Şaka gibi gerçekten ben ne kadar safım benim aylar önce tanımaya çalıştığım biriydi bu sonrasında flört etmeyi bilmiyorsun odun odun konuşma vs demişti engelledi sonradan lafı açıldı arkadaşımla fazla tepki verdin dedi ay haksız mıyım, bu konuşma tarzı ne ilk başta tanımak yerine cilve bilmem ne hiç sevmediğim hareketler
Şimdi mantıklı yorum yapmak gerekirse verilen cevapların hepsini okudum 1 kişi dışında çoğunluk Yapmacık bulmuş işte öğğh iğrenç işte yol ver gitsin felan ya okuyunca sanki Nude istemiş, Annene babana sövmüş, Tecavüz Taciz istismar veya Mesajla Rahatsızlık verme felan Yani farkında değilsin belki ama yorumların hepsi öyleymiş gibi davranmış
Aslında burada mantık Anlamamak değil burada ki mantık Ayrıldığını söylediğin için "Ayrılmış nasıl olsa, Kızın canı sıkkındır Şimdi, Suçlayıpta daha kötü hissetirmeyeyim" yoksa Okurken bir kaç istisna dışında ayrılmak için çok saçma bir neden olduğunu biliyordur çoğunluk.
Öncesini bilmiyorum ama şu soruya göre konuşacak olursam Cilve felan demesi Tamam belki Yeni tanıştığın için Önce tanımak istiyorsun ama sebep olarak bu olmasın ayrılma için. Hani sevgili yapıyorsan Basit nedenlerden dolayı da ayrılma. Ayrılacaksan Olma sevgili hani şimdi diyeceksin ki "Sevgili değiliz flört takılıyoruz şu anlık" felan Ya Flörtte aynı şekil ne olarak olaya baktığınızla ilgili mesajlara bakacak olursak reis senle sevgili olmak istiyor gibi mesela 😂
Birde bu soruyu eğer sen değil Sevgilin sormuş olsaydı emin ol cevaplar "Kötü bir şey dememişsin ki Kız abartmış, kız ayrılmak için bahane arıyor kanka boş ver, Böyle Ka*arlarla sevgili olup münasip yerlerini kaldırıyorsunuzya bir şey demiyorum" felan olurdu cevap ki Yüksek ihtimal ki Mavili olan taraf Yüksek ihtimal içten içe düşünmüştür de.
İşte Çok Merhametli Empatili Temiz kalpli millet olduğumuz için Sanal da bile bir şey diyemiyoruz. İnsanın içinde biraz klavye delikanlılığı olur böyle durumlar da işe yarar bu mesela.
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Çok teşekkür ederim güzelimm uzunca açıklamişsın ya ilk başta normal efendi şekilde konuşuyordu kibardı okulun hayallerin müzik tarzın vs öyle profil resmi az takipçili olması hoşuma gitmişti tanımak istemiştim , İlk tanımada bu şekilde konuştuğu için rahatsız hissettim ve öncesinde cümle içlerine canım bebek vs ekliyordu sen niye demiyorsun dedi ben de hemen herkese denmez o kelimeler dedim o kişi değerli olursa sevgilimvs ondan sonra derim dedim, onun istediği daha farklı biriydi sanırım güzelim beni hep o karakterde birine dönüştürmeye çalıştı galiba , bilmiyorum benim yakın arkadaşım da bana kızdı fazla tepki vermişsin diye ben de sormak istedim bilmiyorum hayırlısı olsun yine de
Şu gew $ek mi flört etmeyi biliyormuş😂😂😂 Görselde görünen tek odun o gew $ek🤔 kızla nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyor kıza nasil davranması gerektiğini öğretiyor😂 Aşko az bile tepki vermişsin şu yokluktan ne yapacağını şaşıran gew$eği ezip aşağılaman falan lazımdı sende gidip evet odunum demişsin, sen kimsin sana yaw şıyım pese venk deseydin ya🥺😪
O sana ne istediğini söylemiş, sen açıkça bana uymuyor demişsin, sonrasındaysa o gidip saçmalamış. İyi yapmışsın konuşmayı keserek. Belli ki senin seviyende değil olgunlukta.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Teşekkür ederim geri dönüşünüz için 💞🎀 Ben de öyle düşünüyorum kötü hissettim ve konuşma tarzı hoş değil, herkes aynı olmak zorunda değil beklediği gibi biri olmak zorunda değildim ki
Ben de kötü hissettim bu şekilde söylenmez ya , birini tanımak daha değerli bence sonrada beni yargılıyor istediği insana dönüştürmeye çalıştı ben de yok dedim açıkladım engelledi
Seni oldugun kisiden farklilastirmak istemis ama bu kelimeler cok acikca soylenmis gibi dusuncesi farkli olabilir
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Öyle gerçekten o da bunu farkında sanırm ilk başta efendi bir çocuk olarak geldi gözüme sonra onu söyleyince tiksinme geldi aylar oldu zaten iyi ki konuşmayı bıraktım o gün teşekkür ederim geri dönüşünüz için
Ben onunla konuşurken hep mesafeli konuştum onu tanımaya çalıştım sonra o ilk konuşmada bunları ifade etti , sevgi sözcükleri yeni tanıdığın insana denmez hemen canım vs falan o söyledi sen niye demedin dedi ben de erken olduğunu falan dedim tabii ki uzak durulmalı
Mesafeli davranmaniz ve konusmayi sonlandirmaniz guzel olmus fakat erkeklerin cogu oyle seytan ki ne oyunlar yapiyor anlatamam dikkatli olmak gerekiyor
Ricalar ve teşekkürler 🌸Benle alakası yok ki🌸 içimden geçen sende gördüğüm o sesinden ses tonundan hani dilinden dökülenlerden parmaklarından dökülenlerden
Allah seni bir sapıktan korumuş, bugün bir kaç tane çocuk sevindir çikolata dağıt 😎
2
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Demi abi sanırım 🥺 bu şekilde biri gibi durmuyordu yanılmışım arkadaşım da bana kızıyor fazla tepki diye 🥺 ama rahatsız edici konuşma tarzı denilmez ki böyle şeyler
evet tepki fazla. kendini anlatmaya çalışmış. eğlenceli hatun sevdiğini söylemiş ne var bunda. doğru ifade edememiş hepsi bu. kız diye konuşmasını ben de beğenmedim
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Bilmiyorum ki güzelim o gün konuşmayı kestim evet kız diye üslubu da kötüydü 🥺teşekkür ederim geri dönüşün için
Daha ilk konuşma değil mi bu? Senin üstüne gelerek bir şey yaptığını sanmış. boş ver bunu.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet güzelim ilk başta normal tanımak amaçlı sohbet edip sordu. sonrasında böyle söyleyince şok oldum rahatsız hissettim, sonra mesajda da dedim ona tanımak amaçlı soru sormak yerine böyle söylemen doğru değil dedim hala diretti sonra engelledi beni , ben de onu engelledim.