Çok birşeyler bekleme karşındakine o zaman tutukluk kalmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kendini böyle zayıf düşünme egoda yapmadan yine alçakgönüllü olup kendini başarıya odakla sen kendini zayıf gösterirsen insanlara onlar bunu kullanılır art niyetli çok kendinin kıymetli değerli olduğunu unutma
Abla sen hayata bir sıfır yenik başlamışsın sen baştan ben söyleyim ben böyleyim dersen hiçbir işin olmaz kendini sevip kendinin yemeklerine varıp özgüvenin olması lazım yoksa hiçbir işi yapamazsın ve zekanida kucumseme
32 yasındayım 13 yasında hayata atıldım intihar düşünüyorum kısa sürede yapıcam tek yol ölmek geç kalmışsın sen ama orası sizinse tanıdık ya da bilemem orasını
Bence yaşın normal çekinmeden atıl insan bazen tam olarak erkenden atılamıyor bende ara ara çalışıp bazen iş hayatında uzaklaşan biriyim başkalarına aldırış etme önemli olan sensin 👧🏻
Biraz gec olmuş ama akisirsin oyle düşünme ben çocuk yasta başladım gene de cakisabiluyordum siz ne güzel yaşınız iyi bilgilisinizdir de korkacak bisey yok ysni
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hiç bir zaman hiç bir şey için geç değildir. Nasipte ne varsa o olur.
Mesela siz 2 yıl iş hayatına atılmak için çabaladınız, para kazandınız ve 32 yaşında oldunuz. Hiçbir şey yapmadığınızda da 32 yaşında olacaksınız. Yani geç değil😌
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sabahta aynı soruyu birisi 28 yaş olarak sormuştu 🙄
hayır, niye geç kalmış olasın ki. önemli olan insanın bir yerden başlaması ve kendisine yetecek kadar maaşının olması.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aman boş ver hayat boşluktan ibaret keyfine bakmaya çalış. KİM NE DERSE DESİN.. 30 geç bir yaş değil elinde olmayan sebeplerden geç baslamissindir büyük ihtimal sıkıntı etme yani kaderin bu sonuçta. Anı yaşa kanks
bir tik ama biraz daha fazla gayret edebilirsen yetisebilirsin bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sen beni görsen dersin bu acaba % kaç engelli :) ama oluyor kimse mükemmel değil hele bu coğrafya da herkes evliya sen misin ya*şak bak keyfine alışırsın korkmaaaaa
Aynen çok geç kaldım evliydim bosandık yürütemedim milletin elli altmış seksen yıl sürüyor evliliği benim işte üç yıl sürdü işte kocamın durumuda iyiydi işte benimle evliyken son altı ay başka bir kadınla yedi işte durum bu
@o57h88 doktorlar para mı kazanıyor sanıyorsun. heleki pskiyatristler.. kafaları kırık medyumluga başladılar. ki arkadaşımda bu serüven içinde medyumluk yapıyor
Aynen geç kaldım evliydim bosandık yürütemedim milletin elli altmış seksen yıl sürüyor evliliği benim işte üç yıl sürdü işte kocamın durumuda iyiydi işte benimle evliyken son altı ay başka bir kadınla yedi işte durum bu
evliydim bosandık yürütemedim milletin elli altmış seksen yıl sürüyor evliliği benim işte üç yıl sürdü işte kocamın durumuda iyiydi işte benimle evliyken son altı ay başka bir kadınla yedi işte durum bu
milletin elli altmış seksen yıl sürüyor evliliği benim işte üç yıl sürdü işte kocamın durumuda iyiydi işte benimle evliyken son altı ay başka bir kadınla yedi işte durum bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Çok birşeyler bekleme karşındakine o zaman tutukluk kalmaz
Kendini böyle zayıf düşünme egoda yapmadan yine alçakgönüllü olup kendini başarıya odakla sen kendini zayıf gösterirsen insanlara onlar bunu kullanılır art niyetli çok kendinin kıymetli değerli olduğunu unutma
Abla sen hayata bir sıfır yenik başlamışsın sen baştan ben söyleyim ben böyleyim dersen hiçbir işin olmaz kendini sevip kendinin yemeklerine varıp özgüvenin olması lazım yoksa hiçbir işi yapamazsın ve zekanida kucumseme
iş hayatı her koşulda zorlu ama illa bir şeyler yaparsın
Bende 34 yaşındayım işsizim hiç çalışmadım kendimi hayata çok geç kalmış hissediyorum
Bende 30 yaşında anca atılabildim iş hayatına. Hayırlısı böyleymiş diyorum hep
çok geç kalmışsınız en azından 20 yaşında bir iki işe girseydin tecrüben olurdu
32 yasındayım 13 yasında hayata atıldım intihar düşünüyorum kısa sürede yapıcam tek yol ölmek geç kalmışsın sen ama orası sizinse tanıdık ya da bilemem orasını
Bence yaşın normal çekinmeden atıl insan bazen tam olarak erkenden atılamıyor bende ara ara çalışıp bazen iş hayatında uzaklaşan biriyim başkalarına aldırış etme önemli olan sensin 👧🏻
Biraz gec olmuş ama akisirsin oyle düşünme ben çocuk yasta başladım gene de cakisabiluyordum siz ne güzel yaşınız iyi bilgilisinizdir de korkacak bisey yok ysni
Hiç bir zaman hiç bir şey için geç değildir. Nasipte ne varsa o olur.
Mesela siz 2 yıl iş hayatına atılmak için çabaladınız, para kazandınız ve 32 yaşında oldunuz. Hiçbir şey yapmadığınızda da 32 yaşında olacaksınız. Yani geç değil😌
Sabahta aynı soruyu birisi 28 yaş olarak sormuştu 🙄
Hayır tabi bu işler kısmet açılır bir kapı ümütidi kesme
Asla geç değil hayatında daha yaşaman gereken çok şey var daha çok şey öğreneceksin hiç bir şey için geç değil asla kendinden şüphe etme kendine güven
hayır, niye geç kalmış olasın ki. önemli olan insanın bir yerden başlaması ve kendisine yetecek kadar maaşının olması.
Aman boş ver hayat boşluktan ibaret keyfine bakmaya çalış. KİM NE DERSE DESİN.. 30 geç bir yaş değil elinde olmayan sebeplerden geç baslamissindir büyük ihtimal sıkıntı etme yani kaderin bu sonuçta. Anı yaşa kanks
Zekâ çok önemlidir bide beceri olmak lazım sadece herşeyi zekaya bırakmayacaksın becerice olmalısınız canım
Yaşamadan öğrenemiyosun bazı şeyleri tecrübe denen şey zamanla oluyo iyiside kötüsüde umarım hayat iyi tarafını gösteirr sana herzaman
Ablacım ben 13 yaşında atıldım bence sen fazla gecikmişsin
bıraz kendıne guven zamanla asamayacagın sey yoktur
Bende merak etim gec kalmis misin çünkü bende calismak istiyorum 28 yasindayim ama sen ne is yapiyon
Ben 13 yaşında girdim iş hayatına bence geç kalmışsın ama bu başarısız olacağın anlamına gelmez
Kimse mükemmel zekaya sahip değil , önemli olan tecrübedir. Tecrübe için süreklilik saglaman lazım.
bir tik ama biraz daha fazla gayret edebilirsen yetisebilirsin bence
Sen beni görsen dersin bu acaba % kaç engelli :) ama oluyor kimse mükemmel değil hele bu coğrafya da herkes evliya sen misin ya*şak bak keyfine alışırsın korkmaaaaa
Ben 18 yaşında iş hayatına başladım
Tebrik ederim
Teşekkür ederim
Senide tebrik ederim
Sağolun
Düşünüyorsan düşünme 💭 bu kadar basit kimse seni tanımıyor sen in izin verdiğin kadarını taşıyabilirler
Bayağı bir geç kalmışsın
Aynen çok geç kaldım evliydim bosandık yürütemedim milletin elli altmış seksen yıl sürüyor evliliği benim işte üç yıl sürdü işte kocamın durumuda iyiydi işte benimle evliyken son altı ay başka bir kadınla yedi işte durum bu
hayırlısı
Hiç bir şey için geç değildir Allah gönlüne göre versin
Kimden utanıyosun ag gözü boyalı halktan mı?
Ver gazı anam milletvekili olmaya gideurm
Hüd@par kimmis ag biz turkuz korkmuycak sonmuycek bu safak
Geç değil asla
15 yaşından beri çalışıyorum... Elbette geç kaldın
Geç olsun da güç olamasinn.. geç değil ya
herseyi basarırısın abartcak bisey yok
az konuş ve herşeyi sorgulama.
@o57h88 sana bu kötülüğü yapmak istemiyorum
@o57h88 telegramdan @mistik3501
@o57h88 yazıp benim ismimi vermeyi unutma :)
@o57h88 5010696625
Kim bu anlat biraz
@o57h88 psikiyatr. arkadaşım meslektaşım. buyüzden benim ismimi ver yaz. sana dönüş yapacaktır
Bana medyum lazım medyum🤬
@o57h88 doktorlar para mı kazanıyor sanıyorsun. heleki pskiyatristler.. kafaları kırık medyumluga başladılar. ki arkadaşımda bu serüven içinde medyumluk yapıyor
@o57h88 benim yorumları silermisin. adamı ifşa ettim. kimse görmüyor sanıyordum. açık platform
Ben silememki sorunun sahibi silmesi lazım
@o57h88 sana verilen cevabı silebilirsin.. lütfen
Nasıl olacak deneyeyim
geç kalmışsınız gerçekten
Bunu boşverde bana acil iyi bir medyum lazım var mı bildiğin allah rızası için. dolandırıcı olmasın
Bende 24 hiç sevgilim olmadı abla
Hiç birsey için geç değil, kendine güven
Geç olsun güç olmasın
Simdiden hayırlı olsun
Eger iyi bir insansan bunlarin hic onemi yok
İnsanız hepimiz... Mükemmel olacak değiliz.. değer veren birine denk gelirseniz bunların çoğu geçer
İşe baslamsnin yaşı olmaz ki
Harikasın başarılar dilerim 🤩
ustundekı gec kalmıslık hıssını at
Yooo Gayet normal olabilir Türkiye şarflsrı
Ülkede emeklilik yaşı 65 ya takma bu kadar kafaya
İş hayatı her şeyden önemlidir
kasma dostum kasma, rahat ol :D
Ne iş yapacaksın?
Domino's pizzada calısıcam
Evli bekar?
Bekarım artık
Çocuk?
Yok
Ne kadar evli kaldın? Ne zaman ayrıldın?
Üç yıl egli kaldım iki ay önce ayrıldım
Geçmiş olsun
Ne mezunusun
Yerel yönetimler okudum iki yılık bir bölümdü
Güzel
Memleket?
Malatyalıyım ama Tekirdağda yaşıyorum
Vay nerden nere
Yok nereden dönsen kardır
#Hükümdar
Geç kalmadın hiçbir şeye merak etme
Geç sayılmaz. Sana başarılar.
Olsun bir yerden başlamak lazım...
Kendi kendime tribe girmeyi kesmelisin bence
Nerde yaşıyorsun canım
Tekirdağ
Güzel
@kle
Güzelde benim oturduğum sokakta çok içki içenler var
Tamam e@kl3
Evlenmeyi düşünüyormsnz
Baya gec
Aynen geç kaldım evliydim bosandık yürütemedim milletin elli altmış seksen yıl sürüyor evliliği benim işte üç yıl sürdü işte kocamın durumuda iyiydi işte benimle evliyken son altı ay başka bir kadınla yedi işte durum bu
Hee bilmiyordum detayini abla ya
Normal evlen evli degilsen
evliydim bosandık yürütemedim milletin elli altmış seksen yıl sürüyor evliliği benim işte üç yıl sürdü işte kocamın durumuda iyiydi işte benimle evliyken son altı ay başka bir kadınla yedi işte durum bu
Ben kanada da yasiyorum, hayati yasa uzulerek ya hasta olur insan ya da bosa yasar
Neyseki çocuk yok kurtulmam kolay oldu
Ozaman daha da sanslisin , Turkiyede bosanma cok artmis , hangi sehir?
Tekirdağ
Aramizda 13 bin km var
Biraz geç kaldin
Aynen
Evlimisin
Boşandım
milletin elli altmış seksen yıl sürüyor evliliği benim işte üç yıl sürdü işte kocamın durumuda iyiydi işte benimle evliyken son altı ay başka bir kadınla yedi işte durum bu
Anladım ben Ömer tiyatro oyuncusuyum konservatuar okuyom yeni mi ise basliycan
Yuh kötü olmuş dertleşmek istermisin
İnsta __diabloo35__