Kızlar Bir Adım Öne Mesleği iyi olan erkekler kadınların statüsüne bakar mı? (Sayfa 4) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 118 Yapay Zekaya Sor Mesleği iyi olan erkekler kadınların statüsüne bakar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 19 kişi beğendi
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 707 cevap paylaştı. Meslekten mesleğe değişir o 0 0 Yorumla
Metehan21KafkasTürkü Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Psikolog olan sensin vay ülkenin halinee 0 0 Yorumla
kıskanmayanadam Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Eğitimli olması önemli. İşi, parası önemsiz. 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bakabilir. 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 844 cevap paylaştı. Bakar 0 0 Yorumla
diriamaölü Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Uvv desene kasiyer satis elemani vs hic bakmazlar 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yine de bakar 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 558 cevap paylaştı. Bakıyorlar 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bakar 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bakar elbette 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben bakmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
Ben insaatciyim bana bakar mısın
Niye ki, psikologluk da iyi bir meslek
Dikkat ederler tabiki
Senin tipini beğenmedi bence
Psikiyatriste psikologları sevmez
Ev hanımlariyla bile evlenen erkekler var
Meslekten mesleğe değişir o
Ayyyy totom...
Buda tanıdık çıkar şimdi
E tabi bakar.
Bakar kardeşim
Yok bence ya bakmazlar
Psikolog olan sensin vay ülkenin halinee
Bakar
Sevmedigim insan tipi işte boş ver geç
Bakiyordur bnce
Eğitimli olması önemli. İşi, parası önemsiz.
Begenmemis seni abla
Bakabilir.
Çok düşük olmadığı sürece bakmaz!
Bakar. Bakmıyorum dese bile bakar.
Bakarlar
bakmıyor
Evet günümüz erkekleri böyle.
Tabiki bakar.
Evet
Bakar
Çoğu bakmaz bence
Bakar onun kadar iyi mi diye