Deneme sürecinde mobbing, hasta verilmemesi ve istifa göstermeyle tazminat hakkım var mı?

Bana kendimi yetersiz hissettirdiler ve yollarımızı ayıralım dediler. Öğrendiğim şeyi öğrenmemiş olarak lanse ettiler çok kötü bir üslupla algılama problemi mi var acaba diye millete sağda solda bunları söylediler. Ameliyat hastalarını bütün işlemleri sırasında biz gezdiriyoruz. Yapamadığımı iddia edip bana hasta vermediler e bana hasta verilmeyince otomatikman işten de çıkarıldım. Bana mesleğimi yaptırmazsam tabii ki başarılı olamam. Bana hastayı vermezsen zaten ben nasıl öğreneceğim. Defalarca da hasta gezdirmiştim yaklaşık 5-6 tane hasta gezdirmişimdir sonlara doğru yapamıyor oldum. Bir buçuk aylık çalışmamla birlikte deneme süreci olduğu için tazminat açabilir miyim bilmiyorum. Ve işten ayrılma nedeni işten kendim çıkmış gözüküyorum CV'me kötü sicil olmasın diye öyle yazdırdılar. Bunların hepsini tazminat açmamı engeller mi süreç nasıl olacak
Deneme sürecinde mobbing, hasta verilmemesi ve istifa göstermeyle tazminat hakkım var mı?