3 yıllık evliyim. Eşimi o kadar çok seviyorum ki. İşten ikimiz de geliyoruz ben o dinlensin istiyorum. Masaj yapıyorum yemek hazır olana kadar uyu diyorum. İçimdeki anayı durduramıyorum söz konusu eşim olunca. O da bunları hak eden biri gözümde. Hep beni birinci sıraya koyar. Kendi eksikleri var olduğu halde benim eksiklerimi tamamlar hep beni mutlu etmeye çalışır. Nasıl bir sevap işledim de senin gibi bir eş nasip oldu bana der. Eşim tembel değildir. Bir misafir geleceği zaman ben yemekle uğraşırken evi temizleyip düzenler mesela. Asla eşyalarını dağınık ortada bırakmaz. Ben hasta olduğum zaman bana çok güzel bakar. Ama normal zamanlarda kıyamıyorum ona. Hem evi o geçindiriyor. Taksitleri faturaları o düşünüyor ödüyor. Ben maaşıma dokunmuyorum sadece birikim yapıyorum. Bundan da haberi yok gerçi harcıyorum sanıyor o. Evde yaptığım yemeği yerken beni övmesi bayıla bayıla yemesi bile benim yorgunluğumu geçiriyor. Evlenmeden önce bunu sorsalar asla yapmam derdim. Ama işte çok sevince içimdeki anne çıktı ortaya. Arkadaşlarım alıştırma diyor. Ama o benim için neyi varsa ortaya koyuyor. Yapmayayım alışmasın diye düşünmüyor. Yanlış mı yapıyorum sizce ilerde pişman mı olurum?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Alışacaksa 3 senede alışmıştır. boş ver kıskanç arkadaşlarını, keyfini sür 🥳🥳
Neden kıskanç dedin
Kendi eşleri ile frekansları tutmuyor diye seninkini de bozmak istiyor olabilirler. Veya bekârdırlar zaten jfmnfkdkd
İkisi bekar biri evli bunu diyenlerin. Mesela evli olan arkadaşım diyor ki kıyafetini ortaya çıkardı attı ya 1 hafta da geçse asla kaldırmam kaldırırsam alışır diyor. Bana saçma geliyor bu. Ne olacak yani sevdiğin insanın kıyafeti. Atıverirsin ya da güzellikle söylersin. Onlar her sorunu kavgayla çözmeye alışmış.
Bak işte ayrılır onlar yakında. Uyma sen onlara, kendi tarzınla güzelsin ☺️❤️
teşekkür ederim
Rica ederim bebem
bence bıldıgın gıbı yap kımseye aldırma, bu arada nerede yasıyorsun
İstanbul
Kimseyi kiyaslama, dinleme, boyle devam
teşekkür ederim
Ne yanlışı, böyle devam edin, mutluluklar dilerim
Arkadaşları etkiliyor sanırım
Teşekkür ederimm
@arraven33 evet, bırakın millet mutlu mesut yaşasın di mi. bizim insanımız güzel şeyleri bozmaya bayılıyor
❤️
Göz kalıyor bence, sence
@arraven33 Arkadaşlarım etkilemiyor aslında. Onlar benim evimin içini bilemezler. Eşimin beni hizmetçi gibi kullandığını düşünüyorlar kendilerince. Halbuki benim eşim de bana smootieler yapar mesela. Benden bir bardak su istemiş çok mu yani. Bunlar benim gözüme gelmiyor. Ama arkadaşlarım bunu anlayamıyorlar
Kendi ağzınla söylemişsin işte arkadaşların diye
Is bolumu olmasi sart
O da buşlaşık makinasını boşaltıyor ve bazen salata falan yapıyor. Bir de çöplere poşet koyma sıvı sabun bitince doldurma işi onda. Onun dışında zaten yoğun çalışıyor yükleri var ev geçimi ile ilgili
O zaman yuklenmemek gerek
Neden pişman olasınki?
Hizmetmi tut
Yok canım o kadar da zengin değiliz
O zaman dert etmeyeceksin bu hayata
dert etmedim ki
Sohbet etmek ister misin biraz
senle olmaz ayrilin
ok.
okmuş yay launcher exit side
👍
pismaniye
Ne kadar şanslısın
Neden?
Çok düşünceli birinin yanında olduğun için
Evet çok şükür çok düşünceli ya. Zaten bizim birbirimizden başka kimsemiz yok ki bizi gerçekten düşünen
Ne iş yapıyosun
Ben e ticaret işi yapan bir yerde çalışıyorum. Yurt dışıyla çalışıyoruz
Hangi şehirdesin
niye sordun
Tanımak şçin
İstanbul
Eklesene ordan konuşalım
Allahım yaa bi bitmediniz
Ne alaka
Niye konuşayım seninle özelde
Niye konuşmayasın
Berkecim güzel kardeşim evli olduğunu belirten insanlara özele gel demek hoş değil
Evliler konuşamaz mı
Evet konuşmamalı. Ne rahat insanlarsınız ya. Senin karın konuşsun
Sen de rahat ol
Hak ediyosa yap..
Değil
Çok şanslı