyorsa bir erkek yardımcı olmalı.
Yardım eden demek merhametli bir eş demektir bence her kadınım hayali de öyledir ahah
İnce işler yapan insanlara aşığım. Benim hayalimdeki erkek olabilir, amin.
İstemiyorum kendi işini baksın, mümkünse karışmasın
Benim tek hayalim ütü yapmayı seven bir adam olması diğerlerine karışmasada olur
Muhakkak vardır. Bence kadının ev işlerine yardımcı olan erkeği el üstünde tutması lazım.
Her türlü yardım ederim. Zevkle hem de… 🤪😎
Vardır tabiki. Aynı evi paylaşan iki insanın iş bölümü yapması kadar doğal bir şey yok.
ben yardım ederim. tek başıma ayakta kalmayı beceren biriyim zaten
Sanmıyorum. Bazı kadınlar erkeklerin işlere karışmasından hiç hoşlanmaz.
Yardım? Yani aslında kadının görevi ama erkek lutfedip yardım etmesi hayalimiz mi olacak?
Hayat müşterek yapsa süper olur lakin yetiştiriliş şekliyle de alakalı ya
Hayalimde degıl şükür yanımda 🙂
Maşallah
Evet, ya da eve yardımcı alsın.
Bence vardır en azından bir bulaşık yıkasın
Vardır tabi, mağara insani sevmiyorum ben jsjsjjs
Benimle beraber yemek yaparsa çok mutlu oluyorum👀
Allahın emri farz artık o
Evet vardır, bu kadın için bir lütufdur.
Bundan ziyade parası olan erkek istiyorlar
yemek konusunda yardım etse yeter
Hayalini kuracagımız kadar ütopik değil
Keşke her erkek öyle olsa
Her kadını hayalinde bı erkek bile olmaya bilir.
Ben yardim etmeyi severim
Yardım değil, iş bölümü
Evet olması gereken bu zaten
Umarım vardır. Ataerkil toplum medeniyetsizliktir
Vardır illaki 😄
Gadasi hediye alıyon mu yine ksden 😂
Hep KS mi verecek azda sen ver 🙃
Var tabiki :).
Bence vardır
Benimki o hata yemekte yapmak beraber
Evet isteriz
benim yokk