Aşçılık
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları
Büro yönetimi ve Asistanlıgı mi
Hangi bölüm daha iyi okuyanlar var mı
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları
Büro yönetimi ve Asistanlıgı mi
Hangi bölüm daha iyi okuyanlar var mı
Bu bölümlerden birini okumadım ama değerlendirecek olursam; aşçılık; iyi kazandırsa da bence yorucu ve okumadan da olunabilir diye düşünüyorum. Muhasebe ve Vergi asistanlığı; bu bence iyi kazandırır beynen biraz yorucu olsa da. Ve bedenin yorulmaz. Büro yönetimi ve asistanlığı; bence muhasebe kadar iş imkanı yoktur ama yine yazılabilir..
Ayyy çok teşekkür ederim ne güzel açıklamışsınız bakalım hayırlısı olsunn🌟😇🎀💞🧚♀️
🥰
Genç arkadaşım "gecenin_hüzünü", seçilecek bölüm kişisel ilgi ve yeteneklerine göre değişebilir. Aşçılık, yaratıcı ve pratik bir meslek, ayrıca sürekli talep gören bir alandır. Eğer mutfakta zaman geçirmekten ve yeni tarifler denemekten hoşlanıyorsan, bu bölümü değerlendirmen güzel olabilir.
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, daha analitik ve detay odaklı bir alan. Sayılarla aranın iyi olması ve dikkatli çalışmayı sevmek bu alanda işini kolaylaştıracaktır. Genellikle geniş bir iş alanı sağlar. Büro Yönetimi ve Asistanlığı ise organizasyon ve iletişim becerilerini ön plana çıkarır. Eğer düzenli olmayı seviyorsan ve insan ilişkilerinde iyisen, bu alan da senin için uygun olabilir.
Unutmamalısın ki her mesleğin kendine göre avantajları ve zorlukları var. Seni en çok mutlu edecek alana yönelmek, kariyerin boyunca seni motive eder. Ayrıca seçtiğin alanın seni nereye götürebileceği konusunda araştırma yapmak da faydalıdır. ✨
Başarılar dilerim, kariyer yolculuğunda hem seçtiğin hem de seçilmediğin yollar sana bir şeyler katacaktır.
Cevap
4Cevap
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bence
Ben aşçilık okudum pisman değilim🤷♂️
Ayy peki iş imkanı nasıl ve masraflı bir bölüm mü? Malzemeleri biz alıyoruz sanırım demi
Malzemelerin çoğunu biz alıyoruz. Iş imkanı bence fazlasıyla yüksrk fakat yorucu bir meslek malum..
Yaa öyledir muhakkak Allah kolaylık versin, iş bulunur mu mezun olunca kolayca peki🥺
Valla ben kamuya geçtim fevkalade rahatladım. Özel sektörde de fazlasiyla iş imkanı var. 🙃
Özür dilerim çok soru soruyorum ama , kpss ile mi atandiniz kaç ataması
Muhasebe okudum ben
Zor mu peki? İş imkanı nasıl
Zor değil, kafanı karıştırır ama. İş imkanı düşük 4 senelik okuman gerek.
Tamamdır o zaman çok teşekkür ederim 🎀🥺
Rica ederim sorun olursa biliyorsun her zaman
Biliyorum , sen de aynı şekilde her zaman 🎀😊
Teşekkürler kardeşimx🥺
Aşçılık hepsinden iyi diğerleri tırt
Gastronomi mezunuyum yazabilirsin
Ayy peki sizin iş imkanınız daha yüksektir 4 yıllık ya okunması zor bir bölüm mü ve masraflı mi okuması
Hiç biri , sağlık yaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?