Merhabalar, Ekim'de düğünüm var. 26 yaşımdayım. bu zamana kadar hep kurumsal firmalar da çalıştım. fakat en son zam olayı sebebiyle ayrıldım ve işsiz kalmamak için kurumsal olmayan bir firmada başladım. insanlar ağzı bozuk abisi ablası gırla. ben kendimi bozmuyorum bey hanım devam fakat dün ik beni yanına çağırdı ve dediki burada SGK asgari ücret den yatıyor. Bu yüzden bankaya asgari ücret kalanı herkes sıraya giriyor zarfla alıyor. Ama siz ve sizin gibi bazı kişiler direk banka hesabına yatıyor sizinki brütden yatıyor. Ama diğerleri bunu anlamasın diye sizde maaş günü boş zarf almaya inermisiniz dediler. hani adaletsizlik diz boyu bilmiyorum tiksindim. siz olsanız böyle bir işte çalışırmıydınız. yeni evlencem diye idare edim diyorum ama insanlar ortam ilginç.
Kurumsal firmadan kurumsal olmayana geçiş yaptım ve maaşta adaletsizlik yapıyorlar. Çalışmaya devam etmeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlışlıkla bebek bakım seçtim konu kariyer
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hocam Türkiye de olmuyor boşuna zorlamayın 2-3 sene sonra çocuğunuz parkta oyun oynarken anasına sövülüp sayılacağını biliyorsunuz
Siz olsanız napardınız
Hollandaya geldim hocam şirket açtım kendi işimi yapıyorum istediğim saatte çalışıyorum alarm kurmadan uyanıyorum buranın ehliyetini aldım şimdi de dil okuluna gidiyorum 2 sene sonra taksitle ev alacağım ayrıca 4-5 sene sonra belediye çok ucuza ömür boyu kiralık ev verecek
Böyle bir yeri idare edeceksen neden o firmadan çıktın ki doatum
Siz olsanız napardınız
Eski firmama dönerdim yani sen büyük hatayi orada yapmışsın tabi kabul ederlerse etmezlerse ona benzer bir yer bulurdum
Eski firmam da zam yapıcam diyip yapmadi açıkçası orada beter. evlrnmek üzereyim diye idare ediyorum.1 ay oldu işe başlayalı ama ocağa kadar çalışıp gidim diyorum
Ocağa kadarsa idare et yani bir şey kalmamış burada
Hayatta gelemem bu tür işlere. Kabul etmem. Her gün mıtsuz gideceğine çık ve başka iş ara
Bana brütden yatacak ama adaletsizlik var ve firma herkes abi abla ortamı
Evet sorunda bahsetmişsin okudum. Ona istinaden dedim. Mutsuz mutsuz işe gitmek eziyet
Bu şekilde az çalışmadık. maalesef kurumsal firmada çalışma şansı olmuyor herkesin
kpss çalış