Soruma bir başlık bulamadım bu yüzden ben yazayım sizler de ona göre bir şeyler diyin bana.
Bugün erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya siliviri ye gittik. Tek olmayayım diye sevgilimin yengesi de geldi. Neyse işte sabahından beri aşırı heyecanlıydım.
Arabadan indik eve girdim biraz oturdum önce instagramdan bir şey attı yazdım işte nasıl gidiyor diye sordu iyi dedim neyse bir şey demesinler sonra konuşuruz dedi bir süre sonra baktım ki ablam arıyor o an ailesiyle konuşuyorduk reddettim mesaj attı kartın şifresini sorcaktım dedi bende yazdım. Sonrasında olaylar o kadar hızlı gelişti ki orada bir göl varmış oraya gittik geldik sonra kadınlar olarak tekrar çıktık ettik derken saat geçti.
Ben bir baktım saat 5 e geliyor hemen ablama " abla " yazdım o da efendim yazdı iki dk sonra beni aradı ama biz arabaya binmiştik annesi yengesi vardı yanımda sesi duyulur ablam terd bir şey söyler diye açmadım arama bitince arabadan inince arıcam abla yazdım.
İşte bundan sonra kıyamet koptu. Ablam bana saydırmaya başladı en sonunda da ailenle mutluluklar yazdı.
Ya normalde arayan telefonları da açan biriyim ama bugün o stres heyecan başka bir ortam insanlar derken tamamen bencilce davrandım. Ailemi aramadım ihmal ettim ama ablam bunlar yazınca benim moralim bozuldu ailesi anladı mı bilmiyorum ama sevgilim anlayıp bir kenara çekti konuştu noldu bir şeyin mi var dedi bende böyleyken böyle sonra konuşuruz dedim. Akşamı orada zor ettim yediğim yemekten bile bir şey anlamadım. Eve geldim bir ton laf işittim. Bu saatten sonra ne yaparsan yap dediler işte bizim değerimiz bu kadar mıydı dediler hiç merak ederler diye düşünmedin dediler. Vs. Vs.
Ben hepsine haklısınız dedim sustum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer