Sevgilimin yakın kız arkadaşıyla olan samimiyeti beni biraz rahatsız etti empati yapsın diye Ben böyle yapsam diyincede sana güveniyorsam erkek arkadaşınla samimi olmana bi şey demem diyor bu cümle beni aşırı üzdü ben onu kıskanıyor Ken o bana bunu söylüyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Iyyyy bunun bir ilerisi benim bir kız arkadaşım var seni onunla tanıştırıcam çok yakınız derken gözümün içine bakan kıskanayım diye tünü yırtmıştı. Terazi akrep ya da yengeç mi
Yeminle aynisini dedi ya yengeç
Her konuşmamızda o kızın lafı tanışmak istemişsin benle
Kendisi bu kadar kıskanç bir insanken bunu diyebiliyorsa ve ortam o an şakaya gülüp geçmeye bağlanmadıysa sevgini kullanıyordur. Iyy ilgi açı bencil pislik. Tamam ben de sevmeyi bilmiyordum ama o benden de beterdi. Hayatımda tanıdığım en bencil insan. Akrep. Ki kimleri kimleri tanıdım.
Kızlar telefonda 3 saat konuşuyor 3 saat
O kadar benzer kiiii. Yanımda mesajlaşıp haber veriyordu. Bir de o kadar bariz ki uğraştığı. Benimki maalesef ciddiydi. Hani kalbimde kalp çarpıntısı olsun tarzında bir sadistliği de geçmişti onunki. Direkt. Kıskanılıyorum harikayım şeklindeydi. Ne ben mazoşisttim ne o değişecekti. Sevgi kazanmadı valla. Ortada sevgi kıvılcımı vardıysa da söndü bizimki.
Bana diyor ki ailevi sorunları var destek oluyormuş sana mı kaldı bana gelince ufacık nazımı çekmiyor elin kızının meleği olmuş
Ya yok, ya herkese evet diyen bir tip sana bırakmış kendini tamamen akıl hocalığı yapıcan. Ya da madem o kadar yakınlar nereden çıktı bir anda bu kız. Sen gelince ailevi sorun çözücü olası mı gelmiş saçma sapan şey. Bebek ya bu seninki valla bak.
Hep varmış bu kız destek oluyorlar mis birbirlerine
Bana söylediklerini ona da söyleyince güvenden bahsetti sana samimi gelmedi madem tekrar konuşsanız. Belki şüphecisin güven sorunların var olan şey bu. Hem seni kıskandırır hep kıskandın diye böyle davranamaz. Senin duyguların ne olucak? Akıllı olsun ya
Yok ya o kızdan kopacağını sanmiyorum hep olacak
Güven meselesi diyor ben sana güveniyorum sen bana güvenmiyorsun
Madem öyle sosyal medyadan neden erkekleri çıkar dedi güveniyorsa
Öyledir bana güvenmiyormusun sana güveniyorum
Sonra kız arkadaşlarıyla başka bir ilişkisi çıktı haberini duyarsan üzülme anladın mı
Ayrılmayı düşünüyorum zaten böyle bi ilişki istemiyorum
Güzel düşün sağlıklı düşün kanka
Geleceği düşün
Sağlıklı düşünemiyorum
Kanka o kadar mı kötü hissediyorsun sen
Evet
Ohoo kötü hissetme ama ya
Akıl vereyim mi
Elimde değil
Modunu bu kadar düşürecek ilişkide olman mantıklı değil ama sağlıklı kararlar vermen lazım
Öyle tabi ama bende akıl mı var
Olmasaydı yazamazdın kankam
Açıklığa kavuşturalım senin aklında ne var
Seçiyorum ama bizimkisi çok zor
Zor kılan şey ne
Benim erkek arkadaşım yok onun kız arkadaşıyla çöl samimi olması beni rahatsız ediyor beni kıskanmıyor bile
Yol ver gitsin kanka uzatırsan çok üzülürsün bir erkek için bu kadar yıpranıp çökmeye gerek yok çünkü değmez
Öyle soğudum artık bana gire değil yoruluyorum
İstersen özel yaz tam yardımcı olayım
Aşk laftıırrrrrrrrrrrrrr
PARALI ERKEK ŞARTTIR
Ne kadar samimi mesela
Kızın abisinin yemin törenine gidecek kadar
Ailecek yakınlar demek ki seni rahatsız eden şey ne fiziksel temasları oluyor mu mesela
Kızı ailesi tanımıyor okuldan bi kız
Akrabası filanda değil
Tamam anlıyorum ama seni rahatsız eden nokta neresi nasıl yakınlar
Benden çok o kizla konuşuyor 3 saat telefonda bu kadar samimiyet hoşuma gitmiyor
Böyle hissettiğini hoşuna gitmediğini söyledin mi ya da söylediğin de ne dedi
Söyledim bana dediği senin erkek arkadaşın olsa sana karışmam
Olsa karışacağına kalıbımı basarım hahaha karakter meselesi gerçi belli olmaz eğer bu durumdan çok rahatsızsan ilişkini bitir bence boşuna üzüp sıkma kendini
Çok rahatsızım kıskancım dedim ama o pek oralı değil üstelik rahata bana göre değil bu şeyler
Senin düşüncelerini duygularını da önemsemiyor demek ki
Bana gitme dersen gitmem diyor ama gitmek istediği o kadar belli ki söz vermis mis ailesiyle arası kötüymüş bizimkisi destek oluyormuş
Ya kanka bunlar bahane biliyor musun isteyen istediğini yapar ilişkisi için seni çok seviyor veya önemsiyorsa hareketlerine dikkat eder biraz
Sevdiğini söylese de inanmıyorum artık helede bana söylediği sende erkek kankanla samimi olabilirsin lafından sonra
Kaç yaşında bu arada sevgilin
24
24 yaşına gelmiş hala kolpalık peşinde niyetin varsa gerçekten ayrıl
Bi kere ayrıldık hep kız ekledi
İşte kendini belli ediyor zaten nasıl bir insan olduğunu
Bana da diyor ki seni unutmak istedim ben neden erkek eklemdim
Adam değiiil
Bide hep suçlu pskoliji bırakıyor bende hep ben suçluyum
Narsist kişiliği internetten araştırmanı öneririm eğer uyuşuyorsa belirtileri varsa ilişkine son vermelisin
Anladım sağol
ne diyon meral'e?
Hiç hoş değilll