Bütün evin işini üstlenmem hata mı?

3 yıllık evliyim. Eşimi o kadar çok seviyorum ki. İşten ikimiz de geliyoruz ben o dinlensin istiyorum. Masaj yapıyorum yemek hazır olana kadar uyu diyorum. İçimdeki anayı durduramıyorum söz konusu eşim olunca. O da bunları hak eden biri gözümde. Hep beni birinci sıraya koyar. Kendi eksikleri var olduğu halde benim eksiklerimi tamamlar hep beni mutlu etmeye çalışır. Nasıl bir sevap işledim de senin gibi bir eş nasip oldu bana der. Eşim tembel değildir. Bir misafir geleceği zaman ben yemekle uğraşırken evi temizleyip düzenler mesela. Asla eşyalarını dağınık ortada bırakmaz. Ben hasta olduğum zaman bana çok güzel bakar. Ama normal zamanlarda kıyamıyorum ona. Hem evi o geçindiriyor. Taksitleri faturaları o düşünüyor ödüyor. Ben maaşıma dokunmuyorum sadece birikim yapıyorum. Bundan da haberi yok gerçi harcıyorum sanıyor o. Evde yaptığım yemeği yerken beni övmesi bayıla bayıla yemesi bile benim yorgunluğumu geçiriyor. Evlenmeden önce bunu sorsalar asla yapmam derdim. Ama işte çok sevince içimdeki anne çıktı ortaya. Arkadaşlarım alıştırma diyor. Ama o benim için neyi varsa ortaya koyuyor. Yapmayayım alışmasın diye düşünmüyor. Yanlış mı yapıyorum sizce ilerde pişman mı olurum?

Bütün evin işini üstlenmem hata mı?