Benim neden diğer aileler gibi bir ailem, bir babam yok, hep baskı hep baskı bu yaşımda hayattan bunaldım.

Modern görünümlü ama aslında inanılmaz derecede baskıcı bir aileye en önemlisi bir babaya sahibim.. Bu benim en büyük şanssızlığım.. Küçüklüğümden beri yaptığı baskılar beni derinlerden etkiledi, 23 yaşımdayım, tek başıma kapı dışına çıkamıyorum hatta bakkala bile gidemiyorum.. Üstelik üniversitede okuyorum ve büyük şehirde yaşıyorum, hayat benim için o kadar zor ki..

Hiç kolay olmadı zaten hayat, uyurken bile babam benimle aynı odada uyuyor, uyurken bile nefes alamıyorum.. Ne yaptıysam değişmedi, yapısı böyle, huyu böyle, değiştiremiyorum..

Bende hem büyükşehirde yaşayıp hem bu yaşa gelip hem üniversite okuyup hem de hayattan birhaber kalamazdım, kendimi mümkün mertebe geliştirdim ve birkaç arkadaşımla fotoğraf çekildim die babamın ailesi yapmadığını bırakmadı..

en son birisine aşık oldum..

Bugün beni sevgilimle gördü babam, ne yapıcam hiç ama hiç bilmiyorum..

Öldürse de kurtulsam bu baskı dolu hayattan :(

Hayat bize herşeyi veriyor ama insanlar bize bu hayatı zindan ediyor, bu insanlar bazen en yakınlarımız olabiliyor..
Benim neden diğer aileler gibi bir ailem, bir babam yok, hep baskı hep baskı bu yaşımda hayattan bunaldım.