30 yaşındayım hiç sevgililik işlerini beceremem özgüvensizim içime kapanık biriyim ellerimde titreme var mükemmel bir zekaya sahip değilim insanların benimle dalga geçeceğini düşünüyorum çünkü tutukluk yapıyorum bazen
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle merhaba, iyi geceler. Aslında çok zekisiniz fakat farkında değilsiniz. Zeki olan insanlar genelde içine kapanık utangaç vb. olurlar (misal; Albert Einstein). Sevgilinizin olmamasına takmayın bencede en güzeli olmaması ileride bazen sorun oluştura biliyor. Benimde hiç sevgilim olmadı ve ciddi düşüncem dışında hiç kızlar ile konuşmadı bu beni veya sizi veya bir başkasını sıkıntıya sokmaz, aksine benim hiç olmadı sana ilkim demek nasıl bazen bir kız için mühim ise erkek içinde öyle. Bu takıntılarım kurtulun, mesela kitap okuyarak sosyal faaliyetlerde bulunarak ve film vs. gibi şeylerle dikkatinizi dağitmanız sizi rahatlatacaktır. Beyin kavramlardan ibarettir. Siz olmaz derseniz o imkansızlaşır. Pozitif olun ve takıntılarınızdan kurtulun. Bir süre (3 ila 5 hafta) insanlardan uzak durun ve gözlemleyin. Gerisi gelecektir zaten. Temiz kalpli olan insan bazen çabuk kaldırılır. Size kendi tecrübelerim ve çevremdekileri gözlemlediğim kadarı ile özet geçtim umarım faydası olur. İyi geceler, Saygılar:)
23 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim bu güzel yorumlarınız için motivasyonum yerine geldi
- +1 yıl
Bir mukabele, Bir nebzede olsa faydamız olduysa ne mutlu. Size hayatta başarılar dilerim
- +1 yıl
İyi günler, Saygılar:)
En İyi Cevaplar
Rabb'im öncelikle size kolaylık ve şifa versin inşallah.
Hayatta en zor olan nedir bilir misin. Bir işi yapmamak. Bir işi ertelemek. Sonra yaparım, birazdan yaparım diyerek işi ertelemek hayatta ki en zor iştir.
Sadece inan ve harekete geç. Endişelerin olabilir ama bu endişeler seni motive etmelidir. Yani hata yapmamak için insan endişelenir.
Durumun farklı olsa da sana yardımcı olacak, işini kolaylaştıran ve hoşgörülü insanlar elbetteki vardır.
Sen kapıyı çalmadan kapının ardında ne vardır bilemezsin. Sen daha kapıyı çalmadan, kapının ardını görmeden kuruntu yapıyorsun.
Evvela bunu aşman gerekir. Olumlu düşün. Her zaman kötü şeyleri aklına getirme. Hayatta güzellikler de oluyor.
Mesela ben boşanmış bir insanım. Kızım ve Oğluma tek başıma bakıyorum. Ben baştan boşanmadan önce bencillik yapıp "bu çocuklara ben tek başıma nasıl bakacağım, nasıl sorumluluk alacağım" diye çelişkiye düşseydim o zaman ben maybedecektim. Korkmadım ve elimden gelen her şeyi yattım. Elbette ki bana yardım eden, Rahman ve Rahim olan, İhsanı bol olan Yüce Allah'ın sayesinde ayakta durabildim.
Sen sadece kendini Allah'a teslim ve tefekkür et. Zorluk sadece bir işi yapmamaktır. Gözünde hiç bir işi büyütme. Zorlukla beraber kolaylık vardır...
20 Yorumla
sosyal anksiyeten de var galiba senin bu tabuları iş hayatına başladığın zaman atarsın yavaş yavaş ellerdeki titreme neden kaynaklı onu bilemiyorum ama insanlarla diyalog kurdukça ve çalıştığın çevrendeki insanlar da sana uygun hoşgörüyü gösterdikleri takdir de bu beceremem özgüvensizim vs gibi şeyleri rahat atlatır duruma gelmiş olursun. Bu hayatta hiç bir şey için geç değildir aklının bir köşesinde bulundur bunu 55 60 yaşında insanlar okuma öğreniyor ve ardından lise ve üniversiteye gidiyorlar sen daha 30 yaşındasın kendine gel üstelik bahsettiğim insanların yarı yaşındasın bir insan bir şeyi gerçekten isterse yapar kafana takma böyle şeyleri. Hayatta başarılar dilerim
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, her şey insanın kendi içinde başlar, kendine güvenmeyen, özgüven problemi yaşayan bir insana hiç kimse deger verip güvenmez. "Ben yapabilirim" diyerek başlamalısın. Hicbirsey için "ben beceremem, yapamam, olmaz.."vs gibi kendi öz güvenini yerle bir eden yaklaşımları hayatından çıkarman gerekir önce. Çalışmak için, sevgili yapmak için illa yüksek zekâlı biri olmasına gerek yoktur insanın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
126Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılGeç kalmadınız
10 Yorumla Ablam kendini keşfetmelisin. Yazdıklarına bakıyorum da hep olumsuz özelliklerini söylemişsin ama bunları diyebilecek kadar da kendinle barışık ve özgüvenlisin aslında ve eminim ki aslında çok ince düşünceli ve zarif bir insansındır ki bu özellik birçok insan da mevcut değil. Olumlu yönlerini gör onları düşün ve olumsuz yönlerini yoksa eğer yoksayamıyorsan kesinlikle üstüne git onların, aşacaksın ve aştığın zaman birdaha asla eskisi gibi sana dert olmayacaklar. Ve şunu unutma ki kimse senden üstün değil.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef geç.. ben mesela liseden sonra 1 sene tekrar sınava hazırlandım, sonra ege üni matematik kazandım 1 sene ingilizve hazırlık okudum, sonra afyon otomotiv mühendisliği kazanıp oraya geçtim. 1.5 sebede okul uzadı. Ordan 3.5 sevem gitti. Mezun oldum 10 ay işsiz kaldım sonra iş bulamayınca kargoya başladım. 34 ay meslekten iş bulamadığım için kargoda kaldım. 2022 eylülde mühendis olarak başladım. Toplam kaybım 6.5 sene. 30 yaşına geldüm ve tecrübem 8 9 ay.. sen bi şirket olsan 22 23 yalında tecrübesiz birini mi alırdın yoksa 30luk tecrübesizi mi. maalesef iş hayatına geç atulmak büyük dezavantaj
22 Yorumla- +1 yıl
Evet geç 23yadinda tecrübesizi alırdım evliydim bosandık yürütemedim milletin elli altmış seksen yıl sürüyor evliliği benim işte üç yıl sürdü işte kocamın durumuda iyiydi işte benimle evliyken son altı ay başka bir kadınla yedi işte durum bu
Cevap sahibi+1 yılİşte bu yüzden kadın çalışmalı kadın ayakları üstünde durmalı erkeğin eline bakmamalı. Kadın erkeğin kölesi olmamalı.
+1 yılDostum sen mükemmel bir insan olursun hatta bence öylesin. Kendini eleştirebilen ve doğrusunu yanlışını bu kadar açıkca ifade eden insanlar çok yaşasın. Hiç bir şey için geç değil. Ayrıca çalışmak ve başarmak için üstün zekaya gerek yok, hepimiz ortalamayız. Özgüvenini elinden bırakma sakın
10 Yorumla
+1 yılHiç bir şey için geç falan değilsin! Öncelikle elalem ne der düşüncesini kafandan at elalem önce kendine baksın. Sürekli evdeysen bu normal sürekli pozitif düşün iş hayatına gir sürekli gözlem yap pes etme ortama gire gire gelişirsin. Ben işe girmeden önce ve sonra çok şey değişti yani kendimde ki o farkı görüyorum. Sen yeterki adım at gerisi çorap söküğü gibi gelir yeter ki adım at
20 Yorumla
+1 yılBu yaşta iş hayatına başlamak çok zor. Önünde kolay bir yol var demiyorum. Ancak sabırlı olursan ve işine sahip çıkarsan, kariyerinde gelebileceğini en üst noktaya geleceğine inanıyorum. Kendi işini yapan ve eleman çalıştıran biri olarak söylüyorum, bugün diploması olan insan bulmak kadar kolay bir şey yok. Ancak yaptığı işe sahip çıkan insan bulmak çok zor. O yüzden yaptığın işe sahip çıkarsan eminim kariyerini istediğin noktaya taşısın.
00 YorumlaMerak etme, bu hayatta hiçbir şey için geç değil. Yapmak istediğin her şeyi kendi istediğin zamanda yapabilirsin. Paşa gönlün nasıl istiyorsa öyle yap lütfen. Umarım öz güvenini toplarsın. Ben de çok geç topladım. Hep farklı olduğumu falan düşündüm. Öyle değilmişim. Öyle hissediyormuşum sadece.
00 Yorumla
+1 yılben de yaknda yeni yaş alacağım aynı durumdayım. geç kaldığımı söylüyorlar ben de farkındayım maalesef ama yapacak bir şey yok zaman geriye doğru akmıyor değişmeyecek bu durum.
bir anda her şey değişecelk gibi hissediyorum umarım senin de benim de öyle olur
10 YorumlaBende tam olarak, 23 yaşında iş hayatına girdim. Yıllarım otel sektöründe geçti. şu an 30 yaşındayım. Şimdi ise özel güvenlik kursunu bitirdim, Haziran sınavında kısmetse geçebilirsem, bu yaştan sonra özel güvenlik olarak iş kariyerime devam edeceğim. Otel artık çekilmiyor.
10 Yorumla
+1 yılher insan korktuğun kadar korkunç değil. kessinlikle korkma ve geç kaldığını düşünüp strese girme. herkesin hayat standartları ve hayata atılma süresi farklı. belki de 30'undan sonra kendini bulacaksın mutlu ve huzur dolu olacaksın belki çok iyi bir eş kim bilir umarım çok mutlu olursunuz.
10 YorumlaZeynep böyle düşünmemelisin. Nasil kendine bunlari söyleyebilirsin. Sen cok akilli ve zekisin, sadece kendinin farkina varacak ortamin olmamis. Lutfen kendine güven yapamadigin şeyleri elbette ogrenirsin zamanla.. Kimse anasinin karninda tecrube edinmiyor ya da biseyleri ogrenmiyor. Sen nekadar kendini seversen ve guvenirsen insalarda sana ayni saygiyi gösterir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl21 yaşımda bende ağır bir psikolojik hastalık geçirdim ve 25 yaşında bir kez de atamam bir nedenle iptal oldu ve 28'imin sonralarına doğru tekrar atandım, biraz çalışmışlığım var ağır işlerde... Şu an 2 senelik memurum. İyi iş, sağlık, iyi bir eş ve iman ne büyük nimet. Allah yardımcınız olsun, her haliniz düzelir umarım 🙄🤨
11 Yorumla- +1 yıl
Amin İNŞALLAH teşekkür ederim
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenin sosyal anksiyeten / fobin var bu yüzden her iletisimsel alt üst ilişkisi ya da toplum içinde bir iş yapmaktan korkuyorsun ve bu yüzden ellerin titriyor.
Her halükarda psikiyatriste gitmelisin. Bu durumu bende yaşadım büyük ölçüde atlattım.10 Yorumla
+1 yılGeç değil aslında çünkü insanlar geç olgunlaşıyor 16 yaşında bi yerde çalışmak vad 30 yaşında bi yerde başlamak var insanlar seni edebiliyor ama 30 yaşında olunca kimse sana bise diyemez bence mantıklı doğru davranış ben 17 20 yaşında çalıştım da ne oldu şimdi pişmanım gerek yok bence erken başlamaya işin sağlamsa eğer kaliteli bi işse yaşın ne önemi var
21 Yorumla- +1 yıl
@bilebileladess çok güzel ve değerli bir görüş 😊 yüreğine sağlık 🙏
Hiçbir şey için geç değildir, hersey zamanında gerçekleşir. Ben de 43 yaşındayım 22 yıldır çalışıyorum ve iş hayatı çok yorucu, 30 yaş baslamak için mükemmel...
00 Yorumla
+1 yıl16 yasından 28 yasına kadar bıcok sektorde calısan bırı olarak sunları solım. Hazır ol bınbır turlu insanla karsılasacksn ruh hastası manyak i, bazen melek gbı insanlar, turlu turlu karakterler.. Patron yalakaları, mobbıngler,, ama bu yasadıklarnın hepsı sana tecrübe olarak geri donecek.. Bu senın ıcın bir artı.. Sadece sunu eklım kimseyle fazla samimi olma, kmseye guvenme sadece ısını yap cık git evıne.. Az insan çok huzur..
10 YorumlaBende 30 yaşındayım ağır bir hastalıktan sonra uzun süre durgunluk dönemi geçirdim. Yani hiç bir şey için geç değil bende yeni başlıyorum. Özgüvensiz olmak kötü ama aşırı özgüvenli olmakta iyi değil. Benim doktorum bana aşırı özgüvenli olduğum için kızardı. Gereksiz bir özgüven sahibisin derdi. Yani herşeyi dengelemek lazım. Ama ondan önce bir psikiyatriste gitmeni öneriyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
Bipolar mısın?
- +1 yıl
Bir şey farketmez merak ettim o yüzden sordum ben bipolarım çünkü.
- +1 yıl
Teşekkürler sanada çok geçmiş olsun umarım herşeyi yoluna koyarız.
Merhaba,
Bence hiç bir şey için geç kalmış değilsin haricinde ise her insan farklıdır ve farklılıkları ona hastır zaten sevgi aşk vs bunlar karşındaki insanın farklılıklarını sevmektir, o yüzden bence akışına bırakmalısın çünkü kaygılanınca değişen bir şey olmuyor sadece kendini üzüyorsun buda kimseye iyi gelmediği gibi sana da iyi gelmez hayatın tadını çıkart keyfine bak 👋00 Yorumla
+1 yılHiç bir zaman hiç bir şey için geç değil. Bu arada titreme ve tutukluğun sebebi ne ? Özel değilse? Nörolojik fzlan mı
01 Yorumla- +1 yıl
Özel hastanede testlerimi yaptım hiçbir şey çıkmadı bir migrem çıktı kan testindede birsey çıkmadı ekstradan sağlık ocağına gittim kan testi yaptım birsey cıkmadı
+1 yılHerkes kendi hikayesini yaşıyor, kendine odaklan boş ver insanları. Ben de üniversiteyi bitirdiğimde ve işe başladığımda 26 yaşındaydım, arkadaşım hiç zaman kaybetmeden 21 yaşında başlamıştı, bir çok arkadaşım da 24/25'li yaşlarında...
Ben üniversite iken 28 yaşında okula yeni başlayanı da gördüm. Yani olayları dar pencereden değerlendirme.10 YorumlaOlabilir. İş hayatınızda başarılar dilerim. Dürüst ve çalışkan olduktan sonra gerisi emeğinizin karşılığını almanızdır. Umarım karşılığını verip alabileceğiniz bir iş yaşamınız olur.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılsen buna odaklanırsan insnlar da odaklanır, sen biri sorduğns aynen ya arada oluyor de geç ki telrar oldğunda insnlar normal olarak algılasın bunnla uğraşmasın
10 Yorumla
+1 yılBu saydiklarin senin kafanda oluşturduğun kusurların mi çünkü ben calisman icin bir kusur göremedim
04 Yorumla- +1 yıl
Evet maalesef bu durumları yaşıyorum dikkat dağınıklığı var bende ellerimin neden titrediğini hala bilmiyorum özel hastaneye gittim kan beyin filmimi çektirdim migrem tek çıktı ekstradan sağlık ocağındada test yaptım hani Hicmi elimin titremesi ile alakalı birsey cıkmaz
- +1 yıl
Benim annemde var o el titremesi onun sinirden ama sana nasil sebebini söylemediler bilmiyorum ama iyice arastir ayrica eminim çok zeki ve güzel bir kizsindir utanılacak bisey yapmadığın sürece utangaç olmayı bırak ve özgü evli olmayı dene lütfen
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim bunu kendim için yapıcam başarmam lazım kendim için başarmalıyım
- +1 yıl
Rica ederim evet ayn öyle sen başaracaksın hayatında başarılar diliyorum sana hep çok başarılı ve çok sağlıklı ol :)
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini yetersiz görme, doğal ol ve beğendiğin biri varsa ilgilen..
Geç kalmadın arkadaşım. Hiç bir zaman geç kalmazsın. Gir bir işe ve paranı kazan.
10 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılYok ya geç değil. İlk önce kariyer gelir. Sen neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorsan sorun yok. Kendi inandığın ve bildiğin yoldan ilerle. Başkasına bakarsak ohooo!
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılBence ilgisi yok geç kalmış değilsin ve yaşadığın fiziksel sıkıntıdan dolayı da kimse seninle dalga falan geçemez
20 Yorumla
+1 yılGeç kalmış sayılmazsın ama işe başlican zaman herşeyi en başta konuşarak başla yoksa ilerleyen zamanlarda eziyorlar
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama yaparsin bir yerden baslayacaksin ne is yapacaksin kafana takma bir şeyi özgevenli ol
09 Yorumla- +1 yıl
Domino's pizzada başladım
- +1 yıl
Tamam çok güzel bak bende universite okurken bir ara ozguvenim gitti elim ayagim titriyodu panik atak vardi bende
- +1 yıl
Psikiyatriye gittim ilaç yazdi lustral ama ilacin etkisi oldu ama insan önce kendi kafasinda bitirmeli
- +1 yıl
Inaniyorum sana ben sende kendimi göruyorum bak bunu basamak olarak gör bunu atlatirsan her şey düzelecek
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Yarın mi baslican işe bana yaz nasıl geçtigini sakin vazgeçme ne olur
- +1 yıl
Sigortam başlayınca beni arayacaklar
- +1 yıl
Tamam problemlerin neyden dolayi oldu hecanli olman ve ellerinin titremesi neden
- +1 yıl
Özel hastanede testlerimi yaptım hiçbir şey çıkmadı bir migrem çıktı kan testindede birsey çıkmadı ekstradan sağlık ocağına gittim kan testi yaptım birsey cıkmadı
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılÖzgüvenin yüksek olsun. Sen kendine dert etmedigin sürece kimse farketmeyecektir fatketse bile sana yansitmayacaklardir
10 Yorumla
+1 yılBöyle düşünme kimse mükemmel değildir mükemmelliğin maskesiyle dolaşıyorlar özenilen insanların geçmişi ortalığı yakar
10 Yorumla
+1 yılHemde çok geç kalmışsın, 20 li yaşlarda tarlaya yevmiyeye gitseydin şimdi araban veya evin olurdu
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen geç kaldım evliydim bosandık yürütemedim milletin elli altmış seksen yıl sürüyor evliliği benim işte üç yıl sürdü işte kocamın durumuda iyiydi işte benimle evliyken son altı ay başka bir kadınla yedi işte durum bu
- +1 yıl
Ekonomik açıdan cevap vermiştim, yoksa bu yaşta memuriyete geçtiysen en iyisini yapmışsın, memurlukta ne kadar geç başlarsan o kadar iyi
+1 yılAsla geç değil. Sadece senin yaptığın işin kıymetini bilecek bir işyerinde çalışmaya dikkat etmelisin.
00 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki, hatta daha kendinden emin adımlarla ilerleyebileceğin bir yaşta başlıyorsun. Hayırlı olsun..
00 Yorumla
+1 yılDaha 30 ya ne geçi ayrıca ellerindeki titreme ile ilgili tıp çok güzel sonuçlar alıyor tedavi olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılHiçbişey için geç değil.
Olabilir. Yaş kişinin gelişimine etki etmemeli. Bu yüzden kimse cesaret edemiyor bişeylere00 Yorumla
+1 yılkesinlikle değil :) güven kendine 👍 insan istediği her yaşta istediği herşeyi yapabilir...
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 804 cevap paylaştı. Çalışanların hepsi süper zeka mı sanki. İş bu yaparak öğreniyorsun zaten.
10 Yorumlaişine odaklan gerisi gelir hiç not şey için geç kalmamişsin
00 Yorumla
+1 yılHayır hiçte geç değil bu zaman atılman gerekiyormus demekki il hayatında başarılar…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır değil herkesin hayatı aynı değil her şey sırayla olmayabilir kimin ne yaşadığını bilemeyiz hiç işe girmemişte olabilirsin kime göre neye göre geç
00 Yorumla
+1 yılÇalışmak zor ya birde çalışma geçmişin yoksa zorlanırsın ama sevdiğin bir işse yaparsın bence.
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 344 cevap paylaştı. Hayatta hiç bir şey için geç değil başlamak bitirmenin yarısı.
00 Yorumla
+1 yılseni varya harcarlar bu hayatta beaa abla işin zor valla çiğneyip tükürürler bu saflıkla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 29 yaşındayım senin gibiyim, ama erkek olunca farklı omzuna yüklenen yük. Kimseyle konuşamıyorum ayıplanırım diye kız olduğun için seni kimse ayıplamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende senin gibiyim süper zekaya sahip değilim yaşım daha 20 iş konusunda bende ilk defa yarın yüz yüze iş görüşmeye gideceğim ve birseyleri ilk defa yapmaktan zarar gelmez bende kendi aklıma güvenmiyorum ve düşün garsonluk iş başvurusu için gidicem ilk defa yapacağın şeylerin zararı olmaz yapamazsan en azından çıkarsın dersin ben yaptim denedim bende başka yerde çalıştım 1 hafta kadar getir deposunda
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZaman asla geç değildir çalışkanlık her zaman kazandırır zeka dan önemlisi çalışkanlık.
02 Yorumla- +1 yıl
Bende yok
+1 yılİşe ve kendini bişey zanneden üstlerine alışana kadar zorluk çeker sonra alılırsın
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılPam weasley nasıl 10 yıl sonra sekreterlikten satıcılığa geçtiyse sen de yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılzaten emeklilik yaşı olmuş bilmem kaç hiç de geç kalmadın bence
00 YorumlaNe hayatlar var be bu yaşa kadar çalışmadan nasıl yaşadın ben 5400 emekliliği hak kazanıcwm az kaldı
00 YorumlaBiraz geç evet ben 36 yaşındayım mesela 5032 prim günüm var
00 YorumlaSen kendini kötülüyorsyn kara kalpliler kadar güzel kalplilerde var senş anlayabilecek
00 Yorumla
+1 yılBen 25 yaşındayım öz güvenim yok bende senin gibiyim sosyal fobi var bende kendi iş yerimizde çalışıyorum ailemin maddi durumu iyi yinede zorlanıyorum insanlarla iletişim kuramıyorum hiç sevgilim olmadı zaten
013 Yorumla- +1 yıl
Nolucak bu halimiz Allah yardımcımız olsun dikkat dağınıklığı var bende ellerimde titriyor kan değerlerime baktı özel hastanede baktı sağlık ocagıda baktı birsey çıkmadı ellerim titriyor 😔😔😔
- +1 yıl
Beyin filmi çekti ya özel hastane migren tek var dedi bu el titremesi nerden geliyor bir bilsem
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun valla bilmiyorum hiç arkadaşım yok hiç sevgilimde olmadı konuyla alakası yok ama dış görünüşüm beğenmiyorum sence tip olarak nasılım :(
- +1 yıl
Çok çirkin değilsin aslında
- +1 yıl
Az mı çirkinim :)
- +1 yıl
Yok yakısiklısınız normal bir tipiniz var
- +1 yıl
Teşekkür ederim sizin arkadaşınız hiç yok mu sosyal biri değilsiniz sanırım benim gibi
- +1 yıl
Evet değilim olmadı işte insanlara kucak açamıyorum tüm sevgimi veremiyorum bir insanı bir ararsın iki ararsın hani ondan sonra ben arıyorum neden buda beni aramıyor hep benmi sorucam onu diyor insan
- +1 yıl
Nerelisiniz hangi şehirde yaşıyosunuz
- +1 yıl
Tekirdağ
- +1 yıl
Ben İstanbul’da yaşıyorum araba kullandığım halde bir yere gitmiyorum bu büyük şehirde boğuluyorum
- +1 yıl
Aaaa ne güzel araba kullanabiliyorsunuz en azından
- +1 yıl
Olsa ne olur bir yere gidesim yok arkadaşım yok sizi merak ettim fotoğraf atabilir misiniz rica etsem instagram kullanıyor musunuz?😊
+1 yılYok hiçbiriyle için ömür boyu geç kalmış sayılmazsın
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme başlarda zor gelebilir ama sonra alışınca düzelirsin
00 Yorumla - Kızlar Bir Adım Öne konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılHayır geç değil besmeleyi çek başla Allah yardım eder
00 Yorumla
+1 yılHayır geç falan değil. her insan kendi zamanını yaşar hiç bir şey için geç değildir.
00 Yorumla
+1 yılAbi sen sabah 27 yaşında ve iş hayatına yeni atılmıyor muydun 😂😂
00 YorumlaNeden peki? B u kadar eksin olduğunu söylüyorsun da artıların yok mu
00 Yorumla
+1 yılBi tık geç kaldın gibi bi tık dediğimde 7-8 sene kadar 🙂
00 Yorumla- Devamını Gör (111)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > 30 yaşındayım iş hayatına yeni atılacağım, sizce geç mi kaldım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat