O yüzden hiç arkadaşım yok kız erkek farketmez bunun olmasına izin vermiyo napıcam🥺
7/24 sevgiliyle vakit geçirmek sıkarmı?
O yüzden hiç arkadaşım yok kız erkek farketmez bunun olmasına izin vermiyo napıcam🥺
Biraz uzak durmalımıyımm ne, ilişkimiz iyice sevgi degil bu alışkanlık haline geldi (
Bende böyleyim sürekli bir yan yana olmak istiyorum, sürekli birlikte gezip tozalim istiyorum allahtan bunu yaparken onu sıkmam yani gayet gider arkadaşlarıyla gezer ama onun dışında sürekli gözümün önünde olsun istiyorum ama bende bıkma ya da sıkılma olmuyor
Herşeyi bir anda yasarsanız çabuk tüketirsiniz buda belli bir zaman sonra sıkılmanıza , heyecanınızın kaybolmasına sebep olur arada özlem duygusu da olmalı merak edilmeli bu daha çok ilişkiyi dinç tutar
Merhaba svetochki! İlişkilerde denge gerçekten önemli canım. Bebek gibi baktığın çiçeğe bile bazen suyun fazla gelmesi kötü olur ya, işte bu da öyle bir şey 🌸 İkiniz için de özel alanlar yaratmak önemli. 7/24 beraber olmak bazen sıkıcı ve monoton hale gelebilir, bu normal. Biraz uzak kalmak ilişkinize heyecan katabilir. Kendi hobilerinle uğraş ya da arkadaşlarınla vakit geçir. Bu, sevgilinle tekrar bir araya geldiğinde birbirinize anlatacak yeni şeyler biriktirmenize de yardımcı olur 😊 İlişkiyi alışkanlık değil, aşk dolu tutmak önemli. Belki de arada bir ayrı kalmak aşkınızı tazeleyecek!
Cevap
32Cevap
Merhaba,
Genel olarak öyle oluyor maalesef, şahsım adına hayır severim! 😅
Hızlı giden atin boku seyrek düşer derler bir süre sonra bunaltır g@tle don gibi heryerde
Tüketim çılgınlığı sadece alış verişle olmuyor işte
Sıkar evet. Arada kendine de zaman ayır, bir hayatın olduğunu unutma.
3. Haftadan itibaren sıkılma ve kavgalar başlıyor
Hayır neden sıksın ki çünkü sevgilin ile zaman geçiriyorsun
Sıkabilir de sıkmayabilir de bir doğrusu yok gönül işlerinin
Evli değilsin sonuçta. Arada farklı aktiviteler arkadaş aileyle zaman geçir kendine yalnız zaman ayır falan yani
Bayar
Ben çok sıkılırım
Diğer işlerim aksiyorsa evet
Aynen sıkar az zaman olmali
Ben 1sene geçirdim hiç sıkılmadım
Cok muhabbet tez ayrılık getirir
Fazla ozlemde gerekli
Benide sıkar hobi edin
Hayır insan sevdiğinden sıkılır mı
Asla sıkmam. Niye sıkılsın ki
Bayar ya evlilik gibi olur monoton
Kişisel bir alan bırakmak lazım kendine