AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
Onlar eski kafalı siz yeni trendsiniz hepsi bu uyumsuzluk normal yani
Güzel kardeşim ne yapmak istiyorsun biz onu söyler misin
Ya çalışacaksın ya da evin işini yapmak zorundasın eşinde senin kölen değil eşitlikse eşitlik
Iyi de eşim de temizlik yapmıyor
Ama calisiyomus
Kendi evinde iş yapmak hizmetçilik değil erkek de enayi mi hem çalışacak para kazanacak hem evde iş yapacak ilişkide iş bölümü olmaşı ya sen çalışacaksın o evle uğraşacak ya da tam tersi
Bana gire hizmetçilik yapmak zorunda değilim ayrıca eşim de temizlik yapmıyor eve kadın yardımcı geliyor. Ben sadece çamaşırlarımızı yıkıyorum iki günde bir bulaşık yerlestiriyorum ve hali süpürüyorum. Ama cam silmek , yer silmek, lavabo temizlemek , toz almak falan bunları yapmam ben. Zaten şu anda hamileyim. Hamilelikten önce de yapmazdım şimdi hiç yapmam
O zaman neden bu soruyu bu saatte sordun eşinle ilgilensene jfjfkf fake soru allahım fantezi dünyanız rengarenk bu kafadan istiyorum
Eşim şehir dışında işi gereği. Sorum trolse de hiç cevap vermedeydn o zaman neden vaktini kaybediyorsun?
Ben boşum ondan ergen kızların ıslak hayallerini okumak güzel tıp okumuş ama çalışmak istemiyormuş djfjkfkf tıp öyle ay istedim okuyum bölümü değil içinde o çalışma aşkı yoksa 1 gün o fakültenin derdini çekemezsin öyle bir erkek de rüyanda anca dünyada yok
Tıp okudum ve su anda çalışmak istemiyorum ama ileride çalışacağım yani. Zaten daha 1 senedir mezunum 2023te mezun oldum. Ve dediğim gibi 2 aylık hamileyim. Anca 2 sene sonra çalışırım. Herkes mezun olduğu gibi çalışmak zorunda değil ve ben tipi severek okudum kendim de bu bölümü istedim
Tamam tamam inandım
🤗
türkiyede bu işte aynen örnek bu o kadar cok kadına hak verildiki artık kendilerini nirvana sanıyorlar türkiyeden bırakın kız almayı it bile almıcaksın al suriyeli yemin ederim bu vasıfsızlardan daha iyiler
Ben aslen suriyeliyim annem de suriyeli 😂
suriyeli çok kişi tanıdım hepside hamarat alakan yok
Ben ufak tefek ev isi yaparım ama kendimi yoramam valla. Mesela kocamin kıyafetlerini yıkar ütülerim ev supurum bu kadar yani. Duvara tırmanıp duvar silemem ben. Yemek de yavaş yavaş ogrenirim. Kocam gayet memnun çünkü onu sevip simartiyorum itaat ediyorum ne istese yapıyorum
sen onu yatakta mutlu ediyorsyn suriyeliler cilveli olur zaten
Aynen öyle kocam gayet memnun
sende memnun musun
Bir kadın eşine hizmet etmeyecek de kime edecek , erkek kadın şartlarını eşitleyelim erkek de bakmasın sana zorunda mı sadece cinsel birliktelik yaşayın ayrilin😂
Çok palı kocayla evle diysen hizmetci aşcı tut sende yaşa hayatını madem iş yapmak istemiyorsun madem neden evlendin annen yapardı tüm işleri zaten sende yaşardın laylaylom hayatını süslen püslen çık dışarı ilginç geldi bana sorun maalesef bir bayan oldum için kocana dikkat et abla tavsiyesi :)
Zekası düşük parası bol bir adam seninle evliyse tabi ki çalışmak zorunda değilsin yemek yapmak zorunda değilsin
Kocam zengin ve benim rahat olmamı istiyor ne var bunda
Bana mantıklı gelmiyor o kadar parası var zengin niye seninle birlikte
Cunki seviyor ayrıca zenginler evlenmiyor mu? Ben de bakımlı ve güzel bir kızım
Yani 35 den sonra çocuk yapmak için evleniyor tanıdığım zenginler o yaşa kadar eğlence
Eşim isteseydi bunu yapardı bu arada ama eşim diye söylemiyorum ama eşim çok ahlaklidir yani o tarz bir yaşam ona uygun gelmez. Zaten ben onunla 18 yaşında tanistim ve benimle liseden mezun olur olmaz evlenmek istiyordu o zamanlar eşim 23 yaşındaydı ama ben tıpa yazıldım diye evlenmem mümkün değildi çünkü tıp okumak zor yani heleki tıp okurken evlenseydim asla bitiremezdim. O yüzden 24 yaşında tıp son senemde evlendim onunla.
Ballı kadınsın iyi birine denk gelmişsin
Bence eşim de iyi birine denk geldi. Onu hep simartip itaat ediyorum ne istese yapıyorum. Evde kocam cenneti yaşıyor. Hatta kocam annesine bile dediki eşim bi kere bile beni üzmedi kafamı hep rahat ve mutlu bir şekilde yastığa koyuyorum dedi bunu kendi kulagimla duydum
Yemek bile yapmam diyorsun adam senden meyve, su, çay kahve falan istedi onu yaparak itaat mi etmiş oluyorsun anlamadım. ya da dışarı çıkma şuraya gitme falan dediği zaman onun sözünü mü dinliyorsun
Hayır ya o şekilde değil. Eşim benden tabiki de mantıksız şeyler istemiyor. O benden bir şey istediginde elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum.
O da senin isteklerini yapıyordur bence şanslı olan sensin her kadın senin kadar rahat yaşamıyor bu hayatı
Evet bunu biliyorum şanslıyım çok şükür ama bence hiç bir kadın da kocasının istekleriyle beğendiği şeylerle bu kadar ilgilenmiyordur ben çok ilgileniyorum onu mutlu etmeye çalışıyorum hep simartiyorum derdini dinliyorum. Maddi maveni destekte bulunuyorum. Eşim bana sen tam bir yuvasın diyor
şu an bir kadın çıksa kocanın sana verdiklerini bana verse ben o kadın için neler neler yaparım 😂😂
Ya 😂 şimdi boş ver simdi kocamin bana ne verdiğini ben kocam bana bir şey vermeden nisanliyken bike simartirdim bi an önce evlenmek isteyen oydu. Sonuç olarak anlaşıyoruz yani
Ben parayı çok seviyorum belki o yüzden böyle düşünüyorum bilemem 😂
Oh ne güzel armut piş ağzıma düş öyle kolay olsa her şey vay babam vay hangi aynaya bakıyorsun Sen o aynayı bana da ver de ben de bakayım biraz 🙂 böyle bir hayat yok ye iç otur yat
Hem bakımlı olup hem de evini temiz, düzenli tutacak becerin yok sanırım.
Pislik içinde yaşayıp, bakımlı olmak pek de manidar.. Komik.
Pislik içinde yaşamıyoruz. Ben ufak tefek günlük işleri hallediyorum ama zor işlere kalkışamam yapmak zorunda değilim eşimin zaten maddi durumu iyi zor işleri haftalık olarak bi abla yapıyor. Mesela ben koltuk silemem , cam silemem
lan afrikada okuma yazma bilmeyen açlıkla mücadele eden yerliler senden daha iyi t ext yazıyo.. "tıp bitirdim ne?"
Tıp mezunuyum işte çok takılma her kelimeye dikkat mi edeceğim
olm ne tıp mezunu 2 bilinmeyenli denklem sorsam uzaylı görmüş gibi olursun :D
Sor istersen 😂 ciddi diyorum. Ayrıca 2 kelimeme neden takıldin ki asıl konuyu atladın bile soruma cevap ver istersen
malll ilköğretimi zor bitirdin doktorum diye temizlikten , yemekten yırtmaya çalışıyon.. bak temizlik haklı olabilirsin haftada bir bir temizlikçi kocan ödemesi lazım.. ama yemek zor ya onu da haftada 2 kez dışarda yersiniz 5 gün sen yaparsın.. ya da zengin birini bulcak özelliklerin olması lazım.. yani çok zengin olunca çok büyük bir ev ve evde yaşayan bir hizmetçi olması lazım böyle olunca istedğin olur. üst sevyie bir yaşam ama bu.
Makarna yapabiliyorum pizza yapıyorum. Başka da zaten bilmiyorum ki ayrıca neden yalan söyleyeyim mesleğim konusunda ya? Madem inanmıyorsun sorumu geçebilirsin yani
ama öyleyse diyelim tıp okudun doktor olman lazım ki hem çok iyi para alırsın hemde z aten kocan sadece temizlik ve yemek konusunda s orun çıkarabilir o kadar paraya da yemeği dışarda yersiniz yani.. tıp okuyan birisinin evde olması akıl almaz bişey.
Ya ömrümün sonuna kadar neden evde oturayım ki altı üstü 1 senedir evde oturuyorum ben. Bir tadını çıkarayım evde oturmanin. 18 yıldır yıldır çalışıyorum zaten biktim daha 25 yaşındayım çalışmaya zaman var. Bu sene full sevdiğim şeylerle uğraştım ıngilizcem zaten vardı almanca kursuna da yazıldım 2-3 aydır gidiyorum. Spor salonuna daha düzenli gitmeye başladım. Kanaviçe ve örgü öğrendim. Mum yapmayı öğrendim hamile olmasaydım da sabun yapmayı öğrenecektim ama kokusu iyi gelmiyor diye vazgeçtim. Epoksiden anahtarlık yapmayı öğrendim. Baya bu tarz islere vakit harcadım resim bile çizdim. Bunların hepsini öğrenmek icimde vardı ama ne univeristede yapabildim ne univeristeden önce
Neden yazayım bir şey söyleyeceksen burdan soylersin
banane yaz özelden
Kocan da sen de mutluysanız bu durumdan başka kimseyi ilgilendirmez ama ben bir yerde bu olayın patlak vereceğini düşünüyorum.
Yok ya eşim memnun ben de beyinsiz değilim zaten dengelemeye çalışıyorum eşim de rahatsız değil zaten biz ilk sevgili olduğumuz zamandan beri tanışıyoruz ve babamin evinde bile ben böyle yaşadım o da bunu biliyor. Maddi durumu iyi olmasaydı tabiki ondan eve kadın yardımcı getirmesini istemezdim ama maddi durumu iyi ve bütün maddi durumu iyi olanlar genelde bunu yapıyor yani ben aman aman değişik bir şey yapmıyorum
Maddi durumunuz iyiyse sorun yok ikiniz anlaşmışsınız zaten
4 karı almak yerine tek karıyla olmak da erkeğin size ikramıdır, hep işinize gelenleri paylaşın müptezeller
Yoo dinen kadının eşine itaat etmesi lazım ve ben de bunu yapıyorum sadece işime geleni yapmıyorum. Ayrıca 4 eşle evlenmek erkeğin hakkı değil. Hak dediğin kesinlikle yapılması gereken bi şeydir. Ama 4 eşle evlenmenin şartları var ve zaten kuran da bir ayette bu şartları zaten yerine getiremezsiniz diyot. Yanı şartları yerine getirdiğiniz zaman evlenirsiniz diyor ama zaten şartları yerine getiremezsiniz diyot aynı zamanda yani kısaca evlenmeyin 😂
Şartları yerine getirememe mevzusunu cariye konusunda diyor, bırak bu laf kalabalığını :d
Erkek senden habersiz başka kadınla nikah kıyabilir, onu gizli tutup tutmamak onun inisiyatifinde dine göre. Hatta eve getirip, ''bununla anlaşacaksın'' da diyebilir. Ve sen dine göre onu boşayamadığın için, katlanmak zorunda kalırsın, realite bu gizli üye :d
Cariye diye bir şey yok. Dinen ikinci bir eş almak için bazı şartlar var. Gtunden uydurma bazı şeyleri.
Gôtünden uydurulmuş hadisleri gerçek kabul edip sağda solda paylaş, ayeti reddet. Vay anasını sayın seyirciler, küçük ve cahil dünyanda mutluluklar :d
Yazık ya gerçekten bak bu hadis cidden doğru istersen araştır yani. Yazık oldu bu cümleyi kurman senin acından söylüyorum.
Aynen aynennn, adam evine ekmek getiriyorsa bir zahmet ev işlerini de sen yapacaksın. bir seye mecbur olmaman yapmaman gerektiğini göstermez. Erkelerden her şeyi beklerken sadece kendinizi sunarak görevinizi yaptığınızı sanacak kadar boş bir kadın neslisiniz.
Yapmıyorum ev işlerini hem mecbur degilim hem istemiyorum hizmetçi değilim ben. Günlük olarak yapılması gerekenleri yapıyorum zaten. Yatak toplama çamaşır yıkama bulaşık yıkama ev supurme falan. Ama cam silme lavabo temizleme hali yıkama toz alma bunları ben yapmamam hiç. Yemek yapmayı zaten bilmiyorum bir tek makarna yapıyorum o kadar.
Eşim benim bakımlı olmamı seviyor ben annelerimiz ve anneannelerimiz gibi hayatimi çocuk ve temizlik yapmaya adamayacagim. Kendime bakıp spor yapacağım. Temizlik insanı bitiriyor kadın 40 yaşına gelince çökmüş oluyor. Hiç uğraşmam. Süslenip evde oturmak tam bana göre. Kocam da gayet memnun beni hep bakımlı gormekten
İşler paylaşılmalı destek olmalı eşler birbirine
Ben eşime destek zaten oluyorum. Calismiyorum ama 1 tane kirada evim var. Eşime araba alma konusunda yardım ettim ayrıca manevi desteğim yeter diye dusunuyorum
Her konuda.
Ben destek oluyorm
Öyleyse sorun yok kocan daha iyi bilir ona Sor
Hizmetçilik değil bu elbette eşinde yapmalı fakat sorumluluk alamayacaksan neden evlendin?
Benim sorumluluklarım sadece temizlik değil ayrıca zaten günlük ufak tefek işler yapıyorum. Kocamin çamaşırlarını hep yıkar ütülerim bulaşıkları makineye dizlerim vs
sen kadinlik görevini yerine getirmiyorsan kocan niye kocalik gorevini getirsin
Kadınlık görevi yemek yapmak mi
evet. erkegin görevi esine ailesine maddi manevi destek olup evin reisi olmasi. kadinin gorevi cocuklarina ve evine bakmasi. calismayan birisi bir zahmet evin isleriyle ilgilensin. eli hicbir is tutmayan tembel usengec birisiyle evlilik yoluna mi girilir? bir de bu kadin gidicek dolu cocuk buyutcek. kendine hayri yokki cocuklara olsun
Güncellemeye de yazdım bos oturmuyorum ki ufak tefek işler yapıyorum zaten
Tabi ki böyle bir zorunluluk kadınlara dayatilmamali evlilik ortak bir kurum herkes birbirinin işini kolaylaştırmali benim görüşüm tek kadın yapsın baksın demekle olmuyor sonuçta dayanışma olmalı ki herkes mutlu olsun
gerçekten bir eş olsan, bunları görev olarak algılamaz, seve seve yaparsın
Seve seve yaptığım başka şeyler var.
Kesinlikle trollsun tıp fakültesi mezunu biri bu zekada olamaz
Temizlik yapıyorum kocama bakıyorum deseydim bu sefer de iyyy eski kafalı diye linclerdiniz
Gelir durumunuzu bilemiyorum iyi ise problem yok çünkü dışaridan yemek getirtip yemek her akşam epey masraflı olur... Bir çok ailenin ve insanın ülkede maalesef ki böyle bir lüksü yok sizin için sorun olmuyorsa aynen devam o zaman
Ya eşimin maddi durumu olmasaydı o zaman ben tabiki de hem iş bulup çalışacaktım hem de ev işlerini yapacaktım o kadar anlayissiz biri değilim ama hem kocam hem ailesi gayet zengin. Ve tüm zenginler böyle yaşıyor yani sanki ben anormal bir şey yapıyormuşum gibi linç yedim yani
Kimin ne düşündüğü umurunuzda olmayacak o zaman aranızda her hangi bir problem yoksa dediğim gibi aynen devam sonuç olarak herkesin kendi yaşami
Bunlar esinle arandaki meseleler degil mi? Onunla konusup bi orta yol bulmalisin! Burdakiler ne dese bos
Değilsin ama bence güzel bir mesleğin var paranı kocana vermesen bile çalış çünkü evde oturmak insana zarar verir
Haklısın... Eşinin de senin üzerine 3 hatun daha alıp kuma getirme hakkı var dimi? Enişte bunu değerlendirsin, biri temizlik yapar elbet :)
Tıp mezunu olupta ev hanımlığını kimse seçmez yıllarca derece yapıp okuyacaksın sonra ortaokul mezunu gibi evde otur çok saçma geldi
Eşinin maddi durumu iyiyse sıkıntı yok
İlerde çocuk oldumu ne yapacaksın abla
O çocuğun altının değişmesi
Ortalığı kirllettimi temizliği
Ev işi yapatsan bu kocana ikramin olur bunuda unutma. O yüzden yapabilirsin. Mümin kadın bu konuya takilmamali
onu istemiyorum bunu istemiyorum görende zairenin cumhur başkanısın sanır mümkünse kimseyle evlenme
Kocasın uzun boy (1.80 üzeri), kas, güç ve para isteyen kadının, evin reisinin erkek olduğunu kabul etmesi gerekir. Dolayısıyla evde erkeğin dediği olur.
Evet ben kocama itaat ediyorum zaten
Vallahi o zaman ev işlerini sen yapacaksın diyorsa yapman gerekiyor. Ayrıca süpürge işi için yuvarlak robotlar var. Ayarlıyorsun. Bütün yerleri süpürüyorlar. Ayrıca madem çalışmayacaktın neden tıp okudun? (Merak ettiğim için sordum).
Kocam temizlik yapmamı istemiyor ki hatta yemin ederim kocam bana dediki senin evdeki görevin süslenip güzel olmak git hobilerinle ilgilen falan dedi bana. Ayrıca tıp mezunuyum ve şimdilik çalışmıyorum ama ileride tabi ki çalışacağım daha yeni mezunum 25 yaşındayım
Sizde atanmak kolay. Sağlıkta alım çok oluyor. Ayrıca dediğim gibi yuvarlak süpürge robotlarından alırsanız yer süpürme işini halledersiniz. Kendi kendine süpürüyor
Olabilir
Siz ikiniz memnun olduktan sonra diğerlerinin dediklerinin önemi yok
Ablacım ne yaptın sen böyle 😰😱😱 biz erkekler ölelim O Zaman
Yok ya ben kocamı seviyorum. O eve adımını attığı an padişah gibi muamele görüyor. Sürekli onu simartip iyi davranıyorum.
İyi davranış muamele farklı Bir olay ama senin anlattıkların bambaşka bir şey
Anlattıklarım yemek yapmıyorum ve temizlik yapmıyor oluşum işte. Yemek yapmam çünkü zaten bilmem bir tek makarna biliyorum. Temizliğe gelecek olursak da ufak tefek temizlik yaparım ev süpürme çamaşır bulaşık falan ama daha fazla asla yapamam ya.
Anladım herkesin görüşü saygı duymak lazım eşin seninle mutluysa gerisi önemli değil artık
Çalışmam ev işi yapmam sen hiçbir b. ka yaramıyom koçan bildiğin köle olmuş
Ya çamaşır bulaşık yikarim evi supurum yatak toplarım. Ama duvar cam toz silemem. Mutfak balkon ve lavaboları bile yıkayamam ben. Yemek olarak da zaten yemek yapmayı bilmiyorum makarna yapabiliyorum bir tek. Kocam da hizmetçi değil kocam işte yorgun geliyor. Işten geldiği zaman onu dinlendirip simartiyorum ona ev isi yaptirmiyorum. Ev işini kadın yapıyor
Kendini ikna etmeye mi çalışıyorsun? Bu kadar doğruysan açıklaman bunla çelişiyor.
Açıklamam nerde celisiyor
Hem zorunda değilim demek hem de ikna edici şeyler demek
Eşin boşanırsa karnını doğurmak için yeni bir koca mı yoksa iş mi bulacaksın.
Babamin evine gider kraliçeler gibi yaşarım
Yani yine bi erkeğin eline bakacaksın.
Istersem de çalışırım keyfime kalmis
Evet yapmak zorundasin zorunda degilim diyorsan hizmetci tutup odemesini yapmak zorundasiniz
Yoo ev benim evim değil kocamin evi. Hizmetçi değilim ben
Sizi gibi tipleri kari diye alanda kabahat mk. Bi tabak corba yapta icelim hanim demeye bile gelmez senin gibi inekler. Neyse bol sans
Ya neden kötü kelime kullanırsın ki? Ben ev isi yapmıyorum temizlik yapmıyor diye benden hicbir şey istenmez demek değil eşimin cani ne zaman tatlı istese sabahın köründe kalkar yaparım yani. Tatlı yapmayı biliyorum ama yemek yapmayı bilmiyorum makarna dışında
Okumadim. Ok
kadinlarin alnına yapışmış kara leke gibi. Peygamber s. a. s. hadisi çok güzel bu arada
ama buralarda kadinin dişiliğini bile ev işi yapması bağlanıyor.. erkek anları oğulları aç kaldı düşünüyor ves.
Senden ew hanimida olmaz Allah muhafaza bu kafayla doktorda...
Ev hanımı değilim zaten
Zaten bu kafayla olamazsın Allah kocana sabır versin
Kocam halinden memnun her sabah uyandiginda bana günaydın diyip iyi ki de seninle evlendim diyor
İyi bari tam tencere kapak olmuşsunuz 😃😃
Bence imkani olan herkes boyle yasamali aksini iddaa eden kiskancliktan catliyordur
Diyecek bir şey bulamiyom bulunca tekrar yazarım 😅
Abi kanunlar tarafında öpülen bizleriz zaten kadın haklı evlenmesek mi ne 😂
Olabilir 😂😂😂
bize böyle dediğim dedik kızlar lazım yürü kız
Tam benim kafadansın esşin bunu başına kakmoyosa helal olsun bu devirdeki erkolar hep prenses olmus sen iyi bulmuşsun has adamı
E niye evlendin o zaman? Kocan hepsini yaparken sen napıyorsun?
Saaane leeen o ç
Erkekmi yapacak ev işini tövbe tövbe. Hangi kafayı yasiyosun. Niye evleniyoruz o zaman
Kocam yapmıyor ev işini. Niye soruyu okumadan yorum yapıyorsunuz? Beb ber gün çamaşır bulaşık yikarim ama diğer işleri yapamam yoruluyorum o yüzden diğer işler için de haftalık bir abla gelip yardımı oluyor
Neden yapmiyosun incilerin mi dökülüyo
Bu soru bana inandırıcı gelmedi. O kadar yıl tıp okuyup da kimse çalışmak istemiyorum demez.
Şimdilik çalışmak istemiyorum
boş ver en iyisini yapıyorsun ama çalışsan senin için iyi olmaz mı mesleğin iyi çünkü
Ozaman ben olsam , seni yataktan hiç çıkarmam. aygir gibi gece gündüz binerim.
eşim çalışıyorsa müşterek, çalışmıyorsa zorundasın (ev kadnısın sonuççta)
Yo ev işi yapmak zordunda falan değilsin bende seninle aynı düşünüyorum çogu kişi zorundasın vb diyip linçlemiş ama zoru da falan değilsin boş ver bakımını yap gerisi önemli değil
Bu kadar dinini bilen birisin madem sana bir soru sorayim esin deseki ben ikinci bir kadinla evlenecem dinen evlenebilir? Sen ne derdin.
Soruna gelince esin mutluysa baskasini ilgilendirmez
Ikıncı bir kadınla evlenmek için bazı şartlar gerekli
Eve hizmetçi alırsan o yapsın edinde yapamaz ne yaparsiniz
Madem işe dini falan karıştırıyorsun kanunları zararlı çıkarsın diyim sana aile olunmaz öyle
O şeyi istiyorsan, evinin , erkeğinin kadını olmayı öğreneceksin.
İkiniz de yapmak zorundasınız maalesef. Yardımcı tutacak maddi durumunuz yoksa tabi
Zorunda değilsin ama yapmalısın. Eşinle konuş temizlik şirketi de gelebilir.
Bu eşinle senin aranda. Başkalarını alakadar etmiyor.
bence en dogrusunu yapiyorsunuz. beceriksiz ve erkege sacini supurge etmeyen kadinlar her zaman el ustunde tutulur
Mesleğini eline al yoksa eşinden ayrılırsan ortada kalırsın
Eşimden neden ayrılayım
Ya hayat bu ne getirir belli olmaz ondan
Mesleğim var zaten tıp mezunuyum istediğim zaman çalışırım
Abla ne demek çalışmak zorunda değilim herkes çalışmak zorunda erkek kadın farketmez ayrıca boşanırsanız ne yapacaksın?
Tıp mezunuyum boşansa ya çalışırım ya da babamin evine giderim işte ayrıca neden boşanalım yani
Ev işlerini yapmayan kadın kanunen kusurlu bulunmuş Yargıtay tarafından
Eve ve cocuklara bakmak zorunda olan kocan olabilir ok lakin ev isleri sen yapmalisin zira karsi tarafta enayi degil sen tum gun elin bos olcak hic bi ise dokunmayacaksin tum hersey onda olcak o iliski surmez surmez
kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmiceksin.
Yok artık man yak misin
senin kadar değilim
Ev hanımıysan eşin de çalışıyorsa bi zahmet yap ya... Zorunda değilsin ama insan kendi evini kendi temiz tutamayacaksa da yazık gerçekten. Eşin de kendi dağınıklığını her şeyini toplasın evde olduğu zamsn yardım etsin işte