AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Çok normal, elbette zorlayıcı bir durum ve çevremizden duyduğumuz olumsuz cümleler de işleri zorlaştırabilir. Ancak bu durum çok normal, sakin kalmalı ve anlayış göstermelisiniz
Bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün oldu yüzünü görmüyorum 😭😭😭
Böyle yoğun dönemlerden geçmek normal, şu an sevgilini özlediğin için ekstra sinirli, duygusalsın. Ancak iradeni kontrol etmeli ve sakin kalıp anlayışlı olmalısın. Kötü bir şey yapmıyor, ailesiyle işleri var sadece.
Keşke bunu bende anlayabilseydim diyorum bazen, biri bana gelip bu normal bir durum deseydi, ancak diyen olmadı ve şu an bazı şeyler için çok geç, sende aynı hataya düşme...
Deli misiniz ya bana hafta içi buluşam dedi buluşmadı hafta sonu olsun dedik onu yapmadı sürekli bahane
Kendin biliyorsun hafta içi saat kaça kadar çalıştığımı ben sanki hiç çaba göstermiyorummuşum gibi davranıyorsun ben sana halimi anlatıyorum" bunu yazmış bana
Önemli olan bence fiziken değil ruhen yakın olmak, dediğim gibi zorlayıcı bir durum ancak ona neden sürekli buluşmayı ertelediğini ve bu durumun seni çok üzüp rahatsız ettiğini SAKİNCE söylemelisin, bu yoğun dönemler her insanın hayatında olabilir
O da dicek ki ben çalışmaktan kendimi görmüyorum dicek
Demekki gerçekten vakti yok.
Bir de şu açıyla bak, hayatında yoğun bir dönemdesin sabahlara kadar iki kuruş para için çalışıp yoruluyorsun ve hayatındaki yeri senin için önemli olan sevgilin sana bu sebeple kızıyor, kavga çıkarıyor. Hoş bir durum değil, aynısını yaşadım ve sevdiğim adamı bu saçma tripler yüzünden kaybettim, daha doğrusu ara verdik. Gün içinde bana hiç vakit ayırmıyor derken artık hiç konuşmuyoruz
Ama varlığı ile yokluğu bir zaten bana da biraz vakit ayırması lazım dimi
Evet ayırmalı, bunu onunla sakince konuşmalısın, elbette bu süreç geçicidir. ama eğer gerçekten seviyorsan da ona anlayışla yaklaşmalısın, biliyorum çok yorucu ama ayrıldıktan sonra keşke deme diye diyorum.
20 gün oldu dile kolay evlerimiz yürüme mesafesinde 15 dk yer bana ayırcak 10 dk vakti yoksa hayatımda ne işi var ben demiyorum annenle babanla vakit geçirme diye tabiiki geçirecek ama beni de çok ihmal ediyor
Bence biraz yalnız kalmalı ve sakinleşince onunla konuşmalısın
La 20 günden beri yalnızım zaten daha ne askerde mi bu oğlan? Alt tarafı 15 dk lık yer yaaa
Haklısın, hem de çok haklısın ama şu anki sinirinle hiç bir şeyi çözemezsin tatlım sakin ol derin nefes al
Sinirlik değil benim ki sevilmemişim hissi
Sanki 1 hafta önceki benle şu an ki ben konuşuyormuş gibi, bende bilemiyorum, ama keşke diyorum ara vermek zorunda kalmasaydık, çünkü ben onda hem arkadaşlığı hem de saf sevgiyi bulmuştum
Bi şey olmaz benimki kadar beter değildir en azından saf sevgi değil seven insan ilgilenir sever sayar gelir gider, arkadaşlık değil benim zaten arkadaşlarım var ben onlarla daha aktifim o benim sevgilim varla yok arası hayalet adam gibi
Hem benim gibi müzisyen hem de üniversite öğrencisiydi, üye olduğu dernek vardı çok yoğundu, aynı zamanda uzak mesafe ilişkisi...
6 gün oldu tanışalı, dayanamadık ikimizde itiraf ettik aşık olduğumuzu, 2 buçuk ay oldu saçma bir sebeple başlattığım kavga büyüdü ve ikimiz için en iyisi olan şeyi yapıp ara verdik, keşke hiç bunlar yaşanmamış olsaydı... Şimdi elimden sadece dua etmek ve beklemek geliyor o kadar
Bizim de tanışalı 3 ay sevgililik de 1.5 ay olucak ama hiç beni iplemiyor bile adam
Akşam arkadaşlarıyla kahveye gitmesini iyi bilir
Ooo o zaman sorun var, al karşına konuş, açık açık de ama sakin umursamaz takıl
Benim de yüzümü 2 dk görsen akşamleyin diyorum komşular görür hem sen akşam dışarı çıkmıyorsun ki diyor ne varmış 2 dk bakkala gidiyorum diye gelirdim yanına ben😭😭😭
Hiç çabalama peşinden koşma mesajlarına geç bak umursama al karşına konuş, umursamayınca peşinden koşar emin ol
Bence iyice soğur benden çok narsisttt biri zaten
O zaman ayrılmak daha mantıklı
😔😭😭
Çok üzülüyorum
İnan bende bilmiyorum ama şu an keşke ayrı olmasaydık diyorım
Sen de çok bağlanıyorsun ben gibi
Bağlanmak değil de biz her iki taraf severken de ara vermek zorunda kaldık o da dedi isteğimiz dışında olan bir şey diye
İyi zaman tanıyın bakalım biraz ama dikkat et bu zaman sizi birbirinizden soğutmasın
Belki arada ufak yazışmalar yaparız dedik nasılsın naptın falan tarzı, umarım her şey düzelir
He olabilir inşallah mutlu olursun her zaman 🌹
Olabilir de olmayabilir de...
Ben cumartesileri dahil çalışıyorum
Cts bazen çalışıyor bugün de çalışmıyor akşam gece vardiyasına gidecek buluşalım mı deyince de ben babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi
Hayatım, görüşmek isteyen adam her türlü görür. Evinin önüne gelir, görüntülü arar. Ama ilk fırsatta görür
Aramada ve mesajlaşmada sıkıntı yok zaten görüntü arayalım ara sıra dedim senin güven problemin mi var dedi her şeyini haber verir söyler ama nedense buluşmak istemiyor sebeplerim var diyor
Bu adam ya aldatıyor, ya senden soğudu... Ya da başka bir şey. Ama bana şüpheli geldi🤷♀️ Bence dikkatli ol.
Yoğunluk değil öncelik önemli o mesainin illaki bittiği bir saat vardır, metroda camda markette görmek isteyen her şekilde görür
Tabiiki mesaisi bitiyor sonra hooop uyku moduna geçiyor 😂
Bugün hafta tatiliydi buluşam dedim şimdi babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son 😭😭 insan bi gelir 10 dk 'da olsa daha diyor haftaya buluşuruz anlaşıldı 10 gün daha beklicem😭😭
Ya alttan almamanı öneririm benim de haytımda vardı böyle birisi işi gücü hiç bitmiyordu ama şu an hayatımdaki kişi ne arabası var ne vakti 10-15 dk görmek için bile bir ton şeyden vazgeçiyor o yüzden seçimlerini gözden geçirmeni dilerim
Ben hep alttan alıoyrum ona göre de o Altan alıyomuş beni
Zaten bugün markete gitmiş ondan gelmemiş yanıma
ay hayir ya hic mi eve gelip 1 saatlik bos beles vakit gecirmiyor. okay kendine de zaman ayirsin ama 29 gun boyunca o 1 saati size net ayirabilirdi
Evet haklısınız ama işte onun huyu bu ve diyor ki bana:sence bizim başbaşa buluşmamız ne kadar doğru?
o kadar ibadetliyse bile cafede ya da bir arkadasinizla bulussun yani bu bahane olamaz
Yoo değil buluşunca elimi tutuyor özledim seni diyor öpüyor sarılıyor 😁
Kesinlikle tahammül edilemez bir durum biz farklı şehirlerdeyiz ona rağmen her gün konuşsam az geliyor aynı şehirde 20 gün ne demek
Ben 10 gün daha olsa 1 aydır tahammül edicem evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde bi de 😔😔😔
Herkesin kendine olan bir durumu ama böyle bir şey olsa net ayrılırım ben
Öyle ama hafta içi 1 gün tatili bugün buluşmayı kız halimle ben teklif ettim bana dedi ki babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de 10 dk yüzünü görsem istersen ben yanıma geleyim sana yastık yaptım dedim ama o hafta içi buluşalım diyor
Ben sana mazeret bildiriyorum diyor 20 günden beri yüzünü görmüyorum sadece 10 dk yüzünü görmek istemiştim😔
"Kendin biliyorsun hafta içi saat kaça kadar çalıştığımı ben sanki hiç çaba göstermiyorummuşum gibi davranıyorsun ben sana halimi anlatıyorum" diyor bana
Bu ilişkiye verdigin her emek çöp bir emek açık ve net sen görmek isteyip de hâlâ erteleme varsa net ayrıl bence hemen
Sadece 10 dk yüzünü göreyim demiştim kaç haftadır diyorum buluşalım diye bir erkek olarak buluşma günü ve vaktini onun ayarlaması ve onun düzenlemesi lazım çünkü ben kaç haftadır aynı şeyleri diyorum seni özledim diye ama böyle işte yok araba pazarına gidicem yok annemi köyden almaya gidicem köyü de arabayla 10 dk mesafede ona rağmen gelmiyor yanıma
Net konuşmak isterim ama burada ne kadsr net olumur bilmiyorum
Söyle söyle çekinme
Açık konuşmak gerekirse belki senden bir birliktelik istemiş olabilir ve sen bundan dolayı karşılık veremediysen başkaları vardır ve onlara zaman ayırıyordur
Ne birlikteliği ya öyle bir şey istmedi benden annesi ablası hoca hem onun aile yapısı muhafazakar
Vallaha ben ne hocalar biliyorum ama neyse bence bundan dolayı olabilir ya da ailesine çok düşkündür ya da ailesi seni istemiyordur sana söyleyemenişte olabilir bunu saymakla bitmez ki
Ailesini ben biliyorum çocuktan daha önce tanıyordum zaten ben de hocayım ama ailesine daha beni anlatmadı ailesine düşkün evet biraz yengeç erkeği çünkü, biraz bana da ilgi ve vakit ayırsa nolur ben demiyorum ki annenle babanla gezme tozma diye alt tarafı 1 saat benle vakit geçirsin çok mu yaa çok muuu muu 😭😭😭😭😭nasıl yuva kurup evlenecek o zmaan bu?
Yuva kurup evlense bile annesinin agzının içine bakar açık ve net bşr şekilde söyleyim
Neden öyle dedin?
Ben saana ne desem boş sen buralarda vaktini boşa harcıyorsun oglana tutulmuşsın sen bir keresinde
Aynen peşinden çektircek oğlanları kızlar çok severler bilmez misin😑😂😂😂😂
Kahvedeki arkadaşları daha önemli onun için
Sen çok yoğun çalışan birisin ve senin sevgilin olsa napardın peki onun için?
Sen bence stratejini degiştir derim o seni elde avuçta görüyor
Hacı hoca diyorsun kahve diyorsun birde alkolde içiyor de tam olsun :)
Benim hayatımda bir insan var evet ben her gün onu görmek için gidiyorum yanına
Alkol yok ama arkadaş çevresinden içenler var
Kaç dk mesafede siniz peki?
35
Level düşük oldugu için yazamıyorum ben
Sevenin bahanesi olmaz. Seviyorsa seni zaten görmek için can atar. Bir kişinin önceliği değilseniz bırakın onu
Haklısın ama arıyor soruyor mesaj atıyor onda sıkıntı yok
20 gün ve aynı şehir. Bitmiş ilişki bence birbirini 2 saat görmek için şehri değiştiren insanlar var birbirinizi oyalamayın sdjxdcık
Bi derdi ben senle Leyla ve Mecnun olucam daha 15 dk'lık yürüme mesafesindeki yolu aşamadık biz
Elbette değil, eğer bir insanla beraber okuyorsan 2. önceliğine onu koyman gerekiyor.( 1. her zaman sabit, kendiniz.)
Beni öncelik sırasına bile koymuyor ki kahvedeki arkadaşları daha önemli onun için benim yüzümü 20 günden beri görmüyor
Bas tekmeyi
Bugün buluşalım diye bile ben teklif ettim Bana "SEN yazıp soru işareti attı" sırf buluşalım dedim diye 8 saaten beri ne arıyor ne soruyor
Kendin biliyorsun hafta içi saat kaça kadar çalıştığımı ben sanki hiç çaba göstermiyorummuşum gibi davranıyorsun ben sana halimi anlatıyorum dedi bana
Aldatıyordur. Erkekler başka bir kapı bulmadan açık olanı kapatmazlar.
Erkekler Allah belanızı versin
Bende istemediğim kızlara bunu yapıyorum sana uygulamış aynı tarifeyi
Öyle deme yaaa
nişanlımla en son 1 ay önce görüştük. ne var ki
Bizim evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde yanıma gelmiyor sence normal mi
Çok özlerim. Yanıma gelmese bile en azından görüntülü aramasını isterdim.20 gün gerçekten uzun
Ona göre kısaymış 😑😑
Ne kısası neredeyse bir ay.
Evet öyle hep işim var vs diyor bana arkadaşı sevgilisiyle 3 aydan beri buluşmuyormuş onu söylüyor
Yani üzgün hissederim AKSICIXIZZJKCKFKDKDKDKDKSDKDKSKSKDKDKDKDDKKDKDKDKDKDDKDKDKFK
Ben daha çok üzgün
Şimdi diyor ki benim arkadaşım sevgilisiyle 3 aydan beri görüşmüyor diyor
sence normal mi 🙄🙄 sevdigimi iki gun ust uste gormesem olmazzz 👎🏻 assla normal degil
Evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde yanıma gelmiyor bi de bu normal miii😂😂😂😂😂
Ve bugün hiçbir şekilde yazmadı günaydın da demedi bu normal miii😂😂
Ne güzel değer veriyor dimi adam🥰🥰
sizin iliskiniz bitmis de senin haberin yok bence. bu bildigin yok sayiyo seni. ayril abla arkandayim ✋🏻
🌸🤍
Asla kabul edilebilir bir şey deüik 5 dk bile olsa görüşülür
Diyorum ama evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde yanıma gelmiyor ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son
Sen benle sürekli buluşmak istiyorsun diyor eee sevgilimsin tabiiki de buluşmak isticem 20 günden beri yüzünü görmüyorum
Bence bu konuyu detaylı bir şekilde konuşmalısın rahatsız olduğunu belirtmelisin çünkü yaptığı normal bir şey değil seven insan her ne olursa olsun görüşmek ister iş bahane gibi başka bir sebep olabilir
Sebebi yok diyor sadece işim var beni isterseniz parçalara bölün ben herkese yetişemem ki diyor
Bi yandan ailem bi yandan sen bi yandan iş yeri iyice bunaldım diyor bana tolerans tanı dedi
Bugün de son görülmesi 13.22 olduğu halde bi günaydın bile yazmadı
Kesinlikle başka bir sebebi var senden uzaklaşmaya çalıştığı kesin insan sevdiğinin yanında nefes alır bunaldım demesi vs bahane o ayrılmadan bence sen ayrıl :)
Diyosuun
Dün buluşalım dedim babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son 😭
Yani bunları yapabilen insan sana da vakit ayırabilir hafta içi buluşmayı yine reddederse ona göre sen de olması gerekeni yaparsın
Aslında biz geçen hafta içi buluşacaktık sonra kaldı hafta sonu dedik onu da yapmadı işlerim var dedi
Şimdi de diyor bu hafta içi buluşalım ama gece vardiyasına gidiyor nasıl buluşcaksak
Sürekli erteliyor seni gözünü açmalısın bence
işten dolayı olduğunu söylüyor
Fabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait haftada 1 gün tatili var pazar günü onu da bana ayırmıyor
İnsan ne kadar yorulsa da vakit ayırır görüşmek isteyen her türlü görüşür
Aynen size katılıyorum ben bunu kaç haftadan beri söylüyorum 4 haftaya girdik yüzünü gören cennetlik
Ben dyananmam oda dayanamaz abi manyak mısın illaki bulusursun
O gelmiyor işte evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde yanıma gelmiyor sen benle sürekli buluşmak istiyorsun diyor eee sevgilimsin tabiiki de buluşmak isticem 20 günden beri yüzünü görmüyorum
Sürekli işim var Allah işim var
Vallah sevmiyor aldatıyor yani boşa zamanını harcama
Öyle deyince de üste çıkar o Narsist insan
Biraz altan al sonra hiç bişey yoken ben ayrılmak istiyorum bana iyi gelmediğini düşuniyorum her şey için teşekkür et
Bak ozman nasıl narsistlik diye bişey kalıyor mu
Hahahaahahahjs tamam der ama içi içini yer 2 gün sonra gelir kapıma 😂😂😂😂😂😂
Ben böyle diyorum ama sen erkek kafasından daha iyi anlıyorsun sence napar?
İşte buda onun guruyla oynamana sebebp olacak ve sen kazanacaksın hata seninle buluşmak istiyecek istemese ozman kesin konusmalar yap
Ne gibi taktik ver
Kiz özelden yaz da konusak güney herkes görüyor hahahha
Dün ben biraz telefonda konuşurken ağlamaklı gibi neden buluşuyoruz 20 günden beri yüzünü görümüyorum diye bana dedi ki ağlama ağlarsan beni kendinden soğutursun dedi
Doğru sakın onsuz olmiyacagini belli etme ağlama duygusallık yapma
Erkek uzaklaşır
Sensiz hayat devam ediyor Vibe ver ona çokta salqmiyorum Şeni falan
Sen dm'den tatktik ver bi
Kız nasıl yazacam ben burayı çok bilmiyorum
Bana takip isteği at bi
Kullanıcı gözükmüyor
Aleynayildirim.59 instadan yaz
Ben sana takip isteği attım
Havvanur adım
Bana takip isteği at
Nerden istek atın
Dm'den yaz diye
Bence mükemmel kafa yorgunluğu alıyor denendi uygulandı eskiden...
Sonra da ayrılındı tabii
Evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde
Bu konuyu sormasak daha fazla olur mu bi arkadaş üzülmüşte😅
Pekiii🥲
Yaz bakalım anlat şu derdini
Attım dm'den
Normal değil seven 1 saat de olsa gelir görür.
Evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde bile gelmiyor ki adam?
Sürekli çalışmayı bahane ediyor
20 gün sonra buluşup acısını çıkarıyorsaniz sorun yok.
Acısını çıkarıyoruz derken?
Daha 10 gün daha bekle diyor bana
Normal ama birazda sistemli olup herşeyin zamanını ayarlamak lazım.
Çalışmaktan kendini görmüyor ki
Eski sevgilim olur kendisi
Hahaha çekiyoruz işte bacımm
oha eviniz 15 dk yürüme mesafesinde mi? ve 20 gündür bulusmuyosunuz he ben sevgilimle haftada 1 bulusuyorum diye trip atıyorum süründür ya da ayrıl
Trip sevmiyor ki trip atsam ben trip sevmem bana trip atma diyor çok narsist biri
İse bağlı elini telefonu alamayacağı bir iisi varsa normal onun dışında ne olursa olsun sana dönmeli merak etmeli
Organize sanayi Bölgesi fabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait
Eline telefon alacak vakti olmayabilir ama wc ye demi mi gitmiyor tatlım seven insan her türlü vakit ayir
Zaten arıyor soruyor mesaj atıyor onda sıkıntı yok da işte yüzünü görmüyorum
O normalll gayet
Aynen çok normal 20 günden beri yüzünü görmüyorum bugün kız halimle ben teklif ettim buluşam diye babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi
Ayrılmışsınız haberin yok.
Daha bana kızıyor buluşalım deyince onu daralıyor ve bunaltıyormuşum
Kimse bırıyle görüşmeyecek kadar yoğun olamaz
Yoğun işte adam markete gitmiş neden anlamıyorsun?😂😂
:)))))
o nasıl bi iş bahanesiymiş ya
Fabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait haftada 1 gün tatili var
Kafayı yerdim. Ben çok seviyorum
Yorumları okudum. Maalesef aldatılıyorsun. Senden kaçıyor
Öyle mi diyosun 😔
Çıkar kokusu ben saldım artık
Markete gitmiş bugün tüm işi oymuş
Ben servisten inince yanına geleyim diyorum ben öyle şeyi sevmem diyor
Bizim başbaşa oturmamız sence doğru mu dedi bana
Tam tahmin ettiğim gibi. Aldatıyor. Yakalanmak istemiyor seninle.
Aldatan insanın özellikleri nedir peki?
Bunlar işte.
Valla telefonda sadece canım kuzum gülüm bitanem demekle de ilgi verilmiyor ki ben bi kızsam ilgi beklerimm
O ilişki düştü maalesef
Diyosuunnn
Aynı şehirde diyorsun zaman bulamadım işim bitmedi laf bunlar
Markete gitmiş çok yorulmuş öyle dedi benle resmen dalga geçiyor 😂😂
Nerden buluyorsunuz şöyle sümsükleri
Hep bana denk geliyor
Cadı ol biraz çirkef ol
Valla biri bakımsızsın der bırakır biri markete gidiyorum der benle buşuşmaz
Seçimini iyi yap
Benim kriterime uygun biri yok maalesef
Daha gençsin
Evet
O da dedi 30'a kadar yolu var evlenmezsen evlenmem dedi
Yaş kaç
O ne öyle yüreği olan şimdi gelsin
Benim 22 onun 24
İlk zamanlar seni istemeye gelcem derdi şimdi 30'a kadar yolu var dedi
Bekleme boş ver
Beni çok darlıyosun sürekli buluşmak istiyorsun bazen bizim evi basarsın diye korkuyorum dedi
Ama haklıyım 20 gün oldu bi zahmet buluşsun
Hahaa yiyor musun buluşunca çocuk korkmuş
Buluşunca neden korksun sürekli elimi tutuyor, özledim seni diyor, öpüyor sarılıyor
Sen ne yapıyorsun
Aynı bende
Fazlası olmuyor ama kesinlikle
Peki
Benle başbaşa buluşmamız uygun olmadığı için gelmiyormuş yanıma yesem mii yemesem mıı😂
Dediğim gibi yemenden korkuyor
Korkmaz ve pehlivan gibi çocuk ben yanında küçücük kalıyorum
Küçiksen daha fena uzunlar minyon sever
O zaten 180 ben 158'im
Çok iyi eşleşme
Ciddi mi neden?
Bende uzunum ve minyon severim
O kişiye göre değişir ben 158 minyon muyum?
Evet
Ufağım yanii
Sevgilimin yanında sırıtmıyorum ki boy olarak
İyi o zman
Neyse yorumda yoruldum
Ben de sabahtan beri burdayım işsiz gibi cevap vermediğim insan kalmadı çok doldum kardeşş çooookkk
😉😉😉
Normal değil ya. Ben ozlerdim sahsen.
Ben de özlüyorum zaten bugün buluşam dedim şimdi babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son 😭😭 insan bi görmeye gelir napıyon ne ediyon nasılsın der
Demiyorsa sıkıntı. Gozden geçir.
Ben diyorum daha o demiyor demedi de hiç
Aşkım boş ver erkek mi yok hepsi aynı zaten.
Erkek değil adam lazım adammm
Doğru..
Şimdi de aradı diyor ki marketten geldim çok yoruldum hemen yatıcam uyucam çok yoğun bi gündü dedi benle resmen dalga geçiyor 😂😂😂😂😂😂
Kanka sende de ki ben senden ilgi görmeyeceksem bakkalı Rüstrmden mi görücem. Bir farkınız yokk. Ahahshs çıkart hayatindan bitsin gitsin
Öyle mi diyosun
E tabiii alttan alırsan tepene biner.
Ben çook alttan alıyorum zaten
Vay be ne güzel bahane
Aynen hep bahenelerin ardına sığınan narsist biri zaten
Yorumları az çok okumundur herkes beni haklı buluyor
Yol ver hemen gider
Gitsin napalım zaten sevilmedik hiç
İnsan bi 2 dk görmeye gelmez mi sanki Kars'tan geliyorsun
Başkasını bulmuştur ve sen yedeksindir
Çok güzel bi teselli sağoll
Başka açıklaması yok seven iki eli kanda olsa bile arar sorar
Arıyor soruyor bugün sırf buluşam dedim diye kızdı ve ne aradı ne sordu 6 saatten beri bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son
Baskın yapsana gizlice izle bence bir şeyler karıştırıyor
Napayım çarşaf giyip takip mi edeyim😂😂😂
Orası sana kalmis
Ben kim sevilmek kim zaten
Ben de sevilmedim hiç bir zaman o yüzden boş ver biz kendimizi sevelim onunla da iletişimi kes vardır Allah'ın bir bildiği ayet der ya gönülleri isindiran Allah'tır
Şimdi aradı market alışverişi yaptım çok yorgunum dedi
Bu hafta da belki buluşamayız diyor etti mi sana 1 ay
Bence artık onun aramalarını açma belki evlidir belki nişanlandı belki sevgilisi vardır
Oha artık ailesini tanıyorum evli falan değil %100 eminim bundan
Gizlice evlenenler o kadar çok ki hey hey sen hangi hayal dunyasindasin
Ya biliyorum diyorum sen merak etmeeeee
Ailesini daha önce tanıyodum zaten 1.5 yıldan beri
Normal değil vakit ayırması gerekir
Vakit ayırması gerekir ama hep ben yapıyorum ben diyorum bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün oldu yüzünü görmüyorum 😭😭
Normal değil hiç değilse telefonda konuşmalısın
Telefonla konuşuyoruz zaten mesajlaşıyoruz da
Bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi
Aynı şehirde 20 gün görmemek normal değil.
Bence de hep çalışıyorum diyor bana hafta tatili sadece 1 gün
Bende çalışıyorum 7.5 saat sonrasında boşum vardiyalıda çalışsa boş vakti var yarın mesele 16:00 dan sonra boşum şimdi bu saatten sonra sevdiğim birileri ile bir şeyler yiyip içmeye, onları görmeye zaman ayırırım.
Ben de diyorum gel yanıma diye yorgunum diyor bazen mesaiye kalıyor
Ben de geç vakit olunca evden çıkamıyorum
Ne iş yapıyor ki?
Fabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait
Anladım. Çok yorgun oluyor anlıyorum ama farklı bir problem var mı ona odaklan
Narsist biri biraz
Öyle olmaz. Toksik ilişki sıkıntı yaratır. Tabi karar senin benin buradan gördüğüm bu.
Öyle diyorsan zor ya 20 gün görmememek nerdeyse 1 ay de
Oda var işte bir problem varsa derinlemesine odaklan konuş yani. İlişkidesiniz.
Evet öyle ama beni anlamıyorsun diyor "Kendin biliyorsun hafta içi saat kaça kadar çalıştığımı ben sanki hiç çaba göstermiyorummuşum gibi davranıyorsun ben sana halimi anlatıyorum dedi bana
Bence daha büyük bir problem var ve o ona odaklanmışş.
Ne gibi
Ben bilemem sen sorup, öğreneceksin.
Ne sezdin söyler misin
Sen neyi anlamak istemiyorsun?
Söyle açık konuş
Arkadaşım ben nereden bileyim yaa :) Sana diyorum ki bence bir problem var farklı bir konu olabilir konuşacak, çözmeye çalışacaksın sende bu kadar
İyi peki
175 yorum gelmiş hala ikna olmadın mı sen 😂
Hahahaahha akıl vermiyorlar ki kimse sürekli kökten çözüm ayrıl ben öyle kolay pes eden biri değilim
😂😂
Normal tabiki
Açıklar mısınız neden normal benim üst Mahallemde oturuyor 2 dk göremiyor mu beni yani?
öyle sevgilimi olur bee 24 saatmi çalışıyor
Fabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait haftada 1 gün tatili var pazar günü onu da bana ayırmıyor
Başkalarıyla görüşüyordur kesin.
Ben de öyle düşünüyorum sürekli özlediğimi ve görmek istediğimi dile getiriyorum o da sen benle hep buluşmak istiyorsun diyor eee sevgilimsin tabiiki de buluşmak isticem 20 günden beri yüzünü görmüyorum 😭
Deneme aşamasındadır, o başkasından emin olunca senden ayırlır, genelde böyle ilerler bu hikayeler.
Erkekler kapatılsın yaa
İlk zamanlar çok ilgiliydi şimdi hiç yok
Benim ne suçum var? ofiste çay içiyorum :)
Erkekler Allah belanızı versin bu soğuk neee
selamın kavlen, tövbe esatğfirullah :)
kzı biz mi soğuttuk havayı haşa? ısınmanın kolay yolları var ayrıca
Şaka yapıyorum yaaaa😂😁
Belli ama yine de şaka da olsa beddua etme, döner seni bulur filan Allah korusun. Bu arada soğuk evet, ateş yakalım mı?
Üstümde battaniye var ısınıyorum zaten sjsjjssjs
Bahane aldatıyordur bence
Bana da öyle geliyor sürekli iş adamı gibi arılar bile bu kadar çalışmıyordur evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde insan bi kız arkadaşını görmeye gelir 20 gün olmuşşş
Anlayışla karşılarım sorun etmem andjf
Evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde yanıma gelmiyor ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son anlayışlar karşılanacak bi durum mu sence daha adam diyor 10 gün sonra buluşuruz
Bu yoğunluk değil tamamen seni görmek istemediği için bahane ediyor. Başkasıyla görüşüyor bile olabilir erkeklerin boş kaldığı bir an bile yok
Fabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait haftada 1 gün tatili var
Ve bugün günaydın mesajı falan da atmadı gece vardiyasına gitmişti baktım son görülmesi 2 dk önce
Uyumamış yanii
Bebeğim inanma artık bitmiş sizin ilişkiniz dkkfkf
Günaydın mesajını hep erkeğin atması lazım bence
Dimmii yaniii
canım ve erkekse zikinden suphe ederim
Erkek arkadaşım zaten arkadaşlarıyla kahveye gider bana gelince yoookkk işim var şu var bu var
Yaa teknoloji gelişti, görüntülğ aranır
Hiç görüntülü konuşmadık ya sesli ya da mesajlaşırız
Neden ki
Sesli konuşuruz ya da mesajlaşırız o kadar
Gece geç saatte aradığı için görüntülü konuşmuyoz
Hımm neden kapalı mısın
Evet kapalıyım
Olabilir insanlar 7/24 yan yana olacak değil
20 gün oldu yirmiiii günnn
20 günde birini görmedin diye ölmezsin
Ölmem ama sevgilim ya haniii
Evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde
Bi sevgilisi olan sensin tamam
Aynn benim
İnşallah başına gelir de anlarsın
Ben senin gibi ağlayacağımı sanmıyorum kdfgfg
Erkekler ağlamaz erkekler kapatılsın
Olabilir işi var sonuçta
İşi var ama 20 gün oldu hafta sonu 1 gün tatili var bugün kız halimle ben buluşam dedim şimdi babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi görüşem diyor
O zaman bir şeyler var ortada
Ne gibi
Basit, sevmiyor
10 dk yüzünü göreyim ben senin yanına geleyim sana hediye aldım dedim ama hafta içi buluşalım diyor hafta içi de gece vardiyasında gidicek nasıl buluşacaksak bilmiyorum😔
Sen git arada ya da iş çıkışı denen bir şey var
Arada gidemem dağın başında organize sanayi Bölgesi nasıl gideyim
İlişkinin erkeği ben miyim?
O zaman sende onu oda seni pek önemsemiyor demekki
20 gün çok yani
Aşağı da gördüm evler 15 dk ise baya baya görüşmek istemiyor senle 👍🏻
Bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi köyden almaya gidicem gelemem dedi 20 gün oldu 5 dk bile mi dedim vakit kalırsa görüşürüz dedi hafta içi buluşalım dedi bana ben de tamam dedim
Görüş bakalım açık açık söyle kaç gün oldu ne bu diye bakalım ne takla atacak sana karşı
"Kendin biliyorsun hafta içi saat kaça kadar çalıştığımı ben sanki hiç çaba göstermiyorummuşum gibi davranıyorsun ben sana halimi anlatıyorum" dedi bana
Yengeç burcu mu bu ya bahane ye bak bide seni kötü hissettiriyor
Evet yengeç 😂😂
Ben ağlıyorum kaç günden beri seni görmek istiyorum diyorum onu bile tınlamıyor
Hiç şaşmaz manipülasyonnnn hissin kötü ise ayrıl
Manipilasyon hissi nedir
Normal değil maalesef 20 gün çok fazla
Ona göre azmış buluşam dedim beni darlama dedi
27-28-29'unda kampa gidicem kamptan sonra buluşam diyor bana
7 günü geçirmem asla
Aynı şehirde yaşadığınız halde çok yoğun işin olsa bile mi?
Evet hatta benim sevgililerim hep iş yerime de gelirlerdi. Mesleği ne?
Organize sanayi Fabrikasında çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait
Haftada 1 gün tatili var
O 1 gün görüşmesi lazım benim sevgililerim gelip işte bana yardım ediyorlardı
Fabrikada sivil gezemezsin çalıştığı yer şehirden hayli uzak bi yer dağın başı organize sanayi Bölgesi
Ben zaten git orada görüş demedim demek istediğim yani isteyen bir çare bulur
Evet doğru söylüyosun
İlişki başlayalı ne kadar oldu
1.5 ay
2 ay olcak 10 gün sonra
İlişkinin başında bu kadar az görüşüyorsa umudu kes
Anladım
Çalıştığı için vakit ayırmadığını söylüyor arar sorar mesaj atar ama evlerimiz birbirine 15 dk olduğu halde yanıma gelmez var yok sanki sanal ilişki gibi telefonda biri seni seviyorum bitanem canım kuzum gülüm diyor ama somut bir şekilde yok yani
Ayrılma zamanın gelmiş yavaş yavaş
Bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi 20 günden beri yüzünü görmüyorum 10 dk görsem nolur ben geleyim yanına dedim hayır dedi ben sana mazeretimi bildiriyorum hafta içi buluşuruz dedi ben de tamam dedim
Artık ayrılmalisin
Evlerimiz 15 dk 10 dk yüzünü göreyim sana hediye aldım dedim ama hafta sonu buluşalım dedi bana
Kafa kırık çocuğun veya başkası var hayatında
"Kendin biliyorsun hafta içi saat kaça kadar çalıştığımı ben sanki hiç çaba göstermiyorummuşum gibi davranıyorsun ben sana halimi anlatıyorum"👈 bana bunu yazdı
Çaba göstermiyor zaten
İşte ona göre ben çaba gösteriyorum diyor bana karşı
@gunduzsadece normal mii
Sevgilim olursa özlerim ya 20 gün çok
normal sanki evlimiyiz aq😂
İnşallah başına gelir o zmaan
ben 7 ay bekledim manastır yaptim yani
Aynı şehirdeyiz evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde
normal degil o zamn 15 dklik mesafede ne var
görmek isteyen insan 5 dk olsada yine gelir
Ona da öyle dedim ama yok işte
İşlerim var dedi
bi oyunu var cikar konusu yakinda
Aldatıyor mu yani
bu devirde hersey olabiliiirr
Çok güzel teselli teşekkürler
seni kirmak istemedim uzugum iyi gunler
Estağfurullah gerçekler bunlat
Değil ama bizde yaşıyoruz bazen bu durumu
Evleriniz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde mi
Yani belki büyük bir projesi vardir
Hahaajahahan 😂😂sesli güldüm
Aynen yurt dışına seyahate çıkıyor iş için
10 dk bile ayırmıyor
Aynı ben gayet normal
Bravoo sana aferin böyle devam 👏👏👏👏
Yoğun olabilirsin, yorgunsundur bu sürede görüşmek istemezsin görüşsen de sağlıklı bir görüşme olmaz. O yüzden zorlamak doğru değil bence
Tamam da bugün markete gitmiş ondan gelmemiş yanıma
Benle dalga geçiyor 😂
Ya görüşmek istemememisin arkasındaki sebebi öğren. Görüşmek 2 dk içinde de olur istedikten sonra. Ama işte psikoloji de önemli burada. Adam kötü bir psikolojidedir o 2dk da uygun olmaz belki
20 günden beri ne psikolojisi yaa
Bilemem işte bunu ona açıkça soracaksın
Borcum var vs diyor çalışmaktan kendimi göremiyorum diyor
Benimle senin aynı yerde başbaşa oturmamız sence doğru mu dedi
Demek kötü hissettiğinden sağlikli bir görüşme yapamayacak
Yoo biz kaç kere oturduk öyle bu bi bahane değil k
Haaaa kendimin ters versiyonu 🥹
Biraz benmkine de aşılasana şu ters versiyonunu
ne kadar sevgiye açsınız,
1.5 ay
Ne alaka ya sevgililik ilgi alaka ister önceliği ben olmucsksam neden sevgili diye yanımda gezdireyim
öncelik kariyer para, parası var mı bunun,
Üniversite terk ben üni mezunuyum o fabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait
bayağı zormuş,
Zor ama haftada 1 gün tatili bana ayırsa nolur ki gününü 10 dk'cık sadece
Normal bence
Normal diyosun haaa bugün buluşam dedim babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi bana
20 gün çok, bir hafta en fazla
Daha 10 gün sonra buluşalım diyor bana
Evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde bi de
Çok çalışıyorum çok yorgunum sen beni neden anlamak istemiyorsun diyor
Isteyen gorusur, yogunum gibi seyler hep bahane
Bugün markete gitmiş ondan gelmemiş yanıma 😂
Harikaymis sakin ayrilma
😂😂😂😂
Haklı neden
Seven insan görüşür ya
Tabiiki bahaneler sevgisi yetmeyenler içindir
Aldatıyor aw