Hesapladım tahmini 29 . 30 yaşında oyuncu olmak çok mu geç ?
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
2Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 655 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Değerli kardeşim,
hiç bir şey için geç değil. Hele hele daha 30'una varmamışsın.
Sadece oyuncu olmak için değil, profesyonel sporcu olmanın dışında pek çok meslek dalı için de aynı şey söz konusudur.
Oyunculuk atölyelerine git bak, bambaşka bir meslekle uğraşan ama oyuncu olmak için eğitime gelen o kadar çok insan görürsün ki.
Maalesef aileler özellikle tiyatro, sinema gibi sanat dallarından uzat tutmak için çocuklarına çok baskı yapıyor. "Git, bir okul bitir, ondan sonra ne yapmak istersen onu yap," diyen o kadar çok ebeveyn var ki.
Liseden bir arkadaşımın oğlu aradı bir gün. Kimya okumuş. Ama içindeki sinema aşkı ile yanıp tutuşuyor. Bana danıştı. Ben de gönlünden ne geçiyorsa onu yap dedim. Fakat sinema aşkı ile ailesi arasında kaldı ve kimyagerliği seçti. Şimdi, her sabah sürünerek yataktan kalkıyor ve hiç istemediği bir işe gidiyor. Onun adına çok üzülüyorum.
Ama o hayallerinin peşinden gitme cesaretini gösteremedi. Halbuki bir tane hayatımız var ve onu dilediğimiz gibi yaşamalıyız. İşimiz eğlencemiz olmalı.
Sevgili kardeşim, eğer sen de oyuncu olmak istiyorsan hiç durma, hemen eğitimi al ve bir yerlerden başla. Benzer konu ile ilgili yazdıklarıma dönüp okursan hayli fikir edinirsin.
Sana bol şans ve başarılar dilerim.