Lütfen yazdıklarımı okuyun ve ona göre yorum yaparsanız sevinirim?

ÖNCELİKLE YAZDIKLARIMIN HEPSİ DOĞRU YANİ TROLL FALAN DEĞİL , HER ŞEYİN ÜZERİNE YEMİN EDERİM Kİ YALAN DEĞİL HEPSİ GERÇEK , SADECE SONUNA KADAR OKUMANIZI İSTİYORUM
Ben şu an üniversitede okuyorum ama yaşadığım olay 2 yıl önce lise 4. sınıftayken oldu. Ben lisede efendi ve öğretmenler tarafından sevilen bir öğrenciydim , sözel bölümünden YGS'ye hazırlanıyordum , çoğu dersim iyidi ama coğrafya dersinde biraz konu eksikliğim vardı , bir gün dersteyken coğrafya öğretmenim olan gözde hoca yanıma geldi netlerimi falan hep sorardı ve hocam bazı konularda eksikliğim var dedim yardımcı olabilir misin boş zamanlarınızda diye soru sordum öğretmen de cidden beni severdi tamam dedi tabii ki yardım ederim hatta haftada bir kaç gün ders çıkışı boş bir sınıfta çalışırız dedi, neyse işte bir kaç gün ders sonlarında beraber soru çözdük konulara göz gezdirdik , tabii haliyle aynı sıra ve masada oturuyorduk öğretmen güzel ve iyi giyinen birisiydi bazen eğilince frikik verdiği zamanlar çok oluyordu ama ben vallahi görmemezlikten gelmeye çalışıyordum fakat yan yana oturduğumuz için bazen istemeden bacaklarımız birbirine çarpıyordu ama ilk başlarda hiç öyle bir niyetim yoktu zaten pek hissetmedim sınav stresi vardı üstümde falan filan... Daha sonraki haftalarda öğretmenim ile daha da çok çalışmaya başladık ve samimi olduk , bazen bu arada biz öğretmen masasında değil de bizim oturduğumuz öğrenci sıra ve masasında ders çalıştık , ilerleyen zamanlarda elimı arkadan atarak hocanın beline dokundurmaya başladım , baktım ki hocam hiç tepki vermiyor ve dersimize devam ediyorduk. Bazen bilerek elimı beline ve bacaklarıma öğretmenin bacaklarına dokunduruyordum ama hoca hiç tepki vermedi , sürekli böyle devam ettik ve bahar mevsimi geldiğinde öğretmenim daha açık giyinmeye başladı frikikler falan... Ne biliyim sapık değilim ama böyle bir hatıram kaldı hala da instsgram üzerinden sohbet ediyoruz ,
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen bir şey yazın ya?
Lütfen yazdıklarımı okuyun ve ona göre yorum yaparsanız sevinirim?