SÜPER soru sizin süperliğiniz ✨
Mutluluk başarı mıdır?
SÜPER soru sizin süperliğiniz ✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer „Still, When it comes to happiness many people are underachievers” (Pinker, S.283)

Başar ne içindir? Mutluluk için değil midir? Mutluluk için Başarı şart mıdır? Başarılı olan insanlar neden genelde Mutluluktan uzaktır?
Zor olan bence fark etmek! Insan ister ve istiyor ama olunca'da bi durup elhamdüllilah ve cok sükür desede asil kipir kipir heycani yaşayamiyor o sevincini yaşamiyor cünkü merdivenin devam başari yolunu gözetliyor...
Bu ara sadece başari mutluluk vermemeli/vermez, sevdiklerle beraber olmak, evlatlar, bazen bi cikolata veya bi yicek vs vs'de mutluluk getirir... ama başari mutluluğu bi baska Allah yolumuzu acik edip kolaylikla ve hayirlisiyla başari yollar nasip etsin, kendimizi geliştirip ve değismek nasip olsun
Yorumlarını seviyorum
Ben teşekkür ederim çok incesiniz
Başarı diye bir şeyin olmadığını öğrendim. Mutluluk varsa vardır yoksa yoktur. Halinden memnun olmak ya da olmamak vardır. Yoksa başarı ve üstünlük dereceleri insan sayısı kadar hangisini neye göre değerlendirelim kıyaslayalim? En iyi hal kendinden memnun olma halidir
Güzel yorumun için teşekkür ederim
Rica ederim 💫
Mutluluk için başarı şart değildir. Mutluluk için huzur ve sevgi lazım. Başarının da paranın da zirvesini gördüm ama hiç mutlu olamadım hep endişe dolu yaşadım. Şimdi işi bıraktım, param az ve hatta tek sıkıntım da para ama tekrar işimi yapmak istemiyorum.
Mutluluk başarıdır tabi ki de. ben mesela hiç mutlu değilim bu açıdan da başarısız bir hayat yaşadığımı düşünüyorum. ama biraz da şans faktörü var bence
Cevap
5Cevap
Tabiki mutlu olabilmek için basarman gerekiyor ( ne dediğimi bende anlamadim çaktırmayin ) evet dediğim gibi💅🏻💅🏻
Güzel dedin 🌷
Bence değildir. Her insanın mutlu olmak için yeteri kadar sebebi var.
Aksine, başarı bilgi gerektirir. Bilgi sonsuzdur. Bildikçe farkındalık gelişir, yüksek farkındalık mutsuzluk getirir.
Mutluluk içimizdedir ve mutlu olmayı becerebilmek, kendini iyi tanıyabilmek, istediklerine önem vermek, analiz edebilmek evet başarıdır.
Mutluluk cok buyuk bir basaridir benim gozumde. Zaten insan neden yasar ki baska? Bir mutlu olmak, bir de mutlu etmek icin.
Hayır daimi mutluluk halinin imkansız olduğunu düşünüyorum.
Anlık mutluluğu herkes yaşayabilir sıradandır.
mutluluk başarıdan bağımsız bir ruh hali bence. Başarı mutlu edebilir ama asıl mutluluk, iç huzurunu bulduğun anlarda saklıdır
Mutluluk bir başarı anahtarıdır yalnız onu taşıyabilene.
Her durumda mutlu olabilmeyi başarabilmek başarıdır bence
Mutsuzken bile, mutluymuş gibi yapabilmek başarıdır.
Başarının simgesidir
Mutsuzluk basarisizliktir
Neden
Mutluluk basariysa mutsuzluk basarizliktir öyle degil mi😃
Sanmam çünkü elimizde değil
Mutluluk başarı değildir
İnan başarıdır en büyük mutluluk kendin olmaktır
Benim için öyle
Evet başarıdır başarılı kişi mutsux olamaz
Başarı mutluluktur ksjskks
Her mutluluk başarı getirmez
Sen mutlumusun
Çok şükür o mutlu olma gibi bir gayretim de yok mutlulukla mutsuzluğum çok büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum
Huzur vardır ve hayatın mutlu ve mutsuz anlarını sevdiğin insanlarla geçirmek vardır
🙌🏻🤐
Elbette 🙂
bence evet
Evet başarıdır
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?