Eğitim & Kariyer Kadınlar mı iş hayatına özelini daha çok yansıtıyor, erkekler mi? Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler9 ay Realist olmak gerekirse erkekler daha mantıksal. bu konuda daha başarılı. Erkeklerle daha iyi anlaşıyorum şahsen Kadınlar mı iş hayatına özelini daha çok yansıtıyor, erkekler mi? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% 9 ay Bayanlarla çalışmak erkeklere göre daha zor. Özelliklede tek erkek yöneticinin olduğu departmanlarda 1 2 Yorumla Rose83 9 ay Katılıyorum Yorumla Baranliveme 9 ay Ama iş takibi konusunda erkeklerden daha titiz oldukları kesin Yorumla
Biçay Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 9 ay Bizde de ağzı lağım olanlar olmaya başladı. Özel özelde kalmalı da artık... Bilemiyorum, özen gösteren yok gibi. 1 0 Yorumla
AŞKLA1ADAM Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 9 ay Kadını erkeği bence eşit diyebiliriz Toplum olarak mental sağlığımız yerinde degil 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Eğitim & Kariyer konusunda 518 cevap paylaştı. Erkekler her alanda kendini belli eder... 1 0 Yorumla
Skyforever86 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Erkeklerin özelini yansıtacağını düşünmüyorum ya 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bayanlarla çalışmak erkeklere göre daha zor. Özelliklede tek erkek yöneticinin olduğu departmanlarda
Katılıyorum
Ama iş takibi konusunda erkeklerden daha titiz oldukları kesin
Bizde de ağzı lağım olanlar olmaya başladı. Özel özelde kalmalı da artık... Bilemiyorum, özen gösteren yok gibi.
Kadını erkeği bence eşit diyebiliriz
Toplum olarak mental sağlığımız yerinde degil
Erkekler her alanda kendini belli eder...
Kadınlar kesinlikle
Erkeklerin özelini yansıtacağını düşünmüyorum ya
Her ikisi de eşit bence
Kadınlar
Kadınlar
kadınlar net