Patronum, “çok dalgın ve yavaşsın, bu kadarı bizim için fazla” diyerek beni işten çıkardı. Yaptığı yanlış değil mi?

Arkadaşlar, işim kırtasiyedeydi ve ilk işimdi kadın da bunu biliyordu. 1 ay deneme süreci vardı ve benim daha 1 haftam bile dolmamıştı beni çıkardığında. Bir de diğer çalışanların yanında söyleyip çıkardı beni, insan yalnızken söylemez mi? Çok rencide oldum. Bir müşteri gelip lavaboya gitmek istedi gidip patrona sordum hayır dedi. Sonra çocuğu olan biri gelip yine aynı şeyi istedi gidip patrona sordum gitsin bana neden soruyorsun dedi. Halbuki daha o gün yenisin bilmemen normal sor bilmediğini demişti. Hem Daha tam da kitapların yerlerini öğrenmeye başlamıştım. 1 kez yanlışıkla bi kırtasiyeye gidecek yeri başka bir yere yolladım ama o da patronun hatasıydı ben kitapları ayarlayıp bırakıyordum o yerlerini değiştiriyordu. Sonra tekrar başka bi kırtasiye aradı ürünlerimiz oraya gelmiş yanlışıkla dedi. Ben başka bir çalışana söylediğim de patron şu an bu konuyla ilgili konuşuyor dedi bu yüzden gidip patrona söylemedim. Bir de olan kitaba yok demiştim bir müşteriye ama gerçekten görmedim kitabın olduğunu.
Patronum, “çok dalgın ve yavaşsın, bu kadarı bizim için fazla” diyerek beni işten çıkardı. Yaptığı yanlış değil mi?