AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Anormal
Bence de anormal seven insan nolursa olsun vakit bulur bahaneler sevgisi yetmeyenler içindir
Hiç normal değil
Bana da normal gelmiyor zaten evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde bi de
Oo daha kötü ben bunda art niyet ararim
İşte çalışmaktan kendini görmüyor fabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait haftada 1 gün tatili var
Hepsi bahane senden sıkılmış ya da istemiyor seni
Zaten adam bugün markete gitmiş ondan gelmemiş yanıma 😂😂😂😂
Bence ayril hiç uzatma
İlk zamanlar çok ilgiliydi şimdi hiç yok, isticem seni falan derdi şimdi yüzünü gören cennetlik 30'a kadar yolu var evlenmezsem evlenmem dedi
Başka hedefleri var demek ki bundan baba ya da koca olmaz
Beni yoruyor
Beni dinle ayril pişman olmazsinnn
Bi konuşayım da sonra duruma göre bakarız
Konuş bekliyorum
Yüzyüze yaniii
O biraz zor adam seni görmek istemiyor ki
İnceldiği yerden kopacak o zaman
Peşinden koşma hiç
Koşmuyorum ki geldiği kadar geliyorum her zaman
Hiç gelmiyor ki ama sorunda bu zaten
Arıyor soruyor mesaj atıyor onda sıkıntı yok sadece buluşmuyor sıkıntı burada
Yalan bence
Şimdi aradı market alışverişi yaptım çok yorgunum dedi
Ve günlük 12 saat çalışıyorum bu haftada da bakarız buluşmaya dedi
Bence sen onu unut tartıştınız mı?
Bazen illaki oluyor
Ama yuh yani hocam
Bence de yuh erkek ayarlaması lazım buluşmaları daha ben diyorum ona bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün oldu yüzünü görmüyorum 😭😭😭
herkesin öncelikleri vardır...
Önceliği değilsin mi diyorsun yani
Bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün oldu yüzünü görmüyorum artık yoruldum insan sevdiğini görmek istiyor hem ona hediye almıştım onu verecektim
bence sessiz kal hicbirsey yazma önceliği sen olsan yolunu bulurdu en azından gönlünü alırdı ama bahaneleri bitmez bellki duygulariniz karşılıklı değil sessiz kal gidecekse gider böyle yipranirsin sadece kendi değerini bil
Bi ara bana değer vermiyosun dedim ben sana sürekli ilgi ilgi göstermemi bekliyosun dedi ve 1 gün yazmadı sonra ben mesaj attım o da beni aradı eğer sen mesaj yazmasaydın ben yazcaktım da ne tepki vereceğini merak ettim dedi ortalıkta bir şey de yoktu oysa
sessiz kal geri çek kendjni umurdamiyomus gibi davran o senin iplerini eline aldığını farketmiş belliki sessiz kal düşme üstüne
La daha ne kadar sessiz kalayım geldiği kadar geliyorum zaten ona 20 günden beri yüzünü görmüyorum zaten daha ne olacak
evet anlıyorum seni ama adımları ondan bekle bırak ozledigini söyleme adım atma kendi sana gelmek için adım atsın
Emin ol istese yolunu bulur seven erkek yolunu bulur iş anne baba bahane
Kendin biliyorsun hafta içi saat kaça kadar çalıştığımı ben sanki hiç çaba göstermiyorummuşum gibi davranıyorsun ben sana halimi anlatıyorum dedi bana
sessiz kal net..
İyice beter oluruz çok narsist biri
daha iyi narsitler bu duruma hiç gelemez çünkü kendilerini bulunmaz Hint kumaşı saniyolar asla kaybedeceklerini dusunmezler
Yaa taktik ver bakalım kızzz💖😁😁ilk baş çok yalvardı bu bana sonra elde edince soğudu
cunku aşık etti kendine artık ne yapsam bensiz yapamaz diyor farkında bunun sessiz kal seviyorsa gerçekten etrafında pervana olacaktır sevmiyorsa da sana bu kadar emeksiz biri için kendini değersiz kestirmeye gerek yok hayat kısa hayattaki tek insan da o değil böyle düşün
Haklısın erkekler elde edene kadar çabalıyor sonra soğğuyolar
Sadece bitanem canım kuzum gülüm demekle de ilgi verilmiyor ki
kesinlikle kendine önem ver sen başka biri için güzel degilsin kendin için yasa kendiniz mutlu et ondan sevgi dilenme daha iyi karşına cikacaktir
Valla öncesinde de hep acı yaşadım artık erkeklerden ümidi kestim
Adam çıkmıyor
kesin beklemedr kalın illa sizin için hayırlı olan karşınıza çıkacaktır sen kendin değerlisin ilk önce kendine değer ver
sürekli kafanda onu düşünüp durma kitap oku müzik dinle spor yap ne bileyim kendin için bisiler yap kendini meşgul et
Değer veriyorum ama sadece sevilmek istemiştim 😑😌😔
Bulduğumu zannettim ilk zamanlar aşırı değer veriyordu bana sonra samanlık ateşi gibi sönüverdi
Size değer vermeyen biri tarafindan değil ama artık cepte gören bir insna için hele hiç değil
o ateşi alevlendirmke için uğraşmayın acısı sonradan daha çok çıkar daha fazla üzülürsünüz akışa birakin ses etmeyin
Cepte görüyo zaten varlığı ile yokluğu bir telefonda bi ses var seni seviyorum bitanem canım kuzum gülüm diyor fakat görünürde öyle biri yok
oyalıyor işte kafasını sisirme diye bırak sessiz kal gidecekse de gitsin böyle kendine işkence
Belirsizlik içinde kalıyorum zaten hep
çık belirsizlikten belirsizlik yipratir yorar hep düşünürsün nedne bunu yapiyosun kendine
Bağımlı olmuşum aşk illeti işte
sen böyle düşünürken emin ol onun umru değildir bunu düşün
Beni darlıyosun dedi ağladım telefonda ağlama böyle kendinden soğutursun beni dedi
bağımlı hale düşünerek sen getiriyosun yazdıklarımı tekrar tekrar oku minnet etme kimseye Allah'tan iste hayırlısını iste Rabbim gonlune gore versin tez vakitte inşallah
Sen sürekli benle buluşmak istiyorsun diyor eee sevgilimsin tabiiki de buluşmak isticem senle 20 gün olmuş
bunu sorması bile çok çirkin ne demek buluşmak istiyosun bu adam soğumuş belli
Sürekli bunu dile getiriyorsun diyor yanii
kendinin getirmemsi tuhaf zaten yakında ayrılalım da der kalırsın öyle sessiz kal yazma arama bı desin kendjni sorgulasin izin ver
Hiç de onun umrunda olmaz bile
seninde olmasın bırak sal gitsin
Offff
Cidden yoruldum artık
Allah yardımcınız olsun
Sağol çok sabırlıyım dimi
Hayır ozurdileyerek söylüyorum gucsuzsun bu sabır değil gucsuzluk bu açıdan bak ve sirkelen
Ona muhtaç hissediyorum yani kendimi öyle mi
aynen öyle
Saol tesellin için..
Ama uyanmaniz gerekti uzduysem kusura bakmayın bazen gerçeklerle yüzleşmek gerekir
Gerçekler evet fakat ben ona bunları kaç kere incitmeden söyledim ama o ben çalışmaktan kendimi göremiyorum kendime bile vakit bulamıyorum dedi
normal değil
Bence de öyle bugün buluşam dedim şimdi babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de artık dayanamıyorum 20 gün oldu 😭
Seni üzüyorsa artık yol ver gitsin
Üzülüyorum ama bi şeyleri düzeltmek istiyorum
Soğuk dur arayıp sorma
Kaçan kovalanır
Ben zaten geldiği kadar geliyorum ona
Cinsel bir şeyler yaşandı mı?
Hayır sadece el ele tutuşmak bebek gibi sevmek ve yanaktan öpmek sarılmak bu kadar
Anladım cinsellik yaşayıp sıkılmış olabileceğini düşündüm
Hayır yaşamadık yaşamam da
O zaman ona soğuk davran o mesaj atsın o arayıp sorsun seni
Biz bir ara 1 gün (24 saat) hiç konuşmadık yazmadık o da sen bana ilgi vermiyorsun dedim o da sürekli ben sana ilgi gösteremem dedi sen hep ilgi ilgi ilgi istiyorsun diyor sonra da 1 gün konuşmadık ben mesaj attım o aradı öyle unutuldu gitti eğer sen mesaj atmasaydın ben sana yazcaktım zaten dedi sadece ben senin nasıl tepki vereceğini merak ettim dedi
atma ona mesaj bitecekse de bitsin bu ne böyle
Çok Narsist biri
kaç yaşında?
24 yaşında
Ergen işte daha karakter olarak oturmamış
Akıl yaşta değil baştadır ben de 22 yaşındayım ben ergen miyim?
Erkekler geç olgunlaşır ve karakteri oturur kadınlar çabuk olgunlaşır
Ne demek istiyorsun yani
Ben bu çocuğa nasıl tavır takınayım?
Sen olgun olsan bile karşındaki tam bir ergen
Soğuk davran
Soğuk davransam iyice kopar narsisttt biri zaten
Kopsun işte ömür boyu bunu mu çekecesin
Evet haklısınız ama ne bileyim çekemem cidden çok söz ve yemin etti ilk başta ama😭😭
istediği kadar yemin etsin sen mutsuz olduktan sonraa
Soyut bi cisim var telefonun ardında biri seni seviyorum bitanem canım kuzum gülüm diyor fakat o kişi somut ortamda yok
Sadece bitanem canım kuzum gülüm demekle de ilgi verilmiyor
Biraz da hissetirmeli bence
İşte artık sürekli ilgi isteyen sensin ama o istediğin ilgiyi vermiyor tek taraflı yaşıyorsun
Evet öyle oldu ilgi isteyince de ben sana sürekli ilgi ilgi ilgi göstermemi bekliyosun diyor bi ara öyle kızdı bana 1 gün yazmadı
sende yazma
Ben yazdım sonra o beni sesli aradı
ne zaman
Küstüğü zaman
sen yazma işte
O beni arıyor soruyor mesaj atıyor onda sıkıntı yok zaten
Markete gitmiş ondan gelmemiş yanıma
bahane bu mu :)
Evet dalga geçiyor 😂
Ben 27-28-29'unda kampa gidicem kamptan sonra görüşelim diyor
Allah sana sabır versin
Ben buluşam deyince de sen sürekli benle buluşmak istiyon diyor ee bi zahmet 20 günden beri yüzünü görmüyorum çünkü
ne diyeyim zor işin
Evet başa gelen çekilir
Acı çekmek seçenekse yapacak bir şey yok
Çekmek zorunda değilim
Yol ver gitsin daha ne düşünüyorsun
Aradı 1 saat önce zaten canımın içi, bitanem diyor bunlarla besliyor beni
Ağzına bir parmak bal 20 gün idare et 😂
Hahahshsh çoook komikkk
Yakında çık prenses ben geldim dicem zaten
Korkuyor benden evinme baskın yaparsın diye korkuyorum diyor
Senden ayrılcam yaz nasıl tepki verecek gör
Bir şey demez hadi bay der o onu istiyo zaten
sen ondan önce bye de
Eli kulağında der zaten
karar senin
Teşekkürler 🌸
Rica ederim
20 gun gorusmeyen tekrar gorusmesede olur
Gerçekten nerdeyse 1 ay olucak bugün görüşelim dedim babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem köyü de arabayla 10 dk mesafede vaktim kalırsa görüşürüz olmazsa hafta içi buluşalım dedi bana
Ben de çok heveslenmiştim ona yastık ördüm hediye vercektim ben diyorum daha kız halimle yanına diye
İnsan yarım saat olsada uğrar
Onda öyle bir şey yok kii bi de hediye verecektim o kadar heveslendim
Yapacak bir şey yok
Normal değil knk
Ben de normal bulmuyorum zaten 10 dk yüzünü göreyim dedim sadece
Mesafe fazla değilse, normal bi durum değil.
15 dk yürüme mesafesi evlerimiz ama 20 günden beri yüzünü görmüyorum
Hiç Normal değil
Ben de normal bulmuyorum zaten geçen hafta hafta içi bir gün ayarlarız dedi, ayarlamadı hafta sonu geldi bugün hafta tatiliydi babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi bana
Özlemiyor demek ki.
Özledim dedi mesajda ama
Davranışlarla pekiştirilmeyen hiçbir söz gerçek değildir.
Çook haklısınnn ama işte yoğun çalışması vs bana vakit hiç yok sanki sanaldan biri seni seviyorum bitanem canım kuzum gülüm diyor ama somut olarak göremiyorum o insano
Bunu aynen ona söyle kırılıyorum özlediğini düşünmüyorum de..
Üste çıkar hemen, "Kendin biliyorsun hafta içi saat kaça kadar çalıştığımı ben sanki hiç çaba göstermiyorummuşum gibi davranıyorsun ben sana halimi anlatıyorum" diyor bana
Üste çıkması ayrı bir sorun. Dinlemeyi bilmiyor eleman anlaşılan.😏
Evet hep o haklı
Yalan var
Ayrıldım zaten artık hayatımda öyle biri yok😊
Abartmayın
Neyi abartmayın?
demekki sevgi yok derim
Ben de öyle düşünüyorum özlediğimi dile getirdim ama nafile sürekli bahane
Evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde yanıma gelmiyor
Gönülden ve içten sevmiyor Normal zamanlarda hai ve hareketlerinden anlaman gerekir Özellikle konuşurken
Bu arada kendini saydır sevgiye sakın ha zorlama
Görmüyorum ki yüzünü
görme bence senin kararın oolumsuz düşünüp tekrar görmen senin için kötü olur o zaman her şey sende bitiyor
özel konular ki paylaşmazsan iyi olur dert ortagın olması gerekir
Tmmm
yazabilirsin
Yalan
Evet yoruldum
Olamaz
Bence de çok üzdü beni bu durum
Normal
Normal değil evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde yanıma gelmiyor ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son
Normal değil
Kesinlikle
baskası var kanka
Diyosuuunn
garanti
Dün buluşmak istedim diye gene işlerim var dedi beni sıkboğaz etme dedi telefonu yüzüme kapattı
Çok kırıldım uyuyamadım hiç😥 senle buluşmak istiyorum diyorum 21 gün oldu diyorum olsun diyor sen bana çok ısrar ediyorsun beni artık bunlatıyorsun ve sıkıyorsun böyle yaparak da kendinden soğutuyorsun dedi darlamakta haklıyım ama 21 gün olmuş yüzünü görmedim evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde yanıma gelmiyor
Farklı yerlerde yaşıyorlarsa normal
Aranızdaki şeyleri tam olarak bilmeden herhangi bir şey söylemek yanlış olabilir
Bi şey aramızda sözde sevgilim oluyor
Sokakta görerek mi direk sevgili oldun aranızda hiç mi bişeyler yaşanmadı
Yani sadece el ele tutuşmak bebek gibi sevmek ve yanaktan öpmek sarılmak bu kadar
Fiziksel temastan bahsetmiyorum günlük yaşantınızdan aranızdaki şeyler veya anlaşamadığınız şeyler açısından
Anlaşamadığımız bir şey yok kii
Normal öyle
burada anlatamıyorum sana xperim yok daha detaylı konuşalım
Normal değil
Bana da normal gelmiyor ama kendini haklı buluyor benim de işim gücüm var diyor
Bahane yapıyor
Dün pazar günü olduğundan dolayı buluşalım dedim babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son
Markete gitmiş bi de annesine 10'dk'lık köye bırakmaya gitmii
Sen daha iyi tanıyorsun karşındakini
Bugün de gece vardiyasından çıktı son görülmesi 11.58 olduğu halde günaydın yazmadı
değil
Bence de değil evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde yanıma gelmiyor vicdansız
Benim gitmemi bekliyor yanına
Boş ver ya salla gitsin, seni önemsiyorsa başka birini önemsiyordur. Seven insan var ya 5 dk görmek için bile ömrünü verir inan bana
Kesinlikle ben çok yoruldum hayatımdan çıkarsam bi ohhhhh çekicemm
Valla insan o kadar rahatlıyor ki, belki kalbin sevdiğin için bir tık acıyor ama inan ki içindeki o huzur mutluluk birkaç güne geçiriyor o acıyı
Aynenn daha önceleri de yaşadım bilirim o hissi
O yüzden en kısa sürede bitir bu ilişkiyi, böyle küçük küçük şeyler birikip bir zaman sonra insanın ruhunu o kadar yoruyor ki doğru insana bile katlanamaz hale geliyor insan. O yüzden hemen bitir, kafana da takma canım.
Yok ya ne takayım herkes görev ve sorumluluklarını bilmesi lazım
Bugün gece vardiyasından çıktı son görülmesi 11.58 demek ki uyumuyor bi günaydın bile yazmadı
İşte seni umursamıyor
Kaybedicek çünkü artık çok soğuttu kendinden
Arada bence normal ama 20 günde 1 normal değil
20 gün çok uzun zaman bizim evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde
Yakınsanız normal değil ozaman
Yakınız ben gelsem ortaya o gelse ortada buluşsak en fazla 10 dk'mızı alır
Daha diyor 10 gün sonra görüşelim
Bence pek hayirli cocuk değil başka erkek bulmanı tavsiye ederim yinede sana kalmış ne diyebilirimki
Evet hayırsız zaten ben de öyle düşünüyorum
Dün pazar günü olduğundan dolayı buluşalım dedim babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son 😭
Ama arkadaşlarıyla birlikte kahveye gitmesini iyi bilir
Ayrıl bence erkekmi kalmadı
Bugün gece vardiyasından çıktı son görülmesi 12.27 olduğu halde günaydın bile yazmadı
Git aldat.
Aldatan bizden değildir 😄😂
Hadis gibi oldu :) ben de şöyle diyim.
"onlara sorsan, biz ancak sadıklardanız derler. onlar ancak alçaklardır "
Kşktktkfgkkffk😂😂😂😂😂
"Biz onların içlerşni de bilşiriz, dışlarını da"
Onlar biz yapmadık derler ama asıl onlar cehennem ehlidirlerrr
:)
"Azabımızı er geç tadacaklrdır"
War sende de benim gibi az kırıklık :)))
Tamam yeter artık 😂😂😂
O tatsın o hak etti
Kim?
Benim ilgisiz sevgili
Dldejwh
İnş.
Degil
Bence de değil daha diyor 10 gün sonra görüşelim
Anormal.
Çok anormal hatta 20 gün olacak hala diyor ki az daha duralım 10 gün sonra görüşelim
Değil bence
Bence de değil evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde
O zaman hiç normal değil
Daha diyor ki 10 gün sonra görüşelim
Dün pazar günü olduğundan dolayı buluşalım dedim babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son
Bugün gece vardiyasından çıktı son görülmesi 12.27 fakat günaydın bile yazmadı
Aldatıyor abla
Aldatsın ben kafada bitirdim zten yeter daa ben bunu mu çekicem
Yazdın mı hiç
Hayır
Yazem mi
Hayır yazma
Yazarsa da bakma
Önemli olan kalpte bitirmek
Pekiii ararsa napem?
Ne yapmak istiyosun
Soğuk soğuk konuşurum o yokmuş gibi davranırım
Ne zaman bitirmeyi düşünüyosun
En kısa zamanda
Çünkü zerre kadar değer vermiyor
Neyi bekliyosun şimdi ayrıl
Hayır sessiz sedasız yazmam sadece
İnsta şifresi var mı sende
Hayır yok
Ne zamandır sevgilisiniz
1.5 aydır
Bi yorumda okudum da haftada 1 gün tatili varmış sana yalan da söylemiş olabilir
Evet haftada 1 gün tatili var o da dündü işte
Dün de buluşmadı 10 dk yüzünü göreyim dedim gelmedi hatta ben teklif ettim ben sizin oraya geleyim diye ama istemedi
Sen istek atsana bana ordan konuşalım
Hafta içi buluşalım dedi ama belki buluşmaz benle bilmiyorum
Yorumlari okudum da hala nasıl sevgilin şaşkınım
ayrıl abla ben arkandayım
Bi konuşmayı deneyelim de son çare ayrılmak cidden varlığı yokluğu bir zaten çocuğun
Abartmışsın sende 20 gün görüşmemek nedir.
O abarttı ben görüşem diyorum nauu nauu diyor😂
Djdjdjdj naz yapıyor prenses hey Allahım derde bak.
Markete gitmiş ondan gelmemiş yanıma
Yaw he he deseydin, market ırak da sanki, neyse ben karışmiyim siz bilirsiniz.
😂😂😂😂😂
Bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi
İlk zamanlar çok ilgiliydi şimdi yokk samanlık ateşi gibi sönüverdi aşkı
Hmm, tahmin ediyorum şu an, bahane gibi geldi, ben araba bakmayı değil ucaraktan sevgilimin yanına giderim sarılmak için, ejderya ya binmiş bu galiba ddjdj bence sor istiyor mu istemiyor mu konuştuğunda yazarsın merak ettim. d
Yarın da Bursa'ya araba parçası almaya gidecek ama 15 dk şık yere yanıma gelmiyorrr
Az önce bana istek atan sendin demi? A ile başlıyor profil ismin
Hyr
Peki.
Normal oyna devamke
Hiç de normal bulmuyorum evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde insan bi gelir yanıma
Allah yardımcın olsun
Sağol cümleten Erkekler Allah belanızı versin bu soğuk neee
Bela okuma akşam akşam tovbe de
Tövbe
O 20 günde 20 tanesiyle konuşmuştur
Off demeyin öyle şeyler cidden yaa 20 gün de az değil şimdi görmek istiyorum hediye vericem adam yanıma bile gelmiyor
Telefonda da mı görüşmediniz
Telefonla arar sorar mesaj atar onda sıkıntı yok
O varsa sıkıntı yok yüz yüze görüşememek normal yoğunluk varsa
Yoğun ama bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün oldu yüzünü görmüyorum 😭😭😭😭😭
Kandırıyor mu seni acaba
Bana da öyle geliyor kahvedeki arkadaşları daha önemli onun için
Kesinlikle değil
Bence de değil zaten bugün buluşam dedim şimdi babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün oldu yüzünü görmüyorum 😭😭😭
Değil
Bence de değil diyorum bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün oldu yüzünü görmüyorum 😭😭😭
Normal değil.
Bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün oldu yüzünü görmeyeli 😭😭😭
boş ver görme artık yüzünü. Ortada düzgün bir ilişki yok demek ki
Yok ama öyle deyince de "Kendin biliyorsun hafta içi saat kaça kadar çalıştığımı ben sanki hiç çaba göstermiyorummuşum gibi davranıyorsun ben sana halimi anlatıyorum" diyor bana
Normal değil
Ben de normal bulmuyorum bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün oldu yüzünü görmüyorum 😭😭😭😭😭
Merak etme başka birini buldu
Senden soğudu
Sağol ya çok güzel teselli
Evlerimiz birbirine 15 dk
Sen artık yedeksin
Yani başka biri var diyosun 😑
Evet anla artık
Saf misin
Sıkıldı senden
Gitsem gelir mi ardımdan peki
Gelir senin gibi saf nerde
Çok sağol yaa saf dediğin için
1.5 aylık ilişki ama bu gene de gelir diyosun
Ya sen nasıl bir hayal dünyasındasin
Ne diyon
Ya adam bıkmış senden anlasana
Anladım
Çok fazla olmuş
Bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ama 20 gün oldu artık dayanamıyorum insan 30 dk olsa bile görmeye gelir daha ben diyorum senin yanına geleyim diye
Bahaneee
Hafta sonu da buluşmuyor 20 günden beri yüzünü görmüyorum bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım diyor
Normal bişey
Aynı şehirdesiniz ama ve hafta sonu pazar günü de tatili
olabilir
Olamaz efendim sevgiliysem eğer 5 dk vakit ayırmak zorundaaa
geçerli bi sebebi vardır
Yok seven bahane aramaz
Bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son
Ben bugün ona bir de yastık ördüm hediye vercektim o kadar heveslenmiştim
o zaman bırakın gitsin
Bunları da söyledim "Kendin biliyorsun hafta içi saat kaça kadar çalıştığımı ben sanki hiç çaba göstermiyorummuşum gibi davranıyorsun ben sana halimi anlatıyorum" dedi bana
Kahvede arkadaşlarıyla birlikte okey oynamasını iyi biliyor ama
O nasil bir iş
Fabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait hafta sonu 1 gün tatili
Puantör yani illa olur vakti
Aynen öyle
Hangi sehir
Napacan
Hangi liman olduguna gore yorum yapacaktm ama neyse
Ne limanı yaa 😂 organize sanayi Bölgesi'nde çalışıyor
Gebze de mi
Hayır
Burcu ne 😁
Yangeç
Burclarinizi merak. ettim?
İkimiz de yengeç burcuyuz
Değil
Bence de değil evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde yanıma gelmiyor
Hadi gelmedi gece musaitim konuşabilirim diyebilir eminim sende mutlu bir şekilde kabul ederdin
Yanlış yapmış ama bazı erkekler işinden sevgilisini unutabiliyor
Gece 2 dk müsait oldu o zaman konuşuyoruz
Arama ve mesaj konusunda sıkıntı yok zaten
Arama mesaj sıkıntı yoksa üstüne gitme ama bunuda unutma 😂
Bugün daha hiç konuşmadık
Saat 2'ye geliyo
Son görülmesi 13.22 ve daha günaydın bile yazmadı
Sabah uyanıyorsa senden önce günaydın yazsın
Ne zamandır çıkıyorsun
İşte gece vardiyasından yeni geldi saat 8'de aslında o zaman yazabilirdi benden bekliyor dün ben yazdım bugün de o yazsın
1.5 aydan beri (2 Aralık 2024 )
Bi sen bi ben işi değil bu karşılıksız niyet beklemeden yapılmalı ama 8 de eve gelmişse günaydın yazıp uyusun bi tarafı incilmezdi daha yenisiniz ilgisiz olursa başta sonrasında umursamaz yokla 2 3 ay niyeti ne diye kararını ver sonra
Uff ben iyice soğudum gerçekten bi şey demiyorum artık
Ama onun yazması lazımdı zaten uyumuyor ki son görülmesi 13.22
Allahtan uzun yazdım 😂 yine tekrarladın
Ben öyleyim klavye alıştı artık😂😂
Tavsiyelerimi söyledim umarım faydalı olmuştur
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim
Normal
Normal falan değil evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde
normaldiil
Benxe de değil evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde yanıma gelmiyor
Evet kötü
Bu üzücü
Ben sana mesajları atsam sen küfür edersin
Ben saygılıyım
fb olduğumuzu
Normal
Evlerimiz 15 dk yürüme mesafesinde nesi normal insan bi gelir 2 dk yüzünü göreyim der
Değil bence
Bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son 😭😭 bahane mi bu şimdi ben demiyorum ki anne babanla vakit geçirme diye insan 2 dk gelir araba sürüyorsun zaten
Bana bişey yazma herkese cevap vermişsin git onlarla ilgilen
Klavye artık alıştı kopyala yapıştır yapıyorum direk😂😂😂
Herkese cevap veririm çünkü çok doldum çookkkk
Bana verme
Pekiii
İyi zaten kötüyüm
Normal değil
Bence de değil bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son😭😭😭😭
Aldatıyor
Diyosunnn
%100
Hemen kötü zan besleme beee
Bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün oldu dile kolayyy😭😭😭😭😭
Knka komik misin yoksa baglandin mi aynı şehirde 20gun boyunca gorusmeyen erkekten bahsediyon lan sırf özlediği için gece yarısı şehir degistirip bi kaç saat görmeye gelen var senin ki normal mi sence
Bi de bana Leyla Mecnun olucaz derdi çok fazla çalışmaktan eve geliyor sonra uyuyor bazen arkadaşlarıyla kahveye gidiyor bana hiç zamanı yok
Arkadaşlar ile kahveye gidicek zman var ama sana yok ve sende bunu kabul ediyorsun
Eğer sorun görmüyorsan devam et
Akşam gidiyor arkadaşlarım gönül koyar diyor ben de gönül koyuyorum😑😔
Benim yanıma 20 gündür gelmiyor
Erkek gelmesi lazım kız gelmez bi de 15 dk'luk yer yani
Normal
Normal değil evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde yanıma gelmiyor ben de özledim napayım 22 gün oldu yüzünü görmüyorum 😭
Pekii
Gorusurum
Normal değil yaptığı yani
Değiiil
Tabiiki de değil evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde insan bi yanıma gelir bi. napıyon der yaaa
Evet
Normal yani ne alaka seven bahane tanımaz
Normal işine peki
Fabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait haftada 1 gün tatili var
Haklı gibi ya bende eşimle sevgiliyekn hatta nisanliken 2 haftada bir görüşüyorduk çalışması gerekiyordu çünkü
Tamam da evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde
Ama dün markete gitmiş ne denir şimdi buna
Evleriniz yakınsa haklısın ayıracak bı 5 dakikası bile Yokmu
Hayır kahvedeki arkadaşları daha önemli onun için
Bırak o buluşma teklif etsin sen değil o beynini yorsun
Ben daha tren bileti falan ayarlıyem dedim sen ne diyorsun bacımm
Derken
Aktivite oluşturmak istiyorum
Ben istiyorum ki çık kapıya 2 dk yüzünü göreyim seni görmeye geldim sana çikolata aldım çiçek aldım pasta getirdim desin istiyorum
Olabilir
Olamaz ablacım seven sevdiğine vakit ayırır bahane aranmaz alt tarafı 10 dk görecek
Daha diyor 10 gün sonra görüşelim diyor dün markete ve annesini 10 dk'lık köye bırakmaya gitmiş sadece
Olabilir yani
Olamaz efendim sevgiliysem eğer vakit ayırmak zorundaaa
Olabilir ama anlayışlı olmakta sevgililerin olmazsa olmazıdır
Evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde
Gayet normal
Hiçte bile evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde nesi normal
Normal
Değil bence evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde bi de
Omzaman normal değil. Başta belirtseydin cevabım bu olurdu
Tabiki de uzak mesafe olsa anlıcam ama işi gücü hiç bitmiyor kiş
Normal degil
Bana da normal gelmiyor zaten evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde bi de
Normal
Hiç de normal bulmuyorum ben bugün buluşam dedim şimdi babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son
İnsan bi görmeye gelir 10 dk'da olsa araba kullanıyorsun zaten
Çuss
Bence de çüşşş yani evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde bi de 😭😭😭
Daha ayrılmadınmıı?
Hayır
Bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün oldu yüzünü görmüyorum 😭😭😭😭
Kahvedeki arkadaşları daha önemli onun için
Sen iyimisin ayrılmak için neyi bekliyorsun besbelli parmağında tutuyo seni hiç umursamıyo bile
Ama işim gücüm var diyor hep bana sürekli derdi ilk zamanlar kıymetimizi bilelim diye
Kendin biliyorsun hafta içi saat kaça kadar çalıştığımı ben sanki hiç çaba göstermiyorummuşum gibi davranıyorsun ben sana halimi anlatıyorum böyle dedi bana
Tamam da hiç bir iş bi 15 dklık gorusmeyi engelleyemez
Evet ama işte o bugün araba pazarına ve annesini köyden almaya gidecek köy de ilçeye 10 dk mesafede bir yerde
Ben bi de hediye vercektim ne güzel özendim ama nafileee😭
Hm üzgünüm senin adına
Niye öyle dedin yani açık açık üzülürsün demek istiyorsun
Zaten üzulmüşsun uzuleceğin kadar yani onunla seni mutlu günler bekliyo da diyemem durum belli umursamıyo duygularını o yüzden onunla uzülmeye mahkum olabilirsin maalesef
Evet biliyorum ama kalbe söz geçmiyor kii
Kahvedeki arkadaşları daha önemli onun için maalesef
Aynen öyle
Beni hiç iplemiyor bile adam
İnsan bi 15 dk gelir görmeye evlerimiz birbirine 15 dk bi de
AYRIL o kalbinede söz geçir bu iliski yurumezz
Zaten birinin kalbinde olsam şaşarım hep aldatmaca
ERKEKLER BOŞ ABLACIM BOŞVEERR HAYATINA BAK ERKEK BOŞ
Evde kaldık o zaman 😂😂😂😂
Erkekler kapatılsın
AYNEN ERKOLAR KAPATILSIN BİZ EVDE KALMAYIZ boş ver
Bu gidişle kalıcam yufka yüreğimden kıymalı börek yaptılar