Muhendislik alaninda onde olan bazi global firmalarin TR bölgesindekilerin ise giren stajyerlerine bakiyorum yuzden 60 a 40 kiz erkek. Kizlara 40 k dan rahat ofiste işe başlat erkeklere 25 bine yoğun uş yükü ver sömur.
Bu devirde kadın olmak istedigim kadar hiçbir şey olmak istemedim bu hayatta.
Kadınlık hayatta her sorunu çozer, işsizsen iş verir, paran yoksa verirler, açsan doyururlar, depresyondaysan bedava psikiyatri.
Erkekler değersiz, canları kıymetsiz yaratiklar zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sadece şirketler değil özel sektörde her alanda kadın çalışan istiyorlar. Bu kadar saçma bir toplum duymadım, kadınlara tapıyorlar resmen.
Özel sektörden bahsediyorum zaten. Kamu sektoru asiri liyakatli bunlara kiyasla
Berbat bir hayatta yaşıyoruz bu ülke sınırlarında.. yurt dışı şansın varsa kaç kurtul
Para lazım, önce de iş bulamam lazım. Kadınları işe almayi birakip ehlini alsalar bitecek bu
Ama yok ben erkegim benim canim degersiz. Gideyim asgari ucretle kasiyer olayim ama asko kusko kizlar hmeen bulsun is eforsuz
Hiçbir alakası yok bence zaten çalışanlar yarı yariya olabilir bu anormal bir durum mu
Ki hiçbir kadın mühendis 40 binle başlamıyor
25le falan
Müh. fakültesinde yuzde 70 erkekler mezun oluyor. Ama kurumsallarda zorla kadin aliniyot
Ben o sirkete 20 kere basvuru yaptim ertesi gün red yedim hepsinden ama hayatinda proje yapmamis teknik bilgisi olmayan kızı oldugu gibi uzun dönem staja alip kadroya gecirmisler
Yıllardir kendimi gelistiriyorum ciddi anlamda ama hayatini erkek arkadasiyla clublarda kafelerde, lüks restoranlarda geciren aşko kizı hemen aliyorlar ben dimdizlak kaliyorum
Muhendislik yapan sirkette erkek cogunlukta olsa ne degisir ayrica? Kafede barista mi aliyorlar sanki? Kadin erkek calisan sayisi esit olsa ne degisecek ne faydaai var. İşi hakeden alsin. Liyakatsizlik özel sektörde daha çok
Genelde eevt
Neden?