Tüm hafta ev işi yapmıyor kocam hafa sonu ev işi yaptı bende yaptim ve bebege baktım okdr yoruldum ztn dinlenme yok benim gecelerim yok pazar aksami dagitilar yine pazartesi kizim 12 yasinda ve kocam eve geldi önce kocam biktim bu hayatan evin hali ne diye dir dir yapti ama ben masayi topladim bulasik çamaşır yikadim 2 kere halbuki bebek ile yoruldum daha yemek yiyemedim rhat eve gelip dir dir dinledim ve kizim da kocam da yemek yap yemek yap diye bagirdi kendileri hafta içi birsey yapmasın hafta sona da okdr is birakip bende Nezaman dinlencem bende ne yemek ne ev isi yapacam ztn azar işitiyorum dus a girmek istesemde azar isitiriyorum tuvalete gitsemde nerdesin nerdesin bebek agliyor bilmem ne artık bıktım birsey yapmicam
sizce haklimiliym
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
siz haklısınız evet
Teşekkürler bencede yani benden bebek bakip hersey yapmamı istiyorlar kocam daha bez degistirken yardim edin diye bağırıyor
Eve ne gibi bir katkin var peki?
Çocuk yapmak😂 öyledir umarım
24 saat kucak isteyen bebek var 7 aylik geceleri uyutmayan o yetmez mi? Günlük ev isi yapmasalar ben onlarin arkalarini toplayamam ben kendim lavbaya gitmek benim için bir lüx
Bacim millet sirtinda 7 aylik bebegiyle tarlada capa yapiyor oruclu hemde. Bilgin olsun.
Hem ev isi yaptigimhalde dir dir yemek de kötü sadece pırıl piril değil diye camasirlarim nerde soriyorlar ben 4 kisinin camasirini yikayipda dolaba katlayacak zamanim yok yemek yapcak zamanim yok ben 3 ögün bebegime hazirliyorum onlar da o yemekten yemicene göre
Ne alaka pardon ben neden öyle yapim
Kocam evden gitsin ozaman ben onun arkasini toplicak hizmetkar degilim
Haklısın
Günlük birsey yapsa bile bende bir kaç şey yapmıyorum hafta sonu 24 saat ev işi yapmakla gecmez ama yok ilaki isden geldimi yatcak kizim da öyle ama ben 24 saat geceleri de bebek bakıyorum