onca verilen emek, cekilen zahmet, gece yarılarına dek bitmek bilmeyen çalışmalar nihayetinde bekledigin karsilik.. peki bu mu başarı? Daha fazla sorumluluk, daha afilli bir ünvan, biraz da birikim.. nerede mutluluk 😅
onca verilen emek, cekilen zahmet, gece yarılarına dek bitmek bilmeyen çalışmalar nihayetinde bekledigin karsilik.. peki bu mu başarı? Daha fazla sorumluluk, daha afilli bir ünvan, biraz da birikim.. nerede mutluluk 😅
Bence her başarı değil de burada ne kadar çok istediğiniz ile doğru orantılı bence. yani eğer çok çok zorlanır zaman harcarsanız o şey sizi daha çok mutlu eder. ama kolay ulaşırsanız belki de mutlu etmeyebilir.
Kısa cevap hayır, başarı mutluluğa götürmez. Hedeflere ulaşmanın memnuniyet getireceği efsanesine rağmen, sizi mutlu eden şeyi yapmak, tatmin edici bir hayat yaratmanıza yardımcı olabilir. Bununla birlikte, başarı mutluluğa götürmese de, mutluluğu yaşamak başarıya ulaşmanın başlıca yollarından biridir.
🙂sağol✌🏻
Hayır, her zaman mutluluk getirmez.
Bunu birkaç kez yaşadım. Çabaladım, uğraştım ve başardım. Sonucunda gelen mutluluk değil de mutsuzluk oldu. Yerimde bir başkası olsa belki keyif kahvesini içiyor olurdu.
Getirir. Bir işi başarmanın huzurunu başka bir alanda bulmak zor.
Cevap
14Cevap
Başarıdan mutlu olanlar elbette var ama hırsa gitmediği sürece aksi kendine de çevresine de zarar verir. Ayrıca her başarı mutlu etmez bizleri mutlu eden istediğimiz ve bizim imzamız olabilecek başarılardır..
Öyle her şeyi başardım bir kenara koydum mutluluğu diye bir şey yok maalesef
Öyle olsaydı Jonathan Swift (Guliver'in Gezileri kitabıyla tanınır ) yalnız ve mutsuz bir şekilde yaşayıp ölmezdi.
Mezarında "Burada, vahşi haksızlıklar karşısında kalbi paramparça olan biri yatıyor" diye yazar.
Başarı peşinde koşmak ve bununla beraber gelen sürekli huzursuzluğa karşın, sakin ve alçak gönüllü bir yaşantı daha fazla mutluluk getirecektir.
Albert Einstein
aynen bro Einstein abimiz her zaman ki gibi yine haklı
Her zaman değil ben çok kişi gördüm zengin başarılı ama iç dünyasında bir o kadar da yıkılmış
Öyle ben gözümle görmesem inanmam öyle birilerine o kadar üzgün olduklarına
Başarı özgürlük getirir, bağımsızlık getirir, güven getirir anlık mutluluk getirir ama sonra normalleşir ve her şey eskisi gibi devam eder.
Başarılı insan kendini rahat hisseder, özgüvenli olur ama her zaman mutlu mudur dersen, tabii ki de hayır...
Basarı bence tatmin duygusu ne kadar başarırsa o kadar tatmin olur bence mutluluk degil tatmin elde eder
Kesinlikle mutluluk getirir. Bakış açısına bağlı. Mutlaka bir yerlerden kişiye veya kuruma büyük bir avantaj sağlar.
Her zaman getirmez ama en azından cesaret getirir. Yoksa başarcam diye çırpınırken hayattan geri kalıyorsun
Mutlulukta güzellik gibi göreceli bence neyle nasil mutlu olacağımıza bağlı.
Getirir elbette. Özellikle başarılı olmak hedeflendikten sonra geliyorsa mutlu olmamak imkansız
Ben çalışınca mutlu oluyorum bir getirisi olmasına gerek yok.
Sadece başarıya yapılan övgü, başarılı bir mutsuz yaratmak için ön koşuldur.
Her zaman değil tabiki ama kilit yerlerde kazanılan başarılar insanı daha özgüvenli ve mutlu kılar
Getirmeyebilir ama başarılı olmayanda mutlu olamazsin
Belki boşa geçen zamanın içinde
Belkide boş geçirilmeyen zamanın içinde
Bence her zaman evet getirir
Para mutluluk getirir net
Getirir
Evet
En İyi Cevap