Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sorunun cevabı basit Kaç Kadın NONOŞ gay gibi kız gibi feminen erkekten hoślanıyor? Çok çekiciler eriyorum bitiyorum mu diyorsun yoksa Iyyyyy mi diyorsun Serseri erkek neden Enfediye göre daha çok seviliyor? Daha maskülen ve eril olduğu için değil mi?
Eee belli ki hiçbir Kadın ikinci bir Kadın aramaz ilişkide Bunun tam terside böyledir. Hiçbir Erkekde (Hanım evladı sünepe) Değilse İkinci bir Erkek aramaz. Maskülenlik Erkeksiliktir. Erkek gibi davranan kadını kim ne yapsın Höt zöt konuşan Küfür eden Erkek gibi El kol sallayan Lan lu lunlu konuşan Sürekli kavga çıkaran İncelikten tatlılıktan bi yoksun Ayı hırbo bir Kadın dünyada ki en itici şeydir bir ERKEK İÇİN o yüzden size medya bunları pompalıyorsa S, alak gibi bak izle gör inan mallığını bi kenara bırakın beyninizi kullanıp uyanık olmayı ögrenin Toplumsal cinsiyet zırvasına zemin hazırlamak için Kadınları Erkekleştirmeye Erkekleride Kadınlaştırmaya çalışıyorlar. Fındık kadar olan beyninizi çalıştırsanız yeter. Kadın dediğin kadın gibi olacak öyle davranacak Feminen olacak Maskülen değil Çok niyetliyse Gitsin eline bi tesbih alsın Agalarla takılsın köprü altlarında
55 Yorumla- +1 yıl
Sakin ol Champ shdjak
Cevap sahibi+1 yılSakinim de bazılarına sert konuşmak gerekiyor. Bu kadar basit birşeyi anlamaktan aciz olmaları bir yana Beyni yıkanan bir kesimde yorumda kendini belli etmiş zaten.
- +1 yıl
Günümüzün feminizminin cinsiyet sözleştirme politikalarına ışık tutan manifesto niteliğinde bir yazı olmuş. Tebrik ederim azizim. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
- +1 yıl
*cinsiyetsizleştirme politikaları
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi Eyvallah kardeşim farkındaliğin artması umidiyle artık. Gerçi bu millet sorgulama bak izle kabul et ikna ol Saflığı varken biraz zor.
En İyi Cevaplar
+1 yılKadında feminen özellikler daha çekicidir her zaman. Feminen cinsiyet rollerini sinyalleyen bir dış görünüş ve davranış biçimi erkeklere her zaman daha çekici gelir ve uzun süreli ilişkilerde referanstır. Çünkü feminen özellikler, doğurganlığı simgeler. Şahsen konu evlilikse ben feminen özelliklere sahip bir kadını her zaman öncelik olarak görürüm. Maskülen kadınla evlilik yapmam. Hemcinsim gibi hareket eden bir kadın, gözüme kısa süreli ilişkide çekici gelse bile uzun süreli ilişkilerde askerlik arkadaşımdan farkı kalmaz.
Eğer konu kısa süreli ilişki ve cinsellikse erkekler, feminen kadınlarla da yaparız, maskülen kadınlar da yaparız. Genç kızlarla da yaparız. Orta yaşlı dullarla da yaparız. Hatta bir erkeğin partner havuzu yoksa 50 yaşında bir kadınla da sevişir. Şişman ve çirkin bir kadınla da sevişir. Biz sizin gibi değiliz Sosi. Bizde hipergami çıtası yok çünkü.
Erkeklerde testosteron hormonu, kadından 19 kat fazla salgıladığı için kadınların çoğunun gözümüze güzel ve seksi olduğu yanılsaması var. Oysa kadınlar, erkeklerin sadece %5'ini görsel olarak yakışıklı ve çekici bulur. Sadece onları gördüğü an doğal cinsel uyarım hisseder. Ama partner havuzu geniş yüksek değerli chad erkekler için geçerli değildir bu durum.
Sonuç olarak; KADINLAR, ERKEKLERİ SEÇER. ERKEKLER İSE KENDİNİ SEÇEN KADINLAR ARASINDA TERCİH BELİRLER.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılMaskülen kadın bana hiç çekici gelmiyor. Kadın feminen olmalı, edalı olmalı, işveli olmalı, cilveli olmalı. Bir yatakta bir erkekle bir de erkekimsi tavırda kadın hiç de hoş olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani kimisi sever ne diyim. oda arkadasım öyle. misal ben olsam dünyada kız kalmasa anca öyle olurdu ama koca bulmus 3 cocuk yapmıs. nasıl sert. dandun konusmalarına sahit oldum. cocuguna bile bagırıyor artık sanki o dogurmamıs. la mal bu ya dedi ben duydum ya. hayatımda bir sürü anne gormusumdur ama böyle bişey hiç yasamadım. kocasına sanırım telefonda ayı gibi yani ayı dedim ama öyle konusuyor. eleman artık alısmıs darılmıyor. ruhu böyle kadının. kilodunu indirse malzemeyi görsem hani tra olsa sasırmam valla o derece erkeksi geliyor bana. :)
14 Yorumla- +1 yıl
https://youtu.be/lojkhQE2IBU?si=UGxQgUCe9RhHD9Wn
Sorry ahdj ama aklıma bu geldi
Cevap sahibi+1 yılbu ne :D
- +1 yıl
Ohooo Gülşen klibi izle shdhs
Cevap sahibi+1 yılgülşen hımm severiz
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Maço erkekler, maskülen kadınlar tercih edilse ne olacak? Ondan sonra en uzun ilişkiniz ne kadar sürdü? 3 ay 5 ay cevabını verebilirler. Yalama olmuş vida gibi gezerler ortalarda.
Önemli olan tercih edilmek değil kalıcı olabilmek. Diyebiliyorsan en kötü şöyle 10-12 yıl hah o zaman doğru tercih demektir.
18 Yorumla- +1 yıl
Vay sözlere bak :D
- +1 yıl
Şımarma be :D
- +1 yıl
Gaz, fren , şansuman halim duman gjhbjknk
https://ibb.co/K71XSS5 - +1 yıl
Yok pansuman :D
- +1 yıl
😅
+1 yılerkekler kendileri gibi düz düşünüp yaşayan.. duygusal ya da romantizm kokmayan.. ama yatağa gelince sertlikse sertlik.. cilveyse cilve her yönden sınırları zorlayan hatun isterler.. bunun dışında söylenen her şey boş olur.
43 Yorumla- +1 yıl
Romantizmi sadece kadınlar mı seviyor
- +1 yıl
Erkekler erotizm dışında hicbirşeyi sevmiyor.. en romantik gördüğümüz erkek emin ol ki sadece rol yapıyor.. maalesef bu böyle.. beyinlerinin içine girebilseydik dudağımız uçuklardi.. izlediğimiz en dolu gerilim dolu film onların düşüncesinin yanında sıfır kalırdı..
- +1 yıl
İşte bu sebepten aşkı da bilmiyorlar, sevdayı da :D
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEda, işve, cilveli kadınlara sözüm yok ama nolur sadece eşinize sevgilinize cartınıza curtunuza yapın herkese yapanlar var görünce midem kalkıyor yani dillerden farkları yok gözümde özür dilerim hshsjsjjssj
14 Yorumla- +1 yıl
Dilberden olacaktı
- +1 yıl
Cartına curtuna yapıyor onlar :D
- +1 yıl
Herkese yapanlara hitaben hwhjwkw
- +1 yıl
Olsun lazımbazıhatalar :D
+1 yılKadınların feminen değil maskülen yüzleri daha çekici bulduğu, sakallı ya da sakalsız olması fark etmeksizin hem kısa hem de uzun dönemli ilişkilerde maskülen yüzlü erkekleri tecih ettiği bilinir. Genel kültür tabi bilmeyenler için.
11 Yorumla- +1 yıl
Soru o değil tabii.
+1 yılMaskülen kadını taşımak zordur tecrübeyle sabit.
Yerde sürütür, ömür çürütür. Kadın doğasına uygun olmalı. Birazcık nazenin, birazcık cilveli.
12 Yorumla- +1 yıl
Burada tecrübe konuşuyor shdhaj
- +1 yıl
Her zaman
+1 yılMaskülen kadınla tertip olunur, kısa dönem askerlik yapılır, tavla oynanır, kavgaya gidilir sevgili olunmaz
Edalı cilveli dişi tercihimizdir.
18 Yorumla- +1 yıl
Edalı cilveli dişi kavga edemez mi :D
- +1 yıl
Ahaha hayır ya :D belki işvelinin içinden kaplan çıkacak
- +1 yıl
Kedi yaparız kaplanı sıkıntı yok 🦖
- +1 yıl
Ama bi saniye ya, sen kavgaya karışsan hatun kişisi de kafasına şişe geçirse sandalye falan :D hoş olmaz mı, olur olur 🐊
- +1 yıl
Buna varım 😌
- +1 yıl
💪😌
- +1 yıl
🤣😂😂😂
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. https://youtube.com/shorts/oOEqjf7mKYI?si=B2qEcVTG_hI7o17X
Maskülen kadın görünce benim eşgal.117 Yorumla- +1 yıl
:D delirdin sen iyice her yere bunu atmayınız
- +1 yıl
Olmaz bu herif kıl :D sen başka bul
- +1 yıl
Koş, bul gel 🥺
- +1 yıl
Tehdit mi ediyon olmmm 🤨
- +1 yıl
youtube.com/shorts/9q7KzkjUClY?si=uBoZBWus1jqCsF6v
Asdfhjasdfasdf - +1 yıl
Üff :D ya bıraaak
- +1 yıl
Ne atacaksın merakla bekliyorum
- +1 yıl
https://youtu.be/-lu3nGCKzKU?si=gqp8NRjd3br5AspS
Sosiyi delirtirken aldığım keyif asdfhjasdf - +1 yıl
Piüüüh :D gıcık Colin
- +1 yıl
Her zaman uyuz bekleriz :D
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe aradıklarını daha bulamamışlar mı? Yaşlarına başlarına bakıp utanmalılar , sanki şeker alıyorlar bakkaldan 😅
12 Yorumla- +1 yıl
😅 katıldım bitti
- +1 yıl
😁
+1 yılÖyle bir şey olduğunu hiç sanmıyorum ya. 😅 Ama artış gösterdiğine de eminim.
Çoğunluğun tercihi yine maskülen olmayan kadınlarda.13 Yorumla- +1 yıl
Artış var, erkek fatma seviyorlar artıkın djdjs
- +1 yıl
Çok üzülüyorum çok dkdk
- +1 yıl
Ağlama dur beni de ağlatacaksın 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s +1 yılAlakası yok erkekler cilveli kadın için kurşun atar kurşun yer, maskülen kadından korkuyorlar
23 Yorumla- +1 yıl
Kurşun atar diye mi jdjd
- +1 yıl
Olabilir skdskd
- +1 yıl
😂
+1 yılMaskelen de ne olaki 🧐 maske takan iki yüzlü şerrolar mı oluyor
15 Yorumla- +1 yıl
Maskelen mi yazıyor orada 😒
- +1 yıl
He düzelttin ya kesin bilirim şimdi 🙄 Bak yazmasını bile becerememişim 😏 maskülen
- +1 yıl
Erkeksi :D
- +1 yıl
Böyle böyle eşcinselliği normalleştirdiler 🙄 kadınlar da metroseksüel sever 🙄 bak onu doğru yazdım herhalde 😏 erkeksi sevsek ondan daha erkeksi erkek vardır 🤷🏻♂️
- +1 yıl
Seviyorlar köle ruhlu insanlar :D
+1 yılYok tam aksine cilve yapmasını yapmasını bilen kadın çekici ama yapmacık olanı asla değil
14 Yorumla- +1 yıl
Bunun da yapmacığı mı varmış djdj
- +1 yıl
Şebek olan kadınlar var cilve yapayım derken skdjs
- +1 yıl
O da doğuştan geliyor herhalde 😂
- +1 yıl
Sanırım 😄
Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Edalı işveli kadın tercih edilir tabi ki, ben kendim erkeğim. Ne yapayım elin erkeksi kızını 😂
114 Yorumla- +1 yıl
😅 hem arkadaş hem sevgili olur ne hoş djdjs
- +1 yıl
Göz önüne gelince Deliha tipli :D karşı cins bana hep hacı dedi djsja
- +1 yıl
Delihayı izlemedin mi sjdja
- +1 yıl
Üff esprilerim hep havada kalıyor 😂
- +1 yıl
Evet senin suçun dhsja nasıl izlemezsin 😅
- +1 yıl
Yok, şaka bir yana Recep İvedik kadın versiyonu gibi ilgini çekmemiştir djd normıl
- +1 yıl
Ricalar :D
+1 yılEdalı işveli diye şarkı yazmış bir milletiz elbette terch yönlendirmesi hep yapılıyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Öyle bir şarkı bulamadım 🙄
- +1 yıl
https://youtu.be/XaNKGnJ11tY?si=u9bG7Y2r8EmYogHK
Bana kendimi yaşlı hissettirdin ya teşekkür ederim 😂 - +1 yıl
https://youtu.be/Z0BP8tiJWpU?si=Mc9U7VI8_NtKgATn
Yanlış şarkı atmışım 🤦♀️ - +1 yıl
Aaa evet :D ya deme öyle hem
Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. o tip kadına gidende ne biliyim vibratör ile kendini şaaptırıyodur 😂😂 şöyle filandır işte 😂😂
30 Yorumla
+1 yılYemeğen salçalısı kadının kalcalısı makbuldür
Kalça erkektede olur ama kadındaki cilveyle adamı kudurtur…
Dipnot: ikinci söz kendi eserim ne alaka diye sormayın ilham perilerim geldi😀10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılErkekdede kadında da maskülenliği sevmem hatra nefret ederim ilişki olarak tercihim çiftler birbirini anlayıp idare edebilmeli. Bu yüzden cilveli kadınlar benim için ilk tercih
10 Yorumla Çoğu erkek bence maskülen değil işveli, cilveli kadınları daha çekici bulduklarını düşünüyorum. Kadının doğasında var dişilik erkeksi davranan kadınları napsınlar onlar da haklı.
10 Yorumla
+1 yılYoo tabii ki hayır benim gibisi lazım.
Aile dizisindeki Serenay Sarıkaya'nin canlandırdığı birisi gibi :D
20 Yorumla
+1 yılYok yav cilveliler daha çok tercih edilir. Erkolar gelemez öyle maskülenliğe falan
20 YorumlaMaskülen in birde edalı iş velisine denk gelirsen eyvah diyorum onlarda en ufak hareket dağları yerinden oynatıyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Kanka karekterli olsun sadık olsun , çok güzelliğine bakmıyorum :) Kalbi güzel olsun
24 Yorumla- +1 yıl
Bıraaak knk :D kalbi güzel olanın sıfatına yansır bu zaten
- +1 yıl
B’k mu yansımış ahdja
+1 yılkadinlar maskulense erkeklerde cilveli olabilir diye dusunuyorum ikisi birbirini tamamlar
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet maskülen daha iyi cilve sevilmez ki mıy mıy mıy
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılben onu bunu bilmem annem köyden bul dedi 🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişe biliyor. Ama benim tercihim kadınsı olanladır.
%80 kadınsı
%20 maskülen10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum ama bazı kadınlara maskülenliği yakıştırıyorum bazılarına da yakışmıyor
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadın feminen olmalı maskülenlik erkek özelliğidir
10 Yorumla Edalı işveli cilveli kadınlar mükemmeldir sıkıcı olmazlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın gibi olmak iyidir maskülenler çekici değil benim nazarımda..
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla öyle bir kriterim yok ama işveli olması daha iyi olur herhalde
10 Yorumla
+1 yılBence kadın dediğin işveli, cilveli, nerede ne yapması gerektiğini bilen olur.
10 Yorumla
+1 yılYok ya kadın dediğin yeri geldiği zaman erkek gibi yeri geldiğinde dişi olur
10 Yorumla
+1 yılMaskülen kadın seven de var ama genel olarak cilveli seviyorlar.
10 YorumlaBen maskülen hatun maskülen olursa kimyam tutmaz. Edalı işveli evi barkı olmayandan yanayız🤣
10 YorumlaMaskülen arasak, eşcinsel olurduk. Karı dediğin edalı işveli lahmacundur
10 YorumlaMaskülen kadın ne demek? Olsa olsa kadınlığını kaybetmiş kadındır o
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Tam tersi bence. İşveli cilveli diğerine göre tercih ediliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok göreceli bir soru bu kime göre neye göre ama şöyle bi gerçek var s*lak ve aklı havada olan kadınlarla erkek ler ciddi ilişkiye adım atmaz olgun ve zeki kadınlarla evlenirler
10 YorumlaSonunda yine işveli kadınlara dönene dek evet.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaskülen kadın tercih eden erkek de ne bileyim
10 YorumlaCilven olcakkk cilvenn
11 Yorumla- +1 yıl
Edam ve işvem? 😅
+1 yılGüçlü duruşu da maskülenliğe girer mi?
12 Yorumla- +1 yıl
Girmez
- +1 yıl
Rahatladım 😄
Cilveli kadın hep bir adım öndedir 😀
14 Yorumla- +1 yıl
Bir adım önde olduğu için ulaşamıyorlar demek ki djdja
- +1 yıl
Herkes bir şeylerin delisi desene 😅
+1 yılburada nasıl biri olmak istedegini belirlemeye çalışan Türk kızı 🥳
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEtrafta ucubeler varken böyle davranasım gelmiyor. Bu kadar arzuladığı ne ablamızın anladım onu da kim? Dkjahdqg
05 Yorumla- +1 yıl
Kimden bahsediyorsun
Cevap sahibi+1 yılgörseldeki kadından
- +1 yıl
Neresi ucube kız onun?
Cevap sahibi+1 yılkıza demedim asla erkeklere dedim onu, onlar ucubeyken işveli cilveli olasım kaçıyor
- +1 yıl
Hıı 😁 peki tamam şimdi anladım
Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bana fark etmez abla hepsi güzeldir 😂
20 Yorumla
+1 yılMaskulen kadın itici , cilveli kadın 10-0 öndedir.
10 Yorumla
+1 yılYerine göre davranan kadın en iyisidir
10 Yorumla
+1 yılşu kadın varken masküleni de seçmezsiniz be beyler
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Zevksizler oyle
11 Yorumla
+1 yılMaslülen kadın falan tanımam diz çöktürürüm
11 Yorumla- +1 yıl
"Maskülen"
+1 yılİşveli tercihim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence cilveliler daha çok tercih edilir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Veren
30 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Abla sorunu hiç anlamadım 🥺🤔🤔
02 Yorumla- +1 yıl
Bıyıklı mı seviyor erkekler yani ahdhashaj
- +1 yıl
😂😂😂hic fark etmiyor genelde bazen sakla yakışıyor bazen sakalsiz 🤔🤔
- Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılMaskülen
10 Yorumla
+1 yılcilveliye bakarız biz :d
10 Yorumla- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım