• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Ev & Yaşam

Evliyim, ev işi yapmak zorunda mıyım? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1311
Evliyim, ev işi yapmak zorunda mıyım?
İş Soruları Çocuk Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
24 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

113

Cevap

139

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • 1by_efendi
    1by_efendi Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Onlar eski kafalı siz yeni trendsiniz hepsi bu uyumsuzluk normal yani

1
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 yıl
    Ev & Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.

Güzel kardeşim ne yapmak istiyorsun biz onu söyler misin

4
    0 Yorumla
  • ladycurio
    ladycurio Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 96%
    1 yıl

Ya çalışacaksın ya da evin işini yapmak zorundasın eşinde senin kölen değil eşitlikse eşitlik

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Iyi de eşim de temizlik yapmıyor

Yorumla
    • ladycurio
      ladycurio
      1 yıl

Ama calisiyomus

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Kendi evinde iş yapmak hizmetçilik değil erkek de enayi mi hem çalışacak para kazanacak hem evde iş yapacak ilişkide iş bölümü olmaşı ya sen çalışacaksın o evle uğraşacak ya da tam tersi

2
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bana gire hizmetçilik yapmak zorunda değilim ayrıca eşim de temizlik yapmıyor eve kadın yardımcı geliyor. Ben sadece çamaşırlarımızı yıkıyorum iki günde bir bulaşık yerlestiriyorum ve hali süpürüyorum. Ama cam silmek , yer silmek, lavabo temizlemek , toz almak falan bunları yapmam ben. Zaten şu anda hamileyim. Hamilelikten önce de yapmazdım şimdi hiç yapmam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

O zaman neden bu soruyu bu saatte sordun eşinle ilgilensene jfjfkf fake soru allahım fantezi dünyanız rengarenk bu kafadan istiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Eşim şehir dışında işi gereği. Sorum trolse de hiç cevap vermedeydn o zaman neden vaktini kaybediyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ben boşum ondan ergen kızların ıslak hayallerini okumak güzel tıp okumuş ama çalışmak istemiyormuş djfjkfkf tıp öyle ay istedim okuyum bölümü değil içinde o çalışma aşkı yoksa 1 gün o fakültenin derdini çekemezsin öyle bir erkek de rüyanda anca dünyada yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tıp okudum ve su anda çalışmak istemiyorum ama ileride çalışacağım yani. Zaten daha 1 senedir mezunum 2023te mezun oldum. Ve dediğim gibi 2 aylık hamileyim. Anca 2 sene sonra çalışırım. Herkes mezun olduğu gibi çalışmak zorunda değil ve ben tipi severek okudum kendim de bu bölümü istedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tamam tamam inandım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

🤗

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

türkiyede bu işte aynen örnek bu o kadar cok kadına hak verildiki artık kendilerini nirvana sanıyorlar türkiyeden bırakın kız almayı it bile almıcaksın al suriyeli yemin ederim bu vasıfsızlardan daha iyiler

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben aslen suriyeliyim annem de suriyeli 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

suriyeli çok kişi tanıdım hepside hamarat alakan yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben ufak tefek ev isi yaparım ama kendimi yoramam valla. Mesela kocamin kıyafetlerini yıkar ütülerim ev supurum bu kadar yani. Duvara tırmanıp duvar silemem ben. Yemek de yavaş yavaş ogrenirim. Kocam gayet memnun çünkü onu sevip simartiyorum itaat ediyorum ne istese yapıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

sen onu yatakta mutlu ediyorsyn suriyeliler cilveli olur zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aynen öyle kocam gayet memnun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

sende memnun musun

Yorumla
  • BlackLeon16
    BlackLeon16 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Bir kadın eşine hizmet etmeyecek de kime edecek , erkek kadın şartlarını eşitleyelim erkek de bakmasın sana zorunda mı sadece cinsel birliktelik yaşayın ayrilin😂

0
    0 Yorumla
  • MinicikKedicik
    MinicikKedicik Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    1 yıl

Çok palı kocayla evle diysen hizmetci aşcı tut sende yaşa hayatını madem iş yapmak istemiyorsun madem neden evlendin annen yapardı tüm işleri zaten sende yaşardın laylaylom hayatını süslen püslen çık dışarı ilginç geldi bana sorun maalesef bir bayan oldum için kocana dikkat et abla tavsiyesi :)

0
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    1 yıl

Zekası düşük parası bol bir adam seninle evliyse tabi ki çalışmak zorunda değilsin yemek yapmak zorunda değilsin

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kocam zengin ve benim rahat olmamı istiyor ne var bunda

Yorumla
    • met96
      met96
      1 yıl

Bana mantıklı gelmiyor o kadar parası var zengin niye seninle birlikte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cunki seviyor ayrıca zenginler evlenmiyor mu? Ben de bakımlı ve güzel bir kızım

Yorumla
    • met96
      met96
      1 yıl

Yani 35 den sonra çocuk yapmak için evleniyor tanıdığım zenginler o yaşa kadar eğlence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Eşim isteseydi bunu yapardı bu arada ama eşim diye söylemiyorum ama eşim çok ahlaklidir yani o tarz bir yaşam ona uygun gelmez. Zaten ben onunla 18 yaşında tanistim ve benimle liseden mezun olur olmaz evlenmek istiyordu o zamanlar eşim 23 yaşındaydı ama ben tıpa yazıldım diye evlenmem mümkün değildi çünkü tıp okumak zor yani heleki tıp okurken evlenseydim asla bitiremezdim. O yüzden 24 yaşında tıp son senemde evlendim onunla.

Yorumla
    • met96
      met96
      1 yıl

Ballı kadınsın iyi birine denk gelmişsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Bence eşim de iyi birine denk geldi. Onu hep simartip itaat ediyorum ne istese yapıyorum. Evde kocam cenneti yaşıyor. Hatta kocam annesine bile dediki eşim bi kere bile beni üzmedi kafamı hep rahat ve mutlu bir şekilde yastığa koyuyorum dedi bunu kendi kulagimla duydum

Yorumla
    • met96
      met96
      1 yıl

Yemek bile yapmam diyorsun adam senden meyve, su, çay kahve falan istedi onu yaparak itaat mi etmiş oluyorsun anlamadım. ya da dışarı çıkma şuraya gitme falan dediği zaman onun sözünü mü dinliyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hayır ya o şekilde değil. Eşim benden tabiki de mantıksız şeyler istemiyor. O benden bir şey istediginde elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum.

Yorumla
    • met96
      met96
      1 yıl

O da senin isteklerini yapıyordur bence şanslı olan sensin her kadın senin kadar rahat yaşamıyor bu hayatı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet bunu biliyorum şanslıyım çok şükür ama bence hiç bir kadın da kocasının istekleriyle beğendiği şeylerle bu kadar ilgilenmiyordur ben çok ilgileniyorum onu mutlu etmeye çalışıyorum hep simartiyorum derdini dinliyorum. Maddi maveni destekte bulunuyorum. Eşim bana sen tam bir yuvasın diyor

Yorumla
    • met96
      met96
      1 yıl

şu an bir kadın çıksa kocanın sana verdiklerini bana verse ben o kadın için neler neler yaparım 😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya 😂 şimdi boş ver simdi kocamin bana ne verdiğini ben kocam bana bir şey vermeden nisanliyken bike simartirdim bi an önce evlenmek isteyen oydu. Sonuç olarak anlaşıyoruz yani

Yorumla
    • met96
      met96
      1 yıl

Ben parayı çok seviyorum belki o yüzden böyle düşünüyorum bilemem 😂

Yorumla
  • KadirAlmanya
    KadirAlmanya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51 , eic 98%
    1 yıl

Oh ne güzel armut piş ağzıma düş öyle kolay olsa her şey vay babam vay hangi aynaya bakıyorsun Sen o aynayı bana da ver de ben de bakayım biraz 🙂 böyle bir hayat yok ye iç otur yat

0
    0 Yorumla
  • TheLaady
    TheLaady Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 38%
    1 yıl

Hem bakımlı olup hem de evini temiz, düzenli tutacak becerin yok sanırım.

Pislik içinde yaşayıp, bakımlı olmak pek de manidar.. Komik.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Pislik içinde yaşamıyoruz. Ben ufak tefek günlük işleri hallediyorum ama zor işlere kalkışamam yapmak zorunda değilim eşimin zaten maddi durumu iyi zor işleri haftalık olarak bi abla yapıyor. Mesela ben koltuk silemem , cam silemem

• VuR-KaN
    VuR-KaN Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

lan afrikada okuma yazma bilmeyen açlıkla mücadele eden yerliler senden daha iyi t ext yazıyo.. "tıp bitirdim ne?"

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tıp mezunuyum işte çok takılma her kelimeye dikkat mi edeceğim

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

olm ne tıp mezunu 2 bilinmeyenli denklem sorsam uzaylı görmüş gibi olursun :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sor istersen 😂 ciddi diyorum. Ayrıca 2 kelimeme neden takıldin ki asıl konuyu atladın bile soruma cevap ver istersen

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

malll ilköğretimi zor bitirdin doktorum diye temizlikten , yemekten yırtmaya çalışıyon.. bak temizlik haklı olabilirsin haftada bir bir temizlikçi kocan ödemesi lazım.. ama yemek zor ya onu da haftada 2 kez dışarda yersiniz 5 gün sen yaparsın.. ya da zengin birini bulcak özelliklerin olması lazım.. yani çok zengin olunca çok büyük bir ev ve evde yaşayan bir hizmetçi olması lazım böyle olunca istedğin olur. üst sevyie bir yaşam ama bu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Makarna yapabiliyorum pizza yapıyorum. Başka da zaten bilmiyorum ki ayrıca neden yalan söyleyeyim mesleğim konusunda ya? Madem inanmıyorsun sorumu geçebilirsin yani

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

ama öyleyse diyelim tıp okudun doktor olman lazım ki hem çok iyi para alırsın hemde z aten kocan sadece temizlik ve yemek konusunda s orun çıkarabilir o kadar paraya da yemeği dışarda yersiniz yani.. tıp okuyan birisinin evde olması akıl almaz bişey.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya ömrümün sonuna kadar neden evde oturayım ki altı üstü 1 senedir evde oturuyorum ben. Bir tadını çıkarayım evde oturmanin. 18 yıldır yıldır çalışıyorum zaten biktim daha 25 yaşındayım çalışmaya zaman var. Bu sene full sevdiğim şeylerle uğraştım ıngilizcem zaten vardı almanca kursuna da yazıldım 2-3 aydır gidiyorum. Spor salonuna daha düzenli gitmeye başladım. Kanaviçe ve örgü öğrendim. Mum yapmayı öğrendim hamile olmasaydım da sabun yapmayı öğrenecektim ama kokusu iyi gelmiyor diye vazgeçtim. Epoksiden anahtarlık yapmayı öğrendim. Baya bu tarz islere vakit harcadım resim bile çizdim. Bunların hepsini öğrenmek icimde vardı ama ne univeristede yapabildim ne univeristeden önce

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Neden yazayım bir şey söyleyeceksen burdan soylersin

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

banane yaz özelden

Yorumla
  • magaramdamutluyum
    magaramdamutluyum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kocan da sen de mutluysanız bu durumdan başka kimseyi ilgilendirmez ama ben bir yerde bu olayın patlak vereceğini düşünüyorum.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok ya eşim memnun ben de beyinsiz değilim zaten dengelemeye çalışıyorum eşim de rahatsız değil zaten biz ilk sevgili olduğumuz zamandan beri tanışıyoruz ve babamin evinde bile ben böyle yaşadım o da bunu biliyor. Maddi durumu iyi olmasaydı tabiki ondan eve kadın yardımcı getirmesini istemezdim ama maddi durumu iyi ve bütün maddi durumu iyi olanlar genelde bunu yapıyor yani ben aman aman değişik bir şey yapmıyorum

Yorumla
    • magaramdamutluyum
      magaramdamutluyum
      1 yıl

Maddi durumunuz iyiyse sorun yok ikiniz anlaşmışsınız zaten

Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    1 yıl

4 karı almak yerine tek karıyla olmak da erkeğin size ikramıdır, hep işinize gelenleri paylaşın müptezeller

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yoo dinen kadının eşine itaat etmesi lazım ve ben de bunu yapıyorum sadece işime geleni yapmıyorum. Ayrıca 4 eşle evlenmek erkeğin hakkı değil. Hak dediğin kesinlikle yapılması gereken bi şeydir. Ama 4 eşle evlenmenin şartları var ve zaten kuran da bir ayette bu şartları zaten yerine getiremezsiniz diyot. Yanı şartları yerine getirdiğiniz zaman evlenirsiniz diyor ama zaten şartları yerine getiremezsiniz diyot aynı zamanda yani kısaca evlenmeyin 😂

Yorumla
    • Oluştur
      Oluştur
      1 yıl

Şartları yerine getirememe mevzusunu cariye konusunda diyor, bırak bu laf kalabalığını :d
      Erkek senden habersiz başka kadınla nikah kıyabilir, onu gizli tutup tutmamak onun inisiyatifinde dine göre. Hatta eve getirip, ''bununla anlaşacaksın'' da diyebilir. Ve sen dine göre onu boşayamadığın için, katlanmak zorunda kalırsın, realite bu gizli üye :d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cariye diye bir şey yok. Dinen ikinci bir eş almak için bazı şartlar var. Gtunden uydurma bazı şeyleri.

Yorumla
    • Oluştur
      Oluştur
      1 yıl

Gôtünden uydurulmuş hadisleri gerçek kabul edip sağda solda paylaş, ayeti reddet. Vay anasını sayın seyirciler, küçük ve cahil dünyanda mutluluklar :d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yazık ya gerçekten bak bu hadis cidden doğru istersen araştır yani. Yazık oldu bu cümleyi kurman senin acından söylüyorum.

Yorumla
  • Hü1agü
    Hü1agü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Aynen aynennn, adam evine ekmek getiriyorsa bir zahmet ev işlerini de sen yapacaksın. bir seye mecbur olmaman yapmaman gerektiğini göstermez. Erkelerden her şeyi beklerken sadece kendinizi sunarak görevinizi yaptığınızı sanacak kadar boş bir kadın neslisiniz.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yapmıyorum ev işlerini hem mecbur degilim hem istemiyorum hizmetçi değilim ben. Günlük olarak yapılması gerekenleri yapıyorum zaten. Yatak toplama çamaşır yıkama bulaşık yıkama ev supurme falan. Ama cam silme lavabo temizleme hali yıkama toz alma bunları ben yapmamam hiç. Yemek yapmayı zaten bilmiyorum bir tek makarna yapıyorum o kadar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Eşim benim bakımlı olmamı seviyor ben annelerimiz ve anneannelerimiz gibi hayatimi çocuk ve temizlik yapmaya adamayacagim. Kendime bakıp spor yapacağım. Temizlik insanı bitiriyor kadın 40 yaşına gelince çökmüş oluyor. Hiç uğraşmam. Süslenip evde oturmak tam bana göre. Kocam da gayet memnun beni hep bakımlı gormekten

Yorumla
    • Hü1agü
      Hü1agü
      1 yıl

İşler paylaşılmalı destek olmalı eşler birbirine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben eşime destek zaten oluyorum. Calismiyorum ama 1 tane kirada evim var. Eşime araba alma konusunda yardım ettim ayrıca manevi desteğim yeter diye dusunuyorum

Yorumla
    • Hü1agü
      Hü1agü
      1 yıl

Her konuda.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben destek oluyorm

Yorumla
    • Hü1agü
      Hü1agü
      1 yıl

Öyleyse sorun yok kocan daha iyi bilir ona Sor

Yorumla
  • monsterdfdfv
    monsterdfdfv Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 96%
    1 yıl

Hizmetçilik değil bu elbette eşinde yapmalı fakat sorumluluk alamayacaksan neden evlendin?

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Benim sorumluluklarım sadece temizlik değil ayrıca zaten günlük ufak tefek işler yapıyorum. Kocamin çamaşırlarını hep yıkar ütülerim bulaşıkları makineye dizlerim vs

Yorumla
  • justt_tonight
    justt_tonight Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

sen kadinlik görevini yerine getirmiyorsan kocan niye kocalik gorevini getirsin

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kadınlık görevi yemek yapmak mi

Yorumla
    • justt_tonight
      justt_tonight
      1 yıl

evet. erkegin görevi esine ailesine maddi manevi destek olup evin reisi olmasi. kadinin gorevi cocuklarina ve evine bakmasi. calismayan birisi bir zahmet evin isleriyle ilgilensin. eli hicbir is tutmayan tembel usengec birisiyle evlilik yoluna mi girilir? bir de bu kadin gidicek dolu cocuk buyutcek. kendine hayri yokki cocuklara olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Güncellemeye de yazdım bos oturmuyorum ki ufak tefek işler yapıyorum zaten

Yorumla
  • Şekerpareliyimm
    Şekerpareliyimm Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Tabi ki böyle bir zorunluluk kadınlara dayatilmamali evlilik ortak bir kurum herkes birbirinin işini kolaylaştırmali benim görüşüm tek kadın yapsın baksın demekle olmuyor sonuçta dayanışma olmalı ki herkes mutlu olsun

1
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl
    Ev & Yaşam konusunda 629 cevap paylaştı.

gerçekten bir eş olsan, bunları görev olarak algılamaz, seve seve yaparsın

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Seve seve yaptığım başka şeyler var.

Yorumla
  • Tükendimçok2
    Tükendimçok2 Takip Et
    1 yıl

Kesinlikle trollsun tıp fakültesi mezunu biri bu zekada olamaz

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Temizlik yapıyorum kocama bakıyorum deseydim bu sefer de iyyy eski kafalı diye linclerdiniz

Yorumla
  • panzerkopfwagen
    panzerkopfwagen Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    1 yıl

Gelir durumunuzu bilemiyorum iyi ise problem yok çünkü dışaridan yemek getirtip yemek her akşam epey masraflı olur... Bir çok ailenin ve insanın ülkede maalesef ki böyle bir lüksü yok sizin için sorun olmuyorsa aynen devam o zaman

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya eşimin maddi durumu olmasaydı o zaman ben tabiki de hem iş bulup çalışacaktım hem de ev işlerini yapacaktım o kadar anlayissiz biri değilim ama hem kocam hem ailesi gayet zengin. Ve tüm zenginler böyle yaşıyor yani sanki ben anormal bir şey yapıyormuşum gibi linç yedim yani

Yorumla
    • panzerkopfwagen
      panzerkopfwagen
      1 yıl

Kimin ne düşündüğü umurunuzda olmayacak o zaman aranızda her hangi bir problem yoksa dediğim gibi aynen devam sonuç olarak herkesin kendi yaşami

Yorumla
  • wkertenkele
    wkertenkele Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Bunlar esinle arandaki meseleler degil mi? Onunla konusup bi orta yol bulmalisin! Burdakiler ne dese bos

0
    0 Yorumla
  • zekikızzz_
    zekikızzz_ Takip Et
    Bilge Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Değilsin ama bence güzel bir mesleğin var paranı kocana vermesen bile çalış çünkü evde oturmak insana zarar verir

0
    0 Yorumla
  • RuuDy_RuuD
    RuuDy_RuuD Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 73%
    1 yıl

Haklısın... Eşinin de senin üzerine 3 hatun daha alıp kuma getirme hakkı var dimi? Enişte bunu değerlendirsin, biri temizlik yapar elbet :)

0
    0 Yorumla
  • YASİN6658
    YASİN6658 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 73%
    1 yıl

Tıp mezunu olupta ev hanımlığını kimse seçmez yıllarca derece yapıp okuyacaksın sonra ortaokul mezunu gibi evde otur çok saçma geldi

0
    0 Yorumla
  • Rua8138
    Rua8138 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    1 yıl

Eşinin maddi durumu iyiyse sıkıntı yok
    İlerde çocuk oldumu ne yapacaksın abla
    O çocuğun altının değişmesi
    Ortalığı kirllettimi temizliği

0
    0 Yorumla
  • King_122
    King_122 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Ev işi yapatsan bu kocana ikramin olur bunuda unutma. O yüzden yapabilirsin. Mümin kadın bu konuya takilmamali

0
    0 Yorumla
  • Uzaktaki_Anılar
    Uzaktaki_Anılar Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

onu istemiyorum bunu istemiyorum görende zairenin cumhur başkanısın sanır mümkünse kimseyle evlenme

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kocasın uzun boy (1.80 üzeri), kas, güç ve para isteyen kadının, evin reisinin erkek olduğunu kabul etmesi gerekir. Dolayısıyla evde erkeğin dediği olur.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet ben kocama itaat ediyorum zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Vallahi o zaman ev işlerini sen yapacaksın diyorsa yapman gerekiyor. Ayrıca süpürge işi için yuvarlak robotlar var. Ayarlıyorsun. Bütün yerleri süpürüyorlar. Ayrıca madem çalışmayacaktın neden tıp okudun? (Merak ettiğim için sordum).

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kocam temizlik yapmamı istemiyor ki hatta yemin ederim kocam bana dediki senin evdeki görevin süslenip güzel olmak git hobilerinle ilgilen falan dedi bana. Ayrıca tıp mezunuyum ve şimdilik çalışmıyorum ama ileride tabi ki çalışacağım daha yeni mezunum 25 yaşındayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sizde atanmak kolay. Sağlıkta alım çok oluyor. Ayrıca dediğim gibi yuvarlak süpürge robotlarından alırsanız yer süpürme işini halledersiniz. Kendi kendine süpürüyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Olabilir

Yorumla
  • NickBırakmadınız
    NickBırakmadınız Takip Et
    Guru Yaş: 31
    1 yıl

Siz ikiniz memnun olduktan sonra diğerlerinin dediklerinin önemi yok

1
    0 Yorumla
  • Serkozican34
    Serkozican34 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 96%
    1 yıl

Ablacım ne yaptın sen böyle 😰😱😱 biz erkekler ölelim O Zaman

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok ya ben kocamı seviyorum. O eve adımını attığı an padişah gibi muamele görüyor. Sürekli onu simartip iyi davranıyorum.

Yorumla
    • Serkozican34
      Serkozican34
      1 yıl

İyi davranış muamele farklı Bir olay ama senin anlattıkların bambaşka bir şey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Anlattıklarım yemek yapmıyorum ve temizlik yapmıyor oluşum işte. Yemek yapmam çünkü zaten bilmem bir tek makarna biliyorum. Temizliğe gelecek olursak da ufak tefek temizlik yaparım ev süpürme çamaşır bulaşık falan ama daha fazla asla yapamam ya.

Yorumla
    • Serkozican34
      Serkozican34
      1 yıl

Anladım herkesin görüşü saygı duymak lazım eşin seninle mutluysa gerisi önemli değil artık

Yorumla
  • King_005
    King_005 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Çalışmam ev işi yapmam sen hiçbir b. ka yaramıyom koçan bildiğin köle olmuş

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya çamaşır bulaşık yikarim evi supurum yatak toplarım. Ama duvar cam toz silemem. Mutfak balkon ve lavaboları bile yıkayamam ben. Yemek olarak da zaten yemek yapmayı bilmiyorum makarna yapabiliyorum bir tek. Kocam da hizmetçi değil kocam işte yorgun geliyor. Işten geldiği zaman onu dinlendirip simartiyorum ona ev isi yaptirmiyorum. Ev işini kadın yapıyor

Yorumla
  • kafkass31
    kafkass31 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Kendini ikna etmeye mi çalışıyorsun? Bu kadar doğruysan açıklaman bunla çelişiyor.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Açıklamam nerde celisiyor

Yorumla
    • kafkass31
      kafkass31
      1 yıl

Hem zorunda değilim demek hem de ikna edici şeyler demek

Yorumla
  • Seç0634
    Seç0634 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl

Eşin boşanırsa karnını doğurmak için yeni bir koca mı yoksa iş mi bulacaksın.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Babamin evine gider kraliçeler gibi yaşarım

Yorumla
    • Seç0634
      Seç0634
      1 yıl

Yani yine bi erkeğin eline bakacaksın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Istersem de çalışırım keyfime kalmis

Yorumla
  • 7densonra
    7densonra Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Evet yapmak zorundasin zorunda degilim diyorsan hizmetci tutup odemesini yapmak zorundasiniz

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yoo ev benim evim değil kocamin evi. Hizmetçi değilim ben

Yorumla
    • 7densonra
      7densonra
      1 yıl

Sizi gibi tipleri kari diye alanda kabahat mk. Bi tabak corba yapta icelim hanim demeye bile gelmez senin gibi inekler. Neyse bol sans

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ya neden kötü kelime kullanırsın ki? Ben ev isi yapmıyorum temizlik yapmıyor diye benden hicbir şey istenmez demek değil eşimin cani ne zaman tatlı istese sabahın köründe kalkar yaparım yani. Tatlı yapmayı biliyorum ama yemek yapmayı bilmiyorum makarna dışında

Yorumla
    • 7densonra
      7densonra
      1 yıl

Okumadim. Ok

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

kadinlarin alnına yapışmış kara leke gibi. Peygamber s. a. s. hadisi çok güzel bu arada
    ama buralarda kadinin dişiliğini bile ev işi yapması bağlanıyor.. erkek anları oğulları aç kaldı düşünüyor ves.

0
    0 Yorumla
  • osmancorapcı
    osmancorapcı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 90%
    1 yıl

Senden ew hanimida olmaz Allah muhafaza bu kafayla doktorda...

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ev hanımı değilim zaten

Yorumla
    • osmancorapcı
      osmancorapcı
      1 yıl

Zaten bu kafayla olamazsın Allah kocana sabır versin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kocam halinden memnun her sabah uyandiginda bana günaydın diyip iyi ki de seninle evlendim diyor

Yorumla
    • osmancorapcı
      osmancorapcı
      1 yıl

İyi bari tam tencere kapak olmuşsunuz 😃😃

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Bence imkani olan herkes boyle yasamali aksini iddaa eden kiskancliktan catliyordur

1
    0 Yorumla
  • fenerlihüso
    fenerlihüso Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 95%
    1 yıl

Diyecek bir şey bulamiyom bulunca tekrar yazarım 😅

1
    2 Yorumla
    • Belirle
      Belirle
      1 yıl

Abi kanunlar tarafında öpülen bizleriz zaten kadın haklı evlenmesek mi ne 😂

Yorumla
    • fenerlihüso
      fenerlihüso
      1 yıl

Olabilir 😂😂😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

bize böyle dediğim dedik kızlar lazım yürü kız

1
    0 Yorumla
  • laledevricocuklari1
    laledevricocuklari1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Tam benim kafadansın esşin bunu başına kakmoyosa helal olsun bu devirdeki erkolar hep prenses olmus sen iyi bulmuşsun has adamı

2
    2 Yorumla
    • SessizKral_1
      SessizKral_1
      1 yıl

E niye evlendin o zaman? Kocan hepsini yaparken sen napıyorsun?

Yorumla
    • laledevricocuklari1
      laledevricocuklari1
      1 yıl

Saaane leeen o ç

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Erkekmi yapacak ev işini tövbe tövbe. Hangi kafayı yasiyosun. Niye evleniyoruz o zaman

2
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kocam yapmıyor ev işini. Niye soruyu okumadan yorum yapıyorsunuz? Beb ber gün çamaşır bulaşık yikarim ama diğer işleri yapamam yoruluyorum o yüzden diğer işler için de haftalık bir abla gelip yardımı oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Neden yapmiyosun incilerin mi dökülüyo

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Bu soru bana inandırıcı gelmedi. O kadar yıl tıp okuyup da kimse çalışmak istemiyorum demez.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Şimdilik çalışmak istemiyorum

Yorumla
  • isimsizbirisii33
    isimsizbirisii33 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

boş ver en iyisini yapıyorsun ama çalışsan senin için iyi olmaz mı mesleğin iyi çünkü

0
    0 Yorumla
  • yavuz3407
    yavuz3407 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Ozaman ben olsam , seni yataktan hiç çıkarmam. aygir gibi gece gündüz binerim.

0
    0 Yorumla
  • DeliAdam31
    DeliAdam31 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 59%
    1 yıl

eşim çalışıyorsa müşterek, çalışmıyorsa zorundasın (ev kadnısın sonuççta)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Yo ev işi yapmak zordunda falan değilsin bende seninle aynı düşünüyorum çogu kişi zorundasın vb diyip linçlemiş ama zoru da falan değilsin boş ver bakımını yap gerisi önemli değil

0
    0 Yorumla
  • LonelessLoneless
    LonelessLoneless Takip Et
    Xper 3 Yaş: 44
    1 yıl

Bu kadar dinini bilen birisin madem sana bir soru sorayim esin deseki ben ikinci bir kadinla evlenecem dinen evlenebilir? Sen ne derdin.

Soruna gelince esin mutluysa baskasini ilgilendirmez

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ikıncı bir kadınla evlenmek için bazı şartlar gerekli

Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    1 yıl
    Ev & Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Eve hizmetçi alırsan o yapsın edinde yapamaz ne yaparsiniz

0
    0 Yorumla
  • Man_34
    Man_34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Madem işe dini falan karıştırıyorsun kanunları zararlı çıkarsın diyim sana aile olunmaz öyle

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    1 yıl
    Ev & Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı.

O şeyi istiyorsan, evinin , erkeğinin kadını olmayı öğreneceksin.

0
    0 Yorumla
  • Tounch
    Tounch Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43 , eic 100%
    1 yıl

İkiniz de yapmak zorundasınız maalesef. Yardımcı tutacak maddi durumunuz yoksa tabi

0
    0 Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl

Zorunda değilsin ama yapmalısın. Eşinle konuş temizlik şirketi de gelebilir.

0
    0 Yorumla
  • gika0
    gika0 Takip Et
    1 yıl

Bu eşinle senin aranda. Başkalarını alakadar etmiyor.

0
    0 Yorumla
  • d1laraaa2
    d1laraaa2 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    1 yıl

bence en dogrusunu yapiyorsunuz. beceriksiz ve erkege sacini supurge etmeyen kadinlar her zaman el ustunde tutulur

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Mesleğini eline al yoksa eşinden ayrılırsan ortada kalırsın

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Eşimden neden ayrılayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ya hayat bu ne getirir belli olmaz ondan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Mesleğim var zaten tıp mezunuyum istediğim zaman çalışırım

Yorumla
  • reeeoiyyaa
    reeeoiyyaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 yıl

Abla ne demek çalışmak zorunda değilim herkes çalışmak zorunda erkek kadın farketmez ayrıca boşanırsanız ne yapacaksın?

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tıp mezunuyum boşansa ya çalışırım ya da babamin evine giderim işte ayrıca neden boşanalım yani

Yorumla
  • fangoria u
    fangoria Takip Et
    Master Yaş: 46
    1 yıl
    Ev & Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı.

Ev işlerini yapmayan kadın kanunen kusurlu bulunmuş Yargıtay tarafından

0
    0 Yorumla
  • obiwan4kenobi
    obiwan4kenobi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    1 yıl

Eve ve cocuklara bakmak zorunda olan kocan olabilir ok lakin ev isleri sen yapmalisin zira karsi tarafta enayi degil sen tum gun elin bos olcak hic bi ise dokunmayacaksin tum hersey onda olcak o iliski surmez surmez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

kadının sırtından sopayı karnından sıpayı eksik etmiceksin.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yok artık man yak misin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

senin kadar değilim

Yorumla
  • ssarıbulutlaar
    ssarıbulutlaar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    1 yıl

Ev hanımıysan eşin de çalışıyorsa bi zahmet yap ya... Zorunda değilsin ama insan kendi evini kendi temiz tutamayacaksa da yazık gerçekten. Eşin de kendi dağınıklığını her şeyini toplasın evde olduğu zamsn yardım etsin işte

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Evliyim, ev işi yapmak zorunda mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Ev işleri yapmak zorunda mıyım? 64 cevap verildi
Ev işi yapmicam artık haklimiyim? 3 cevap verildi
Evin her işini ben yapıyorm? 5 cevap verildi
Eşim ev hanımı. Ev işlerine yardım etmem gerekli mi? 108 cevap verildi
Ev işini çok seviyorum. Evlenince bütün ev işlerini ben yapsam olur mu? 24 cevap verildi
Evde her işi ben yapiyorum ama baskalari işimin ustune konuyo? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Burdan hiç birisine alışıp ve alıştığınız kişi sohbeti bırakıp sizinle konuşmayınca üzüldüğünüz oldu mu?
  • Kadınları mutlu etmek gerçekten zor mu?
  • Bu manzaraya bir şarkı bıraksan hangisi olurdu?
  • Hiç şırdan yediniz mi, tadını nasıl buldunuz?
  • En son ne zaman çikolata yediniz, en sevdiğiniz çikolata hangisi?
  • Boşanmak kötü bişey mi?
  • Kısa bakır saç güzel mi?
  • Kimlerin ekran resminde evcil hayvan var?
  • Accent Era Nasıl araba sizce?
  • Geniş kalçalar itici midir, çekici mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨