Sevgiliniz iş yoğunluğundan dolayı sizi aynı şehirde 20 gün görmese ne hissedersiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAynı şehirde olup bununla birlikte büyük bir şehirde yaşıyorsa bu durum var ise ve görüntülü, sesli konuşma da bununla birlikte azaldıysa böyle bir ilişkiye devam etmezdim. Fakat küçük bir şehirde yaşayıp, iş yoğunluğunu devamlı ileri sürüyorsa net bahanedir. Biterdi.
021 Yorumla
Soran1 yılKüçük şehirde yaşayıp işini bahane ediyor çok çalışıyor kabul bazen mesaiye kalıyor evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde zaten insan bi 10 dk yanıma uğramaz mıı
- 1 yıl
Ooo bak bu kesinlikle bahane değil. Uğrayabilir tabiki. Demek özlem yok ve gönülden sevmiyor.
Soran1 yılAma gerçekten günün 12 saati çalışmak 12 saati de uyku onun için
Soran1 yılHaftada 1 gün tatili var
Soran1 yılO da bugündü buluşalım dedim babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi bana ama sadece markete gitmiş bi de köye insan biraz 10 dk'da olsa vakit ayırır yaniii
Soran1 yılOna yastık örmüştüm 😭
- 1 yıl
Tamam doğrudur elbet yoğun çalışıyordur. Sana kendimden hatta örnek vereyim. İş yaşamım ve zihnim çoğu zaman meşgul bu sebeple hayatıma şu anda birini almıyorum duygusal anlamda. Çünkü karşımdakine biliyorum vakit ayıramayacağım. Eğer sevgili olup bir duygusal iletişim varsa zaman yönetiminde de başarılı olması gerek. O 1 gün tatil belki 1 saat bile olsa vakit ayrılabilir inan hiç zor değil.
Bu sorun genel mi senin için mi bilmiyorum. Lakin kendin için sorduysan önerim duygusal değil de mantık açısından bakmak olacak. Anlıyorum insancıl yônden bakmak isteyeceksin veya sevdiğinden bu yönleri görmek istemeyeceksin belkide ama gerçekçi bakmak gerek üzülmemek için.
Soran1 yılİşte tam bi prenses ben gelicem ben görücem daha onu🤦♀️
- 1 yıl
Öyle alıştırma önerim yoksa yazık olur sana ve çok yorulursun😌
Değerlisin ve senden bir tane daha yok🌸
Soran1 yılMarkete gitmiş adam ne büyük bir işşş
- 1 yıl
Kaç yaşında o?
Soran1 yıl24 yaşında
- 1 yıl
Bahane buluyor belli.
Soran1 yılSürekli öyle zaten
Soran1 yılArama mesaj atmada sıkıntı yok zaten de günde 2-3 kere arar mesajını atar
- 1 yıl
Sen çok sevdiğinden görmek istemeyen tarafsın gibi görünüyor.
Soran1 yılBen sevdiğimden görmek isteyen tarafım
Soran1 yılOna yastık bile ördüm
Soran1 yılVercektim bugün ama gelmedi
- 1 yıl
Onu demiyorum onun ihmal eden tarafını görmek istemeyen tarafsın diyorum. Duygusal anlamda yeterince görüyorsun o belli. Ona lafım yok:)
Soran1 yılEvet ama kabullenemiyorum işte erkekler hep böyle
En İyi Cevaplar
1 yılNe iş yaptığına göre değişir yani memur gibi sabah 9 akşam 5 hayatı olupta akşam bile görüşmüyorsa umursamazdır. Ama sahada işçi gibi çalışıp akşam kendini eve zor atan biriyse uykusu yetmeyeceğinden dolayı erken yatıp erken kalkmak zorundaysa eve gelir gelmez yemek yiyip duş alıp hemen uyuyorsa beden yorgunluğunu anca bu şekilde kurtarabiliyorsa ya da yaptığı iş ağır olduğundan ya da maddi durumu az ise seninle vakit geçirdiği zamanlarda maddi durumu sorun olarak gördüğü için ve sana karşı bu durumundan mahcup olmak istemiyorsa bu tolere edilebilir. Karşındaki insanın gerçekten seni sevdiğini anlamak sana kalmış. Bu durumu yüzyüze konuş derim çünkü birçok etken yatıyor ortada genel olmayacak bir kişisel nedeni de olabilir (örneğin psikolojik sıkıntı vs)
011 Yorumla
Soran1 yılFabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait haftada 1 gün tatili var işçi kendisi
- 1 yıl
Ağır bir iş yapıyormuş yani erkek olabilir ama psikolojik ya da fiziksel olarak kaldıramıyordur yaptığı işi kendisine dahi vakit ayırmaktan sitem ediyor olabilir tatil gününü kendine ayırıyordur. Dediğim gibi bu konuyu yüzyüze konuş ne diyecek
Soran1 yılDedim hala aynııı
Soran1 yılİş bahanesi yarın araba parçası almaya Bursa'ya gidicem diyor Bursa'ya gitmeye vakit ayırıyor benim 15'dk'lık yere yok😂😂
Soran1 yılYüzünü göremiyorum ki konuşayım😂
- 1 yıl
Ben bursadayım madem senle görüşmüyor benle görüşsün :)
Soran1 yılAhahshsj olur
- 1 yıl
Sen ne isle mesgulsun peki?
- 1 yıl
@lifeisgood4 ben mi
- 1 yıl
Yok soran kisi
Soran1 yılBen son sınıf üni öğrencisiyim
Gizli Üye(30-35)1 yılİş yoğunluğundan dolayı 20 gün sevgiliyle görüşmemek, ilişkinin dinamiklerine ve her iki tarafın da ihtiyaçlarına bağlı olarak normal olabilir. Ancak, uzun süre görüşememek, duygusal mesafe yaratabilir. İletişim kurmak ve birbirinizi anlamak için alternatif yollar (mesajlaşma, telefon görüşmeleri) kullanmak, ilişkinin sağlıklı kalmasına yardımcı olabilir.
03 Yorumla
Soran1 yılZaten mesajlaşıyoz telefonla konuşuruz onda sıkıntı yok
Soran1 yılSıkıntı olan evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde yanıma gelmiyor
Soran1 yıl20 günden beriiiii
Öncelikle ne kadar yoğun olursa olsun sevgilisi sevdiği gerçek anlamda değer verdiği birisi ise eğer o kişi onun bütün yorgunluğunu alacak ve ona iyi gelecektir o yüzden ondan uzak kalmak ona iyi değil kötü gelmesi gerekir.. sevmek ilaçtır güçtür zekadir ne bilim sevilmek daha başka bir zirvedir ki bunlar karşılıklı yaşanıyorsaaa
024 Yorumla
Soran1 yılÇalışmayı bahane ediyor sürekli uyuyor
Soran1 yılEvlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde yanıma gelmiyor
Soran1 yılDaha diyor 10 gün sonra görüşelim öyle kararlaştıralım
- 1 yıl
Sen ne cevap verdin buna peki?
Soran1 yılBen bi daha konuyu açmıcam artık
Soran1 yılŞimdi konuştuk telefonu yüzüme kapattı
Soran1 yılYarın araba parçası almaya Bursa'ya gidicem diyor ama benim yanıma 15 dk gelmiyor
Soran1 yılBeni kendinden şüphelendiriyosun dedim güvenmiyorum böyle yapınca dedim güvenmiyorsun vayyy beee ded
Soran1 yılDedi bana
Soran1 yılBiz senle evli değiliz dedi beni burada herkes tanıyor anam babam görse ben ne dicem onlara dedi ben de sevgilimsin dersin dedim
- 1 yıl
Bence bir kac gunlugune ortadan kaybolmak nasil sence? Mesela hic mesaj atma ve arama. Ararsa acma ve yazma.
Soran1 yılBugün sabah aramadım 3 kere aramış 5 kere mesaj atmış
- 1 yıl
Haha, bakalim senden haber alamayincs belki evine gelir bulusmak ister kim bilir
Soran1 yılDelirir ama sonra bırakır
- 1 yıl
Zannetmem seven insan birakmaz
- 1 yıl
Hatta merak erkekleri daha da ceken bir sey
Soran1 yılSevdiğinden de şüpheliyim
Soran1 yılCepte görür gibi sanki beni öyle geliyor
Soran1 yıl1.5 aylık daha yeniyiz ama yüzünü 3-4 kere gördüm
- 1 yıl
Ne burcusunuz
Soran1 yılBen yengeç burcuyum
- 1 yıl
O ne burcu
Soran1 yılO da yengeç
Soran1 yılManipüle etmeyi çok seven bi yengeç hem de
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
107
Cevap
74Cevap
1 yılO iş biter açık söyleyeyim. Ne yapıyor bu kadar atomu mu parçalıyor? Hadi birkaç günu anlarım da 20 gün boyunca aynı şehirde olup hiç göremeyen ya aldatıyordur ya da muhakkak başka işler çeviriyordur. Ne olursa olsun insan sevdiğine vakit ayırmalı. Sevmeyen de zaten yoğunum der işim vardı der sayısız bahanenin arkasına sığınır.
71 Yorumla
Soran1 yılBen de artık rahatsız olmaya başladım bugün hafta tatili akşam da gece vardiyasına gidecek buluşalım dedim babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de çok heveslenmiştim on yastık ördüm hediye götürcektim ama 😔ben geleyim yanına dedim gelme hafta içi ayarlarız dedi
20 gün full izinsiz nöbetim var aşırı yoğun ve yorgunum, erkek arkadaşım 30dk görmek için bile olsa saatlik yol çekip yanıma geliyor. Sabah işe gitmeden önce beni bırakıp öyle kendi işine gider ve yine akşam o yorgunluğuyla yine gelip eve bırakır bunu yapmak içinde hep sabah 5 gibi uyanır. Kısaca cidden seven ne olursa olsun o vakti kendi yaratıyor. Senin için vakit yaratmayan biriyle olmamalısın.
36 Yorumla
Soran1 yıl20 günden beri yüzünü görmüyorum evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde
Soran1 yılSürekli çalışmayı bahane ediyor
- 1 yıl
@_Daphnee_ sen hala bu sitemisin
- 1 yıl
@Fortheroses evet
Sevgisinden şüphe ederim. 2-3 gün tamam olabilir anlarım iş güç yoğunluğu, ama nerdeyse 1 ay diyosun. Insan sevdiğini görmeden yapabilir mi, bide aynı şehirdesiniz. Seven insan sevdiğini görebilmek için saatlerde yol gidiyor. Sizdeki durum hiç normal değil.
214 Yorumla
Soran1 yılBen de normal bulmuyorum zaten de davet etmesini bekliyorum o da yok ben mi davet edicem kızın bi yere davet ettiği nerde görülmüş erkeğin yapması lazım
Soran1 yılYani günaydın mesajını yazar gün içi 2 kere arar akşam da arar öyle yani
Soran1 yılEvet öyle tam üstüne bastın!
Soran1 yılÜzülüyorum zaten bu duruma
Soran1 yılAğlıyorum zaten şimdi
Soran1 yılÇalıştığı için vakit ayırmadığını söylüyor arar sorar mesaj atar evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde fakat sanki sanal ilişki gibi telefonda seni seviyorum canım kuzum gülüm bitanem diyen bir ses var ama somut olarak o kişi yok yaniii bilmem anlatabiliyor muyum?
- 1 yıl
Ortada bi çaba yoksa bütün bu söylediği cümleleri görmezden gelebilirsin çünkü hiç inandırıcı değil. Seni manipüle etmesine izin verme. herkes çalışıyor, bitek çalışan o değil. Önemli olan sevdiğine vakit ayırabilmek. 15 dakika ne demek ya, insan koşa koşa gelir. Bu 5 dakika bile olsa.
Soran1 yılBugün ben buluşalım diye teklif ettim babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedim 2/ gün oldu oysa sonra bana biraz diklendi benim işlerim var diyorum sen beni anlamıyorsun sanki ben hiç çaba göstermiyomuşum gibi konuşuyorsun dedi ben de böyle deyince tamam hafta içi buluşam dedim onu sakinleştirdim
- 1 yıl
Çaba göstermediğinin kendiside farkında ama seni suçlamaya çalışıyor. Seni saf yerine koymasına izin verme. Tamam diyerekten ona hak vermiş oluyorsun, büyük bi hata. Onu nereye kadar sakinleştireceksin? Yerinde olsam kendimi geri çekerdim. Ne mesaj ne arama hiç bişey yapmazdım. Önce bi yokluğunu hissetmesi gerek. Eğer bunu farkederse sevgisinden emin olabilirsin. Ama eğer umrunda olmazsan seni sevmiyordur. Ona sürekli burdayım mesajini verme. Gerektiği yerdede senden giderim mesajini vermen gerek
Soran1 yılKendin biliyorsun hafta içi saat kaça "kadar çalıştığımı ben sanki hiç çaba göstermiyorummuşum gibi davranıyorsun ben sana halimi anlatıyorum" dedi bana
1 yılSıraya dökeyim mi cevapları
Başkası var
Seni sevmiyor
Seni istemiyor
Senden sıkılmış
Masraf olur düşüncesi
Bir insan müsait değildir diye bir durumu yoktur sana müsait değildir unutma.
Sonuç olarak yol ver gitsin uğraşma boşuna kendini de bu kadar basitleştirip ayaklar altına alma karakterli ol kendine saygın olsun seni istemeyen birini sende isteme yol ver gitsin
115 Yorumla
Soran1 yılAma aramada ve mesajlaşmada sıkıntı yok sadece nedense buluşalım deyince sürekli bahane üretiyor
- 1 yıl
Yanına yakıştırmıyor veya isteklerine cevap alamıyor vs vs çok sebep varda saymakla bitmez özet olarak yapman gereken sorunları söylemek değil çözüm odaklı gidip önüne bakman tıkanıp kalma bi kişide takılı durma yol ver next de geç önüne bak hayat bu kadar üzülecek yıpranacak kadar uzun değil mutluluğu istekleri heveslerini hayallerini seni daha iyi anlayan seven biriyle yaşamak varken sana bahaneler üreten biriyle ne diye köreltirsin kendini
- 1 yıl
Kararını ver ve kendi hayatın için bir adım at bence bugünden itibaren bunu yap yarın yepyeni bir sen ol
Soran1 yılHareketleri çok garip insan sevdiğini görmek ister ama bunla görüşelim diyor Nasip diyor bana
Soran1 yılGörüşelim deyince nasip denir mi hiç bu resmen geçiştirmek
Soran1 yılSadece telefonda seni seviyorum bitanem canım kuzum gülüm demekle de ilgi verilmiyor ki
- 1 yıl
Sana süreli sinyal ve msjlar veriyor zaten sen ne diye uzatıyorsun ki kendini nasıl aciz ve basitleştirdiğinin farkında mısın bırak kızım yol ver gitsin sal bi ne hali varsa görsün bu kadar ucuz musun sen kendine değer ver senden kendinden çok mu önemli
Soran1 yılNasıl süreli mesaj istese kendi de bırakabilir beni ama terk edebilir yani dimi
Soran1 yılSürekli beni darlıyon, sıkboğaz ediyorsun kendinden soğutuyor Sun böyle yaparak diyor ben naptım 21 gündür görümüyorum bi zahmet darlıyayım
- 1 yıl
Yanlış yazdım sürekli mesaj veriyor dicektim onun bırakmasını mı bekliyorsun bu tamamen acizlik yapma bunu kendine ya bana faydan mı var hayır ya kızım ben seni tanımıyorum bile seni düşünüyorum sen kendini düşünmüyorsun ki
- 1 yıl
Bende sana söylerim bunları yok canım cicim şu bu geç bunları bu süslü kelimelerle işler yürümüyor bana senin için ölürüm diyenler şimdi başkalarının kollarında geç bunları bunlara kanma inanma
Soran1 yılÇok söz ve yeminler etti
Soran1 yılYarın Bursa'ya gitcek ama bana 15 dk ayırmıyor
- 1 yıl
Burada çok uzadı bu konu yaz bana istersen
Soran1 yılAttım mesaj
Gizli Üye(30-35)1 yılSana vakit ayırmayan birini sen nasıl hala önemsiyorsun ve 20 gün bekledin mi seni oyaladığı aşikar azcık kendinize gelin sevmekte bir yere kadar kendine saygın varsa net yoluna bakarsın hayatından çıkarırsın bir kaç gün değil de 20 gün seni görmeden yapabiliyorsa hayatında ne değerin var ne önemin var nede önceliğisin kendi hayatına bak bence böyle birinden sana hayır gelmez ördüğün şeyi hak etmiyor ne kadar kendinden ödün verirsen o kadar değersizleşirsin net.
412 Yorumla
Soran1 yılDaha şimdi aradım bugün çok yoruldum dedi market alışverişine çıkmış
Soran1 yıl😂😂😂😂😂dalga geçiyor yas
Cevap sahibi1 yılinsan değer verdiği birini sevdiği biri için zaman yaratır çok aşırı yoğun biri olsa bile en azından yakınmış evleriniz 5 10 dakika bile olsa yüzünü göreyim der ve bu çok bariz belli çocuk seni sevmiyor ama seni bırakmakta istemiyor çünkü belki daha iyisini bulamazsam seni köşede tutuyor ve ben bu çocuğun seni aldattığını bile düşünürüm ama sevmediği ve değer vermediği çok belli ben senin yerine olsam kesinlikle buna göz yummam ve net tavrını koy ayrılmak istediğini söyle bırak o seni istiyorsa peşinden koşsun görmezden gel mesajlarına cevap verme kısacası yok say ciddiyetini anladığı zaman tutuşur o zaman şu an senden çok fazla emin bence bırakmayacağından aksi taktirde daha çokk böyle 20 gün buluşamadık dersin bir gün bakarsın çat o seni bırakmış.
Soran1 yıl20 güne az diyor bi de çocuk çıldırıcam🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Cevap sahibi1 yılçıldırma bas tekmeyi ne hali varsa görsün.
Soran1 yılÇok yoğun çalışıyorum kendimi göremiyorum diyor
Cevap sahibi1 yılsen gerçekten inanıyor musun kendine bahane bulmaya devam etmeye çalışıyorsan senin tercihin bir erkek bir kızı gerçekten sevip değer verip önemserse değil yan mahalleden fizanda olsa yine gelir yine gelir yeter ki istesin ben arkadaşımın sevgilisi Ankara'ya gidip geliyordu kızı sevdiği için şimdi kendi hayatın seçim senin çok üzülürsün sonra iş işten geçer.
Soran1 yılBi konuşayım kendini düzeltmezse eğer yol veririm
Cevap sahibi1 yıltamam hayırlısı olsun
Soran1 yılThenkkk yuuu
Soran1 yılKiminle?
Gizli Üye(30-35)1 yılBuna normal değil diyenler muhtemelen essek gibi çalışmanın ne olduğunu bilmeyenlerdir. Bizim iki uc işte ayrı ayrı çalıştığımız zor zamanlar oluyodu bunu yaşayan bilirki değil sevgilim anam babam olsa bes dakika boşluk bulduğunda uyunur başka biseye tahammül asla kalmaz. Konusmak kolay arkadaslar yorgunluktan yemek yiyememenin nasil bisey olduğunu anladığınızda goruyosunuz
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBir de haftada bir gün tatili var demişsin ama bu adamın hayatı senden ibaret değil. O bir güne aile kişisel bakım uyku dinlenme kafa dinleme evin işleri sosyal işleri her şeyi sığdırmaya çalışıyoruz oturduğunuz yerden izlediğiniz gibi olmuyo
Soran1 yılYani o da fabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait haftada 1 gün tatili var pazar günü
Soran1 yılOhooo o zaman ben onu hiç göremicem
Eğitim & Kariyer konusunda 437 cevap paylaştı. Ben başta tolere etmiştim sevgilimi işi yüzünden ancak sonrasında düşündüm 1 saat bile ayıramaması çok tuhafıma gitmeye başladı hani o gelmese ben giderdim bunu da istemedi araya başka şeyler girdi ayrıldık zaten
24 Yorumla
Soran1 yılKaç ay sürdü
Soran1 yılAynı benimki gibi
Soran1 yılBugün markete gitmiş ondan gelmemiş yanıma
- 1 yıl
Seninde ayrılmak canına minnetmiş gibi geldi? @mervems91
1 yılNormal. Sadece iş yoğunluğu değil, mental yorgunluk da olabilir ya da sadece kendinizle kalmak istiyor olabilirsiniz. İlişki, insanı rahatlatmalı; huzur bulduğu yer olmalı. Kendimizi bir de bunun için germeye gerek yok.
16 Yorumla
Soran1 yılYuh 20 gün oldu yüzünü görmüyorum
- 1 yıl
Uzaktan ilişki de olabilirdi. 20 gün yine normal bence.
Soran1 yılNormal mıı evlerimiz 15 dk yürüme mesafeside
Soran1 yılVe ben haftaya 27-28-29 Şubat 'ta kampta olucam kamptan sonra buluşuruz dedi o kadar alakasız
- 1 yıl
O zaman net seni umursamıyor. Yoğunluğu olan kampa mı gider? Ayrıl bacım, ben arkandayım.
Soran1 yılBen gidicem kampa o değil 😂😂😂
1 yılMuhtemelen başkası var bana aynısı olmuştu bekarken doktordu hep nöbeti vardı meğersem nöbeti değil bir hemşire ile 2-3 aylık ilişkisi varmış söylemesi baya zorladı kendisini ama sonuç benim için süper oldu..!
042 Yorumla
Soran1 yılOfff bi ortaya çıksa varsa eğerrr
Soran1 yılTrip bile attırmıyor bana
- 1 yıl
Üstten gelme politikasıdır genel de o
Soran1 yılO derece diyeyim sıkıldım artık telefonla konuşuruz seni seviyorum bitanem canım kuzum gülüm diyen bi ses var ama somut olarak öyle biri yok
Soran1 yılEvet narsisttt biri çünkü
- 1 yıl
Öyle biri yok ise böyle hissettiriyor ise bir şeyler kopmuş demektir zaten
Soran1 yılErkek arkadaşlarının kız arkadaşlarına sor bakalım trip atıyolar mı dedim kız demek trip demektir dedim banane onlardann vs dedi
Soran1 yılEvet kaç günden beri evden dışarı çıkmıyorum sevgili olmadan önceki hakim nasılsa şimfi de aynı öyle
- 1 yıl
Kimsenin oyuncağı olmadım bu yaşa kadar sende olma karakterli bir duruş sana hayatın boyunca lazım😉👍🏻
Soran1 yılSonra bana diyor ki bizim başbaşa oturmamız sence doğru mu?
Soran1 yılOff evet ama ilk zamanlar çok ilgiliydi şimdi hiç yok samanlık ateşi gibi sönüverdi birden
Soran1 yılBen de hiç böyle sözler duymadım ki sürekli hakaret küfür işittim
- 1 yıl
Sen ilgini belli ettikçe pıs diye söner genel de bazılarında heves oluyor ondan bir iyi bir kötü olcan😂
Soran1 yılValla pıs dedi söndü eskiden 3-4 saat telefonda konuşurduk şimdi 40-45 dk anca konuşuyoruz telefonda
Soran1 yılBen kötü olamıyorum yapım değil insanlar üzülmesin istiyorum bu zamana kadar eskiler hep sudan sebeplerle beni bıraktı çok küfür hakaret işittim bu çocuk ilk zamanlar bana prenses gibi davranıp güzel sözler söyleyince düştüm ben de
- 1 yıl
Sen arama sorma açınca da işim var hayatım de kızlarla çıkıcam sosyalleş bakalım aksiyon alıyor mu genelde bu tipler elde tutma çabasında olur genel handikap hem pastam dursun hem karnım doysun ohh😂
- 1 yıl
İnsiyatif veriyorsun demek ki ben küfürü normal hayatımda kullanmam kaldı ki bana küfür edicek lan dese bitiririm o kadar nettir çizgim kibar olcak adam olcak herşeyi geç insan olacak onuda bir anne doğruyor saygı şart
Soran1 yılKüfür etmiyor zaten ama sürekli çalışmayı bahane ediyor
Soran1 yılİlk zamanlar ne yalvardı ne yalvardı öyle böyle değildi ilk defa böyle bana karşı yalvaran adam gördüm normalde hep küfür ederlerdi
Soran1 yılBiraz narsisttt biri ama olur mu gene sosyalleşsem peşimden gelir mi?
- 1 yıl
Farklı olması cazip gelmiştir
- 1 yıl
Tabi ki erkekler aslan misali elinden kaçan ceylanı yakalayana kadar efor sarfetme dürtüsüne sahip kuzu
Soran1 yılValla ben diğer erkeklere benzetme ben nefesim bitene kadar senleyim evlenirim dediydi bana😂
Soran1 yılİlk zamanlar boğaz köprüsüne adımı yazdırcaktı sonra annesiyle tanıştırcaktı tüm ilçenin önünde diz çökecekti hep böyle diyodu 😂😂 şimdi yokkk
Soran1 yılŞimdi 30'a kadar yolu var evlenmezsem evlenmem dedi
- 1 yıl
İşte tavlayana kadar siyasetçiler gibi hep vaatler hep vaatler😂
Soran1 yılYa valla bak Erkekler kapatılsın yaa
- 1 yıl
Yaş küçük zaten erkenden düşünme evlilik
- 1 yıl
O kadar da yapma 5 ay sonra bende erkek doğurucam her erkek bir değil kuzu😂
Soran1 yılDün dedim ama sen bana prensesim diyordun böyle böyle diyodun sen benle evlencektin benim elimi sıcaktan soğuk suya sokmucaktın benle Leyla Mecnun olucaz demiştin ama şimdi 15 dk'lık yeri aşamadın dedim
- 1 yıl
Yetiştirilme ve karakter meselesi 😉
Soran1 yılHayır be düşünmem zaten ama çok fenalar beni neden böyle kandırıryor o zmaan sözler etti yeminler etti
- 1 yıl
Dağlar eğimli geldi demek aşamadı dağları senin için ferhat😂😇
Soran1 yılMaşallah Allah bağışlasın🥰
Soran1 yılDağlar dediğiniz 15 dk'lık yürüme mesafesindeki karayolu 😂
- 1 yıl
Sağol güzelim amin bir tane de 7 yaşında oğlum var oda şimdiden evlilik modunda 😂 benim pırlantalar da gözü karısına takacakmış 😂😂😂
Soran1 yılYaaa ne güzel maşallah
Soran1 yılValla ben bu gidişle siz gibi de olamıcam abla ya cidden 😂😂
- 1 yıl
Özelden takip at kızçe
Soran1 yılAttık
- 1 yıl
Yoı gelmedi kız takibi
Soran1 yılŞimdi geldi
Bacım gel sarılalım aynı nedenden iki gün önce ilişkim bitti iki hafta sınavlar vardı tamam eyvallah ama bu 7 24 mü sanki çalışıyor bak bizim yurtlar karşılıklı 3 adım gelmedi cagirmadi hatta bildiğin kaçtı benden sınav bitti hastalık çıktı bende ayrıldım iki gündür yazma dememe rağmen yazıyor ariyor
18 Yorumla
Soran1 yılValla benim de sınavlarım vardı tamam ona bir şey demiyorum ama ben şehire geleli 2 hafta oldu insan bi görmeye gelir
Soran1 yılSürekli kaçıyor benden buluşalım diyorum Nasip bakalım diyor böyle bir şey olamaz yaa
Soran1 yılNasıl yazıp arıyor taktik ver naptın da
Soran1 yılYengeç burcu muydu?
Soran1 yılDemek ki hep böyleler manipüle ediyorlar insanları
Soran1 yılKaç aylık sevgiliydin?
1 yılBöyle olmasının 2 3 ihtimali var ilk ihtimal seni eskisi kadar sevmiyor sana zaman ayırmak istemiyor iki senden başka hoş bulduğu konuştuğu buluştuğu biri olabilir. Üç nasilsa elimde bu kız diip kafasına gire davranıyor. Bence 2. Sık olabilmesi en yüksek şık. Bir insanın nasıl olurda 5 dışı bile olamaz? İmkansız. Saçmalık nildigin. Ayrıl bak nasıl bir iki aya yalvararak geri dönüyor (heleki sen mutlu story atarsan falan )
118 Yorumla
Soran1 yıl1.5 aydan beri sevgiliyiz ayrılsak bile koymaz ki ona narsist biri zaten ilk zmanlar çok yalvardı yakardı şans verdim elde edince soğudu galiba bu erkekler neden böyle?
- 1 yıl
Valla saçma sapan tavırlar. Prenses prenses hareketler. Hiç uğraşma. O ayrılmadan sen ayrıl. Ve heves alınca bitiyor onlar için. Direk kurtulunmasi gerekenler den birisi valla. Ve umarım yastığı vermemissindir. Gidip daha değerli olan biri için sakla. Böyle moronlarla uğraşmaya değmez
Soran1 yılValla yastığı söyledim ona ama versem mi vermesem mi bilmiyorum
Soran1 yılÇok prenses yaaa prensesim diyorum prenses olmak ne güzel dedi bana
- 1 yıl
Valla yastığı verme bile. Ilk ayri ardindan Eşyalarınız varsa birbirinizde onları ondan al o senden alsın. Belki seviyorsundur ama ilerde daha büyük acı çekmemek için gerek. (Prensesimizin adı var mı xdjzjxks. Bencede bir prenses var ama bu derece değil )
Soran1 yılHayır zaten 1.5 aylık bi ilişki
- 1 yıl
1.5 aylık bile olsa birbirinize bisey vermediniz mi? Benim 3 aylık ilişkim şu an ve onun eşyaları hende şu an sweat oyuncak arabaları falan ilk ayda verdikleri. Bence hiç uğraşma.
Soran1 yılHayır hiçbir şey almadı yüzünü gören cennetlik zaten
Soran1 yılBen ona kek yapıp götürdüm oysa
- 1 yıl
Şuana kadar hello kitty yumurtası haciyatmazlar pelus oyuncak her hafta da çiçek aldığım oldu. Bence sen ona fazla emek vermişsin onunda gotu kalkmış. Seni suanda elinde tuttuğu bir oyuncak gibi görüyordur eminimki
Soran1 yılOlabilir valla bi kuru dal bile alınmadı daha diyor ki ben seni seviyorum zaten ne gerek var böyle şeylere diyor
Soran1 yılNe diyim ben şimdi şuna?
Soran1 yılBen ona yastık örmüştüm oysa ama daha vermedim
- 1 yıl
Yastığı sakın vermeeee. Ve kıçımın kenarı gidip onla mı uğraşacaksın ya. Sana gerek var mı diyosa zaten vardır bundan Bi haltlar. Gidip ayrıl direk. Ciddiyim böyle ömür geçmez. Şuana kadar en az 1 şey yapmış olması gerekirdi
Soran1 yılNerdeeee görmeye bile gelmiyor adammm
- 1 yıl
Olm internetten ayrıl yuzyuzeye ne gerek var zaten eşyalarınız da yokmuş. Ayrılalım de ardından baş engeli.
Soran1 yılEngel atmam ben öyle
Soran1 yılGüzellikle söylerim
1 yılKızıl goncalar da bir söz söylendi ben onu bilir onu söylerim. Bir adam bir kadını isterse yılan olsa koynuna alır. Bunu yapan bir adam istediği kadından bu kadar uzak kalabilir mi düşün hele.
118 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ama işte bi seni seviyorum demekle yumşatıyor beni nedense
Soran1 yılİşim çok fazla diyor sürekli iş+uyku onun göbek adı
Soran1 yılBugün markete gitmiş ondan çok yorulmuş gelmedi yanıma
Soran1 yılBizim başbaşa oturmamız sence doğru mu dedi
Soran1 yılHarama sevk ediyor diye ama yan yana gelince de maşallah elim tutuyo öpüyo yaniii
- 1 yıl
Allah'tan yaşın genç, çok zaman kaybetmezsin terkedilirsen.
Soran1 yılYok ya ne zaman kaybetcem iplemiyorum
- 1 yıl
Haramsa evlensin çıkmasın kimseyle
Soran1 yılYok daha vakti var diyor
Soran1 yıl30'a kadar vakti var diyor yaşı daha 24
- 1 yıl
6 yıl sonra evleneceğiniz garanti mi
Soran1 yılLafın gelişi öyle diyor işte
Soran1 yılDursam dururum diyor
Soran1 yılBi de sen nasıl evlencen deyince de evlenmezsen evlenmem dedi
- 1 yıl
Erkek yalanlari,
Soran1 yılTelefonla konuşurken seni seviyorum bitanem canım kuzum gülüm diyen bi ses var ama somut olarak o kişi yok😄
- 1 yıl
Yaşınız genç , , zaman gösterir
Soran1 yılÖyle tabii ama sözler değil vaatler önemli
1 yıl20 gun ne kiz? ne kadar yogun olursa olsun, bana gece 3'te gel dese ben kalkar gelirim. illaki gorusuruz. ayni sehirdeyiz sonucta dimi? ee maximum 2 gun olabilir bu sure
13 Yorumla
Soran1 yılÇok yoğun çalışmasından dolayı böyle oldu hafta tatili 1 gün pazar günü onda da buluşalım dedim babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi
- 1 yıl
bilmiyorum bence bes dakika bile zaman ayrilabilir
Soran1 yılEvet haklsıın ama yok işte onda sevmiyor bariz belli
- Eğitim & Kariyer konusunda 895 cevap paylaştı.
1 yılO kadar kimseyi bekleyemem kusura bakmasın yol veririm. Bu sevgi değil, değer hiç değil... Herkes önem verdiğine müsaittir... Hiç mi bir an boşluk olmaz ya da mesai bitmez hadi oradan
13 Yorumla
Soran1 yılBen 20 günden beri bekliyorum ama çok çalışıyorum diyor 8-5,4-12,12-8 çalışıyor ve işi de ağır bir iş geri kalanı ya uyuyor ya da işim var diyor bugün de hafta tatiliydi babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi hafta içi de gece vardiyasında olacak nasıl buluşcaz bilmiyorum
- 1 yıl
Bu kadar yoğun birinin hayatına kimseyi alamaması lazım ama dediğim gibi insan yemek yiyor su içiyor hayata bir molası var. Bu anlarda bile iki kelime yazar isteyen. Bu hikayelere sadece çocuklar inanır. Evet yoğunluk olabilir herkeste bende böyle biriyim ama birine bir an bile vakit ayiramiyorsan kimseyi hayatına almayacaksın. O kadar basit değil.
Soran1 yılMesaj atıyor arıyor soruyor onda sıkıntı yok zaten ama işte 20 gündür yok
1 yılAzıcık gurur ve duruşunuz olsun yahu. Peri padişahının oğlu falan mı bu zatı muhterem😄 Açıklama bile yapmadan direkt her yerden siliyorsun ve hayatından çıkarıyorsun. Yapılması gereken bu.
04 Yorumla
Soran1 yılAramada ve mesajlaşmada sıkıntı yok zaten ama sürekli çalışmayı bahane ediyor sebeplerim var diyor bilmiyorum 🤷♀️
- 1 yıl
Sana karşı ilgisi azalmış bunu dürüstçe seninle paylaşmaktan da imtina ediyor bence. En iyi ihtimalle ne istediğini bilmiyor. Tavrını koymazsan o da sana saygı duymayı reddeder.
Soran1 yılAnladımmm
Soran1 yılBazen çok narsist oluyor bundan saygı göstermediği belli oldu
1 yılNormal değil. Günde 14 saat çalıştığım zamanlar ve daha da fazla çalıştığım günler oldu. Yine de aramak ya da mesaj atmak istediğim kişiye 5 dakikamı ayırabiliyordum. Yok vaktim yok mesaja bakamadım palavraları bana göre basit insanlar içindir.
04 Yorumla
Soran1 yılArama ve mesajlaşmada sıkıntı yok zaten
Soran1 yılHer gün arar 3-4 kere, mesaj da atar fakat neden buluşmak istemiyor benle😔
- 1 yıl
Belki çekindiği bir şey vardır kendisiyle ilgili bundan dolayı da olabilir. Sana şu an telefonda konuşurken soğuk yapıyorsa şüphelenebilirsin de diğer türlü bilemedim. Nasıl bir insan olduğunu bilmediğim için başkasıyla konuşuyor falan diyemem
Soran1 yılTelefonda soğuk yapmıyor sadece buluşmak istiyor
Zor bir durum. Elbette çokta normal değil. Fakat ayda yılda bir olan mecburi bir durumsa yapacak bir şey yok. İki taraf birbirine saygı ve dürüstlük gösterdiği sürece süreç en iyi şekilde atlatılır.
03 Yorumla
Soran1 yılEvlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde bi insan gelir yani yanıma
Soran1 yılDün pazar günü olduğundan buluşalım dedim babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son
Soran1 yılSen hep benle buluşmak istiyorsun diyor eee sevgilimsin tabiiki de buluşmak isticem 20 günden beri yüzünü görmüyorum
Bahane ya ben bazen iş yerini ziyaret ederdim görüşürdük illa görüşülür bence.
(Not birini 5 dk görmek için ziyarete gitmeyin değmiyor ama umarım sizinki buna değer dkdj)01 Yorumla
Soran1 yılİşyerine ben gidemem ki organize sanayi Bölgesi dağın başı sivil sokmazlar oraya sadece çalışanlar gidebiliyor fabrikaya
1 yılBacım salgına aşı yetistirmiyosa ayrıl gitsin o yoğunluktan gorusememek değil umursamamaktan gorusememek olmuş
18 Yorumla
Soran1 yılMarkete gitmiş ondan gelmemiş yanıma 😂😂😂
- 1 yıl
Vallahi sansür yemicemi bilssem güzel şeyler soylicem sevgiline de neyse😂
Soran1 yılSöyle söyle çekinme
- 1 yıl
Site siliyo yavrum sonra ceza yiyorum 😂
Soran1 yılO zmaan azaltılmış olarak söyle
- 1 yıl
Market sahibi beyle özel bir diyalogları yoksa sacmalamis 😂
Soran1 yılShshhsjs olabilir belki de kasiyerlik yapmıştır
- 1 yıl
😅
- Eğitim & Kariyer konusunda 513 cevap paylaştı.
1 yılİşkolik ilişkiler genelde bir nokta da kopar. Ne olursa olsun görüşmek ilgi göstermek gerekiyor.
11 Yorumla
Soran1 yılKendisi fabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait haftada 1 tatili var onu da bana ayırmıyor işte 😔 ben de özlüyorum 20 gün oldu
1 yılBu normal değil, seni önceliklendirmediğini gösterir. Yeterince çabalamıyor, ilişkiyi bitirmeni öneririm.
113 Yorumla
Soran1 yıl"Kendin biliyorsun hafta içi saat kaça kadar çalıştığımı ben sanki hiç çaba göstermiyorummuşum gibi davranıyorsun ben sana halimi anlatıyorum" diyor bana bir de suçu benim üzerime atıyor
- 1 yıl
Eğer sana uymuyorsa ve seni mutlu etmiyorsa ilişkiyi uzatmanın bir manası yok. Benim de benzer sebeplerden dolayı ilişkim bitti yakın zamanda. Kızla buluşmak için can atıyordum, o ayda 1 anca geliyordu. En sonunda bana ne dedi sanırsın "sevgim yetmiyor, bir şeyler eksik" Bu zaten belliydi fakat karşı taraftan duymak inanılmaz yıkıcı oluyor. İlişkinizdeki tüm dinamiklere hakim değilim fakat gerçekten seven insan görmeden duramaz.
Soran1 yılİşte o sürekli işlerini bahane ediyor babam madenci o bile bu kadar çalışmıyordur
Soran1 yılEvlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde bi de
- 1 yıl
Yok artık, bu kadar yakınken bir de. Belli ki mutsuzsun, bundan dolayı kendine eziyet etmeye devam etme derim. Seni görmek için can atacak birini hak ediyorsun.
Soran1 yılÖyle biri hiç olmadı hayatımda hep ilişkinin tüm yükünü ben üstlendim hep ilişkinin erkeği ben oldum
- 1 yıl
Bunu kabullenmek yerine bakış açını değiştirmeyi dene, ben öyle yaptım çünkü. İlişkide iki taraf da benzer seviyede çaba göstermelidir. Bir gün sen %60 verirsin karşı taraf %40 verir. Ertesi gün olur senin gücün olmaz 40 verirsin bu sefer karşı taraf 60 verir. Önemli olan iki tarafın da benzer çabasıyla 100'e tamamlamaktır.
Soran1 yılBen %80 O %20 çaba gösteriyor
Soran1 yılŞimdi beni aradı bugün çok yorucuydu dedi hemen yatıcam gece vardiyasında gidicem dedi çok yorgunum markete gittim dedi
- 1 yıl
Bitirmemek için hala kendinle savaş halindesin. Benzerini çok taze yaşadığım için seni çok iyi anlıyorum. Yeterince çaba göstermediğini kendi ağzınla söylüyorsun. Umarım bu mutsuzluktan kısa sürede kurtulabilecek bir çözüm bulursun.
Soran1 yılBi konuşmak iyi gelir düzelmezse ondan sonra son çare
- 1 yıl
Hayırlısı olsun
Soran1 yılTeşekkür ederim
1 yılAldattığını başka kızlarla konuştuğunu düşünürüm. Kimse bir kahve bile icemeyecek kadar yoğun değildir. Ne yapıyor şirket mi yönetiyor yani
19 Yorumla
Soran1 yılHayır, fabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait haftada 1 gün tatili var pazar günleri çalışmıyor
- 1 yıl
Tatili de varmış ee o zaman o tatil gününde ne yapıyordur sence?
Soran1 yılBugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son😭😭😭😭
- 1 yıl
Hiç güven vermedi bana. Bir saat de mi ayıracak zamanı yok sana , öncelik sıralamasında sonlardasin onun için
Soran1 yılmaalesef öyle gibiym kahvedeki arkadaşları onun için daha önemli
- 1 yıl
Yol yakınken ona bunları söyleyip ayrıl. Daha fazla bağlandığın zaman daha çok acı çekersin.
Soran1 yılBen çok acı çektim zamanında bu çocuk bana vızzz gelir
- 1 yıl
Salla o zaman
Soran1 yılDiyosunnnm
1 yılİşyerine giderim.20 gün nedir ben birkaç saati bile velilik sabrı olarak görürüm. Dev baskın yaparım sdfsdfdf 😃
11 Yorumla
Soran1 yılBen diyorum daha yanına geleyim seni göreyim diye ama hafta içi buluşuruz dedi bi de soğuk yapıyor hemen
1 yılHayır görüşmese bile telefonla arar arayamasa bile mesaj atar 20 günün 20 gününde de 1 mesaj bile atamayacak kadar yogun olamaz kimse
13 Yorumla
Soran1 yılTelefon ve mesajlaşma da sımıntı yok zaten onu yapıyor ama bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de tamam dedim
- 1 yıl
Hmmm belki çok üst üste yığıldı ise olabilir ama 20 gün çok fazla muhtemelen parası kalmadı ve sana söylemekten çekindi o yüzden bahanne uydurmaya başladı bir süre sonra
Soran1 yılYa desin madem param kalmadı diye ben öderim bu seferlik ya da evde kek bi şeyler yaparım beraber yeriz ne diyeyim kii yeterki buluşam
1 yılbukadar ara olan bir iliskide kesin sevmyordur
212 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle düşünüyorum
Soran1 yılBugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi bana
- 1 yıl
ayril gulum
Soran1 yılTamam
- 1 yıl
yoksa kendine yazik edersin sen kendin ickn ayrilman lazm
Soran1 yılAma öyle şeyler diyor ki sanki ben buluşam deyince suçlu ben oluyorum
- 1 yıl
tamam iste sana pskolojk baski uyguluyor seni haksizmis gbi bir duruma sokuyot evlenseniz bile bu adam yarin daha kotu olur
Soran1 yılKendisi de hatasının farkında yanii?
- 1 yıl
farkinda olmasa seni suclamaz sen koti bir sey istemiyorsun sevdgnle gorusmek istyorsun belliki o seni sevmyorki hic isi bitmyor
Soran1 yılAynen yaa atomu parçalıyor sanki
- 1 yıl
ayrica baskasida olabilir onun hayatnda bukadar yogunluk bahane baska bisey degl
Soran1 yılAtomu parçalıyor sankii
Yok yok ben o hatayı daha önce yaptım sen yapma. Haftanın en az 2 günü görüşmediğin biriyle olma. Hemen bitir hiç vakit kaybetme
01 Yorumla
Soran1 yılOna bile razıyım nerdeyse 1 ay olucak ve buna kısa bir süre kime sorsan kısa der dedi 1 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor dedi
- Eğitim & Kariyer konusunda 697 cevap paylaştı.
1 yılGörüşme dediğin telefonla görüşüp (mesaj, arama vs ) yüzyüze görüşmemek mi yoksa komple iletişimin olmaması mı?
04 Yorumla
Soran1 yılTelefonla ve mesajlaşmada sıkıntımız yok ama evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde yanıma gelmiyor
Soran1 yıl22 günden beri yüzünü görmüyorum sürekli çalışmayı bahane ediyor
- 1 yıl
Vardır bir karın ağrısı..
Soran1 yılNe gibi
1 yılEvet olabilir , derslerim vs oldugu icin mesela 25-30 güne kadar görmediğimiz olıyor illaki bide cok uzaksanız eger mecbur..🥹
08 Yorumla
Soran1 yılNe uzağı ya yürüme mesafesinde 15 dk evlerimiz
- 1 yıl
Haa o zaman normal değil tabi
- 1 yıl
Biz 5 dk görüşmek icin bile 2 saat yol gidiyoruz
Soran1 yılBiz daha 15 dk yolu aşamıyoruz
Soran1 yılBugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi
- 1 yıl
Bana sahsen camdan görmek bile yeterdi
- 1 yıl
Sürekli bulusalım diyen sen olmamanı tavsiye ederim, o söylemiyorsa eger zaten anlamıssınfur ne oldugunu
Soran1 yılHep ben ayarlıyorum ve artık çok sıkıldım ben askere gidiyorum yaaaaa
1 yılNe kadar güzel bir bahane diyeceğim ama dilim varmıyor
124 Yorumla
Soran1 yılMarkete gitmiş ondan gelmemiş yanıma bugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi köye bırakcam dedi
Soran1 yılGelsene yanıma 2 dk
- 1 yıl
Çok aradın mı onu
Soran1 yılEvet hayvanat bahçesinden buldum senin jaguarla aynı cins 😂😂😂😂😂
- 1 yıl
Vallahi inanırım
Soran1 yılAhashsshsh
Soran1 yılDeğişik bi cins yani
- 1 yıl
Fazlasıyla, ne demek yoğunum e. şek gibi arayacak
Soran1 yılArar sorar mesaj atar zaten onda sıkıntı yok
Soran1 yılSadece buluşuyor yüzünü görmüyorum
- 1 yıl
Seviyorsa yüzünü de görecek
Soran1 yılEvlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde bi de düşün Artık
- 1 yıl
Sendeki sabır 😅
Soran1 yılBen çok sabırlıyımdır
- 1 yıl
Yani evet şimdiye yolunu kesmen lazımdı 😅😅
Soran1 yılYok yaa beni ilgisiz bırakarak kendinden soğuttu iyice
- 1 yıl
Ayıp etmiş eniştemiz yazıklar olsun
Soran1 yılHep ayıp ediyor narsisttt kişilik
- 1 yıl
Sende hala devam ettiriyor ve kendine ayıp ediyorsun
Soran1 yılAma bana seni seviyorum, canım, kuzum, gülüm , bitanem diyor
- 1 yıl
Teoride bunları söylemek çok basit, ya pratikte
Soran1 yılPratikte göstermiyor
- 1 yıl
Öyleyse küçük hanım söyledikleri bir anlam ifade etmiyor
Soran1 yılTelefonla konuşurken biri seni seviyorum bitanem canım kuzum gülüm diyor ama somut olarak o kişi yok 😄
1 yılBıraktığını ve yeni birisini bulduğunu düşünürüm. 20 gün çok uzun bir süre en fazla 3 gün..
157 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle ama aramada ve mesajlaşmada sıkınto yok sadece evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde gelmiyor
- 1 yıl
Yinede 20 gün çok uzun bir süre görüşmemizde bir engel yoksa ve 15 lık yürüme mesafesinde sevgilim olacak her gün gerekirse yatmadan önce 5 dklığına da olsa görürüm. Bu kadar yakın mesafede 20 gün çok fazla
Soran1 yılDaha diyor 10 gün sonra görüşelim sen hep beni darlıyosun sürekli buluşmak istiyorsun diyor eee bi zahmet buluşam yani 20 gün olmuşşş
Soran1 yılSadece bitanem canım kuzum gülüm demekle de ilgi verilmiyor ki
- 1 yıl
Darlamak nedir ya insan sevdiğinin görüşmek istemesi dünyadaki en güzel şeydir yemek yemek kadar güzel bir şey. Daha 10 gün sonra diyor demek ayda bir görüşelim yılda 12 kez demek istemiş :)))
Soran1 yılAyda yılda bir olsa da muhakkak ara azıcık zamanından ayır da öldün mü kaldın mı diye sorarsam ahhhh adımı kalbine yaz beniii unutmaaa😂😂😂😂😂😂😂😂
Soran1 yılBunu gönderecem en son ona
Soran1 yılBana diyor ki bizim başbaşa oturmamız sence doğru mu dedi
- 1 yıl
Aşk sevda sevgi için sadece sözcükler yeterli gelmez ten teması beden teması ve sıcaklığı gerekir yoksa o aşk sürdürülebilir olmaz
- 1 yıl
Baş başa oturmanın nesi yanlışmış insan sevdiği ile neden baş başa oturamazmış
Soran1 yılO çok muhafazakar ondan heralde aslında muhafazakar da değil buluşunca elimi tutuyor özledim seni diyor öpüyor sarılıyor 😁😁😁
Soran1 yılAnlamadım ben bu çocuğu
Soran1 yılBahane işteee
- 1 yıl
Bahane üretiyor bencede
- 1 yıl
Muhafazakar diyorsun ozaman seninle neden buluşuyor neden elini tutuyor neden öpüyor bunlar hep bahane
Soran1 yılAh ah erkekler kapatılsın cidden
- 1 yıl
İşine öyle geliyor bence
Soran1 yılİlk zamanlar peşimde köpek oldu şimdi yokk
Soran1 yılSamanlık ateşi gibi sönüverdi aşkı
- 1 yıl
O geri vites atmış ya yeni birini buldu seni yan cepte tutuyor
Soran1 yılYan cepte tutuyor bi de diyordu ki senden başka birine bakarsa şu gözlerim Allah beni kör etsin, Allah benim rızkımı kessin diyodu 😂😂😂😂
- 1 yıl
Böyle büyük yeminler etmesi inandırmak için. Doğru değil büyük yeminler etmek.
Soran1 yılOna göre etmek normal ahlaqsız çünkiiiiii
- 1 yıl
Dini kullanmalarından nefret ediyorum
Soran1 yılAilesi hoca kendisinin alakası yok arkadaş çevresi içkicilerde var dindar olan insan öyle insanlarla arkadaş yapar mı?
- 1 yıl
Benim bir sevgilim vardı başı örtülüydü babası imamdı. ona benziyor bunlar. babası hertürlü şeyi söylüyor yapıyordu. baş örtülü kızı anneme babama kardeşlerime herşeyi söylüyor aşalıyor küçük görüyor hakir görme hatta dinsiz diyecek kadar noktaya geliyordu bir söylemediği kalmıştı. ayrıldım ondan öyle birinin hayatımda yeri yok
Soran1 yılAnladım yani geleneksel aile tipi
- 1 yıl
Geleneksek sorunlu örümcek kafalı geri kafalı aile tipi bunlar. Bunlar insana mutluluk getirmez. Her defasında sorun getirmeye devam eder. Dizilerde işleniyor bu konular. Gerici insanlardan uzak dur.
Soran1 yılBiz de gericiyiz 😂😂😂😂
Soran1 yılGerici muhafazakar aile
- 1 yıl
Öyle değil anlatmak istediğim örümcek kafalı olanlar var onlardan bahsediyorum.
Soran1 yılAnladımmmm
- 1 yıl
Neyse daha fazla yorum yapmayayım anlatmak istediğim konunun dışına çıkmasını istemem. Bu tarz insanlar içi başka dışı başka olur yaptığı ile söylediği birbirini tutmaz. Mutluluk getirmez sorun getirir demek istedim.
Soran1 yılZaten arkadaşlarının yanında bana tavrı başka yalnız kalırken tavrı başka
- 1 yıl
Başkalarının yanında yapmacık davranırlar. Gerçek yüzlerini gizlerler
Soran1 yılAynenn öylee
Soran1 yılZaten arkadaşımın sevgilisi var diye beni de sevgili yaptı
- 1 yıl
Seni bir kıyaslama ve yarış için kullanmış sanırım, bu daha çirkin bişey
Soran1 yılHayır arkadaşının sevgilisi var tesadüfen aynı zamanda sevgili olmuşuz tanıştırcaz falan diyolar kız arkadaşının kız arkadaşıyla beni
- 1 yıl
Anladım bir kıyaslama ya da yarış unsuru değilsin ozaman bu sevindirici en azından
Soran1 yılHe he ne demezsin bi narsistle beraberim
- 1 yıl
Karar senin ne diyeyim böyle gitmez bence
Soran1 yılEvet
Soran1 yılBak günaydın bile yazmadı geceden çıktı
Soran1 yılGece vardiyasından çıktı günaydın yazmadı son görülmesi de 2 dk önceymiş uyanık yanii
- 1 yıl
İlk sana yazması gerekiyor seni ikinci üçüncü dördüncü yani sırasını bilmediğimiz sıraya atmış.
Soran1 yılYazmıyor napayım zorla mı yazdırayım belki benim yazmamı bekliyor ama günaydın mesajını erkek yazmaz mıı?
- 1 yıl
Genellikle erkek yazar. Bazı durumlar da kız yazar ama genelde erkek yazması gerek
Soran1 yılPeki yazem mi ben şimdi ona yoksa o bana mı yazsın
Soran1 yılDün ben yazmışım
- 1 yıl
Hiç yazma bakalım ne zaman aklına geleceksin
Soran1 yılSana mesajları atayım bekle saçını başını yolmalık tam
- 1 yıl
Sinirlendim valla dayaklık bu yol ver gitsin
Soran1 yılBen napayım ben olayın içindeyim bende iyi sabır var narsistttle uğraşıyorum
Soran1 yılİlk zamanlar böyle değildi hiç🥺🥺🥲
- 1 yıl
Aradığını bulamayınca değişmiş belli uğraşma toparlamaya çalışma ondan bişey olmaz yol ver gitsin
Soran1 yılBöyle giderse vericem yolu
1 yılAçıkcası pek normal değil. Benim için biterdi
12 Yorumla
Soran1 yılBana da normal gelmiyor zaten evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde bi de düşün artık sürekli işini bahane ediyor
Sevgiye, sevgiliye verdiğin öneme göre değişir.
11 Yorumla
Soran1 yılDeğer mi veriyor sence?
canım gibi hissederim. Aynı yerlerde 20 gun normal mi 5 dakika görür insan yine görür
116 Yorumla
Soran1 yılmaalesef kahvedeki arkadaşları daha önemli onun için
Soran1 yılBugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son 😭😭😭
Soran1 yılBilmiyorum kii daha 1.5 ay oldu çok derinlemesine tanımıyorum çocuğu ama bugün sırf buluşam dedim diye ne aradı ne sordu beni 6 saat oldu aramadı yazmadı
Soran1 yılO kendini hep haklı görüyor bir şey deyince de ilk zamanlar çok değer verirdi gerçekten sevildiğimi hissettim ama zamanla kayboldu gitti
Soran1 yılEvet bana tecrübe oluyor ama çok söz ve yemin etti neler neler dedi aklın hayalin durur yaniii
Soran1 yılYuhhh artık Allah korkusu yok bunların cidden bi gün ablasından çok fena çıkıcak ama
Soran1 yılEtmiyom da ilallah ettim artık ya 1.5 aydan beri hediye bile almadı bana
Soran1 yıl?
Soran1 yılAynen öyle bi de odunnn
- Eğitim & Kariyer konusunda 972 cevap paylaştı.
s 1 yılNormal değil elbette. Erkeklerde sevginin en kuvvetli belirtisi görme isteğidir.
110 Yorumla
Soran1 yılBunda öyle bir şey yok özledim diyor ama görmüyor
Soran1 yılTamam işi çok yoğun ama insan 2 dk da olsa yanıma gelir yanii
- 1 yıl
Hep aynı örneği veriyorum ama eşimle sevgiliyken sabah 5 ye kalkıyordu çiftçilik yapıyordu. Gece 1 e kadar dışarda takılırdık haftanın en az 4 günü. Gün içinde işlerini halleder çarşıya inince hemen yanıma uğrardı 5 dk bile olsa. Erkek seviyorsa görmek için çaba sarf ediyor
Soran1 yılEvlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde bi de sen düşün
Soran1 yılAğlıcam yaaa😭
Soran1 yılO da fabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait haftada 1 gün tatili var pazar günü
- 1 yıl
Canım valla hepimiz çalışıyoruz ya hepimizin hayatı yoğun. Zaten seviyorsan boş vakitte görmezsin zaman yaratırsın..
Soran1 yılZaman yaratmıyor direk uyuyor kahvedeki arkadaşları daha önemli onun için
- 1 yıl
Üzücü ama zeki kızsın bence görüyorsun zaten gerçekleri
Soran1 yılGörüyorum ama kalbim ayrı aklım ayrı çalışıyor
20 gün nedir canım şehir dışı bir iş falan olsa neyse de
22 Yorumla
Soran1 yılAynı şehirde evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde
Soran1 yılHafta tatili 1 gün pazar günü bugün buluşam dedim babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün oldu yüzünü görmüyorum 😭😭😭
1 yıldayanamam ya 3 gün ayrı kalmak bile beni çok zorluyorum 20 günü düşünemiyorum bile
15 Yorumla
Soran1 yılBizim 20 gün
Soran1 yılBugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi
Soran1 yılÇok narsist biri
- 1 yıl
narsist yorar kanka akıl sağlığın için bırak bence
Soran1 yılÇok fena ya arkadaşlarının yanında başka benle konuşurken başka
1 yılBilemem zanda bulunmak istemem ama o nasıl bir iş sanırsın özel kalem müdürü
141 Yorumla
Soran1 yılFabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait
Soran1 yılBugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım file kolay 20 gün 1 ay desene şuna😭😭 evlerimiz arası da 15 dk yürüme mesafesinde 😭😭
- 1 yıl
15 dakika yürüme mesafesinde ama bir 5 dakikası yok nasıl bir şey, sen bence bunun ardına düş derim.
Soran1 yılNe gibi aldatıyo mu yani
- 1 yıl
Yok öyle bir şey demedim yani belki de tembel bir insandır anlamında dedim.
- 1 yıl
Üşengeç falan oluyor bazı erkekler hemen yoruluyorlar ilişkiden, öyle bir insanla zaten evlilik dahi olmamalı.
Soran1 yılArkadaşlarıyla kahvede okey oynamasını biliyor ama
- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
O tüm erkeklerin haramı sevmesinden kaynaklanıyor yapacak bir şey yok işte, temelden yetiştirilme olmayanlar illa birgün bu tür şeylere meylediyorlar.
Soran1 yılOkey haram mı ne alaka ben de oynuyorum
- 1 yıl
Alakası Kuran'da haram olduğu için ayette sabit olduğu için haram olmasıdır.
- 1 yıl
Maide suresi 90. Ayeti okuyun anlarsınız haram mı değil mi
Soran1 yılFal okları, kumar vs gibi şeyler onlar
Soran1 yılburada ortaya para koymuyorsun kii
- 1 yıl
Vakit gidiyor "boşa vakit"
- 1 yıl
Zar ile oynanan mesela tavla o da haram çünkü İslam'da zar ile oynanan oyunlar haram kılınmıştır bunda ise zamanın boşuna yani faydası olmayan bir oyuna gitmesinden dolayı haram oluyor.
Soran1 yılÖyle ama telefon da o zmaan bi mumar
Soran1 yılKumar*
- 1 yıl
Faydası olmayan yani kişiye zararı olacak ve onu kötülüğe ya da boş işlerle bomboş bir hayat tarzı yöneltmeye iten her türlü pis ve kötü alışkanlıklar harama sevkediliyor.
Soran1 yılSevk ediyor yalnız ben ilahiyat okuyorum daha iyi bilirim
Soran1 yılBazı istisnalar var
Soran1 yılMesela borsa oynamak da haram o zaman ama alimler haram değil diyor
- 1 yıl
Zümer 53: De ki: “Ey kendilerinin aleyhine aşırı giden (haddi aşan, sınırı aşan, ölçüyü taşıran, ileri giden) kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah, bütün günahları affeder. Çünkü O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir.”
Yani burada parantez içinde yazan yerde çok fazla ileriye giden derken ölçüden çıkıp da faydalı işler yapmayanlara yönelik bir haram durumu söz konusu ama bir el mi artık nasıl oluyor hiç oynamadığım için o tür oyunları bilmiyorum ve günah olur yine de diyebilirim sonuçta bir âlim değilim. - 1 yıl
İlahiyat okuyorsunuz ve okey oynuyorsunuz çok enteresanmış doğrusu 😄 ayrıca ben de ilahiyat mezunuyum o yüzden böyle konuşuyorum, yani hiç bilgimin olmadığı bir şey için boş söz söylemem.
- 1 yıl
Borsada eğer faiz geçmiyorsa ve İslâmî alanda bir şirket ise haram olmuyor ama yine de sakıncalı bana göre çünkü kişisel değil birçok kişinin ortaya koymuş olduğu para oluyor ve bu sebeple de böyle bir şey olunca birinin daha çok kazanması ama diğerlerinin belki de daha az kazanabileceği akla geldiği için benim bu yönden net bir açıklama yapmam doğru olmaz. Ama eğer içeride faizler dönüyorsa zaten haram olur.
Soran1 yılBiz eğlencesine oynuruz ortaya bi para koymuyoruz kii
Soran1 yılSatranç oynar gibi
- 1 yıl
Olsun bir de ilahiyat okuyan birisiymişsiniz hiç oynamayın sizin için daha güzel olur ama zarlı oyunları ise kesinlikle oynamayın.
- 1 yıl
İlahiyat okuyanların bu tür şeyleri oynamasına hiç anlam veremiyorum, hedef ne hiç bilmiyorum
Soran1 yılPeki teşekkürler benimki eğlencesine benim ilahiyattaki arkadaşlarım da oynuyor
- 1 yıl
Rica ederim ama ilahiyatı tam anlamıyla ne için okuduğunuzu zannetmiyorum.
Soran1 yılAslında atanmak zor ben mesleği yapacağıma da emin değilim zaten de alternatif deniyorum sertifikalarım var güvenlik falan almayı düşünüyorum ataması fazla diye
- 1 yıl
O zaman ne diye okuyorsunuz 😂
Soran1 yılGirdik bi kere ama seviyorum ortamını nezih bi ortam
Soran1 yılSayısal kafa yok bende sayısal olsaydım daha farklı tercih yapardım
- 1 yıl
Ama tabi okuyun böyle dedim diye de bırakmayın ama her şeyin bir anlamı olduğuna göre okuyun çünkü ileride bir gün ilahiyattan mezun olduğunuzda ve din kültürü öğretmeni vs. olduğunuz da bir de hâlâ geçmişinizdeki faydası olmayan alışkanlıklara devam etmeniz durumu olursa Allah korusun öğrencilerinize vb. kötü örnek duruşunu karşınızdaki kişilere çizebilirsiniz.
Soran1 yılYok ben okulda öğretilenleri ve bildiklerimi aktarırırm sadece teşekkür ederim😊
- 1 yıl
Tabi ki de nezihtir çünkü din geçiyor içeride diğer faydasız (eczacılık tıp demiyorum) bölümleri demiyorum faydasız bölümler zaten belli bilirsiniz siz de... Estağfurullah ama sözel bölümünde olan kişilerin kafa yapısı sayısala uymuyor.
- 1 yıl
Ne sertifikası?
Soran1 yılAynen öylee
- 1 yıl
Rica ederim
Hiç normal değil… ekstrem bir şey varsa saygım sonsuz kendimizi kandırmayalım…
14 Yorumla
Soran1 yılİşim var çalışıyorum diyor bana "Kendin biliyorsun hafta içi saat kaça kadar çalıştığımı ben sanki hiç çaba göstermiyorummuşum gibi davranıyorsun ben sana halimi anlatıyorum" dedi
Soran1 yılBugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de bugün buluşucaz diye çok sevinmiştim ona yastık örmüştüm ona hediye verecektim ben geleyim yanına dedim gelme dedi hafta içi ayarlarız dedi
Soran1 yılBana göre biraz üzcek bi tip ama saf ayağına yatıyor
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumlara baktım sinir oldum ilişki demek çaba demektir o kadar çok işi varsa ilişki yapmayacaksın kardeşim.. ayrıl gitsin tam bir baş ağrısı bundan sana hayır gelmez..
13 Yorumla
Soran1 yılKendin biliyorsun hafta içi saat kaça kadar çalıştığımı ben sanki hiç çaba göstermiyorummuşum gibi davranıyorsun ben sana halimi anlatıyorum diyor daha sen ne diyosun bacım sadece telefonda seni seviyorum, bitanem, canım kuzum gülüm demekle sevgi olur mu?
Cevap sahibi1 yılHayır olmaz.. baksana sen bile farkındasın bu kişiden ayrılmam gerektiğini buraya yazmanın tek sebebi ondan ayrılmakta doğru karar verip vermedim mi? diye ikilemde kalman. böyle kişilerle kendine yazık etme
Soran1 yıl"Kendin biliyorsun hafta içi saat kaça kadar çalıştığımı ben sanki hiç çaba göstermiyorummuşum gibi davranıyorsun ben sana halimi anlatıyorum" dedi bana
- Eğitim & Kariyer konusunda 960 cevap paylaştı.
1 yılAynı şehirde insan 10 dk zaman ayırıp kahve içmelik bile bir şekilde görür
05 Yorumla
Soran1 yılDaha ben davet ediyorum kız halimle oraya buraya gidem diye hiç oralı olmuyor evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde yanıma gelmiyor ben de hallice özlüyorum napayım haksız mıyım?
- 1 yıl
Ayrıl kızım ne dolaşıyorsun peşinde. Sen ona bu kadar adım atarken o sana hiç adım atmıyorsa yallahhh
Soran1 yılBi de ilk zamanlar diyodu sen bana 5 adım gel ben sana 50 adım atarım derdi ama hiç yokk Narsist biri
- 1 yıl
Bu dönemde Palavra palavra şarkısını dinlemeni öneririm
Soran1 yılTeşekkür ederim 😂😂
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yıl20 çok hani araya giren haftasonu en azından bir saat vakit ayırsa
024 Yorumla
Soran1 yılOna göre azmış
Soran1 yıl10 gün sonra görüşürüz bu hafta sonu dedi
Soran1 yılDün (pazar günü) hafta sonu buluşalım dedim babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son 😭
Soran1 yılEvlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde insan bi gelir 10 dk'da olsa vakit ayırır
- 1 yıl
ne çok bahane varmış nnesine babasına kız arkadaşımla yarım saat görüecem dese yok mu dicek evliliğe mani aile
Soran1 yılAnnesi ve babasına daha beni söylemedi kiii
Soran1 yılSonra diyor ki bizim beraber başbaşa oturmamız sence doğru mu?
- 1 yıl
afedersin de 30 dk işim var dese ben katılırım size dese evden erken çıksa halleder bahane sallamış bence geçmişi irdelemek gerek
Soran1 yılMarkete gitmiş dün çok işim vardı yoruldum diyor güzel kardeşim
- 1 yıl
sen ısrar ettikçe mi yapıyor ne sen sus yazma bekle kendi buluşalım desin sen biraz oyala ne yapacak aynı durumda
Soran1 yılBana hiç demedi ki sen sağ cebimde kal kız bulamazsam sana dönerim tipi gibi
- 1 yıl
aman değmez imiş sen onu o kıvama getir bence sallama sende takıl cepte düşün geç
Soran1 yılNapayım yani telefonları açmayayım mı
- 1 yıl
aç aç da seyrek değersiz umursamaz tavır sergile elinde yenisi var hani yap
Soran1 yılHmm iyi de ne canım diyorum ne bitanem diyorum ara sıra böyle sevesim gelince aşkım diyorum öyle öyle yanii
- 1 yıl
o vakit takılmalık iste salla gtsin ne diyelim sende elinde var de geç 3-5 erkekle görüşüyor edası ver sala
Soran1 yılOnu ona nasıl hissettirsbilirim ki o bana bu konuda çok güveniyor biraz zor kırarım o algıyı
- 1 yıl
güveni sarsacaksın artık kendi istedi bunu vakit ayırmıcaksın telefon ettiğinde bile arkadaşla görüşüyorum vs gece de olsa
Soran1 yılHahahshs geceleyin kiminle konuşuyor der kız arkadaşım derim erkek diyemem maalesef
- 1 yıl
kız desen de bir inaır iki ge kımmış bu kız der:d
Soran1 yılZaten detaylıca soruyor hep
Soran1 yılSonra benim peşimden gelir diyorsunnn
- 1 yıl
olsun şüphe devamını getirir sana hesap mı vercem de geç senin o kadar manitan var 15 dk gelemiyor yanıma değerim bilinmeli dersin uf çok detay şeyler ahha :d soru altı doldu okuyamaz oldum:D
Soran1 yılÖzelden taktik ver bakalım 😂😂😂
1 yılBen 20 günü bırak 2 gün görüşmesem elim ayağım titremeye başlar.
04 Yorumla
Soran1 yılKeşke biraz ona da aşılasan bu durumu daha 20 güne az dedi
Soran1 yıl10 gün sonra buluşuruz dedi bana sen benle sürekli buluşmak istiyorsun diyor eee sevgilimsin tabiiki de buluşmak isticem 20 günden beri yüzünü görmüyorum
- 1 yıl
Yok bana gelmez o ben kafayı sıyırırım hanımcı biriyim zaten uzak duramam okadar
Soran1 yılAnladım bu çocuk taş fırın erkeği tam
1 yılBen 3 gün görüşmesem değersiz hissederim sevdiğim insanla görğsemeyeceksem neden sevgiliyizki aq
02 Yorumla
Soran1 yıl20 gün olsa naparsın acaba daha 10 gün sonra buluşacakmış benle beyefendi😂😂
Soran1 yıl20 güne az dedi bi de evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu haldee
O kesinlikle iş yoğunluğu değil, sevgi azlığındandır..
Yolu açık olsun derim ben ona..021 Yorumla
Soran1 yılSevgisi az zaten ilk zamanlar köpek gibi peşimdeydi şimdi yookk
Soran1 yılSamanlık ateşi gibi sönüverdi aşkı
Soran1 yılTamam pardonn ben de severim ama yani sürekli peşimde kuyruk gibiydi
Soran1 yılEvet öyle ama şimdi çok değişti bugün gece vardiyasından çıktı son görülmesi 11.58 bi günaydın bile yazmadı
Soran1 yılÖküz az kalır bence daha fazlasını hak ediyor
Soran1 yılBen samimiyimdir
Soran1 yılTeşekkür ederim 🌸
Soran1 yılHelal olsunnn😂😂😂
Soran1 yılVay bee gene vaktin var her şeye
Soran1 yılAynen öyle😁😁
Soran1 yılİsmini vermek istmeyen seyircii
1 yıl20 gün uzak kalamam gider evini basarım en son ihtimal
08 Yorumla
Soran1 yılO da dedi en son evimi basarsın diye korkuyorum diyor
Soran1 yılÇğnkü ben sürekli ona buluşalım diyorum o da sürekli bbenle buluşmak istiyorsun diyor eee sevgilimsin tabiiki de buluşmak isticem 20 günden beri yüzünü görmüyorum 😭
- 1 yıl
Annesi de konuya dahil olup aaa sürekli buluşmak istiyor bu kız senle dıyecek diye bekledim istemsiz okurken
Soran1 yılYooo buluşmıyoruz ki 20 günden beri ne buluşması
- 1 yıl
Ben evini basıyordum valla sonra telefonda niye evimi basıyorsun sen derken gülüyordu 😂😂
Soran1 yılO da öyle diyor evimi basarsın diye korkuyorum diyor banaa
- 1 yıl
Bastıramazsan bastırırlar gülüm 😂😂 zaman kötü kolla flörtü 😂
Soran1 yılYok ya uğraşamam cidden
2 gündür görmüyorum acayip özlem ve hasret çekiyorum
022 Yorumla
Soran1 yılBen de ona sürekli buluşalım diyorum, o da bana sen sürekli benle buluşmak istiyorsun hep bunu dile getiriyosun diyor eee sevgilimsin tabiiki de buluşmak isticem 20 günden beri yüzünü gören cennetlik
Soran1 yılBi de diyor ki benim arkadaşım sevgilisiyle 3 aydan beri görüşmüyor dedi
Soran1 yılBenim sebeplerim var vs diyor
Soran1 yılO da çok çalışıyorum sen biliyorsun diyor o yüzden yanıma gelmiyor evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde bi de
Soran1 yılVardiyalı çalışıyor
Soran1 yıl3 vardiya bugün Bursa'ya gitmeye vakit buldu ama benim yanıma 2 dk uğramıyor
Soran1 yılÇünkü benden başka sevgilileri de var benle buluşmak istemiyor onlara yakalanırım diye
Soran1 yılPzeweňq yaaaa
Soran1 yılAyrılırken diyicem sen kendine ayda 1 kere görüşecek kız bul o zaman 2 gün buluşma acaba o kız napar onu benim gibi bir kızı asla bulamaz !!
Soran1 yılİşte biraz da hissetirmeli bence sadece lafla peynir gemisi yürümezzzz!
Soran1 yıl😊🌸
Soran1 yılGeçen ağladım biraz daha diyor ağlama bak beni kendinden soğutuyorsun böyle dedi ben sevgilime ağlamıceksem kime ağlıcem yaaa
1 yılBenimkiside öyle inan sürekli tartışıyorum görmek isteyen her türlü görür
06 Yorumla
Soran1 yılGel beraber ayrılakkk😂
Soran1 yılDaha 10 gün sonra görüşelim diyor evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde bi de
- 1 yıl
Aynen yemın ederim benımkide
Soran1 yılDaha 10 günü daha var dedi görüşmemizin
- 1 yıl
Aşkım mesajdan yazsana KS kaldırıyor yorumları sohbet amaçlı diye
Soran1 yılBugün gece vardiyasından çıktı son görülmesi 11.58 ama bi günaydın bile yazmadı
7/24 çalışıyor mu ya hu ayni sehirde neden görüşülmesin ki
010 Yorumla
Soran1 yılFabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait haftada 1 gün tatili var
Soran1 yılDün pazar günü tatili olduğundan buluşalım dedim babamla araba pazarına gidicem, annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son
Soran1 yılAma dün markete gitmiş ondan gelmemiş yanıma 😂 ağlasam mı gülsem mi bilemedim 😂
Soran1 yılİş bahane ediyor sürekli bunu söylüyor artık çok sıkıldım biz evli değiliz nişanlı değiliz dedi sürekli buluşalım diyorsun diyor tabiiki de buluşmak isticem 20 günden beri yüzünü görmüyorum
Soran1 yılBugün Bursa'ya gitti her şeyini haber veriyor arama ve mesajlaşmada sıkıntı yok ama nedense buluşmak istemiyor sebeplerim var diyor bilmiyorum 🤷♀️
Soran1 yılSıkıntı yani
1 yılYani olabilir neden olmasın? Şimdi ne iş yaptığı önemli tabi.
026 Yorumla
Soran1 yılFabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait haftada 1 gün tatili var
- 1 yıl
eee 1 gün boslukta bulusun
Soran1 yılBugün buluşalım diye ben teklif ettim babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de özledim napayım 20 gün önce gördüm en son 😭😭😭😭
- 1 yıl
Yani ne diyim bilemedim şimdi sebepleri de sudan sebepler değil :D
Soran1 yılHaklı yani diyosun
- 1 yıl
Haklı haksız yok burada
Forsat olmamıs ki hafta içi görüşelim de demiş zaten - 1 yıl
Tabi sen tüm gün başka şekilde görüşmek istiyorsan bir şey diyemem :D
Soran1 yılNe alaka ya evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde
Soran1 yılİnsan bi 10 dk gelir yanıma
- 1 yıl
O zaman tamam ayrı
nerden bileyim bana ne atar yapın :D
Soran1 yılAyrıl diyosuunnn
- 1 yıl
Yuh ağzımdan bile cıkmadı hfhgh
Soran1 yılNe dicen?
- 1 yıl
senin derdin bundan ayrılmak mı
Soran1 yılHayır onu kendimi anlattırmak halimi anlamasını istiyorum
- 1 yıl
Halin neymiş ki? altı üstü görüşemediniz :D
Soran1 yılAma ben ona bugün yastık örmüştüm ona vercektim seven insan bahane aramaz
- 1 yıl
Bunu ona dedin mi? Bir de derdini ona anlat kesinlikle
Soran1 yılEvet mesajları atayım istersen sana özleden
Soran1 yılBana hiçbir şey demedi
- 1 yıl
Sen bilrisin
Soran1 yılYastık örücem sana hediye getirdim dedim
Soran1 yılHatta ben yanına geleyim dedim istmedi hafta içi görüşelim dedi hafta içi de gece vardiyasında olacak nasıl buluşcaz bilmiyorum
Soran1 yılSeven insan bahane aramamalı
- 1 yıl
yanına nereye gidiyorsun peki
uzun uzun konuscaksak mesaj atsana daha rahat olur
Soran1 yılEvinin önüne gelecektim onun
- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
u 1 yılBen master yaptığım için 20 gün cok az bir süre aylarca bile olur benim için
18 Yorumla
Soran1 yılEvlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde
- 1 yıl
Çıksın cama prenses
Soran1 yılBugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem annemi de köyden almaya gidicem gelemem dedi hafta içi buluşalım dedi ben de ona yastık örmüştüm ona vercektim ben diyorum daha yanına geleyim seni göreyim diye bunları erkek yapması lazım 20 gün oldu ilgisizliği beni soğutuyor ne vardı 10 dk beni görsen?
Soran1 yılÇıkmıyo bana gelme diyor başka gün ayarlarız diyor onu da yapmıyor
- 1 yıl
Düşme üzerine o zaman o sensiz duruyor sen de pek ala durabilirsin
Soran1 yılO zmaan ayrılırız
- 1 yıl
Boylede hergun kafada kur dur
Soran1 yılÇok belirsizlik içindeyim
Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Normal tabi.. Arada bir kafayı dinlendirmek lazım, hergün, hergün sevgiliyle pompa olmaz.
05 Yorumla
Soran1 yılYuhhh yaaa 20 gün oldu zaten görmeyeli
Soran1 yılAynen evlerimiz arası 15 dk yürüme mesafesinde
Soran1 yılNe alaka ya o sizin oğlunuz ama bu benim sevgilim 2'si aynı şey değil ki
Gizli Üye(18-24)1 yıl20 gün mü? Uzay boşluğuna gitse 20 günlüğüne tamam ama aynı gezegende yaşarken bu kadar uzun süre görüşmemenin normal olduğunu söyleyemem
14 Yorumla
Soran1 yılEvlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde ne diyosun sen?
Cevap sahibi1 yılBaşta şakasına söylemiştim ama durum cansıkıcıymış okudum diğer cevapları da şimdi. Sabret yani illa iyi veya kötü netleşir, işi gücü ne durumda gerçekten biz bilmiyoruz sonuçta
Soran1 yılArtık klavye alışmış valla yazmıyorum direk tıklıyorum 😂😂ondan cevaplar aynı olabilir😂
Gizli Üye(30-35)1 yıl20 gun mu oha... ne işi yapıyormuş bu...
Bahane canım, hatta net bir şey soylim seni sevmiyor. Yaşandı ve tecrübe edildi.
14 Yorumla
Soran1 yılFabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait
Cevap sahibi1 yılAh tatlım yaa..
Yukarıdaki yorumumu tekrar oku.
Soran1 yılOkudum 3 kere okudum hem de😑😔
1 yılNormal yani kimse kusura bakmasın hayatta her zaman her şey istediğimiz gibi gitmeyebilir.
037 Yorumla
Soran1 yılNormal değil evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde bi zahmet 10 dk yanıma gelse beni görse fena mı olur
- 1 yıl
Kusura bakma da soru da belirtsen iyi olurdu ama
- 1 yıl
Fena olmaz super olur gece Yarısı da gelir yakınmış sonuçta
Soran1 yılYakınız ama gece yarısı gel diyorum sen nasıl çıkacaksın diyor ben de diyorum bakkala diye gelirim yanına diyorum gene de gelmiyor arkadaşlarının yanına kahveye gidiyor
- 1 yıl
Orasını bilemem yakın ise gelmesi gerekir bence bu lakin herkes aynı değildir.
Soran1 yılEvlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde daha ben diyorum yanına gelebilir miyim diye
- 1 yıl
O zaman sen kalk git asagidayim gel de yoksa bir daha gelsen de yokum de
Soran1 yılBen mi gideyim ta evine kız halimle ona yastık ördüm bugün buluşsaysık hediye verecektim olmadı bi de arabamla evinden alıp yemeğe çıkarayım bunları erkeğin yapması lazım bence
- 1 yıl
Ee ne yapayım yapmıyor arkadaş kulağından tutup ben mi getireyim
Soran1 yılYapmıyor lafa gelince de ben sadece değer veren kız istiyorum diyor
- 1 yıl
😅😅😅 lafa bak ya adam bu işin kitabını yazmış gibi
Soran1 yılBi aralar boğaz köprüsüne adımı yazdırcam dediydi
Soran1 yılSaman alevi gibi ilk zamanlar çok ilgiliydi sonra söndü gitti
- 1 yıl
AA bak ben onu yapmıştım njgaz koprusun de evlilik teklifi çok iyi bir şeymiş bence tekne kiraladim falan
- 1 yıl
O zaman sende fazla anlam yüklemeyin istersen
Soran1 yılAilemle falan tanıştırcam diyordu şimdi acelesi yok diyor
- 1 yıl
Canım benim Allah yardim olsun ne diyeyim iyi tart iyi düşün derim
Soran1 yılZaten olacağı ayrılık bi buluşam diye adama söylendim adam beni 8 saaten beri ne yazıypr ne arıyor
- 1 yıl
O zaman sende yazma arama o seni bulmak için uğraşsın
Soran1 yılO arıyor soruyor mesaj atıyor onda sıkıntı yok zaten
- 1 yıl
Sorun yanına gelmemesi mi
Soran1 yılEvet
Soran1 yılÇok muhafazakar mı diyorum bazen başbaşa oturmamız sence doğru mu dedi bana😔
- 1 yıl
Sende cevap verme mesajlarına merak etsin gelsin
Soran1 yılEtmez ooo
- 1 yıl
Sende ona göre davran
Soran1 yılOhhoo o zaman çoktan giderr
- 1 yıl
Neyse sana kolaylıklar dilerim benim elimden gelen bir durum yok başarılar bu yolda
Soran1 yılİlk baş bi konuşayım sonra duruma göre kendini düzeltmezse yol veririm
- 1 yıl
Olabilir dene bakalım
Soran1 yılOkeyyyy
- 1 yıl
😅😊 sonuçtan beni de haberdar edersin merak ettim durumu
Soran1 yılUnutmazsam inşallah
- 1 yıl
O zaman unutursun 😅
Soran1 yılHatırlat
- 1 yıl
Nasil gizlisin ama çık şu gizliden
Soran1 yılNasıl çıkılıyor bilmiyorum
İmkansız yani uzak mesafe değil ise normal buluşmaktan bahsediyorsak bence normal değil ya insan sevdiğini vakit ayırır ayırmalı bu kadar kariyer insanı ise neden ilişkiye başlamış
118 Yorumla
Soran1 yılUzak mesafe değil evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde
Soran1 yılSadece çok çalışıyor fabrikada çalışıyor tırlar geliyor yük indirip yük bindiriyor sonra onları bilgisayardan kaydını yapıyor vardiyadaki tüm sorumluluk da ona ait haftada 1 gün tatili var
Soran1 yılO gelmiyor ki daha ben diorum ona gel git yanıma diye
Soran1 yılBugün mesela markete gitmiş ondan gelmemiş yanıma
Soran1 yılÇok haklı buldum ben açıkçası😂😂
Soran1 yılBugün bi de hediye verecektim yastık ördüm ama buluşmadık
Soran1 yılAaa sanaa veriyim o zmaan benim kocayıı😂😂😂
Soran1 yılBen hep değer beklerim değer verenin hayatını da cennete çeviririm
Soran1 yılYok kalsın 😄
Soran1 yılSağolll
1 yılSeviyorsa zaman ayırır ya. bir şekilde yapar yani. Hem beni sevip bana bakması gerek öyle olmaz ki 20 gün dışarıda kim bilir kimlerle birlikte olacak öküz hödük canım
13 Yorumla
Soran1 yılÖküz hödük zaten daha ben teklif ediyorum buluşam diye bunları erkek yapması lazım
Soran1 yılBugün markete gitmiş ondan gelmemiş yanıma
Soran1 yılDalga geçiyor benle 😂
1 yılAynısını bizzat yaşadım işi de polis bu arada ve bir anda terk etti beni kısacası seven sevdiğini ne kadar yoğun olursa olsun bir yolunu bulup görmeye çalışır.
110 Yorumla
Soran1 yılPolis olamsına rağmen ne sıklıkla buluşuyodunuz
- 1 yıl
36 izinlerinde yani haftada bir ama sonra sonra o 36 izinlerinde de yoğunlaşmaya başladı bir şekilde bahaneler üretti ayrılmadan önce 20 küsür gün görüşmemiştik ve birden ayrıldı
Soran1 yılAnladım ama benimki arıyor soruyor mesaj atıyor onda sıkıntı yok da işte evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde fakat beni görmeye gelmiyor
Soran1 yılİşim var diyor sürekli fabrikada çalışıyor
Soran1 yılBugün buluşalım diyorum babamla araba pazarına gidicem gelemem dedi annemi köye götürcem dedi öyle geçiştirdi
Soran1 yılAradım sadece markete gitmiş çok yoruldum dedi gece vardiyasına gidecek birazdan
- 1 yıl
Emin ol biz her dk konuşup satte bir araşıyorduk bir kaç aya da söz düşünüyorduk yani gerisini sen anla :)
Soran1 yılİlk zamanlar bana da öyle derdi samanlık ateşi gibi çabuk sönüverdi
- 1 yıl
Beni dikkate alıcak olursan yol ver derim yoksa yakın zaman da zaten o senden ayrılacaktır.
Soran1 yılAman ayrılsın zaten kendinden soğuttu iyice
Gizli Üye(30-35)1 yılBence maalesef sıkılmış ya da eski ilgisi kalmamış. Böyle başlıyor bitişler genellikle
04 Yorumla
Soran1 yılArıyor soruyor mesaj atıyor onda sıkıntı yok ama nedense buluşmak istemiyor sebeplerim var diyor anlamadım
Cevap sahibi1 yılMaddidir belki sebep, ya da yüzündeki bi yarayı sivilceyi bile takar bekletir bilemeyiz. Aldatıyor da olabilir erkeklere güvenmek saflık olur, bir şekilde anlayacak olan sizsiniz mesafe koyarsanız seviyorsa panik olur
Soran1 yılMaddi sıkıntısı var evet araba yaptıryor borçları var ama 2 çay içsek benle vakit geçirse ne kaybeder kii 2 çayy kaç para yaaa Max 50 TL 😅
1 yılbiz ayda 1 2 defa görüşebiliyoruz uzak ilişki ikimizde çalışıyoruz ayriyetten yani buna rağmen ayda 1 2 defa görüşebiliyoruz diyorum gerisini sen düşün normal mi değil mi
01 Yorumla
Soran1 yılBizim evlerimiz birbirine 15 dk yürüme mesafesinde olduğu halde yanıma gelmiyor telefonda ve mesajlaşmada hiçbir sıkıntı yok herşeyini haber verir ama neden buluşmuyorusun deyince benim sebeplerim var vs diyor bana anlatmıyor
Gizli Üye(36-45)1 yılSevgilik bana ciddi bir ilişki durumu gelmedigi için normal geliyor.
010 Yorumla
Soran1 yılİlk zamanlar çok ciddiydi ama annemle tanıştırcam seni istiycem derdi şimdi ise yüzünü gören cennetlik ve 30'a kadar yolu var diyor evlenmezsem evlenmem dedi
Cevap sahibi1 yılSeni oyalamiyor o artık aklın varsa görürsün. Ona göre kurtar kendini. Erkekler böyledir seni aşık eder sonra g. tune bakmalarina sebep olurlar. bence sen onun g.. tune bakmadan o seninkine baksın. cunki bu adam seni sevmiuor canım seven adam hep girmek ister 20 gün sen aşık olduğun sevdiğini ozlemezmisin. Narsist olabilir ve senin onun arkandan kosmandan besleniyor olabilir bence ayrıl ayrilmadsn önce hiç arama bak bakalım seni elinde tutmak için yine sana yem atacaktır. Sen aramadiginda bitmiş deyip kolayca seni bırakacaktır. Evlenmeden derhal kurtul. Umarım cinsel munasebet kurmadin.
Cevap sahibi1 yılİlk cümle yanlış seni oyaliyor olacakti klavye hatası kusura bakma.
Soran1 yılHayrı cinsellik yaşamam asla evet narsist biriz zaten tam üstüne bastın bunu diğer yorumlarda da belirttim zaten okumuşundur
Soran1 yılDaha bana diyor 10 gün sonra sen kamptan geldikten sonra buluşuruz diyor
Soran1 yılSende hep benle buluşmak istiyorsun diyor eee sevgilimsin tabiiki de buluşmak isticem 20 günden beri yüzünü görmüyorum
Cevap sahibi1 yılGerçekten devam mı edeceksin bu sürpüntü ile. Gerçekten mi? Bence en yakın saatlerde kendine gel ve kendine siz verip ayrıl istersen ayrılma tarihini yazayım 22 Ocak salı. Saatini sen belirle. Bence bu sana belkide bir uyaridir. Uzak dur ondan o mutluluk verecek bir erkek değil.
Soran1 yılOnun kendine hayrı yok sadece telefonda seni seviyorum bitanem canım kuzum gülüm demekle de ilgi verilir mi?
Cevap sahibi1 yılHayır olmaz elimde tutuyor işte. Bu çok basit seni yemliyor sende o yemi telefindan bile yiyorsun ablan olarak söylüyorum bunları çok iyi biliyorum ben o adamdan sana sevgilide olmaz kocada arkadasta uzaklaş.
Soran1 yılAha ah o kadar haklısın ne diyim 😔 insna bi gelir yanıma yaaaa
- Devamını Gör (121)
Devamını Gör(166)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği