Lütfen yorum yapar mısınız okuyup?

eşimin ben ikinci eşi idim. ilk eşinden kızı var 8 yaşında. benden de bir oğlu oldu biz de boşandık sonra ben yalvar yakar dini nikahla tekrar evlendik ben boşanınca kiraya çıkmıştım sonra tekrar onun evine döndüm. adam dedi ki biz dinen evleniyoruz şartlar bizi bir araya getiriyor çocuk küçük vs. sen evde otur şimdi evi kiraya versem 10 bin ama ben senden kira istemryecem ama çocuğa da para vermem çocuğun tüm ihtiyaçları senin üstüne dedi. kendi de benimle kalmıyor zaten annesine ev almıltı biz boşandıktan sonra annesiyle kalıyor. siz ne diyorsınız bu duruma? eğer ki çocuğuma para harcarsa ilk karısına haksızlık etmiş olurmuş. çünkü kızına sadece aylık 3 bin veriyormuş ama bana 10 bin veriyormuş yani 10 binlik evde oturuyormuşum. ama ben boşanırken kendim için hiçbişey almadım sadece çocuk için nafaka almıştım o da evine girince vermedi nafaka falan. işin özeti evde oturun kira istemiyorum sizden ne haliniz varsa görün bana bulaşmayın diyor adam. benden para bekleme diyor. ne diyorsunuz ben öğretmenim o da üniversitede hoca 30 binin üzerinde maaşı var
size eksik bilgi vermeyeyim. ben bu adamdan boşanırken hiçbir şey istemedim evlenirken de param yok dedi biriktirdiğim altınları verdim eşya aldık. boşanınca da kiraya çıktım çok zorlandım kredi çektim lu an bile ödemelerim var zor durumdayım madsi olarak. o da biliyor ama zor durumda olduğuma inanmıyor

Lütfen yorum yapar mısınız okuyup?