Sonuçta erkek çalışmak zorunda ama kadin öyle değil çalışmasa kocası ya da babası ona bakar ama işsiz erkeğe kimse bakmaz , kadinlarin iş hayatında olması erkekleri zor duruma sokuyor, daha zor iş buluyoruz daha düşük maaşlara çalışıyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Kadinlar kendisi için çalışıyor erkekler ailesine bakmak için çalışıyor
Kadınların iş hayatında erkeklere yer açmaları gerekmiyor mu?
Çalışmayan kadın ezikleniuor ve bir tişört bile beğensek parayı verip alamıyoruz babamız eşimiz bizi yük gibi görüyor artık eskisi gibi değil maalesef ekonomik özgürlük bize de lazım kusura bakma
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sonuçta size bakan var ama bize bakan yok ayrıca eskiden de böyleydi
Anlamıyorsun ama eskiden evet öyleydi ama şimdi öyle değil ailem beni yük görüyor yiyecek yemek var mı tamam daha fazlasını gereksiz görüyor dışarda bir yemek yiyemiyorsun bakmak demek karnını doyurmak demek değil
Babası olmayanda var sen hiç iyi niyetli değilsin kusura bakma çalışan kadın size niye batıyor sizin çocukluğunuza inmek lazım acil bir psikiyatriye görünün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
"Konuşma erkek kadın hayatı daha zor"
Ben Kolay mi dedim 😃
Değilim ya
İşini kötü yapanlar çıksın madem yer açılması lazım
Kim kötü yapıyor bilemem
Kadın kendi için çalışıyor demek zaten kadının kendine bakması demek
Erkekler sadece kendine bakmıyor işte
Kadın olmasa sen aile kuramazsın. Kadın kendine baksa zaten erkeğe de bakacak bi aile kalmıyor kendisi kalıyor bi tek
Öyle olmuyor işte
Niye? Erkeklere kadınlardan daha çok maaş mı veriyorlar?
Erkekler iş bulması zorlaşıyor aldığı maaş düşüyor ve her erkeğin çalışması şart kadinlarin öyle değil
Kadın kendine bakarsa erkeğin ona bakmasına gerek kalmaz. Bir fark yok gereksiz endişeleniyorsun.
İyide eve kim bakacak kira faturalar gıda yakıt vs kadin kazandığı paranın hepsini kendine harcıyor
Kendine harcıyorsa kendi faturasına da harcar
Diğer faturalar ne olacak
Çalışmayan kadın ezikleniuor ve bir tişört bile beğensek parayı verip alamıyoruz babamız eşimiz bizi yük gibi görüyor artık eskisi gibi değil maalesef ekonomik özgürlük bize de lazım kusura bakma
Sonuçta size bakan var ama bize bakan yok ayrıca eskiden de böyleydi
Anlamıyorsun ama eskiden evet öyleydi ama şimdi öyle değil ailem beni yük görüyor yiyecek yemek var mı tamam daha fazlasını gereksiz görüyor dışarda bir yemek yiyemiyorsun bakmak demek karnını doyurmak demek değil
Evlen kocan baksın o zaman , eşine bakmak isteyen bir sürü erkek var
Yuh ya soruya bak çalışma düşük ücretle de asıl bize yer açılsın asıl her yerde siz varsınız
Ben çalışmayınca bana kimse bakmaz napicam çalışmayıp mecburum , eşim bakacak olsa bende çalışmam
Herkes evli değil ve herkesin eşi de bakmıyor kumarda karı kızla yiyen var. herkes kendi işime baksın başkaları ile uğraşacağına kendi işinize bakın
Evli olmasa bile babası bakıyor, erkeğe babası da bakmaz çalışması şart ama kadinlsr için öyle değil
Babası olmayanda var sen hiç iyi niyetli değilsin kusura bakma çalışan kadın size niye batıyor sizin çocukluğunuza inmek lazım acil bir psikiyatriye görünün
Babası olmayana da devlet bakıyor emekli maaşı falan kızına kalıyor erkekte böyle birsey yok
İnşallah işsiz kalırsnda o zaman anlarsın
Anlamama gerek yok biliyorum zaten bir erkek için işsiz olmak zor kadinlarin aksine