Okuduğum bölümü bıraksam mı bırakmasam mı kafam çok karışık nasıl bir yol izlemeliyim doğru yolu nasıl bulurum?

Bu aralar hep acaba diyorum. Acaba bölümü bırakıp yeniden mi yks ye girsem... Bilgisayar mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim. 12. sınıfta pandemi olmuştu sonra 1 sene mezuna bıraktım tabi benim psikolojim iyi değil o aralar 1 sene daha çalışmaya karar verdim deprem oldu. Depremden sonra iyice bıraktım dünya hayatı boşmuş diyerek. Çok iyi olmayan bir üniversiteye yerleştim. Tabi üniversiten iyi olsa bile insan bir çaba göstermezse yol alamaz o yüzden derslerim haricinde ekstra bir şeyler için çabalıyorum. Ama sanki çabalarım mezun olduktan sonra boşa gidecekmiş gibi hissediyorum. Küçüklükten beri hep çalışkan bir insandım hâlan da öyleyim ama olduğum bulunduğum yerin hakkım olmadığını sanki başka bir yere aitmisim gibi hissediyorum. Yeniden sınava hazırlanırsam tıp okumak için hazırlanırım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum tavsiyenize ihtiyacım var.
Okuduğum bölümü bıraksam mı bırakmasam mı kafam çok karışık nasıl bir yol izlemeliyim doğru yolu nasıl bulurum?