Almanya’da Yaklaşık 2 sene terzi mesleğini okuyorum çünkü moda tasarımcısı olmak istiyorum fakat lise öğretmenim bana dediki önce terzi okuman gerek sonra tasarımcı ola bilirsin bende öyle yaptım fakat terzilik benim sevmediğim meslek ama zorundayım. okulda şu an notlarım düşük ve ne yapacağımı bilmiyorum bu mesleği hiç okumak istemiyorum ama devam etmek zorundayım babaannem bana diyor ki okulu bırakma mesleği eline al sizce devam etmeliyim mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İşi temelinden öğrenmiyorsan eksik kalırsın. Yani doğru söylemişler. Madem terziliği sevmiyorsun iyi bir tasarımcı da olamazsın çünkü iyi bir tasarımcı olmak için kumaşı da tanımalısın terziliğin inceliklerini de bilnelisin ki o tadarımı yaparken kullanabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ben terziliği sevmedim ama zorundayım çünkü tasarımcı olmak istiyorum
Soran+1 yılSen ne mesleği okuyorsun
En İyi Cevaplar
Hayallerin moda tasarımcısı olmaktan geçiyor. Ee bunun için de terzilik işleriyle haşır neşir olmayı sevmen icap eder. Nasıl oluyor da bu mesleğin o tarafını sevemiyorsun anlayamadım. Bir insan mesleğini bütünüyle sever...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
7Cevap
+1 yılHayalin neyse onun için mücadeele et. Yanında bigün kimse kalmaz ama hayallerin emeklerin hep seninle olacak
00 Yorumla
+1 yılBence de devam etmelisin. Modacı olanların hepsi terzilikten geliyor. Kumaşı dikişin türünü iyi bilmen lazım ki doğru kıyafet tasarlayabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten moda tasarımcısı olmak istiyorsan bırakma derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden kendi ulkende faydalanmiyorsun? Neden herkes avrupaya kaciyor? Anca tiktoktan izleyip gidiyorsunuz avrupaya, gitte turkiyede bi ise yara
08 Yorumla- +1 yıl
Gidemeyenler delirmiş yine :DD
Cevap sahibi+1 yılNe alaka? Kendi ulkesinde faydasi bulunsun. Bu arada ben yurtdisinda dogdum yasiyom🙂 buraya heveslenerek gelenleri anlamiyorum sadece
- +1 yıl
E sen gitsene madem Türkiyeye
madem orası o kadar kötü :D - +1 yıl
ekonomi cok iyi
norvecten selamlar
Cevap sahibi+1 yılBen nediyorum sen nediyorsun dediklerimi anlamadin galiba
- +1 yıl
Bence sen trollsun
Cevap sahibi+1 yılEvet trollum nasil anladin
- +1 yıl
Yurtdisinda dogdum burada yasiyorum diyon ona niye kendi ülkene faydan yok diyon mantik disi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlmanyadasinya merak ettim ordaki kizlar nasil guzelmi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılModa tasarım diye bir bölüm var diye biliyorum terzilik niye okuyosun
00 Yorumla
+1 yılMadem moda tasarımcısı olmak için mecbursun başka yolu yok terziliği sevmiyorsan nasıl modacı olacaksın zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok kararsızım
- +1 yıl
Modacı olmanın başka yolu var mı
- +1 yıl
orada araba tamirciliği puanları nasıl lisede düşük mü yüksek mi nasıl öğrenciler tercih ediyor
Soran+1 yılBilmiyorum ama hauptschule veya realschule okulu çıkarırsan istediğin mesleği okuya bilirsin ama notlarına göre
Soran+1 yılSen hangi mesleği okuyorsun?
+1 yılElbise dikmeyi bilmeden nasıl tasarımcı olacan acaba? Sende iş yok. Bırak gitsin tembel
00 Yorumla
+1 yılElbise dikmeyi bilmeden nasıl tasarımcı olacan acaba? Sende iş yok. Bırak gitsin tembel
00 Yorumla
+1 yılBence mutlu olmadığın hiçbir şeye devam etme
00 YorumlaBabaanneni dinle ve devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevmiyosan bırak sevdiğin şeyi yap
08 Yorumla
Soran+1 yılAilem kızar ve akrabalarım herkese başarsız olduğumu söylerler utanırım ya 😔
Cevap sahibi+1 yılDiğer insanların düşüncelerine göre mi yasayacaksin?
Soran+1 yılÖyle yaşamak istemem ama Ailem çok baskın yapıyor yaşın gidiyor falan. Bir an mesleğini çıkar diyor az kaldı bitirmene
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum herkesin karakter yapiis farklı ben mesela edebiyat okuyodum okulu biraktim kimse de benden hesap soramaz kendi tercihim kendi kararimdi.
Cevap sahibi+1 yılGerçi Almanya'da yasiyosan gelecek kaygım yok ki
Soran+1 yılŞuanda ne mesleği okuyorsun
Cevap sahibi+1 yılPolis olucam
Soran+1 yılNe kadar kaldı bitirmene
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence hayalin neyse onu oku
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGönlün neyi istiyorsa onu yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlmanya'da yaşıyorsun ne güzel
01 Yorumla- +1 yıl
Ama beceriksizmiş
Etme
00 Yorumla
+1 yılEğer sevmiyorsan neden iki yıl okudun
00 Yorumla
+1 yılÖyle bölüm mü var ya
00 Yorumlaİşten kovmalı😄😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevam etmeyin
00 YorumlaDevam etmelisiniz
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Okuduğum bölümü hiç sevmiyorum, bırakmak istiyorum. Hayallerim için devam etmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat