Genel zamdan düşük zam yapıldı, aynı işi yaptığım halde haklarım neler olur?

1 yıllık çalışanım ve bu şirkete geldiğimde görevim dışında bağlı olmadığım departmanın yöneticisi bana kendi işlerini de verdi, eleman eksiktir dedim yaptım. üstüne satınalmanın 2-3 işini de kakaladılar, bu zamana kadar gıkım çıkmadan en zor işleri hatasız yaptım. Ben danışmada santral görevlisi olarak çalışıyorum, şirket de zam açıklandıktan sonra genel zam bilgilendirme maili atıldı ve herkese ikramiye payları dahil toplam zamlar gönderildi. Kimseye özel bireysel bir zam yok. Bana genel şirket zam mailinde belirttikleri rakam dışında çok düşük bir zam yapmış genel müdür olacak hak yiyici adam. Çıktım odasına sordum çalışman az görünüyor ondan dedi şu tarihde girmişsin dedi ki böyle bir saçmalık yok çünkü genel zam yapıldı herkese ve benden çok sonra girenlere de Şirket zam yüzdesinden zam yapılmış. hiçbir şey söylemeden insan kaynakları ile görüştüm ve benden sonra girenlere genel zam uygulanmış neden bana böyle bir şey yaptı dediğimde ne desen haklısın neden böyle yaptı bilmiyorum dedi, yaptığım işleri de kabul etti çok emek verdin dedi, benden haber bekle dese de artık hiçbir önemi yok çok kötüyüm, hakkıma paramın üstüne çöktü resmen. Açık mobbing ise söylesin çıkarsın işten o zaman dedim, yok dedi olmaz öyle şey. Haklarım neler tam olarak, iş bakıyorum bulur bulmaz çıkacağım yıllık iznimi de kullanıp. Ne yapmalıyım? Hakkımı asla helal etmiyorum :(

Genel zamdan düşük zam yapıldı, aynı işi yaptığım halde haklarım neler olur?