Hatunum olacak kişi ne düşünür bilmiyorum ben kamuda çalışıyorum şahsen iki maaş isterim ama ülke gelir seviyesi yükselir tek maaş yetecek olursa neden olmasın ki
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen iki tarafın da çalışması taraftarıyım, olay maddiyatla sınırlı değil bence. İnsanın uğraşı, amacı, sorumluluk bilincini ve disiplinini diri tutacak süreklilikte var olan bir süreci olmalı. Maddi açıdan iyi durumda olmanın avantajını yaşayabiliriz elbet, daha rahat bir tempoda ve alanda çalışmayı tercih edebiliriz.
12 Yorumla- +1 yıl
Her iki kişinin de, kendi işini yapması söylediğiniz cümleye bir örnek aslında. Çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
+1 yılÇalışmak istiyorsam bunu dile getiririm, o çalışmana gerek yok derse belki çalışmam ama çalışmak bana daha mantıklı geliyor. En azından benim kazandığım birikime, yatırıma dönüştürülebilir.
16 Yorumla- +1 yıl
Benim yatırımım, karımdır. Açıkçası tüm servetimi, araçlarımı, her şeyimi onun uğruna harcayabilirim. Hele ki, fazla masraflı olmasın diye kendisine butik dükkanı açmayı bile düşünüyorum. Yapsın veya yapamasın hiç önemli değil 😅 Bu arada herhangi bir sevgilim veya eşim yok, yanlış anlaşılmasın 😅
- +1 yıl
Karım da karım, kocam da kocam diyenler mutlu oluyor zatən. Güzel mantık.💫
- +1 yıl
Kesinlikle, sırf buna inandığım için söylemiyorum aslında. Gerçekten bir kadının elinin değmesine ihtiyacım var…
- +1 yıl
En yakın zamanda hayat arkadaşınızı bulursunuz umarım...
- +1 yıl
Umarım sen de…
- +1 yıl
Təşəkkür edərim.🙏🏻
- Eğitim & Kariyer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılBen çalışsın isterim sürekli evde yapacak giçbir iş yok. Çocuk olsa hadi neyse ama çocuksuz evde tek başına ne yapabilir ki bi insan. Fazla para göz çıkartmaz
114 Yorumla- +1 yıl
İşte ben de fazla paradan bahsediyorum, fazla paranın bir sınırı yok ki… 50 kazansak, 70 olsun isteriz 200 kazansak 250 olsun isteriz…
- +1 yıl
Her şey para değil ki sosyallik ve hayatın bir düzen halinde ilerlemesi içinde çalışmak önemli
- +1 yıl
Çevremde parası olup, harcamayı bilmeyen ve komik duruma düşen bir çok tanıdığım var. Önemli olan dozunda her şeyi yapabilmek
- +1 yıl
Ya öylelerinden allah uzak etsin ahsjs çok sinir oluyorum öylelerine
- +1 yıl
Beni tanısan, çevremde yaşanılanları gördüğünde korkarsın emin ol 😂
- +1 yıl
Herkesin çevresinde böyle insanlar maalesef mevcut
- +1 yıl
Seni aylardır görüyorum, fakat her profiline tıkladığımda geri atıyor…
- +1 yıl
A aa neden ki
- +1 yıl
Video kaydı aldım, sanırım fenomensin. Belki genel bir hata olabilir, hatta seninle birlikte bir kaç kişide de böyle
- +1 yıl
Uygulamadan giriyorsan öyledir ben de kendi profilime girerken atıyor shdjd
- +1 yıl
Fakat, sadece senin ve bir kaç kişinin böyle? Takip isteği göndereceğim, o hızı ayarlayamıyorum kaç gündür maalesef…
- +1 yıl
Tarayıcıdan deneyebilirsin ya da şikayetini @KızlarSoruyor hesabına iletebilirsin
- +1 yıl
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBen kendi seçimine bırakırdım.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendisi isterse olabilir gadası
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlay sadece para değil. Çalışmayan insan evde ne yapacak sürekli? Çalışma hayatına ve sosyal hayata karışmak gerek. Aksi hâlde zamanla kabuğuna çekilirsin. Cinsiyet fark etmeksizin sadece evde olduğunuzu düşünün ömür boyu. Dışarı çıkıp gezmek de sıkar. Arkadaş çevren de olmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
Ben buna katılmıyorum. Eşim olacak hanımefendiye kendi aracı almayı, istediği anda istediği yere gidebilmeyi sunmayı istiyorum. Açıkçası bir kadın çalışmadığı için, eve hapsolacak diye bir olay yok. Ben böyle görmedim, eşimden dostumdan da böyle bir şey duymadım.
Cevap sahibi+1 yılHerkes kendi görüp deneyimledikleri doğrultusunda düşünür.
Çalışmalı. olduki öldüm ve kendisine sahip çıkanı olmassa aç kalır. Kadın çalışmak zorunda bence kendi ayakları üstüne durmalı kimsee muhtac olmamalı ve kocasına falan bir başkalarına asla güvenmemeli bunun örnekleri çok
21 Yorumla- +1 yıl
Bunun kötü örnekleri çok, hepsini biliyoruz. Maalesef hiç birini de unutamıyoruz. Fakat, iyi örneklerini anlatan yok, çünkü her iki taraf da daha mutlu olabiliyor
+1 yılBenim maddi durumum iyi ama buna rağmen eşimin çalışmasını isterim ek gelirin hiç bir şeye zararı yok ve bu tamamen kendi tercihi olur çalışmam derse de saygı duyarım.
12 Yorumla- +1 yıl
Birebir aynı düşüncedeyiz, isterse çalışma demem. Fakat bana sorarsa da, çalışmamasını isterim
- +1 yıl
Kesinlikle öyle
- Eğitim & Kariyer konusunda 558 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışsın tabii ömür boyu evde mi yatçak. Bence karı koca çalışmak lazım. Maddi durum iyi bile olsa yük tek tarafta olmamalı. Kendi masraflarını çıkaracak kadar bile olsa bir geliri olsun en azından.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru, hak veriyorum :)
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇalışabilir ona kalms erkekler hayatı boyunca çalısmalıdr diye bir kural yok
O da benm calısmamı istemeyebilir sonucta maddi güven icindeym31 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum, teşekkür ederim :)
- https://www.youtube.com/embed/7EAAQ8IRXPo
Cevabım ektedir 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Hahahahhaaha, kadınların bu duruma hemfikir olduklarını biliyorum sanırım. Yorum için teşekkürler, güldürdün 😂
+1 yılBu kadar sene okuyupta evde oturamam ☺️ Ben kendimin ve eşimin çalışma taraftarıyım
11 Yorumla- +1 yıl
Yani tıp okuyan kadınlara tabii saygım var 😅
Çalışmak zaten gelir elde etmek için. Gelir varsa ne gerek var çalışmaya.
12 Yorumla- +1 yıl
Bu gerçekten güzeldi, sade kısa ve öz. Teşekkür ederim :)
+1 yılistisnai durumlar hariç ben kadınların çalışmasına karşıyım
11 Yorumla- +1 yıl
Kendine ait bir iş yeri olması da, istisnai durumlar içine dahil mi?
+1 yılEvet çalışşsın 7/24 bir adamla aynı evde ben kafayı yerim.
https://youtube.com/shorts/TErp7Y-_fcI?feature=share10 Yorumla
+1 yılMaddi kaynak nereden geliyorsa peki? Ben mi çalışıyorum? Faiz mi geliyor? Kira vs den mi?
16 Yorumla- +1 yıl
Bunu bir erkek için sordum. Hatta kendim için. Otomobil, emlak ve bir kaç iş dalıyla uğraşıyorum. Doğal olarak hem kira gelirim var, hem de çoğunlukla ofise bile gitmeye gerek kalmadan işlerimi halledebiliyorum.
- +1 yıl
Kabul etme ihtimalim %80
- +1 yıl
Yüzdelerin ayrımı niçin? 80 neden kabul ve 20 neden kabul değil peki?
- +1 yıl
Meslegim olsaydi reddedebilirdim ama Şu an reddetme ihtimalim yok gibi
- +1 yıl
Anlıyorum, teşekkür ederim :)
- +1 yıl
🙂 Rica ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yıl26 bin tl maaş artı sigortaya çalışıyorum. Bana bunu verirse çalışmam. Benim ona çalışma diyecek gücüm yok zaten djddj
115 Yorumla- +1 yıl
Evi sorunsuz ve problemsiz, her istediğin şeyi alarak geçindirmesi değil, sana 26 bin + sigorta yaptıracak öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet. Böyle söylerim ki çalışmama izin versin sjsks
- +1 yıl
Çalıştığında gerçekten rahat ve mutlu olabilecek misin? 😅
Cevap sahibi+1 yılAslında stresli bi işim var. Ama evime yansıtmam. Hem de iyi kötü kazancım olur ya eve de destek olurum
- +1 yıl
Mesela ben, otomobil emlak ve bir kaç ticari işletmeyle daha uğraşıyorum. Nasıl kendime ait lüks bir araca sahipsem, evlendiğimde ona benzer bir aracı da eşime almayı isterim. Belirli bir maddi güce sahipken, karımın evde olmasını isterim sanırım
Cevap sahibi+1 yılAnladım ama işte bana yetmez :D Ben boş duramıyorum yaramıyor bana. Sabah erken kalkıp düzenli bir işe gitmeyi seviyorum. Evde oldukça yataktan çıkasım gelmiyo
- +1 yıl
O zaman hemen çocuk sahibi olmaya bakacaksın hahahah
Cevap sahibi+1 yılEvliliğimin tadını çıkarmadan da çocuk istemiyorum
- +1 yıl
Ama herkes aynı şeyi düşünüyor, şimdi sen her ne olursa olsun eşini kırıp çalışmayı isteyeceksin öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılTamam da mesela ben devlet memuruyum. Binbir zorlukla okutuldum. Şimdi nasıl bırakayım ki? Bir de açıkçası dünyanın binbir türlü hali var. Yine de kendi ayaklarımın üzerinde durabilmek isterim
- +1 yıl
Gerçekten devlet memuru musun?
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun ve görevin ne?
Cevap sahibi+1 yılŞimdi bunu herkes görsün mü hshahaha yapıyoruz bir şeyler 😅
- +1 yıl
Herkes görmesin, sadece ben göreyim o halde 😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadin calisinca kocasini yatakta ihmal eder. Erkekeler o yuzden istemez. Hem yatak hem iş isteyen erkek de en sonunda pavyonlara gider.
11 Yorumla- +1 yıl
Açıkçası, bu yorumu kimsenin yapacağını düşünmüyordum. Senin yapman, aynı düşüncede ve kültürde olduğunuzu gösterdi…
Atanana kadar göbeğim çatladı. O yüzden çalışmak isterim. Erkeğin çalışmaması da hem garip olur hem de geçinemeyiz. O yüzden her türlü iki tarafta çalışmalı bence 😀
28 Yorumla- +1 yıl
Atanan kişilere lafım yok asla ve asla olamaz 😂
- +1 yıl
Mesleğin ne?
- +1 yıl
Sen şaka yapıyorsun ya? 🤤
- +1 yıl
Biraz zor olduğunu biliyorum, fakat güzde bir mesleğin var
Gizli Üye(18-24)+1 yılAylık kazancımı ve sigortamı hallederse niye çalışayım :D oturur çocuklarıma kocama bakarım
13 Yorumla- +1 yıl
Maddi durum için bir problem yoksa, kadının evde olması her iki taraf için de güzel olmalı bence…
Cevap sahibi+1 yılBu dediğimi yaparsa no problem
- +1 yıl
Şahsım adına zaten bu yapılacak, fakat evleneceğiniz kişiyle maddi durumunuz nasıl olur bilemem tabi
Çalışsın isterim ve çalışmak isterim. İşsizlik bansa hiç yaramaz. Kimseye de yarayacağını düşünmüyorum. Sadece çocuk sahibi olursam en az 2 yıl kendim bakmak isterim. Bunun dışında çalışmak istiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Görüşleriniz için teşekkür ederim, umarım gönlünüzden geçenleri başarabilirsiniz :)
+1 yılÇalışmak istiyorsa çalışmalı bence. Çünkü o yerlere gelmek için emek harcamistir neden bırakıp gitsin ki? İlerde para istediğin de çekinecek hep isteyemeyecek
18 Yorumla- +1 yıl
Ben o devrin eskide kaldığına inanan insanlardan biriyim. Eğer maddiyattan yana herhangi bir sorun yoksa ve erkek tamamen hayatında olan kadına aşık olup, saygı duyuyorsa, leb demeden leblebiyi anlayacaktır.
- +1 yıl
Ama kimisi anlamıyor maalesef hala eski usul anlayış var :(
- +1 yıl
Kesinlikle, hala daha kadınların sesini çıkaramadıklarına, varlık içinde yokluk çektiklerine şahit olabiliyoruz. Bu hem beni, hem de benim gibi düşünen bir çok kişiyi üzüyor…
- +1 yıl
Ben çevremde çoğu kadinda görüyorum ve üzülüyorum da kadını bir meta eşya köle gibi kullanan adamlar var. :( kuaföre gitmek için para isteyen kadına saatlerce laf eden insanlar var
- +1 yıl
Halbuki gerçekten sadık bir kadınsa, kişisel bakımını eşi için yapar. Eşim beni her zaman beğensin, gözü başkasına kaymasın diye düşünür. Fakat gel gör ki, bizim erkeklerimiz hiç bir şeyden anlamaz…
- +1 yıl
maalesef öyle asla genelleme yapmak istemem ama öküz gibi adamlar var. Kadın ruhundan anlayan yok
- +1 yıl
Allah bize, bizler gibi düşünen insanları nasip etsin. Yoksa haliyle işimiz çok zor…
- +1 yıl
Amin inşallah
- Eğitim & Kariyer konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılKendi özgür iradesine bırakırdım. Ben elbette yorulmasını istemezdim ama çalışmak istiyorsa da durdurmazdım. Keyifli geceler..
10 Yorumla
+1 yılEşim olacak insan varlıklı olsa bile iş hayatıma devam etmek isterim, ne de olsa çalışmak vücudun zekatıdır
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKocam emekli amcalar gibi evde otursun istemem =/
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendi tercihi.
Durumum iyi diye kadının ekonomik özgürlüğünü elinden alamam10 Yorumla
+1 yılHer ikimizde calismaliyiz bos duramaz o da ben de😂
10 Yorumla
+1 yılİstemezdim ama kariyer ve başarı istiyorsa buna nasıl karşı çıkabilirim ki
10 Yorumla
m +1 yılBence çalışmasın. Bne çalışır ona gül gibi bakarım 😎😜
10 Yorumla
+1 yılGelecekteki eşimin durumu iyi olsa bile ben çalışmak isterdim. İnsan kendi ayakları üzerinde durabilmeli.
10 YorumlaÇalışmasını istemem açıkcası. Ama istiyorsa çalışabilir kendi kararı
10 YorumlaBu devirde erkekler çalışan bayan arıyor o eskidenmiş kadın otursun erkek disarda çalışsın
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılYoo ben nasıl çalışıyorsam o da öyle çalışsın. Ama zaten zenginsem ve bir şirket vb yonetiyorsam, o da aynı seviyededir benimle zaten..
02 Yorumla- +1 yıl
Erkekler zengin olduklarında, eğitim seviyesiyle, maddi durumuyla kendilerinden daha alt düzeyde biriyle evlenebiliyor. Fakat neden kadınlar zenginse veya şirket yönetiyorsa, aynı seviyede olmak zorunda oluyor?
- +1 yıl
Benim yazdığımı tüm kadınlara uyarlamasan diyorum..
+1 yılİsterdim çünkü çalışmayan erkek eşine sarar ve her yaptığına karışır bu da aşırı sinir bozucu
00 Yorumla
+1 yılben değil, eşimin alacağı karar diye düşünürüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemem….. öyle bir Talebim asla olamaz….
çok itici… benlik değil…
prenses olsun
10 YorumlaMaddiyat iyi olsa bile kadının çalışıp üretmesi daha iyidir. Kendine güveni olur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşsiz ve yalnız kalanı şeytan dürter.
18 Yorumla- +1 yıl
Maalesef haklısın :)
Cevap sahibi+1 yılO yüzden bırakın çalışsınlar. Evde bütün gün tek kalmak iyi değil
- +1 yıl
Dışarıda olanları da görüyoruz ama? 😅
Cevap sahibi+1 yılYa yapacağı varsa şeyine kilit de vursan yapar. Ama ben sadece boş durmanın insanı dürttüğüne inanıyorum
- +1 yıl
Boş durduğu zaman da yapabilir evet, fakat bolca erkeğin olduğu bir ortamda, karakterinin yapmayacağı o sınırı aşsa ne olacak?
Cevap sahibi+1 yılŞöyle söyleyeyim. Bu işler çoğu zaman daha ufak ufak başlar. Sanal ortamda o yüzden daha tehlikelidir. Daha masum gelir. Daha zararsız gelir. Derken derken bakmışsın olay almış yürümüş. Reelde bu işler daha çok cesaret ister
- +1 yıl
Allah sonumuzu hayır eylesin ya…
Cevap sahibi+1 yılAmin.
+1 yılYok eşim çalışsın olmaz öyle
10 Yorumla
+1 yılBu tercihi ona bırakırım.
10 YorumlaÇalışmayan erkeği kendime koca yapmam
10 Yorumla
+1 yılİsterim tabi çalışsın evde canı sıkılır
10 Yorumla
+1 yılİstese iyi olur ben evde duramam😏
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmak istiyorsa çalışsın. Buna karışmam.
10 Yorumla
+1 yılDünyanın binbir türlü hali var. Çalışmak lazım bence
00 Yorumla
+1 yılÇalışmasını ya da çalışmamasını istemem. Nasil mutlu olacaksa öyle yapmasını isterim.
00 Yorumla
+1 yılÇalışmanın sadece maddiyatla ilgisi olmamalı
12 Yorumla- +1 yıl
Neyle bir ilgisi var?
- +1 yıl
Yarının ne olacağı belli olmaz. Onun için çalışmak iyidir
+1 yılİstemem ya da dükkan açarım ona
10 YorumlaKeyfine kalmış ister çalışır ister çalışmaz
00 Yorumla
+1 yılTembelliği sevmem maddi durımum iyi olsa bile.
00 Yorumla
+1 yılYok birlikte gezeriz
10 Yorumla
+1 yılEvt isterim
10 YorumlaÇalışmak istiyorsa çalışsın.
10 Yorumlaİsterim
10 YorumlaÇalışsın tabi
10 Yorumla
+1 yılTabiki hayır
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 407 cevap paylaştı. Kendi bilir
10 Yorumla
+1 yılKendisi bilir